Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-18, 08:34   #2131
lenka79
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
U mnie też jest problem tylko w drugą stronę ja mam mały rozmiar na serdecznym palcu - 9 . I jak przymierzam to wsztstko dużo za duże i też wtedy ciężko ocenić . Ale my chcemy takie standardowe złote obrączki (zastanawiam się jeszcze nad białym złotem) tylko że ja bym chciała taką b. cieniutką... a dla TŻta grubszą. Niby obrączki powinny być takie same ale trudno

My wybraliśmy dla siebie kompletnie różne obrączki i nie uważam, żeby musiały być takie same. Ja mam z mieszanego złota /białe z żółtym, a TŻ klasyczną/. Jakiś czas temu postanowiłam sobie, że absolutnie nie będę zwracać uwagi na to co wypada i co powinno być i na przesądy. Tak, że uważam, że śmiało możesz brać taką delikatniejszą obrączkę dla siebie skoro masz drobną dłoń gruba obrączka nie wyglądałaby najlepiej, a TŻ może wziąć grubszą.

lenka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 09:27   #2132
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monica80 Pokaż wiadomość
Zastanów się nad tym co napisałaś... Czyli pisać o kimś negatywne rzeczy pod nickiem anonimowym jest fajnie, ale to, że czytający Was fotografowie czy kamerzyści nie podpisują się imieniem i nazwiskiem - tylko takim samym nickiem jak Wy- to już nie jest ok?

Jak dla mnie bardzo nie fair.
nie napisałam że jest to złe, że kamerzyści czy fotografowie ukrywają się, napisałam że czytają nas a jedynie jeden z nich się ujawnił.... a negatywne rzeczy nie piszemy po to żeby sobie ulżyć a przestrzec no i chyba jesteśmy bardziej otwarte pod nickiem niż pod imieniem nazwiskiem i zdjęciem....zresztą i tak raczej te najgorsze rzeczy piszemy na priv aby nikomu się nie narazić bo ktoś może myśleć inaczej i wtedy może się wywiązać kłótnia
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 10:07   #2133
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka84 Pokaż wiadomość
Katia zgadzam sie w 100% z Twoim zdaniem!!! Wesele to wesele a nie łubu-dubu
A jaki zespół gra u Ciebie?
Mój zespół jest bezimienny,strony też nie mają,gdyż graniem po weselach zajmują się raczej dla przyjemności,nie jest to ich jedyny środek utrzymania.Zespół prowadzi P.Wojciech Mitura,który wykłada też na Akademii Rolniczej,oj sorki Uniwersytecie Przyrodniczym Z czystym sercem polecam,ale nie namawiam Gdyby ktos był zainteresowany,to nr tel podam na priv
Stary 2008-07-18, 10:12   #2134
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Ten The brox jest naprawde fajny mam nadzieje, ze nie graja tylko nowych i zagranicznych piosenek, ale tez duzo starych przebojow, przy ktorych moglabym potanczyc napisalam do nich i zobaczymy...
Oglądałam płytkę z wesela na którym grali, grają też stare przeboje, biesiadują między stołami, i mają bardzo śmieszne konkursy oczepinowe Tylko chyba grafik mają napięty, ale jeśli Twój termin będą mieli wolny, to czy mogłabyś napisać ile kosztuje ich wynajęcie?
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 11:18   #2135
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Mój zespół jest bezimienny,strony też nie mają,gdyż graniem po weselach zajmują się raczej dla przyjemności,nie jest to ich jedyny środek utrzymania.Zespół prowadzi P.Wojciech Mitura,który wykłada też na Akademii Rolniczej,oj sorki Uniwersytecie Przyrodniczym Z czystym sercem polecam,ale nie namawiam Gdyby ktos był zainteresowany,to nr tel podam na priv
Dziekuje, musialabym ich posluchacm, bo jak pisalam- jestem wymagajaca

