![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
dziendoberek wszystkim dziewczynka
![]() ![]() ja wlasnie sie bardzo obawialam zamieszkania z Tz-tem ale mieszkamy juz ponad rok i jest fantastycznie, oczywiscie zdarzaja nam sie sprzeczki ale szybko sie "godzimy" ![]() ![]() ![]() ok spadam na reszte zakupow..... |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Rozeznanie
|
katia0117 sliczne butki i zaproszonka
![]()
#2733 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
mnie sie podoba na zdjęciach- jak widać bliskość pary, tj ręka faceta na policzku kobietki... ![]() katia0117 butki fasonem przypominają moje... ![]() zaproszenie mam takie w domu, bo mój kuzyn takie miał...eleganckie są ![]() daget Kurcze z tesciwymi to tak wlasnie jest, dlatego my zadecysowalismy ze bedziemmy mieszkac jak najdalej od obu rodzin, co by tylko czasmi w odwiedziny pojechac. ![]() ![]() ![]() My mamy taki bajer, że nasi rodzice myślą, że będziemy mieszkać u nich, tj TŻ-ta, że u nich, a moi rodzice, ze u nich...i bądź tu mądrym. I tak sami zdecydujemy, ale sami nie wiemy jeszcze gdzie, mimo, ze do ślubu ponad miesiąc... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2008-07-19 o 13:54 Powód: Dopisałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]()
#2735 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Wtajemniczenie
|
Hehe w sumie obrona była ekspresowa
![]() ![]() ![]() ![]() No to teraz pijemy a ja już całkowicie daję się pochłonąć przez sprawy związane ze ślubem ![]() A TZ wczoraj przyszedł i mnie przeprosił. Pogadaliśmy i się wyjaśniło. Stwierdził że po to jesteśmy razem by sobie razem pomagać a on myślał że lepiej będzie jak się wyciszę, jak mnie zostawi w spokoju. I jak tu nie zabić facetów?
#2738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2739 |
Zadomowienie
|
Przede wszystkim izazusia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkim dziekuję za miłe słowa nt moich trepików i zaproszeń ![]() Własnie wróciłam z miasta ![]() ![]() ![]() ![]()
#2740 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki kochane wlasnie wrocil Tz z pracy i poprosil mnie zebym zapytala - i tu cytat -"swoich dziewczynek z wizazu" czy nie znaja jakiegos tekstu na podziekowanie dla rodzicow, a wlasciwie tylko dla mam bo on chce wyglosic przemowienie i nie ma zadnego pomyslu i powiedzial jeszcze "wiesz licze na twoje dziewczynki bo one sa skarbnica wiedzy"...normalnie nie moge z nim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja swojemu raczej nie mówię o moim kochanym forum,tzn cośtam wie,że jest jakieś forum,ale jak się nazywa itd to już tajne,a to dlatego,że mój Tż,to takie małe ormo-sztazi i zaraz by tu swojego nosa zapuścił na przeszpiegi...I wtedy wiedziałby juz wszystko:jaka suknia;jaki fryz itd,a już o moich zalach na jego temat nie wspomne...Tak wiec póki co wole,żeby nie wiedział za dużo ![]() ![]()
![]() |
#2742 |
Wtajemniczenie
|
kotekk81 ja układałam koleżance tekst dla rodziców i wyszło bardzo wzruszająco ale radzę Wam - usiądźcie razem i pomyślcie za co chcecie podziękować. Takie słowa- prosto z serduszka są lepsze niź napompowane przemówienia. To nie muszą być wielkie wyznania- czasem najprostszymi słowami da się wyrazić wszystko!!!
dzięki Słońca za gratulacje!!! I za serdeczne słowa wczoraj!!! wszystkim bez wyjątku!!! Mó Kamil stwierdził ostatnio- masakra Iza przez wizaż zaniedbałaś kurnik, już nie grasz codziennie- nie poznaję ![]()
#2743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kotekk - niesamowity jest ten Twój TŻ ![]() Mój to się denerwuje jak widzi, że wchodzę na forum ... on ma swoje i też lubi tam siedzieć - a mamy niestety jeden komputer. Co do podziękowań to wydaje mi się - tak jak napisała Iza, żebyście sami usiedli i zastanowili się co chcecie Waszym mamom powiedzieć. Jeśli nie boicie się przemawiać, to możecie coś powiedzieć spontanicznie - za co będziecie wtedy, w tym dniu chcieli im podziękować. Często takie spontony są dużo fajniejsze i przyjemniejsze od wyuczonych przemówień (trzeba się też liczyć, ze w wyniku wzruszenia można zapomnieć co się chciało powiedzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tak właśnie myślałam by kupić 10 butelek białego i 10 butelek czerwonego. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jakże mogło byc inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2745 |
Wtajemniczenie
|
Ja też chcę kupić 10 butelek wina białego i 10 czerwonego. Ja osobiście wolę białe
![]()
#2746 | ||||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jaka śliczna dziś sobota ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() My wina na wesele ok 140-150 osób kupujemy 20 butelek po 10 białego i 10 czerwonego. Mało osób z rodziny pije wino ale chcemy żeby Ci którzy lubią mieli jakiś wybór.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie jak tylko mam możliwość picia wina to jest to właśnie carlo rossi i faktycznie u mnie w sklepiku osiedlowym jest po 23 zł!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2748 |
Wtajemniczenie
|
Powiem w tajemnicy że w lodóweczce właśnie mi się chłodzi carlo
![]() ![]() ![]()
#2749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no to zdrówko!!!! ![]() ![]()
![]() |
#2750 |
Zadomowienie
|
Izazusia gratulacje
![]() Dzięki dziewczyny za rady dotyczace fotografa, musze przestac panikować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | ||||
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() nie było mnie trochę bo koleżankę gościłam nie ![]() ![]() Lulu dziękuję za "pomysł na aniołki" ![]() Milibili mi się pierwszy bukiecik najbardziej podoba - i to w tych kolorkach, pasują mi do CIebie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A cena b. przystępna! moja mam kupiła kolczyki za 110 ;] dzisiaj oglądałam, piękniejsze niż myślałam, ale... draśnięty jeden kryształek ;//// niby nie widać ale drażni mnie sama myśl Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Wtajemniczenie
|
No macie szczęście, tylko 2 strony do czytania, więc poszło jak z płatka
![]() kotekk81 zaproszenie z nk to ode mnie ![]() kakusia a gdzieś Ty była, jak Cię nie było tyle czasu ![]() biżuteria ja za swój komplet (naszyjnik i kolczyki) dałam 48 zł, a komplet jest ze srebra i jak miałam go teraz na przymiarce sukni to stwierdziłam, że pasuje jak w mordę strzelił ![]() soffera dlatego ja nie wielocytuję, bo bym się pogubiła totalnie ![]() ![]() ![]() izazusia GRATULACJE PANI INŻYNIER ![]() ![]() ![]() czekoladka79 nie zazdroszczę problemów z mieszkaniem, ale z tymi agencjami to już tak jest - koloryzują jak się da, byle tylko sprzedać mieszkanie i mieć z tego profity ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Wtajemniczenie
|
Czekoladka z tą agencją to przesada- radzę na wszystkich forach dać znać o tej agencji- my konsumenci musimy się wspierać!!!
To szczyt chamstwa po prostu.Ja na szczęście nie korzystałam z usług agencji, mieszkanie znaleźliśmy przez internet, w miejscowosci o której wiedzieliśmy tylko ze jest 20 km od Wrocławia i ma z nim dobre połączenia komunikacyjne. A potem Kamil z Międzyzdrojów a ja z Raciborza pojechaliśmy do Obornik i jak ja zobaczyłam że jest to jedyny odnowiony blok i w dodatku ŻÓŁTY (mam małego hopla na punkcie tego koloru-nastraja mnie optymistycznie)już powiedziałam że to jest to. A Oborniki polubiłam zaraz jak zaczęła się wiosna- tu jest tyle zieleni mmm ![]() Wam też się uda!!!!
#2754 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Ja Was utłukę!!! Zwariowalyście??? ![]() Jestem na 84 stronie! Jak można tyle pisać... ![]() Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuu ![]() Nie ma co marudzić! Zabieram się za czytanko! Buziaki dla wszystkich stokrotek niedobrych! ![]()
#2755 |
Zadomowienie
|
Kurcze dziewczyny dzisiaj mój TZ robi kawalerski a mnie po prostu nosi
![]() Nie wiem co ze sobą począć, cały czas myślę co oni tam wyrabiają ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Wtajemniczenie
|
Ja też się upijam
![]() ![]() ![]() Więc się nie przejmuj. Wielu jak słyszy jak wyglądają panieńskie a potem oglądają z nich zdjęcia żałują że nie są kobietkami ![]() ![]()
#2757 |
Zakorzenienie
|
Witam dziubaski znowu
Spieszę donieść, że rozdaliśmy kolejne zaproszenia- wczoraj przy piwku znajomym (pierwsza tura ![]() ![]() A jutro jedziemy na wieś rozdawać kolejne, więc zostaną już tylko pojedyncze sztuki. I póki co na szczęście większość mówi że się zjawi ![]()
#2758 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2760 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.