![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Go Heikki go ! - taki z F1
![]()
![]() |
#2672 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki a cos o tym ze facet sie nie stara...? Nie musza byc koniecznie takie dobitne - ale jak bd to nie pogardze
![]() Jest mi z tym zle i chcialabym zeby okazal mi jakos (chodzi glownie o gesty) ze mu zalezy... 'Nie jestem doskonała, wąż dobrze o tym wie' 'Biodrami zakołyszę, zrobi to, to co chcę, tu i teraz' 'Jestem kobietą i czuję swoją siłę' 'Jak wiele mogę i jak mało mogą oni' 'Aniołowie o poranku budzą mnie' Edytowane przez lara152 Czas edycji: 2008-07-19 o 08:58 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty jedyny sprawiłeś że moje życie nabralo sensu ! ~Ty jedyny sprawiłeś że się w Tobie zakochałam jak jeszcze w nikim ! ~Tylko przy Tobie czuje sie bezpieczna ! ~Ty jedyny jestes zawsze obok mnie gdy tego potrzebuje ! ~Ty jedyny umiesz mnie pocieszyc i rozweselic ! ~Ty jedyny sprawiasz ze zapominam przy Tobie o problemach ! ~Tobie wszystko jestem w stanie wybaczyc! BO KOCHAM CIE JAK NIKOGO INNEGO NA ŚWIECIE! I WIEM ŻE TY JESTES TA MOJA DRUGA POLOWKA Z KTORA CHCIALABYM SPEDZIC RESZTE ZYCIA!! Gdy patrzę na Twoje usta - Całujesz mnie.Gdy Cie popycham i biję - Chwytasz mnie i nie puszczasz. Gdy jestem cicha - Pytasz, co się stało.Gdy zaczynam do Ciebie przeklinać - Całujesz mnie i mówi, że kochasz. Gdy Cie ignoruję - Poświęcasz mi swoją uwagę. Gdy Cie odpycham - Przyciągasz mnie do siebie. Gdy mnie widzisz w najgorszym stanie - Mówisz, że jestem piękna. Gdy zaczynam płakać - Przytulasz mnie i nie odzywasz się słowem. Gdy widzisz jak idę - Podkradasz się za mną i przytulasz. Gdy się boję - Ochraniasz mnie. Gdy kładę głowę na Twoim ramieniu - Nachylasz się i mnie całujesz. Gdy kradnę Twoją ulubioną bluzę - Pozwalasz mi ją zatrzymać i spać z nią w nocy. Gdy Ci dokuczam - Ty też mi dokuczasz i robisz, że się śmieję. Gdy nie odzywam się przez długi czas - Zapewniasz mnie, że wszystko jest dobrze. Gdy patrzę na Ciebie z wątpliwością - Uzasadniasz. Gdy biorę Cie za rękę - Łapiesz moją i bawisz się moimi palcami. Gdy zdradzam Ci sekret - Zatrzymujesz go dla siebie. Gdy patrzę Ci w oczy - Nie patrzysz w inną stronę, póki ja tego nie zrobię I za to Cie kocham;* DLACZEGO WARTO BYC KOBIETA?;p pare powodow ![]() 1.Gdy tonie statek kobiety i dzieci ratowane sa jako pierwsze;D 2. Kiedy zdarzy nam sie zbyt szybko zapiac zamek blyskawiczny w spodniach...nie ryzykujemy poważnego uszkodzenia ciala;P 3. Nasze poczucie wartosci nie spada, jezeli nie uda nam sie zlozyc szafy z Ikei ![]() 4.W wiezieniach jest 3 razy wiecej facetow niz kobiet... albo jestesmy grzeczniejsze...albo tak sprytne ze nie dajemy sie zlapac;P 5. Tabliczka czekolady i godzina z "Seksem w wielkim miescie " na DVD zalatwiaja nawet najwiekszego dola ![]() 6. Przecietna kobieta zyje przecietniej dluzej od faceta o jakies 8 lat;D 7. Wielokrotny orgazm...jeszcze jakies pytania?!;P 8. Normalne jest to ze zajmujemy przez okolo 2 godziny lazienke ...i mamy do tego pelne prawo ![]() 9. Wcale nie czujemy sie gorzej jezeli nasz ukochany zarabia wiecej niz my... wrecz przeciwnie to raczej powod do radosci;D 10. Zawsze mamy racje (nawet wowczas, gdy tak naprawde jej nie mamy;P) Czasem po prostu chciałabym się do Ciebie przytulić bez żadnego konkretnego powodu. Pójść do parku, gdzie w promieniach słońca mienią się różnymi kolorami jesienne liście. Usiąść pod drzewem. Patrzeć w niebo. Powiedzieć coś. Cokolwiek. Bo wiem, że mogę rozmawiać z Tobą o wszystkim. Spojrzeć w Twe oczy. Gładzić dłoń. Dotykać Twej twarzy. Ust pocałować. Poczuć się jak mała dziewczynka. Bezbronna istota, bezpieczna w Twych ramionach. Tylko Twoja. Chciałabym zapomnieć o tym, co było. Żyć chwilą obecną. Pragnę usnąć wtulona w Ciebie. Obudzić się kiedyś słysząc z Twych ust moje imię. Czuć, że jestem Ci potrzebna. Wiedzieć, że jestem jedyna. Chcę się z Tobą drażnić, pokłócić tylko po to by później się czule pogodzić. I tęsknić wiedząc, że Ty tęsknisz. ah. opisiki; Rozejrzyj Się Dookoła ... szczęście Woła !! =) Życie To Bajka Więc Co Tu kryć Warto AhH Warto Jest Żyć! Porostu Spójrz W moje Oczy.....One Wszystko Powiedzą .... Jeśli jest się kochanym to ma się 1000 powodów aby żyć! Ja je mam! Słodko śpię, słodkie mam też sny.. a to dlatego, że w nich jesteś Ty Nie Raz w nocy O Północy. Podusię Tulę myśląc o Tobie .. bycie Aniołem to bardzo ciężka praca - szukam wspólnika !! Klikając tu wyrażasz zainteresowanie moją osobą..Zastanów się dlaczego? jestem mała, drobna, bezbronna..aleee urosnee i wtedy zobaczycie=D Moj dobry humor przekracza dzis wszelkie granice rozsądku ![]() Sleep.. a spróbujcie mnie tylko obudzić!!! :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
w ustach wciąż smak
piołunowy, a w sercu lód... Tyle samo prawd ile klamstw rzadzi calym swiatem mym. dlaczego tak na opak życie biegnie nam? jak z piórkiem wiatr, tak z nami się zabawia los. z ramion twych wprost do nieba, do nieba... Zapach Twych perfum który przyćmi me troski. Twój uśmiech jest naprawdę boski. Zobacz jak połykają Twe ciało moje oczy. Zanurzeni w intymności. Twój piękny i kuszący wzrok.
#2675 |
Raczkowanie
|
Finnichy :
Tyle jest we mnie nieposkładanych myśli... Ja wysiadam ! =( Nikt nie mówił że będzie łatwo.. I'm sorry =( A ja powracam myślami do naszych miejsc :C dziś nasze drogi się rozeszły... ale na jak długo ? ![]() więc nie każ mi zrozumieć-nie potrafię.. ![]() Nie tak miało być.. nie tak ![]() Zrozumiałam że kocham... zbyt późno.. `..i nie pozwól mi zatęsknić ! <3 ` Mam nadzieję, że się przydadzą ^^ _________ a teraz z innej beczki xd Pod spojrzeniem Twoim znów zmienię się.. ;* Ze mną Twoje niebo.. ! <3
#2676 |
Zadomowienie
|
Śliczne opisy
![]() Dzisiaj robie taką małą imprezkę, a konkretnie ognisko na kilka osób...macie może jakieś opisy właśnie na temat takich sobotnich imprez? Jeśli tak to będę wdzięczna. Z góry dziękuję. ![]() ______________________ "Czasami dochodzimy do momentu, w którym robi się tak źle, że można uczynić tylko jedno z dwojga - śmiać się albo oszaleć." KCMisiu ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Raczkowanie
|
Do finnichy
Miałam tak samo, ale zarezykowalam i teraz jestem już z nim ponad rok, nikt ci nie każe wyjść za mąż ![]() ![]() Wiem Że Nie Jestem Jaka Być powinnam. Wiem Że Nie Będę Już Nigdy Inna. Upita marzeniami, naćpana realiami... To co wiecznie zawodzi, wiecznie jest też przedmiotem nadziei..
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie opisy śliczne ![]() Jak masz takie jeszcze to się nie obrażę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
BAN stały
|
Cytat:
i kilka odemnie: chce zachlysnac sie twoim czystym powietrzem Tam gdzie jeszcze nie był nikt. Poszukać paru lepszych chwil Widzieć to co niewidzialne,dotknąć to co nietykalne Zamknęła swoje serce i udaje, że nieczuje Wiele wybaczam, ale nie zapominam...! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pogrubione zabieram są super wogóle jak już raz pisałam masz super opisy Proszę o wiele więcej jeżeli można |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
Na urodziny kupisz mi Jego miłość i pokroimy ją jak tort.
Każdy z nas nosi w sobie jakieś okaleczenie i jakąś ranę. Jest to rana naszej własnej samotności, od której usiłujemy uciec za pomocą wzmożonej działalności, telewizji i tysiąca innych rzeczy. autor: Jean Vanier Nie wiem jak opisać ten stan gdy pierwszy raz ujrzałam cię... Każdy żyje pogrążony w snach lub marzeniach, to jest piekne życie ... tylko czasem budzimy się i widzimy, że nie wszystko jest takie kolorowe ..., że rzeczywistość jest szara ... i wtedy chcemy na powrót usnąć, ale to juz nie takie łatwe. Jesli nie chcesz mnie podniesc to przynajmniej mnie nie depcz...! Bardzo mały człowiek może rzucać bardzo duży cień. Miłość i bagno mają to do siebie, że jak wpadniesz to się nie wygrzebiesz. Spotkałam dzisiaj miłość! - I co ci powiedziała? - Przepraszała...ze nie zawsze trwa do końca... - Płakała? - Płakała...bo często rani... - Krzyczała...ze nie zawsze jest piękna... - Śmiała się? - Śmiała...bo umie z siebie kpić... - Żałowała czegoś? - Żałowała...że ludzie nie zawsze traktują ją poważnie... - Była zła? - Złościła się...ze czasem w nią wątpimy... - Cieszyła się? - Cieszyła...że jej tak często szukamy... - Co ci jeszcze powiedziała? - Ze nie jest dla mnie... Zamykam oczy i udaję że nie widzę Zatykam uszy i udaję że nie słyszę Zamykam serce i udaję że nie czuję |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
xoxo
|
bo mam własne zdanie i punkt widzenia, którego trzymam się na co dzień nawet w chwilach zagrożenia,
Nie dałabym rady zliczyć wszystkich wrogów jak i tych wszystkich za których dziękuje Bogu. miłości się nie szuka - jest albo jej nie ma Zaśmiać się światy w twarz, tak bezczelnie. .. i obiecaj mi, że nie spóźnisz się o całe życie ...
#2683 |
Raczkowanie
|
wiem, ze chcialbys zobaczyc jak dla Ciebie krece dupa ;]
miałam różnych wariatów Ty jestes wyjatkowy ;** to oddanie a nie naiwność inne pozostają w tyle i nazywają ****ą ;] będziemy bawiac sie facetami tak jak oni bawia sie nami! setki przeżyć, wrażeń czasem mocnych a na nas jeszcze będzie czas by odpoczywać fundamenty piekła są na dobrych chęciach jak sie ma miekka dupe to trzeba miec twarde serce tylko zrozumcie kiedy zechce znowu być sobą
#2684 |
Raczkowanie
|
Kocham Cię jak milion czerwonych pastylek ememems. xD
lubię mówić z Tobą. a bliskość rozproszy nasz strach przed ciemnością. Damy radę. Nie damy się skłócić. Nie będziemy słuchać ludzi. ![]()
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
To jest moje niebo, ledwie ponad ziemią
Czasami myślę o prawdopodobnym świecie, gdzie jednak się mijają ślady naszych stóp... Ucisz się, moje serce rozedrgane. Kto postanawia, że jedyny raz na Ziemi na jedną chwilę, Ty i ja odnajdujemy się? A niebo milczy w tych sprawach, bo nie jest rzeczą aniołów, niepamięć.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Raczkowanie
|
Arletka990 - dziękować dziękować ;*
![]() ______ W mojej głowie pozostanie jeden sen... ![]() zostaniemy przyjaciółmy ! - tak się mówi :/ ![]() ból doświadczeń sprawia, że śmiech znika.. Nie warto było zaczynać... `..i nagle poczuła,że miłość zawodzi.. ! ` Nie wierzę ! ![]() ![]() Nie wiem... jak długo czekać na Ciebie ? <3 Zbyt wiele rzeczy dzieli nas.. by razem zaczać żyć.. ![]() Niebo nam obiecałeś... ![]() Czegoś więcej trzeba mi niż zabawy w Twoje 'my' .. Wszystko ma swój koniec..ale nie wszystko się zapomina ![]() Z Tobą odeszło szczęście.. Burczy mi w serduszku.. :< W Twoich oczach już nie ma Nas.. Zgubiłam Twój ślad...
#2687 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Raczkowanie
|
Udowodnijj, że moje serce bić do Ciebie powinno <3
Otwórz oczy ! Powiedz, że widzisz, czujesz, kochasz też.. ;* Podejdź..Przytul..powiedz , że potrzebujesz ! Pokaż mi swoją miłość ! <3 Ja patrzę,Ty patrzysz.. Ja milczę,Ty milczysz.. Ja myślę, A Ty ? Chciałabym żebyś był... Będziesz ? Udowodnij, że życie piękniejsze jest od snu.. Potrafisz ? I spraw żebym chciała z Tobą dzielić świat ! x3
#2689 |
Raczkowanie
|
PILNE
![]() Kochane dziweczyni dzis z przyjaciolkami chcemy sie opic jak nigdy hihi to z okazji zdania matury i takie tam durzo sie tych okazji nazbieralo....Ale ja chcialabym dac sobie opis jakis taki smutny ze ja wlasnie opijam smutki ... Bardzo was prosze o cos takiego ![]() I cos ode mnie: uśmiech to podstawa - taka dobra ściema, która daje pół sukcesu Ja też jestem smutna, popłaczmy razem aż zjawi się uśmiech.. Czy można zgłosić nieprzygotowanie do życia? I od dziś wynajęty morderca ma pilnować drogi do mojego serca. nie nadstawiam drugiego policzka, tylko oddaje dwa razy mocniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To coś ode mnie ^^. Przepraszam, ale taki trochę dłuższe wymyśliłam. ;\ : Tęsknię. Każdą cząstką. Kocham Twoje linie papilarne. Nie umiem się dotykać tak jak Ty to robisz... Kocham jego dłonie. Narkotyzujesz dotykiem. Tęsknota moim cieniem. 'Me ciało niczym drewno nie znające rzeźbiarza rąk...' W Twoich doskonałych palcach.
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Przydadzą się. ![]() Sabcia19 Do finnichy Miałam tak samo, ale zarezykowalam i teraz jestem już z nim ponad rok, nikt ci nie każe wyjść za mąż ![]() ![]() Racja... Przemyślę sprawę raz jeszcze. Postanowiliśmy się widywać jak dawniej i zapomnieć o sprawie. Ale sądzę, że jak się dzisiaj spotkamy, to temat wróci.... W każdym bądź razie naprawdę dziękuję. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a znajda sie opisy do takiej sytuacji jak ta:
Chlopak ktorego kocham ma dziewczyne a wczesniej on tez cos do mnie czul a teraz ma dziewczyne i mnie nie dostrzega a kiedys bylo na odwrot ![]() ![]()
#2693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Przyczajenie
|
Arletka990 i Frizz dziękuję ślicznie ; * przydały się . ;>
a jakiś opis na 18 ur ? ale taki jakiś oryginalny ; > niby bajecznie.. ale jednak jak w krzyżówce. `miłość to marka, która nigdy nie wychodzi z mody. How many really know what love is? Millions never will. Mój . Wymarzony . No enigma . <3 hi, i'm the girl of your dreams.Someone said you were looking for me ![]() Mam serce, póki co wątrobe też. A nawet powiem wam szczerze- mózg. ![]() w tunelu miłości. ![]() ![]() pzdr . ; * |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
|
Cysiia super opisy naprawdę :P
'Niebo? Wierzę w Niebo. Ono jest. Byłam tam nie raz.' : ) 'Potrzebę błękitnego zna wielu z nas.Wielkie Niebo, czyste Niebo.' : ) 'Niebo.Jasny dach naszych ciemnych spraw.' 'A Niebo, wieczne Niebo jeśli jest sumą naszych dusz,to blisko nam do niego.' : ) Rozpływa się we mnie Twój oddech wydany przez słodkie usta. |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
und opisy: teraz wiem, że wart zachodu był ten grzeszek. twojego podniecającego tyłeczka ruchy... mocno wycieńczeni, ale wciąż siebie spragnieni. mój język będzie zwiedzał całe Twoje ciało... dla Ciebie mam jeszcze na noc mnóstwo niespodzianek znam doskonale mapę Twego ciała. takie trochę mraaau (;
![]() |
#2697 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
dziękujęęę ! ;* i nie ma za co (;
a macie opisy, że wszystko już się układa ? ![]() _____ a teraz coś ode mnie (: Jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek? ..Ja wiem ![]() I nie pytaj jak się czuję... / and dont ask,how I feel... `siedziała samotnie..rysując na szybie serce..` zła historia, która nigdy się nie kończy.. . to chora rzeczywistość . ! ŻYCIE.. marność i pogoń za wiatrem.. Nie to miejsce. nie ten czas. ...ale wcale nie jest dobrze w moim śnie.. Co jest? .. nic,nic.. to tylko samotność.. Może kiedyś zrozumiesz.. Boli mnie serduszko..boli - to wszystko ![]() pokrętnie czas biegnie.. spóźnia się szczęście.. Zabrakło tylko jednego - worka ze szczęściem.. `Kaklulując to,
co i tak nie miało sensu.. ![]()
#2699 |
Raczkowanie
|
Sobotnia sielanka.
Znaleźć ulgę na dnie kieliszka.. ! Opijam. % I wszystko dlatego, żeby o Tobie zapomnieć. magia imprezy zaczyna się. w szponach melanżu. `wracała okrężną drogą, po nocy z szampanem w ręku` Upijam smutki w butelce wódki. Melanż.
___ tylko to przychodzi mi do głowy :P pozdrawiam ![]()
#2700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może coś z tego też wybierzesz; Do tRzEcH rAzY SzTuKa MoZe TrAfIsZ ![]() żYcIe To SeN wAriaTa TrzEba tyLko bYć soBą...tO wysTarczy.. BEdE JaK wRoCe ![]() Smiech to zdrowie...usmiechaj sie co dzien ![]() Dziś Zaczyna Się Zabawa, A Trwać Będzie Do Białego Rana!! :d tRZeBa BaLoWać bY NiE zWArIoWać ;P ;P ;P Wolny wieczór, dwie osoby razem i tak codziennie, coraz bliżej marzeń! Może gdybym cofnął czas zechciałabyś mnie pokochać? Nie chciałam ciebie stracić dobrze o tym wiesz Rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych... Wzruszyć się pierwiosnkiem, pomarańczowym motylem, czystą miłością I myślę z rozpaczą że nie jestem ani zdolna, ani dość cierpliwa... I moje serce, rozdarte, ciężkie... Tak jestem szczęśliwa, brak mi tylko dzwoneczka u szyi... Krzykiem strachu jak nożem naznaczona przyszłość. A jeśli jest jakieś zwątpienie, to wiatr je rozwiewa... Raz obudzona juz nie zasnę, tylko sen-w nim pozostaniesz już na zawsze Po prostu zawołaj mnie, powiedz mi, że to Twoja wina... Jeszcze nie jest za późno, ale czuję jak by tak było... Zamienię ból na wolność, zamienię rany na marzenia... Kiedy patrzę na Ciebie, wzdycham... Nigdy nie jest za pozno na to aby wybaczyc. Nigdy nie jest za pozno na to aby pokochac. Nigdy nie jest za pozno na to aby byc szczesliwym. Są takie chwile, gdy nie masz więcej sił, Są noce, gdy nie masz dokąd iść, Są słowa, co kradną życia sens, Są myśli, co mogą zabić cię, Są takie miejsca o których nie wie nikt, Są tacy ludzie, przez których płyną łzy, Są też marzenia, które nie spełnią się, Są takie czasy, gdzie nie jest łatwo żyć, Są obietnice, które nie znaczą nic, ktoś obiecał lepszą wersję zdarzeń.. a mówiłeś, że będzie inaczej.. z dnia na dzień coraz gorzej. coraz bardziej. przecież wiesz.. Ty wiesz, że podwórko daje miłość.. chciałabym tylko poczuć jak oddychasz. być blisko.. zostań. bo tylko Tobie moge siebie dać.. co włożysz na nasze rozstanie? jeśli tego chcesz. pozwól na to... nie karz mi tego pojąć.! Cii. nic nie mów. wewnątrz serca samotność. dla tych chwil noc gra Jeżeli jest tak źle, że nic się nie da zrobić, to przynajmniej się nie denerwuj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.