|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
pozyjemy zobaczymy ja teraz moge tylko czekac ale wątpię by do niego dotarło
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze takie czekanie jest najgorsze
|
|
|
|
#784 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
szkoda tylko tego panieńskiegou nas goście weselni dają prezenty po przyjeżdzie na salę. Wtedy śpiewa się sto lat młodym, składa życzenia i daje prezenty, a potem dopiero jest obiad. Natomiast osoby, które były tylko na ślubie skłądają młodym życzenia przed kościołem |
||||
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
u nas prezenty daje sie po mszy w kosciele , przy składnaiu życzen na dziedzińcu koscioła
|
|
|
|
#786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Stripii nio to juz roczek i bedziesz mezatka ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu kurcze nie zaciekawie masz...szacunek w zwiazku najwaznieszy jest...przede wszystkim to ty powinnas dobrze sie czuc, kochana i szanowana..faceci nie sa idealni tak jak i my i czasem trzeba ich sobie wychowac ale jesli dluzszy czas czujesz ze cos jest nie tak to musisz pozadnie sie zastanowci czy chcesz tak zyc z nim...ale mam nadzieje, ze jednak cos mu sie w tej glowce pouklada![]() a ja tez nie mam zaciekawe dni z moim Tzem..ale mam nadzieje, ze to szybko minie i wiecie co na dzien dzisiejszy sie ciesze ze lece do polski bez niego -a to chybo nie dobrze
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
no to widzę, że jednak po mszy damy "paczuszkę".
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sas może potrzebujecie troszkę odpoczynku, oczyści się atmosfera, zatęsknicie za sobą i wszystko wróci do normy, tego ci życzę z całego serca
|
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
strippi, super, to teraz Tobie suwaczek poleci jak szalony.
![]() Rybulka, myszka_maj, Estrella, Madzialenka12344321, nam panienstwa zostal rowno rok i 2 tygodnie.
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem poleci szybko
|
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
brunetki ładniej wyglądają w sukni ślubnej
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym dodała: "zależy w jakiej".
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
blondynki też
![]() http://www.whitewedding.pl/gallery/p...nia/index.html |
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
moja mam jest wredna
kupiła malinowe mydełka i umyłam nimi ręce i chyba zaraz sobie je odgryzę i zjem Kliwia mi i tak sie nie podoba blondynki wyglądają tak nie wiem mdło a ja nie chcę tak wyglądać
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
jeja ale mam dzis lenia, bylam u dentysty i boli mnie pol mordki
a musze jeszcze sprzatac bo Tż przyjedzie a tak mi sie nie chce
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Samba a ja za to mam dzien pracusia
mieszkanka az lsni jeszcze tylko odkurzyc, pranie roziweszone z 2 pralek trzecia sie pierze a czwarta czeka na swoja kolej , obiadek juz zrobiony
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
kaśka Tobie to niedogodzi
![]() poprzymierzasz i może Ci sie śnieznobiała odwidzi SAMBAdiJANEIRO oj bidulka, ja bym nie sprzątała, tylko umierała z bólu
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę się sobie podoba a nie Tadzikowi on jest głupi i chce mi w ptysia ubrać bo jak mu inne pokazuje takie skromniejsze to foch i mówi: "takie to jak kelnerka a nie żona"
|
|
#803 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
właśnie sobie umyłam włoski i jem sobie płatki fitness ale bez mleka za niedługo wybywam do pracy, kurcze tak mi się nie chce rozmawiałam z TŻ'tem na temat tego wątku o wieczorze kawalerskim i choć już kiedyś mówił mi, że on wogóle nie chce to teraz to jeszcze raz potwierdził super ciesze się, że mam takiego TŻ'ta.. ja też nie potrzebuje panieńskiego, ewentualnie jakieś małe spotkanko z przyjaciółkami, ale tak tylko, żeby pogadać, troche odreagować stres, ale bez żadnych 'super extra niespodzianek'
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe zartuje of course ![]() Cytat:
juz poodkurzane w chalupie, teraz musze tylko swoj pokoik ogarnac i bedzie git A w sumie to rano nawet sporo rzeczy zalatwilam :P obdzwonilam szkoly i chyba sie juz zdecydowalam na podyplomowke ta co Popscene i zadzwonilam na 1 ogloszenie w sprawie pracy i sie umowilam na wtorek ale chyba nie pojde bo w ogloszeniu pisalo ze poszukuja kogos na stanowisko asystenta ds. rekrutacji, a jak tam zadzwonilam to sie okazalo, ze to praca glownie w terenie (nic wiecej nie chcieli mi powiedziec) i ze dostane samochod i ze gdzies tam mam jezdzic wiec nie wiem co asystent ds. rekrutacji mialby robic w terenie i smierdzi mi to akwizycja a do tego to sie nie nadaje takze jeszcze nie wiem czy tam pojde ![]() Cytat:
moj Tż tez nie bedzie miec lasek juz ja o to zadbam zreszta watpie zeby to bylo jego wielkie marzenie Ja tez nie potrzebuje panienskiego z wielka pompa, wlasciwie to moglabym nawet z tz w jakims jacuzzi polezec z tej okazji albo isc do spa niczego wiecej mi nie trza ![]() Bajau siebie w domku bo Tż zaczal prace od poniedzialku i nie mialabym co tam sama u niego robic Ale Tż strasznie teskni bo ostatnio przez 2 miechy albo ja bylam u niego albo on u mnie A teraz to jakos tak glupio Wiec moze w przyszlym tygodniu juz do niego pojade i bede siedziec az zaczne prace
|
|||
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
teraz sa 2 wersje:
-albo Tadzik zadzwoni i będzie udawał, ze nic się nie stałó -albo wogólen nie zadzwoni wole to 2-gie
|
#807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak wla tam mysle, ze potrzebujemy odpoczynku tak odciac sie od codziennosci na jakies 2 tyg tylko nie mam za bardzo jak ostatnio na typowym odpoczynku bylismy na prawie tydzien prawie dwa lata temu..teraz co jakis czas na weekned gdzies pojedziemy a tak to jak jedziemy to do pl..a tam niestety zawsze cos wypaa i ciagle sie cos dzieje ostatnio wogole bylismy wykorkowanie bo zmarl moj tato-wiec sama rozumiesz i nie zapowiada sie na jakikolwiek urlopik tzn moze pojedziemy na 3-4dni nad jeziora do dziadka ale potem znowu cale wolne dni zajete mam nadziejeze jakos to sie wszystko ulozy bo nie lubie jak tak jest![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
kurde ale na tej stronce sa sliczne zaproszenia
http://www.metier.net.pl/zaproszenia...-c-1_9_18.html tak z glupoty se weszlam a teraz nie moge sie napatrzec i co jedno to mi sie bardziej podoba
|
|
|
|
#809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#810 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Cytat:
Cytat:
jedyne co mogę poradzić to wejdź na jakieś forum lokalne i tam popytaj np na gazeta.pl, albo tu http://wesele.nethit.pl/forum/. ja własnie na takim lokalnym forum znalazłam taką informacje o zespole, który początkowo mieliśmy mieć. "Zdecydownaie nie polecam zespołu KRISS.Bylam na weselu, gdzie ten pseudo zespół grał. Nie dość że przynudzali przez cały czas. Ich "wokalistka" śpiewała może z 4 razy, zabiła wszystkich piosenką DODY DŻAGA. Prez większość imprezy przesiedziała naburmuszona przy stoliku. "Kapela" była wulgarna, obrażała gości, np. gdy siostra chciała zadedykować piosenkę Parze MŁodej odezwali się "spie****** to nie koncert życzeń" i tym podobne. Nie umieją grać i potrafią zepsuć tak piękny dzień. Uważajcie na nich!! Pozdrawiam" Mam nadzieje, że tych co mamy to nie wywina takiego numeru. Cytat:
Cytat:
Kaska, Sas! Mam nadzieję ze sie ułozy! Uwaga! właśnie będę pic pokrzywkę!
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

Muszę teraz pozałatwiac kilka rzeczy, m.in. badania lekarskie. 

sas może potrzebujecie troszkę odpoczynku, oczyści się atmosfera, zatęsknicie za sobą i wszystko wróci do normy, tego ci życzę z całego serca

hehe zartuje of course