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Oglądałam płytkę z wesela na którym grali, grają też stare przeboje, biesiadują między stołami, i mają bardzo śmieszne konkursy oczepinowe Tylko chyba grafik mają napięty, ale jeśli Twój termin będą mieli wolny, to czy mogłabyś napisać ile kosztuje ich wynajęcie?
Niestety moj termin tez zajety, a cena to 2700 zł za jeden dzien.

gwiazdeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 11:47   #2136
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:

Moi rodzice w ogole nie widzieli sali, bo wyjechali i wszystko musialam zalatwiac z TZ...Zreszta jego rodzice tez nie widzieli samodzielnie podjelismy decyzje no ale z ta dekoracja to jestem ciekawa moj tz powiedzial, zebym sie nie martwila, bo skoro powiedzial, ze bedzie dekoracja to bedzie
Moi rodzice też jeszcze sali nie widzieli w środku, jedynie z zewnątrz, bo często tamtędy przejeżdzają, no i parę zdjęć lokalu - jakoś tak wszystko od początku ustalaliśmy sami, a rodziców tylko informujemy co jest juz załatwione

Cytat:
Skrzatku pytalam kolezanke, ktora miala w tym roku wesele w Oli co z tym autokarem i powiedziala, ze jak ona zamawiala sale to autokar byl gratis od 150 gosci, by raczej tyle nie bedziemy miec i w sumie nie jest nam potrzebny (chyba), ale czy nadal ten autokar jest w cenie to nie wiem.

Cytat:
Napisane przez Doro22_10 Pokaż wiadomość
My mamy taki dopisek w umowie, odręczny oczywiście, że przy weselu na przynajmniej 150 osób autokar Lublin-Jabłonna-Lublin lub beczka piwa gratis. U nas niestety wyszły nieprzewidziane problemy z rezerwacją/potwierdzeniem rezerwacji lokalu na poprawiny... Ogólnie niemiła sytuacja, na szęście rozwiązana w miarę zadowalający sposób dla obu stron. Właściciel jest naprawdę bardzo sympatycznym i uczciwym człowiekiem, rozmawialiśmy z wieloma właścicielami lokali i w sumie to był jeden z powodów z jakich jednak zdecydowaliśmy się na Olę.
Co do menu to można je zmieniać ale oczywiście wiążę się to ze zmianą kosztów, to przykładowe menu jest taką opcją minimum, my na przykład od razu powiedzieliśmy, że chcemy inne napoje, właściciel powiedział, że nie ma problemu ale oczywiście będzie różnica w cenie.
Dzięki za odpowiedzi Jeszcze nie dzwoniłam do P. Andrzeja - nie mam umowy u siebie, a TŻ zapomniał sprawdzic co tam jest zapisane odnośnie autokaru, więc nie chcę dzwonić tak w ciemno Z tego co pamiętam u nas nie było mowy o tym, że musi być 150 osób, ale mogę sie mylić...

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Hehe, oki opowiemy Ci, bo ja będę gościem u Skrzatka, to pewnie zdam relacje wcześniej, niż onaA Ty mam nadzieję,że podzielisz się swoimi odczuciami po swoim przyjęciu w Oli
To jest solidny gość - potwierdza swoja obecność , mimo, że zaproszenia jeszcze nie dostał Mam nadzieję, że w ostatnią niedzielę lipca będziecie w domku z Marcinem

Cytat:
Napisane przez lenka79 Pokaż wiadomość
Ja też już zaczynam trochę panikować..... Boję się, że o czymś zapomnieliśmy, oczywiście mój TŻ nie ma jeszcze NIC do ubrania, bo przecież ma jeszcze dużoooo czasu . Mi pozostało do załatwienia: kwiaty, ksiądz (protokół, zapowiedzi, organista, kościelny), bielizna, biżuteria, obraz, ustalenie menu,dokupienie win i napoi, umówienie się na manicure,nie wiem co jeszcze...... :-/,

Czy wiecie, kiedy na Nadbystrz. będzię 7 nauka?
I ile kosztuje ślub?
Widzę, że ślub mamy w tym samym dniu i to samo do załatwienia przd ślubem co Wy + parę innych drobnych spraw. Stres jeszcze mnie nie dopada i wydaje mi się, że ze wszyskim zdąrzymy Jeszcze nie wszyscy goście zaproszeni, a właściwie pozostała większość. Zaproszenia tez nie wszystkie gotowe - dzis od rana docinam, zaginam i wypisuję - dużo z tym roboty, ale już niewiele zostało Nie martw sie Lenka - 30 sierpnia wszystko będzie zapięte na ostatni guzik
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 11:47   #2137
rybinska25071987
Przyczajenie

Cześć wszystkim mam pytanie czy koś może mi coś powiedzieć na temat zespołu Salsa Band
rybinska25071987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 11:55   #2138
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rybinska25071987 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim mam pytanie czy koś może mi coś powiedzieć na temat zespołu Salsa Band
zespół ten miała Malpka na swoim weselu 5lipca, myślę że jeśli napiszesz do niej na priv to ci odpowie
Stary 2008-07-18, 11:56   #2139
MAGiALENA
Zakorzenienie

hej dziewczyny!
w sierpniu idę z TŻ na wesele do mojej koleżanki i w związku z tym mam do Was pytanie. kiedy się daje prezenty (nie pieniądze, tylko prezenty)...?

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 12:32   #2140
skrzatek24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
w sierpniu idę z TŻ na wesele do mojej koleżanki i w związku z tym mam do Was pytanie. kiedy się daje prezenty (nie pieniądze, tylko prezenty)...?
Chyba nie ma na to reguły... Jeżli zmierzacie dac cos większego to moim zdaniem najlepiej pod koniec, jak już zamierzacie wychodzić z wesela i żegnacie się z młodymi, albo po oczepinach. A jeżeli jest to coś niedużego i lekkiego to mozna podczas składania zyczeń po ślubie
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 12:53   #2141
lenka79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Widzę, że ślub mamy w tym samym dniu i to samo do załatwienia przd ślubem co Wy + parę innych drobnych spraw. Stres jeszcze mnie nie dopada i wydaje mi się, że ze wszyskim zdąrzymy Jeszcze nie wszyscy goście zaproszeni, a właściwie pozostała większość. Zaproszenia tez nie wszystkie gotowe - dzis od rana docinam, zaginam i wypisuję - dużo z tym roboty, ale już niewiele zostało Nie martw sie Lenka - 30 sierpnia wszystko będzie zapięte na ostatni guzik
My na razie zaprosiliśmy 8 osób Niby u nas będzie tylko ok. 60 osób i wszyscy właściwie wiedzą.... ale .... Może w niedziele uda się zaprosić trochę więcej: -)

lenka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 13:04   #2142
Amira_2007
Rozeznanie

Moim zdaniem prezenty tak jak i koperty najlepiej wręczyć od razu po ceremonii ślubnej podczas składania życzeń. Młodzi i tak chowają koperty, ktoś zawozi je do domu więc od razu można zawieść prezenty - dla mnie jako praktycznej PM byłoby to dobre rozwiązanie. Jako dla gościa też ponieważ nie musiałabym przemieszczać się z mało poręcznym prezentem, który mogłabym zgubić, rozbić etc

Nawiązując do postów na temat wstawiania zdjęć w awatarki - uważam, że internetowa anonimowość i tak jest złudna. Opisujemy tu często nasze rozterki, uczucia radości czy rozżalenia i lepiej robić to anonimowo. Świat jest bardzo mały i jeśli chcemy wyżalić się np. na niemiłe słowa przyszłej teściowej czy złośliwa kuzynkę to dość szybko taka informacja może dotrzeć do szerokiego grona postronnych osób a potem do obiektu z naszej wypowiedzi.

Przyjemnie jest widzieć z kim sie rozmawia, ale zawsze można zobaczyć taka osobę w realu lub poczekać do zdjęć ze ślubu.

Wczoraj z Joasią*** wyruszyłyśmy na podbój kolejnego salonu ślubnego. Obsługa była bardzo miła i pomocna, sukienek było mnóstwo, ale z ostateczna decyzją poczekam na nowe kolekcje.

http://www.decoram.pl/allegro/aukcje/papier/slub1.jpg Zobaczcie jaki piękny weselny akcent w tak prozaicznym elemencie wyposażenia łazienek
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 13:51   #2143
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość

Wczoraj z Joasią*** wyruszyłyśmy na podbój kolejnego salonu ślubnego. Obsługa była bardzo miła i pomocna, sukienek było mnóstwo, ale z ostateczna decyzją poczekam na nowe kolekcje.

http://www.decoram.pl/allegro/aukcje/papier/slub1.jpg Zobaczcie jaki piękny weselny akcent w tak prozaicznym elemencie wyposażenia łazienek
Salon był ogromny i bardzo dużo sukni....w tym moja 'upatrzona' Blue Ankara ale niestety bardzo cieżka, przepiękna ale nie dałabym rady w niej zatańczyć, po prostu czułam jak mi się na biodrach wszystko trzyma, cały jej ciężar...no i cena powalająca...

Fajniutki ten papier...
Stary 2008-07-18, 14:09   #2144
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
ja miałam iść jutro z mamą, ale okazało się, że nie ma czasu (przygotowuje coś do pracy).:/

Stary 2008-07-18, 14:10   #2145
*kaalinaa*
Zadomowienie

A ja właśnie dostałam zamówione na allegro albumy ślubne Zamierzam się wziąć do roboty i wycudować prezent dla rodziców Zobaczymy co z tego wyjdzie.
http://www.allegro.pl/item392537776_..._chrzest_.html - o tak wygląda i jest naprawdę ładny

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 14:12   #2146
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
A ja właśnie dostałam zamówione na allegro albumy ślubne Zamierzam się wziąć do roboty i wycudować prezent dla rodziców Zobaczymy co z tego wyjdzie.
http://www.allegro.pl/item392537776_..._chrzest_.html - o tak wygląda i jest naprawdę ładny
cudowne!!!

Stary 2008-07-18, 14:36   #2147
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
To jest solidny gość - potwierdza swoja obecność , mimo, że zaproszenia jeszcze nie dostał Mam nadzieję, że w ostatnią niedzielę lipca będziecie w domku z Marcinem
Hehe, zaproszenie już widziałam, siostrzyczka mi pokazała,fajniutkie a te zdjęcia urocze, szczególnie to jak byliście mali z misiem Postaramy się być tzn, jak mnie Marcinek nad jeziorko nie wyciągnie, ale tak jak napisałaś, my jesteśmy solidni
Stary 2008-07-18, 14:49   #2148
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Piękny ten albumy i wszystkie jakie ma ten użytkownik
Ja na razie wstrzymałam się z kupnem - po odbiorze zdjęć od p.Zomera zobaczymy ile sztuk fotek chcemy w albumie i jaki kupić

Pomyślałam sobie, że taki album to fajna rzecz na prezent ślubny bądź na inne okazje

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 15:13   #2149
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Mi tez sie ten album bardzo podoba

Wracajac do zespolow to musze powiedziec, ze spodobal mi sie ZESPOL MARKUS szkoda, ze nie maja maila, tylko trzeba dzwonic, bo ja to wole mailowac i sie tylko dowiedizec ile biora i czy maja wolny termin (wiem, jestem dziwna ). Ale moze sie odwaze i zapytam a moze Wy cos o nich wiecie?

Stary 2008-07-18, 15:24   #2150
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
ja miałam iść jutro z mamą, ale okazało się, że nie ma czasu (przygotowuje coś do pracy).:/
Magialena nam w każdym salonie Panie odradzały kupowanie sukienek teraz, w tym ostatnim nawet nie mogłam zmierzyć jednej bo mimo że ją miały w salonie to już nie można jej dostać...mimo, że Panie miłe i pomocne to za każdym razem mówiły, że teraz to bez sensu bo na przełomie grudnia/stycznia wejdą nowe kolekcje...tylko, że ja się boję że z nowych nic mi sie nie spodoba....

Cytat:
bardzo ładny, ja też myśle o takim, ale to sobie zostawiam na długie zimowe wieczory i mam nadzieję, że tż mi pomoże....

ja jeszcze musze w przyszłą sobotę jak pojadę do domciu (niestety sama pewnie) jakiegoś kamerzyste skombinować, czasu zostało niewiele a ja nadal nie wiem kogo

ps. Gwiazdeczko84 nie jestes dziwna, ja też tak robiłam i jak już mijał drugi dzień a nie dostawałam żadnej odpowiedzi to wtedy dopiero dzwoniłam
Stary 2008-07-18, 15:38   #2151
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Mi tez sie ten album bardzo podoba

Wracajac do zespolow to musze powiedziec, ze spodobal mi sie ZESPOL MARKUS szkoda, ze nie maja maila, tylko trzeba dzwonic, bo ja to wole mailowac i sie tylko dowiedizec ile biora i czy maja wolny termin (wiem, jestem dziwna ). Ale moze sie odwaze i zapytam a moze Wy cos o nich wiecie?
Niestety nic nie wiem na temat tego zespołu, ma pytanko, bo wydaje mi się,że wcześniej nie planowaliście zamawiać zespołu, a teraz zauważyłam, że pilnie poszukujesz, czyżbyście zmienili plany?
Stary 2008-07-18, 15:38   #2152
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
ja jeszcze musze w przyszłą sobotę jak pojadę do domciu (niestety sama pewnie) jakiegoś kamerzyste skombinować, czasu zostało niewiele a ja nadal nie wiem kogo

ps. Gwiazdeczko84 nie jestes dziwna, ja też tak robiłam i jak już mijał drugi dzień a nie dostawałam żadnej odpowiedzi to wtedy dopiero dzwoniłam
Mi sie podobają nawet filmiki z firmy Pro-Mix (ceny od 1200 do 2500zł), musze sie tylko spotkac z Panem kamerzysta i zobaczyc przykladowy filmik w troche dluzszej wersji niz na stronie szczegolnie podobaja mi sie czolowki

Iwonka u nas to skomplikowana sprawa - moja rodzina chce zespol, rodzina tz nie. Ostatnio pojawila sie jednak nadzieja na zgode mojego J. i jego rodziny, dlatego szukam cichaczem kto jest wolny, ile biora zeby w razie co tylko zarezerwowac termin

Stary 2008-07-18, 15:41   #2153
Klaudeczka
Raczkowanie

Potrzebuje dobrej wizazystki + fryzjerki. Obdzwonilam juz 4 panie polecane i wszystkie maja urlop w moim terminie a z fryzjerka mam jeszcze wiekszy problem, pani z ktora sie umawialam wyjezdza na urlop i teraz mam problem.. slub jest w niedziele i wiekszosc salonow jest wtedy zamknieta, boje sie isc do pierwszego lepszego otwartego Mam dlugie, geste wloski i nie kazdy chce je czesac. Slub za miesiac a ja jestem w kropce!!
Stary 2008-07-18, 15:46   #2154
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klaudeczka Pokaż wiadomość
Potrzebuje dobrej wizazystki + fryzjerki. Obdzwonilam juz 4 panie polecane i wszystkie maja urlop w moim terminie a z fryzjerka mam jeszcze wiekszy problem, pani z ktora sie umawialam wyjezdza na urlop i teraz mam problem.. slub jest w niedziele i wiekszosc salonow jest wtedy zamknieta, boje sie isc do pierwszego lepszego otwartego Mam dlugie, geste wloski i nie kazdy chce je czesac. Slub za miesiac a ja jestem w kropce!!
Jeśli chcesz, to daj znać, wyślę Ci namiary na moją wizażystkę na PW.
Stary 2008-07-18, 15:47   #2155
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Klaudeczka Pokaż wiadomość
Ja chodze do p. Ewy w salonie fryzjerskim Prestiz. Jestem zadowolona, ale czy polecam? Nie wiem, nie chce brac na siebie tak wielkiej odpowiedzialnosci moge Ci wyslac na priva jak mnie uczesala na wesele, ktore mialam w rodzinie (kok).Makijazystke mialam polecona przez kolezanke, ale jeszcze jej nie sprawdzalam.

Stary 2008-07-18, 15:48   #2156
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Mi sie podobają nawet filmiki z firmy Pro-Mix (ceny od 1200 do 2500zł), musze sie tylko spotkac z Panem kamerzysta i zobaczyc przykladowy filmik w troche dluzszej wersji niz na stronie szczegolnie podobaja mi sie czolowki

Iwonka u nas to skomplikowana sprawa - ja chce zespol, moj tz nie. Ostatnio pojawila sie jednak nadzieja na zgode mojego J. i szukam cichaczem kto jest wolny, ile biora zeby w razie co tylko zarezerwowac termin
Dzięki za cene od nich, rzeczywiście fajne
ufff jestem po napisaniu 6 mejli do kamerzystów, mam nadzieję że któryś będzie wolny bo już nie chce mi się szukać....a skorzystałam z listy z podpisu miss.hot, ale leń ze mnie
O może ci się uda jednak wynegocjować ten zespoł, fajnie
Stary 2008-07-18, 15:51   #2157
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
ufff jestem po napisaniu 6 mejli do kamerzystów, mam nadzieję że któryś będzie wolny bo już nie chce mi się szukać....a skorzystałam z listy z podpisu miss.hot, ale leń ze mnie
O może ci się uda jednak wynegocjować ten zespoł, fajnie
Moze sie uda, a moze nie. Jesli nie to ja nie wiem, co zrobimy z goscmi, przeciez nie beda sie dobrze bawic...ale jest szansa, wiec zobaczymy Jak dostaniesz jakies odpowiedzi od kamerzystow to daj znac, ile chca kasy moze i dla mnie znajda wolny termin (dobrze, ze z tego co widze, to zadna z Was nie bierze slubu 2 maja, bo nie chce nikomu wyrywac kamerzystow, fotografow itp )

Stary 2008-07-18, 16:30   #2158
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Jeśli chcesz, to daj znać, wyślę Ci namiary na moją wizażystkę na PW.
chciałam zaproponowac (chyba) tą samą
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 16:33   #2159
korzel
Przyczajenie

Cytat:
Ja tez chyba wszystkie linki z listy utrzymywanej przez wiolkaslonko skorzystalam. Jak cos nowego bylo wspomniane na forum, a nie figurowalo na tej liscie to jej podsylam. Ale chyba ona teraz ta liste utrzymuje w innym poscie, bo ta w podpisie miss.hot dawno nie byla odnawiana.

To jest chyba najnowsza lista - dodalam do mojego podpisu, ale ja tu tak czesto nie pisuje. Miss.hot chyba kiedys napisala zebysmy sobie pododawaly tego linka do podpisu, wtedy szybciej mozna znalezc ta swietna liste! Ponizej link jeszcze raz:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1529

Razem od: 08.2002
Zareczyny: 09.2005
Wesele: 04.07.2009
korzel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 17:09   #2160
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silvershine Pokaż wiadomość
chciałam zaproponowac (chyba) tą samą
To Ty miałaś w końcu Agę? Gubię się już powoli w tym wszystkim, sorki. Wyślij mi swoje zdjęcia, jak możesz na tola3804 @ epf.pl chciałabym zobaczyć, jak Cię pomalowała, no i w ogóle jak wyglądałaś.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości