|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Kasia i jak?
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ale zawsze tak swietnie nie wygladam
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
dzwonił gadaliśmy nie wiem co dalej ale mam nadziję, że zrozumiał
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
co zrozumial??
swoje bledy?? czy zerwanie?
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
No będzie dobrze, o tym tylko myśl
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
chyba taka terapia wstrząsowa na niego podziałała, ale zobaczymy na jak długo
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musi byc dobrze..a teraz nie zaprzataj sobie tym glowki...usmiechnij sie ...zycie bedzie lepsze
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
tylko żeby on dotrzymał tego co obiecał
|
#909 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia! Napisz coś u Nas na wątku. Bo ja tu przeprowadzam śledztwo, a tam się o Ciebie martwią
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze Faceci to dziwne stworzenia ehhh...
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki moje lecę do wyrka, bo za chwilę północ
jutro mnie chyba nie będzie bo wybieram się z moim Tż na jakąś imprezkę firmową w plener. Nie piszcie za dużo Udanego weekendu![]() Dobranoc |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#912 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
|
#914 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
oj jestesmy
tylko dzis jakis taki glupi dzien... nawet gadac sie nie chce.... ja dalej chora nie pomaga mi ten antybiotyk...gardło coraz bardziej zawalone.... Zaraz jade na spotkanie w prawie pracy.... I jeszcze denerwuje mnie ktos.... Boze, co za dzien... niech sie szybciej kończy
|
|
#916 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
wątek rośnie w siłę, przybyło dużo nowych dziewczyn, które witam stałe bywalczynie ściakm i pozdrawiam więc korzystając z okazji coś szkrobnę )Madzialenka słyszałam, że w Holandii "urzęduje" - 3 mam kciuki za udany pobyt ![]() Z tego co podczytuję to widzę, że każdej z WAs się pomyślnie wszystko układa... i oby tak dalej Jeśli chodzi o Kasię87 to popieram słowa Martuchy...jak czytam Twoje posty to mam wrażenie, że Wasz związek to jedna wielka huśtawka Twoich nastrojów raz jest bosko i jest wszystko ok, za chwile czytam, że zrywasz, że nie odbierasz jak TŻ-et dzwoni do Ciebie na skype, albo nie odzywasz sie do Niego przez cały dzień - skoro już na etapie narzeczeństwa brak między WAmi szczerej rozmowy to ja czarno widzę wspólne życie. Wiem, że sytuacja w jakiej obecnie się znajdujesz uniemożliwia Ci szczera rozmowę z Twoją połówką, dlatego poczekaj aż TŻ-et wróci, nie rozwiązuj problemu pisząc na gadu rozmawiając przez skype czy kreśląc parę słów w liście. Tak jak juz któraś z dziewczyn pisała na forum dzieli Was spora odległość i teraz każdy problem czy błachostka będzie przez nią potęgowana, wiem coś o tym mnie i mojego TŻ-ta przez troszke ponad 4 lata też dzieliła odległośc, widywalismy sie przy okazji większych świąt w roku typu Boże Narodzenie czy Wielkanoc - wtedy na szczęście oboje nie mieliśmy stałego dostępu do netu i gadulców, skypeów itp. - daliśmy radę. Komunikatory to moim zdaniem zły sposób na rozwiązywanie problemów - nie pomagają, a czasami mogą bardzo zaszkodzić.Nie zanam od podszewki Waszego związku, nie chcę Was oceniać i życzę Ci żeby takich rozterek serca było jak najmniej. Poczekaj na TŻ-ta, a jak wróci to wtedy rozwiążecie problemy RAZEM, a nie osobno
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czesc ![]() ooo to wypoczywajcie na tym urlopie ile wlezie buziaki
|
|
|
#918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
postaram się to zmienić. A swojądrogą Twoja fotka zamieszczona na poprzedniej stronce - boska !!! Masz figurę modelki i daj sobie spokój z dietami bo nie masz czego zrzucać - jest idealnie Na urlopie odpoczywamy w pełnym tego słowa znaczeniu, obijamy się ile wlezie, szkoda tylko, że w ciągu całego tygodnia nie było ani jednego słonecznego dnia teraz na dodatek jeszcze leje - znając życie od poniedziałku będą skwar i spiekota
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
gadałam wczoraj z TZ-długo napisał mi co o tym mysli później zadzwonił ale będę dzielna i dam rade już 3 tydzień mija jeszcze 5 i będziemy razem dzięki dziewczyny
|
#920 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze
i zapamiętam, że trzeba wszystko wprost mówić bo facet inaczej nie zakmini![]() a jesli chodzi o to rozmowy to my zawsze gadamy duzo
|
#922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje za komentarz do fotki ale jeszcze duzo mi brakuje do fotki modelki ![]() i ta fotka ma juz 3 miesiace...najnowsza to taka co na dole zalaczylam z przed 2 tyg.Cytat:
![]() super ciesze sie razem z Toba na 2 zdjeciu wyszlam okropnie i dziwnie....ale zamiescilam ze wzgledu ze jedyna fotka jest gdzie choc troszku widac moja gruba figure
|
|
|
#923 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też chciałabym zrzucić parę kilo i tak co poniedziałek przechodzę na dietę i zaczynam ćwiczyć problem w tym, że sporo takich poniedziałków już minęło, a ja w tym kierunku nic nie robię...
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
tak to ta sukienka
![]() przypomnialo mi sie o niej ze lezy w szafie nie uzywana hehehe i ubralam ja do klubu ![]() włosy juz nie sa takie dlugie jak mialam bo scielam 5 cm. ostatnio jestem na tej fotce strasznie blada....ostatnio kiedy sie opalalam to byl kwiecien ( solarium ) nawet na sloncu sie w tym roku nie opalalam ;/ nie bylo kiedy a cialka ci oddam z checia ps schudlo mi sie 4 kg od tamtego foto...jeszcze z 10kg i bedzie super
|
|
#926 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia super...wszystkie z nas wiedzialysmy ze miedzy wami sie ulozy milosc jest trudna, ale wszystko przetrzyma jesli jest prawdziwa
![]() Strippi zgadzam sie z dziewczynami wygladasz super nie wiem czym sie przejmujesz i najwazniejsze ze tzowi sie podobasz i taka wlasnie cie kocha![]() ![]() a ja dzis wreszcie pospalam i z tzem juz jest troszke lepiej...zoabcymy jak to sie potoczy dalej
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki, moja determinacja nie zna granic.
![]() Poszłam dziś do innego sklepu - centrum wyposażania wnętrz Mają moje kafle w cenie 47 złza m^2 yeahAle to nic ![]() Poszłam znowu do tego skłądu budowlanego, gdzie kabiny nie było. Podszedł pan obsługujący ten dział. No i mu zaczęłam biadolić, żę pytałam producenta, że wycofana z produkcji, i że co ja mam biedna zorbić. No to on dzielnie mnie wysłuchał, pospisywał symbole kabiny i brodzika - i w system klepie klepie - I wyskoczyła mu moja kabina, że mają że jest na magazynie taka jaką chciałam z brodzikiem był problem ale też znalazł piękny ![]() Oczywście ją sobie zarezerowawałam, w tygodniu muszę podjechać zapłacić, i mi przywiozą do domu ![]() Jest megaszczęśliwa ![]() I cieszę się, żę się wyjasniły sprawy kasi i tadzika buziole, zapraszam na obiad - mielone i kalafiorek ![]() aha, czemu ja myślałam, że strippi ma krótkie włosy ? ![]() stippi śliczna jesteś, fajne fotki
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niejedna chciałby wygladac tak jak Ty
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja tez musze zrzucić 5kg jeszcze
i co? teraz jestem kluska
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze
Faceci to dziwne stworzenia ehhh...

jutro mnie chyba nie będzie
raz jest bosko i jest wszystko ok, za chwile czytam, że zrywasz, że nie odbierasz jak TŻ-et dzwoni do Ciebie na skype, albo nie odzywasz sie do Niego przez cały dzień - skoro już na etapie narzeczeństwa brak między WAmi szczerej rozmowy to ja czarno widzę wspólne życie. Wiem, że sytuacja w jakiej obecnie się znajdujesz uniemożliwia Ci szczera rozmowę z Twoją połówką, dlatego poczekaj aż TŻ-et wróci, nie rozwiązuj problemu pisząc na gadu rozmawiając przez skype czy kreśląc parę słów w liście. Tak jak juz któraś z dziewczyn pisała na forum dzieli Was spora odległość i teraz każdy problem czy błachostka będzie przez nią potęgowana, wiem coś o tym mnie i mojego TŻ-ta przez troszke ponad 4 lata też dzieliła odległośc, widywalismy sie przy okazji większych świąt w roku typu Boże Narodzenie czy Wielkanoc - wtedy na szczęście oboje nie mieliśmy stałego dostępu do netu i gadulców, skypeów itp. - daliśmy radę. Komunikatory to moim zdaniem zły sposób na rozwiązywanie problemów - nie pomagają, a czasami mogą bardzo zaszkodzić.
teraz na dodatek jeszcze leje