![]() |
#2701 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Soffera...a ja uważam, ze dużo zależy od pary młodej...jak są zabawni, to fotki takie wyjdą, kwestia ustawienia...my myślimy, czy nie zrobić, gdzie na torach kolejowych kilka, wiem wiem..to juz było...ale mi się podoba Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-07-18 o 19:23 Powód: Dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmykam dziewczeta... moze uda mi sie was podczytac w weekend ale jesli nie to nie piszcie za duzo <prosi> Buuuziaki i milego wieczorka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do wspomnianej Ani to podziwiam Cię za cierpliwość. Nie zdzierżyłabym takiej sierotki która szuka pocieszenia u mojego TZ. Trzymaj się i uszy do góry, mam nadzieję że Pippi poprawi Ci nastrój ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Wtajemniczenie
|
soffera
![]() ![]() A tak na marginesie to zdarza mi się być pedantką i uwielbiam wszelkie prace biurowe ![]() izazusia a z czym masz te pierogi ![]() bo jak zostało jeszcze trochę to ja chętnie reflektuję ![]() no i trzymam mocno kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Wtajemniczenie
|
zjadło mi całe multi
![]() więc tyle co pamiętam mili stronka twojego foto nie ładuje mi się bo przekroczyłam limit transferu danych.jutro olookam u mamy. a co do fryzjera to dobrze, że szukasz kogoś innego-masz jeszcze czas i na pewno znajdziesz kogoś kto nie będzie stwarzał sztucznych problemów ![]() maugo udanego wypoczywania też będzie mi Ciebie brakować na forum dzasti ![]() i oczywiście życzonka dla TŻ-ta powinien Cię nosić na rączkach za to co robisz żeby uprzyjemnić Mu Jego święto niuniuniau dziękuję za miłe słowa ![]() ja stres zwykle zajadam czymś słodkim i dzisiaj to było np 6 grześków w czekoladzie jak będę mieć 15 dni do ślubu to chyba grześki będę kupować na pujdełka a nie sztuki ![]() ale wiem, że w dniu ślubu i tak będziemy Najpiękniejszymi Pannami Młodymi-w koncu to PM20008 ![]() dzięki Wam nabrałam większej pewności siebie ![]() daget piękna ta Twoja biżu i cena okazyjna-aż żałuję, że nie znałam namiarów na tą firmę wcześniej, bo moje błyskotki już leżą w szkatułce ![]() izazusiawiem jak Ci przykro-ale nie zamartwiaj się. Jutro Twój wielki dzień i dzisiaj nie powinnaś się denrwować dodatkowo ![]() A Twój TŻ mam nadzieję, że szybko zrozumie swoje błędy i nie będzie Ci przysparzał zmartwień ![]() a swoją drogą jeśli chodzi o tą Anię-czy ona przypadkiem nie gra roli takiej biednej i pokrzywdzonej?może dobrze się czuje w takiej roli, że wszyscy się nad nią użalają?ja bym nie wytrzymała i powiedziałabym TŻ-towi, że teraz to powinien się skupić na myśleniu o Waszych sprawach, a nie na zbawianiu świata. I to nie jest ani trochę egoistyczne-choc coraz częsciej przekonuję się, że odrobina zdrowego egoizmu i asertywności to dobry sposób na życie poza tym trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki ![]() ***miłego zaczytywania się w Pippi moja ukochana książka na smutki to Ania z Zielonego Wzgórza a zaraz przymierzę się do Cobena-kolejnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Oglądałam fotki mojego foto"grafa i spotkałam kilka podobnych ujęć -co mnie wk* delikatnie mówiąc...ale z nami nie pójdzie mu tak łatwo ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Izazusia powodzenia na obronie, bedzie 5 ![]()
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
noo dobra...ktora wyslala mi zaproszenie na nk...ujawnic sie i to szybciutko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Izazusia ![]() ![]() Ale juz nie narzekam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
no taka rozbita jestem ze nawet sie z Wami Sloneczka nie przywitalam
![]() mialam ostatnio starcie z TZtem ale "konflikt" zazegnany i juz jest ok...niestety chodzilo o moja przyszla tesciowa i wiem ze niestety po slubie nie bedziemy mieli latwego zycia no ale pocieszajace jest to ze Tz tez czuje tak jak ja ![]() ![]() ![]() ok pozalilam sie.....przepraszam ale nie mialam tego komu powiedziec |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mieszkam (jak na razie-i czy w ogóle) ze swoją Teściówką i zaczynam się bać... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc Laseczki
![]() padam na pyszczek, a jutro chę jechać na jakieś zakupki i do kwiaciarni bo dzisiaj miałam umówionych ogladaczy domu ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
ano wlasnie nie chcemy pieniedzy ani od mojej mamy ani od tesciowej bo nie stac by je bylo na sfinalizowanie wesela a skoro my mamy mozliwosc placic za wszystko bez brania kredytu to chyba powinno byc wszystko ok...na szczescie nie bedziemy ani z Nia ani z moja mama mieszkac...niestety na jednym osiedlu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Buziaczki ![]() DObranoc Kobietki, śpijcie słodko... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
sama nie wiem z czego to wynika....odczuwam to jako zazdrosc ze juz nie jest na pierwszym miejscu....hmmm a powinna sie cieszyc ze szczescia syna
![]() ale Tz jest naprawde kochany...wszystko mu powiedzialam co czuje ( bo nie moglam wytrzymac ![]() buziaki slonkaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zadomowienie
|
Cześć kochaniutkie, mam mega doła nie mogę spać.....muszę zacząć poszukiwania mieszkania od nowa .....(opisałam sprawę w tym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...43#post8272943 post 218 ) straciłam ponad miesiąc licząc na to mieszkanie a tu taka fajna niespodzienka.
Dodam tylko, że Ci złodzieje z agnecji nieruchomości za TAKIE usługi biorą 2,9 % wartości nieruchomości + VAT. Dzisiaj jadę z kolejną turą zaproszeń, ale muszę ubrać mój kołnierz ortpedyczny bo niestety po kilku godzinach jazdy mój kręgosłup boli jak diabli, obym tylko bez operacji wytrzymała do ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry słoneczka
![]() Cytat:
![]() Tak mi się przypomina pewien artykuł o tym jak rozmawiać z facetami. I do tej pory pamiętam przykład. Jak powiesz facetowi "może byś wyrzucił śmieci" to on tego nie zakoduje że ma je wynieść. Im trzeba powiedzieć wprost "wynieś śmieci". I tak jest ze wszystkim.... I trzymam mocno kciuki za obronę ![]() Witamy spowrotem słonko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A Ty słonko dbaj o siebie, trzymam kciuki mocno za zdrówko ![]()
![]() |
#2719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno poradzisz sobie dzis na obronie ![]() m.a.r.t.a. bardzo fajowe twoje ozdóbki na auto ![]() ![]() Ja wczoraj odebrałam zaproszenia i teraz siedze i sie zastanawiam kiedy ja się tego wszystkiego pozbędę ![]() Wklejam zdjęcie zaproszeń i zaległe butów...
![]() |
#2720 | ||
Wtajemniczenie
|
witam Was w tą słoneczną, cieplutką sobotę
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() izazusia nie smutaj się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kotekk81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() katia butki bardzo ładne, zastanawiałam się nad kupnem takich samych (to co na zdjęciu widzę), no ale wygoda buta przeważyła i kupiłam inne a zaproszonka macie śliczne, takie jak lubię, skromne ale eleganckie ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-07-19 o 09:17 Powód: katia wkleiła zdjątka i musiałam pochwalić |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Rozeznanie
|
czesc
![]() u mnie zadna nowosc poza tym ze dzisiaj idem na 18 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() widzialam te zaproszenia i baaardzo mi sie podobaly ale kosztowaly chcyba 1,50 za sztuke...
![]() |
#2722 |
Zadomowienie
|
Buty są jakie są.Dla mnie najwazniejsze było to,żeby były wygodne,w miarę pasowały kolrem i nie miały spiczastych czubów...a no i cena,zeby w miare była.Uznałam,że nie ma sensu szalec z butami,bo po pierwsze spod sukni prawie ich nie widać i prawie nikt nie zwraca na to uwagi,a po drugie po do inwestowac kupe kasy w buty,w ktorych i tak nie bedę chodzic...może je gdzies potem opchnę...
A zaproszenia wybrałam takie ,bo juz mnie wkurzała ta bieganina za nimi... Dobra idę się doprowadzić do stanu uzywalności,bo mnie siostra na miasto ciągnie ![]()
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
katia- bardzo ładne buciki, też nad takimi się zastanawiałam. A zaproszonka superowe, bardzo podobają mi się takie ![]() ![]() wiecie...tak się zastanawiam nad ilościią wina, bo wczoraj juz wódkę kupiliśmy 100 butelek na niby ok 70 osób, niby- bo do 31 lipca goście zostali poproszeni o potwierdzenie przybycia, a apóki co nikt nie potwierdził jeszcze, no poza bliską rodzina.. A jeszcze specjalinie napisaliśmy na zaproszeniach taki szybki termin bo wiedzieliśmy że ciężko i z poślizgiem będą ludziska dawali znać.. ![]() ech... ciekawe ile ostatecznie osób przyjdzie...
![]() |
#2725 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ladniusie zaproszonka i buciki rowneiz, chodz ja jestem konserwatystka i zle sie czuje w butach bez czubow ![]() izazusia kciukolce za obrone ![]() Kurcze mielismy sie ze Skarbem opalac, a tu slonce zaszlo pada i grzmi.... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie Agatko to byl moj podstwawowy cel, aby dobrac wlasciwie bizu do kreacji... I zeby to byl jeden komplet a nie wszystko z innego sklepu... A typowa bizuteria z cyrkonii wydawala mi sie za ciezka wizualnie... Chociaz znalazlam kilka fajnych wzorow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2729 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
ja jestem w trakcie sprzedaży domu i rozglądam się za mieszkaniem i powie, że to co pisze agencja naa swoich stronach a to co zastaję w tych oglądanych mieszkaniach często mija sięz prawdą np. piszą mieszkanie widne,przestrzene,2 pokoje, kuchnia itd ale zapominają dodać, że pokoje są przechodnie, kuchnia bez okna-jak to się ma do przestrzenności i wodności to nie wiem dobrze, że w porę to odryliście uważaj na siebie ![]() Dzień dobry Słoneczko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() od B. narazie 4 osoby i jeszcze nie wszyscy dali znać, a termin mija my winka kupujemy po 7 butelek słodkiego i półwytrawnego |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | ||||||
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() ale się za Wami stęskniłam. Na razie zajrzałam tylko na ostatnią stronę - zaraz będę siedziała i nadrabiała zaległosci od czwartku. Jestem teraz na etapie zmiany kroju sukni, bo ten który wybrałam byl za kosztowny w szyciu (bardzo dużo materiału potrzeba na falbany) a ja nie chce sukni na jeden raz za ok 3000 (przy dobrym układzie) - gdzie i tak wszyscy mi mówią, że powinnam mieć drugą na przebranie się. Siedze i przegladam znaowu strony z sukniami - wybieram rybki, i kombinuję jak zrobić, żeby byly wygodniejsze w nogach (luźniejsze, ale nie zatraciły za bardzo kształtu). Nie myślałam, że to kiedyś powiem, ale słabo mi się robi jak po raz kolejny patrzę na suknie ślubne :/ Cytat:
Napewno musisz porozmawiać o tym z TŻ. Ja też też zawsze starałam się być twarda, swoje problemy, stresy zostawiałam dla siebie - bo co ja mam sobie nie poradzić ... poza tym mój A, lubi jak kobieta jest zaradna a nie taki płaczek, ale takie zachowaie się na mnie zemściło. Zbyt dużo problemów (rzeczy do załatwienia) może w końcu przygnieść człowieka jeżeli nie ma wsparcie innej osoby. Mój A. mi powiedział, że skąd mógł wiedzieć, że z czymś sobie nie radzę skoro mu nie mówiłam (nawet jak pytał czy wszystko w porządku) a ja się zrobiłam nerwowa. Teraz staram się mówic z czym sobie nie radzę (czy mam czegoś za dużo na głowie) - chociaz często cięzko mi to przyznać ![]() Jak sobie to wyjaśnicie to napewno będzie Wam łatwiej ![]() Trzymam kciuki za Twoją obronę ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Porozmawiajcie przed ślubem z fotografką jakie chcecie zdjęcia i czy się da to zrobić. Być może tym parom ktorych zdjęcia widziałaś taka ich konwencja się podobała. Może macie możliwość poproszenia ją o zrobienia paru zdjęć w tzn. sesji narzeczeńskiej - wtedy będziecie wiedzeli jak ona Was widzi i jakie zdjęcia jest Wam konkretnie zrobić. Moja siostra tez tak miała i po obejrzeniu zdjeć z tej sesji narzeczeńskiej załamała się, bo nie podobały jej się te zdjęcia, byly mało "świeże", a takie powinny być zdjęcia ślubne. Porozmawiała z fotografami i powiedziała czego oczekuje, co jej się nie podobało w tych zdjęciach. Ślubnych jeszcze nie widzieliśmy,ale mam nadzieję, że wzieli sobie jej słowa do serducha i zdjęcia beda takie o jakim marzyła moja siostra i jej mąż ![]() ![]() Cytat:
Ja nie bardzo sobie radzę z odpowiedaniem na dużo liczbę postów. Zapominam co chciałam napisac - jak wszystko przeczytam. Najgorsze jednak jest jak sobie powielocytuje i musze odejść o komputera i potem już sie doszczętnie gupię. Cytat:
Moja teściowa też lubi wiedzieć wszystko na bieżąco i dawać dobre rady (teraz już mniej), ale wczesniej bardzo się tego bałam. Jednak co by się nie działo to A. trzymał zawsze moją stronę i dzięki temu wiedziałam, że moge powiedziec to co myśle, trzymać się tego co uważam za słuszne a on zawsze będzie ze mną. Czasem był za mną jak ewidentnie była moja wina - potem rozmawialiśmy o tym sami na osobności i często było tak, że szłam i przepraszałam teściową czy teścia za swoje słowa (nie mówiłam, że A. mi coś zasugerował tylko, ze przemyślałam sprawę ![]() Jeżeli ktoś ma ochotę wyrazić swoje zdanie na jakiś temat z naszymi poczynaniami związany to w porządku (przemyślimy to), ale i tak zrobimy tak jak uważamy ... a ja już się tak nie stresuje tym co mówi teściowa. czekoladka79 - sytuacja z mieszkaniem bardzo nieciekawa. Niestety nie bardzo wiem jak to rozegrac, żeby inni też się nie nacieli tak jak Wy. Wierzę, że dasz radę się "dogadać" ze dwoim kręgosłupem i bedziesz hulać na Waszym weselu bez przeszkod ![]() Nie obciążaj go zbytnio i stosuj się do zaleceń lekarza. Ja też mam problemy z kregosłupem (chociaz nie tak powazne jak Twoje) i wiem co to znaczy jego ból. Po dwóch miesiącam od pierwszej rehabilitacji idę od środy na następną, bo zaczynam już chodzić po ścianach. W moim przypadku ból nie jest najgorszy tylko to, że to wszystko działa bardzo na układ nerwowy i przez to czasem nie jestem w stanie wytrzymać sama ze sobą. Śliczne zaproszenia macie ![]() Takie buciki też bym mogła mieć - nie są bardzo okrągłe, ale tez nie maja tego znienawidzonego przeze mnie gługie ostrego czuba. Bardzo udany zakup. Cytat:
skończyłam ... a teraz zaległości - pewne róznież z przodu. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.