Panny Młode 2008 cz. III - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-19, 12:57   #2731
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

dziendoberek wszystkim dziewczynka Tz w pracy a ja wlasnie wrocilam z zakupkow tylko listy nie wzielam i polowe rzeczy nie kupilam

ja wlasnie sie bardzo obawialam zamieszkania z Tz-tem ale mieszkamy juz ponad rok i jest fantastycznie, oczywiscie zdarzaja nam sie sprzeczki ale szybko sie "godzimy" obawiam sie tylko powrotu do Polski i tego ze tesciowa bedzie chciala miec synusia dla siebie tak jak to bylo przed wyjazdem.oczywiscie porozmawialam z Tz-tem czego sie obawiam i uspokoil mnie ze ograniczymy sie do (niektorych) niedzielnych obiadkow nawet zrobil plan hihi 2 niedziele obiady u nas, jedna u mojej mamy a druga u jego hehe no taki uklad to mi nawet odpowiada

ok spadam na reszte zakupow.....

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 13:13   #2732
biedronka19876
Rozeznanie

katia0117 sliczne butki i zaproszonka
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 13:44   #2733
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Sofferko, podpisuję się pod tym co napisała Izka. to wszystko zależy przede wszystkim od waszej osobowości. Ja np. jestem zawsze bardzo spięta przed obiektywem (nie lubię jak mi ktoś robi zdjęcia) i trudno mi zrobić naturalne zdjęcie.
Porozmawiajcie przed ślubem z fotografką jakie chcecie zdjęcia i czy się da to zrobić. Być może tym parom ktorych zdjęcia widziałaś taka ich konwencja się podobała.
Najlepiej podpatrzeć jakie fotki maja inni, a potem coś dla siebie wymyślić...
mnie sie podoba na zdjęciach- jak widać bliskość pary, tj ręka faceta na policzku kobietki...

katia0117 butki fasonem przypominają moje... dlatego bardzo mi sie podobają.
zaproszenie mam takie w domu, bo mój kuzyn takie miał...eleganckie są

daget
Kurcze z tesciwymi to tak wlasnie jest, dlatego my zadecysowalismy ze bedziemmy mieszkac jak najdalej od obu rodzin, co by tylko czasmi w odwiedziny pojechac. A u nas chociaz rodzice nasi sie dokladaja do wesela to i tak sami podejmujemy wszelkie decyzje... Moja mama jest przeszczesliwa ze nie musi nic zalatwiac, bo i tak by za nami nie nadarzyla mamy taaaakie plany

My mamy taki bajer, że nasi rodzice myślą, że będziemy mieszkać u nich, tj TŻ-ta, że u nich, a moi rodzice, ze u nich...i bądź tu mądrym. I tak sami zdecydujemy, ale sami nie wiemy jeszcze gdzie, mimo, ze do ślubu ponad miesiąc...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2008-07-19 o 13:54 Powód: Dopisałam
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 13:57   #2734
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry Pani inżynier się melduje Obroniona na 5 Jedna z nielicznych.
Stary 2008-07-19, 14:14   #2735
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
heh wcale w to nie wątpiłam pijemy dziewczynki pijemy...
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 14:18   #2736
kotekk81
Zakorzenienie

Izunia gratuluje Pani Inzynier

Stary 2008-07-19, 14:26   #2737
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Hehe w sumie obrona była ekspresowa Nie siedziałam tam nawet 10 minut A koledzy po pół godziny. Najbardziej bałam się pytania od pewnego szajbusa ale dał mi takie proste że w pierwszej chwili nie mogłam uwierzyć Ma się to szczęście w życiu

No to teraz pijemy a ja już całkowicie daję się pochłonąć przez sprawy związane ze ślubem
A TZ wczoraj przyszedł i mnie przeprosił. Pogadaliśmy i się wyjaśniło. Stwierdził że po to jesteśmy razem by sobie razem pomagać a on myślał że lepiej będzie jak się wyciszę, jak mnie zostawi w spokoju.
I jak tu nie zabić facetów?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-19, 14:28   #2738
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje kochana!!!!!!!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 15:00   #2739
katia0117
Zadomowienie

Przede wszystkim izazusia GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! ! Właśnie sączę piwko,więc twoje zdrówko Niunia

Wszystkim dziekuję za miłe słowa nt moich trepików i zaproszeń

Własnie wróciłam z miastaSiostra kupiła buciki na moje weselicho i powiem szczerze,że strasznie mi się podobają Szukałysmy też sukienki dla niej,ale jakoś nic nas nie zachwyciło,wiec trzeba będzie szukać dalej ogólnie strasznie dużo wyprzedaży,gdybym tylko miała troche szmalcu na zbyciu to już bym buszowała po sklepach,a tu niestety tyle weselnych wydatków,że trzeba pasa zacisnąc
Stary 2008-07-19, 15:11   #2740
kotekk81
Zakorzenienie

dziewczynki kochane wlasnie wrocil Tz z pracy i poprosil mnie zebym zapytala - i tu cytat -"swoich dziewczynek z wizazu" czy nie znaja jakiegos tekstu na podziekowanie dla rodzicow, a wlasciwie tylko dla mam bo on chce wyglosic przemowienie i nie ma zadnego pomyslu i powiedzial jeszcze "wiesz licze na twoje dziewczynki bo one sa skarbnica wiedzy"...normalnie nie moge z nim usmialam sie do lez

Stary 2008-07-19, 15:22   #2741
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
dziewczynki kochane wlasnie wrocil Tz z pracy i poprosil mnie zebym zapytala - i tu cytat -"swoich dziewczynek z wizazu" czy nie znaja jakiegos tekstu na podziekowanie dla rodzicow, a wlasciwie tylko dla mam bo on chce wyglosic przemowienie i nie ma zadnego pomyslu i powiedzial jeszcze "wiesz licze na twoje dziewczynki bo one sa skarbnica wiedzy"...normalnie nie moge z nim usmialam sie do lez
Haha niezły Tż
Ja swojemu raczej nie mówię o moim kochanym forum,tzn cośtam wie,że jest jakieś forum,ale jak się nazywa itd to już tajne,a to dlatego,że mój Tż,to takie małe ormo-sztazi i zaraz by tu swojego nosa zapuścił na przeszpiegi...I wtedy wiedziałby juz wszystko:jaka suknia;jaki fryz itd,a już o moich zalach na jego temat nie wspomne...Tak wiec póki co wole,żeby nie wiedział za dużo Tak bedzie lepiej dla nas wszystkich

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-19, 15:32   #2742
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

kotekk81 ja układałam koleżance tekst dla rodziców i wyszło bardzo wzruszająco ale radzę Wam - usiądźcie razem i pomyślcie za co chcecie podziękować. Takie słowa- prosto z serduszka są lepsze niź napompowane przemówienia. To nie muszą być wielkie wyznania- czasem najprostszymi słowami da się wyrazić wszystko!!!

dzięki Słońca za gratulacje!!!
I za serdeczne słowa wczoraj!!! wszystkim bez wyjątku!!! Mó Kamil stwierdził ostatnio- masakra Iza przez wizaż zaniedbałaś kurnik, już nie grasz codziennie- nie poznaję
Stary 2008-07-19, 15:45   #2743
madziczek
Zadomowienie

Cytat:
Gratulację Twoje zdrowie

Kotekk - niesamowity jest ten Twój TŻ
Mój to się denerwuje jak widzi, że wchodzę na forum ... on ma swoje i też lubi tam siedzieć - a mamy niestety jeden komputer.

Co do podziękowań to wydaje mi się - tak jak napisała Iza, żebyście sami usiedli i zastanowili się co chcecie Waszym mamom powiedzieć.
Jeśli nie boicie się przemawiać, to możecie coś powiedzieć spontanicznie - za co będziecie wtedy, w tym dniu chcieli im podziękować. Często takie spontony są dużo fajniejsze i przyjemniejsze od wyuczonych przemówień (trzeba się też liczyć, ze w wyniku wzruszenia można zapomnieć co się chciało powiedzieć )
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 15:50   #2744
brawurkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
u mnie z mojej strony odpadło mi 10 osób-jedni są za granicą, inni to osoby starsze, chorujące, a 1 po prostu potraktowała mnie olewająco kolejny raz i już więcej do Niej ręki nie wyciągnę
od B. narazie 4 osoby
i jeszcze nie wszyscy dali znać, a termin mija
my winka kupujemy po 7 butelek słodkiego i półwytrawnego
a na ile osób macie weselicho?
ja tak właśnie myślałam by kupić 10 butelek białego i 10 butelek czerwonego.

Cytat:
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
jakże mogło byc inaczej

brawurkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 16:28   #2745
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ja też chcę kupić 10 butelek wina białego i 10 czerwonego. Ja osobiście wolę białe Aha dziewczynki patrzcie na ceny- Carlo Rossi w Biedronce-->15.99 w osiedlowym sklepiku -->23,70 Spora różnica~!!!
Stary 2008-07-19, 16:33   #2746
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Jaka śliczna dziś sobota Do ślubu dwa tygodnie a już teraz spływają prezenty (ahh jak ja to uwielbiam ) Mamcia zakupiła mi dziś "wyprawkę" 3 komplety pościeli, ręczniki oraz kołdrę i poduszki. Normalnie ful wypas a co najlepsze dstrasznie mi się wszytsko podoba a zawsze się z niej śmiałą że się cieszy z jakichś poszewek bleh No i koleżanka sprezentowała nam serwis do kawy wraz z talerzykami na ciasto też piękny

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
no taka rozbita jestem ze nawet sie z Wami Sloneczka nie przywitalam wiec poprawiam sie i DOBRY WIECZOREK WSZYSTKIM

mialam ostatnio starcie z TZtem ale "konflikt" zazegnany i juz jest ok...niestety chodzilo o moja przyszla tesciowa i wiem ze niestety po slubie nie bedziemy mieli latwego zycia no ale pocieszajace jest to ze Tz tez czuje tak jak ja(nie chce sie rozpisywac na ten temat-powiem tylko ze tesciowa strasznie sie wtraca we wszystko, ma nawet problem dlaczego wybralismy swiadkow takich a nie innych, ze w podroz poslubna jedziemy tu gdzie jedziemy, ze drogie to nasze wesele no ale przeciez sami sobie wszystko placimy co do grosika wiec naprawde nie wiem o co jej chodzi i text jej ze jakbysmy sie rozwiedli to Tz "zostanie z niczym" bo bedziemy mieszkac w moim domu ktory i tak jest zapisany przez moich dziadkow na Nas-no przykro mi sie zrobilo)
ok pozalilam sie.....przepraszam ale nie mialam tego komu powiedziec
Kotek81 współczuje. Z teściami najlepiej na odległość, choć moi potrafią mnie wkurzyć z odległości 500 km Co do wtrącania się to też tego nie znoszę, a już szczególnie że za wszytsko płacicie sobie sami więc to Wasz dzień i Wasze decyzje i tego się trzymaj

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Cześć kochaniutkie, mam mega doła nie mogę spać.....muszę zacząć poszukiwania mieszkania od nowa .....(opisałam sprawę w tym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...43#post8272943 post 218 ) straciłam ponad miesiąc licząc na to mieszkanie a tu taka fajna niespodzienka.
Dodam tylko, że Ci złodzieje z agnecji nieruchomości za TAKIE usługi biorą 2,9 % wartości nieruchomości + VAT.

Dzisiaj jadę z kolejną turą zaproszeń, ale muszę ubrać mój kołnierz ortpedyczny bo niestety po kilku godzinach jazdy mój kręgosłup boli jak diabli, obym tylko bez operacji wytrzymała do ślubu
Czekoladko ale akcja z tą agencją Dobrze że udało Wam się w porę wycofać z tego.

Cytat:
Napisane przez brawurkaaa Pokaż wiadomość
no właśnie muszę się dowiedzieć o te imiona i zazwiska a jak nie to dwa razy będę pisała jan kowalski i już.

katia- bardzo ładne buciki, też nad takimi się zastanawiałam. A zaproszonka superowe, bardzo podobają mi się takie

wiecie...tak się zastanawiam nad ilościią wina, bo wczoraj juz wódkę kupiliśmy 100 butelek na niby ok 70 osób, niby- bo do 31 lipca goście zostali poproszeni o potwierdzenie przybycia, a apóki co nikt nie potwierdził jeszcze, no poza bliską rodzina.. A jeszcze specjalinie napisaliśmy na zaproszeniach taki szybki termin bo wiedzieliśmy że ciężko i z poślizgiem będą ludziska dawali znać..
ech... ciekawe ile ostatecznie osób przyjdzie...
Brawurkaa u mnie odmówiła 1/3 było zaproszonych 150 osób a będzie ok 105. Co najlepsze ta moja rodzinka to ma jeszcze takie zaściankowe myślenie, że jak im się odmieni i w sobotę sie namyślą to też nic się nie stanie. Nie przychodzi im do głowy że teraz płaci się od osoby i że potrzebujemy dokładnej liczby osób bo bez sensu płacić za puste krzesła. Niektórych trzeba poganiać smsami i telefonami, żeby z łaską odpowiedzieli. Ale sprawdza się powiedzenie, że nieważne jak i kiedy się zaprasza ale ten kto chce to przyjdzie. Zdecydowaliśmy się zaprosić daleką rodzinkę 2 tyg przed ślubem (zwolniły się miejsca i mogliśmy sobie na to pozwolić) a to dlatego, że część zaproszonych w d... miała to że potwierdzenie było na miesiąc przed. Na szczęście nie poczuli się urażeni i przychodzą w komplecie

Cytat:
GRATULACJE!!!!! No to co impreza?

My wina na wesele ok 140-150 osób kupujemy 20 butelek po 10 białego i 10 czerwonego. Mało osób z rodziny pije wino ale chcemy żeby Ci którzy lubią mieli jakiś wybór.
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 16:34   #2747
brawurkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Ja też chcę kupić 10 butelek wina białego i 10 czerwonego. Ja osobiście wolę białe Aha dziewczynki patrzcie na ceny- Carlo Rossi w Biedronce-->15.99 w osiedlowym sklepiku -->23,70 Spora różnica~!!!
no myślę że więcej nie pójdzie wina, choć wiele osób zamiast wódki deklarowało że będą wino pić, ale nie wiem jakie wiec chyba po te 10 szt starczy.
no właśnie jak tylko mam możliwość picia wina to jest to właśnie carlo rossi i faktycznie u mnie w sklepiku osiedlowym jest po 23 zł!!!! ale ze w biedronce jest taki tani to nie wiedziałam muszę sie rozejrzeć.

Stary 2008-07-19, 16:58   #2748
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Powiem w tajemnicy że w lodóweczce właśnie mi się chłodzi carlo Będziemy ucztować Oczywiście po lampce dla wizażanek
Stary 2008-07-19, 17:04   #2749
brawurkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Powiem w tajemnicy że w lodóweczce właśnie mi się chłodzi carlo Będziemy ucztować Oczywiście po lampce dla wizażanek
a pewnie bo jest co ucztować
no to zdrówko!!!! oczywiście Twoje!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-19, 17:06   #2750
soffera
Zadomowienie

Izazusia gratulacje

Dzięki dziewczyny za rady dotyczace fotografa, musze przestac panikować
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 17:29   #2751
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cześć Kobietki i po pierwsze gratki Iza :dzi ekuje:grej sakces

nie było mnie trochę bo koleżankę gościłam nie

Lulu dziękuję za "pomysł na aniołki" chyba zrobię jak radzisz

Milibili mi się pierwszy bukiecik najbardziej podoba - i to w tych kolorkach, pasują mi do CIebie a drugi tez ładny - i ten w kolorkach jak mówiłaś bym wybrała

Cytat:
Napisane przez gosiunia22 Pokaż wiadomość
Aguniu (i inne "pcieszycielki" - niestety nie umiem wielocytować), dzięki za pociesznie, ale przelało mi się - napisałam do niego na gg że jest pierdoła i nic nie umie załatwic. No i wyłączyłam telefon. Po pracy pójdę sobie popłakać - może mi ulży...

Kejti 85, co za figura! Milibili, ślicznie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Monai u mnie identycznie. Każdy mi wpierał że przed ślubem stres mnie dopadnie i schudne a tu chyba z tego stresu jeszcze więcej jem a zostało 15 dni Może w kiecke się jakoś wbiję
15 dni
ło matko jak będzie 15 dni to czuję w nerce że zacznę chudnąć

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki zagladam tutaj miedzy jadnym a drugim wkladaniem szmatek do torby... bo dzis na Pruszkow ruszam ... Jak dobrze, ze nie piszecie zbyt duzo. Moj Skarb dzis na imprezie pracowniczej, zalamany ze szefostwo zorganizowalo ja bez osob towarzyszacych ... Wlasnie dzwonil i jest przeszczesliwy bo jako glowny konstruktor siedzi naprzeciwko szefa i patrzy mu w oczka.... hihih

A ja sie teraz pochwale zdjeciami mojej bizu (na specjalne zyczenie Wiinii), ktore wlasnie odebralam na mailu... Dla zapominalskich - robilam ja na zamowienie
ale piękna ta Twoja biżuteria... opaska boska... i ta bransoletka by mi pasowała pożyczysz? hihihi
A cena b. przystępna! moja mam kupiła kolczyki za 110 ;] dzisiaj oglądałam, piękniejsze niż myślałam, ale... draśnięty jeden kryształek ;//// niby nie widać ale drażni mnie sama myśl

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
No niby zależy od pary ale gdy fotograf robi kazdej parze mlodej podobne ujecia, raczka tam, oczka tam to wychodzi miernota.... Sama nie wiem, tak to jest gdy oglada sie zdjecia boskich fotografow... Jeszcze wyjdzie na to ze odwołamy sesje w dniu ślubu i zrobimy ja w inny dzień, przeszukamy plenery itd.
czekoladka79 :przytu l: biedna Ty z tym gorsetem, a agencja... no szczyt ch..twa echhhhh jak to zawsze trzeba wszystkich pilnować - inaczej okradną i kopną w tyłek ;/ trzymam kciuki za powodzenie
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 18:24   #2752
malutka_24
Wtajemniczenie

No macie szczęście, tylko 2 strony do czytania, więc poszło jak z płatka

kotekk81
zaproszenie z nk to ode mnie

kakusia
a gdzieś Ty była, jak Cię nie było tyle czasu

biżuteria
ja za swój komplet (naszyjnik i kolczyki) dałam 48 zł, a komplet jest ze srebra i jak miałam go teraz na przymiarce sukni to stwierdziłam, że pasuje jak w mordę strzelił

soffera
dlatego ja nie wielocytuję, bo bym się pogubiła totalnie A jeszcze przy naszym tempie pisania to już masakra

izazusia
GRATULACJE PANI INŻYNIER to ja się dołańczam do picia winka poproszę czerwone i słodkie

czekoladka79
nie zazdroszczę problemów z mieszkaniem, ale z tymi agencjami to już tak jest - koloryzują jak się da, byle tylko sprzedać mieszkanie i mieć z tego profity
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 19:10   #2753
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Czekoladka z tą agencją to przesada- radzę na wszystkich forach dać znać o tej agencji- my konsumenci musimy się wspierać!!!
To szczyt chamstwa po prostu.Ja na szczęście nie korzystałam z usług agencji, mieszkanie znaleźliśmy przez internet, w miejscowosci o której wiedzieliśmy tylko ze jest 20 km od Wrocławia i ma z nim dobre połączenia komunikacyjne. A potem Kamil z Międzyzdrojów a ja z Raciborza pojechaliśmy do Obornik i jak ja zobaczyłam że jest to jedyny odnowiony blok i w dodatku ŻÓŁTY (mam małego hopla na punkcie tego koloru-nastraja mnie optymistycznie)już powiedziałam że to jest to. A Oborniki polubiłam zaraz jak zaczęła się wiosna- tu jest tyle zieleni mmm
Wam też się uda!!!!
Stary 2008-07-19, 19:37   #2754
kasienka1985
Zakorzenienie

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Ja Was utłukę!!!
Zwariowalyście???

Jestem na 84 stronie!
Jak można tyle pisać...
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuu

Nie ma co marudzić!
Zabieram się za czytanko!
Buziaki dla wszystkich stokrotek niedobrych!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 20:09   #2755
niuniuniau
Zadomowienie

Kurcze dziewczyny dzisiaj mój TZ robi kawalerski a mnie po prostu nosi
Nie wiem co ze sobą począć, cały czas myślę co oni tam wyrabiają Chyba się zaraz upiję ma ktos ochotę?
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 20:29   #2756
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ja też się upijam Wiesz co on robi na kawalerskim?? PIJE Mój kolega, częsty bywalec takich imprez powiedział że to jest jedno wielkie chlanie i raczej nic poza tym
Więc się nie przejmuj. Wielu jak słyszy jak wyglądają panieńskie a potem oglądają z nich zdjęcia żałują że nie są kobietkami Bo kobiety mają zawsze jakąś inwencję- są twórcze a faceci to nie bardzo
Stary 2008-07-19, 20:29   #2757
agunia82
Zakorzenienie

Witam dziubaski znowu

Spieszę donieść, że rozdaliśmy kolejne zaproszenia- wczoraj przy piwku znajomym (pierwsza tura ) a dzisiaj po rodzince TŻ-ta. Było miło, był koniaczek i winko Sterta zaproszeń zmniejszyła się znacznie

A jutro jedziemy na wieś rozdawać kolejne, więc zostaną już tylko pojedyncze sztuki. I póki co na szczęście większość mówi że się zjawi

Stary 2008-07-19, 20:31   #2758
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Ja Was utłukę!!!
Zwariowalyście???
Jestem na 84 stronie!
Jak można tyle pisać...
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuu
Nie ma co marudzić!
Zabieram się za czytanko!
Buziaki dla wszystkich stokrotek niedobrych!
Do roboty Nie ma ulg

Cytat:
Nie wiem co ze sobą począć, cały czas myślę co oni tam wyrabiają Chyba się zaraz upiję ma ktos ochotę?
Dlatego my bedziemy miec panienski i kawalerski w tym samym dniu, żeby nas nie nosiło niepotrzebnie. Na drineczka chętnie wpadnę to może się trochę odstresujesz
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 20:36   #2759
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
to ja poproszę

Stary 2008-07-19, 20:44   #2760
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też się bardzo chętnie dołączę
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości