|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2018, cz. XI
Cytat:
spróbuj pogadać, nazwij swoje uczucia i to, co ci doskwiera.
|
|
|
|
#4022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4023 | |
|
Żona
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4025 | |||||
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() domyślam się ze do śmiechu Ci nie było, ale ciekawie mu ryknęłaś. Ja tez nie lubię jak trzeba się z z nietrzeźwym towarzyszem gimnastykować choć na szczęście rzadko mi się to zdarza z moim TżCytat:
A jaka to kolorystyka? Cytat:
Zadzwoń zapytaj, jak nie da znać to szukaj innej. . A co do sukni to ja tez jestem na etapie wątpienia Cytat:
No tak, to chyba najbardziej napiety dzień w życiu! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||
|
|
|
|
#4026 |
|
Zadomowienie
|
Sed to pewnie zmęczenie tak wam wychodzi. Szkoda, że nie udało wam się wtedy wyjechać, bo zmiana otoczenia mogłaby pomóc
![]() Goplankowa jaki macie pomysł na sesje? Stroje gotowe? My umówiliśmy się na 28 maja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4027 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas też nerwowo ale to przez przygotowania. Brakuje nam czasu dla siebie... Sami, tylko we dwoje.
A przez ostatnie 2 miesiace to było wieczne jeżdżenie po ludziach z zaproszeniami, później intensywne święta... teraz to spotkanie z rodzicami ![]() Starsznie chcemy być już po ślubie. Mimo że pewnie poczujemy, że będzie nam tych przygotowań brakować to jednak chcemy odpocząć już ![]() Goplankowa czekam na foty z sesji
|
|
#4028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może to kwestia nieporozumień i braku komunikacji? Tak czy siak trzymam kciuki za szybką poprawę relacji Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś mieliśmy drugie spotkanie rodziców
I TZ we mnie zasiał wątpliwość, czy starczy tortu... Kurcze blade Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam ślubny sen...
Była godzina 13 i TŻ już po mnie przyjechał. A ja ani nie ubrana, nie pomalowana i bez fryzury latałam po domu i pakowałam ubrania na dzień po ślubie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Pani_Smith - cytowałaś mój post o parownicy, chciałaś coś napisać?
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
tak! jezu mam sklerozę
to najcudowniejsze urządzenie pod słońcem - jeśli nosisz sporo marynarek, sukienek czy masz ciuchy z delikatnych tkanin (u mnie to 60-70% szafy), to odświeżenie tego z rana zajmuje 3 minuty (koszule stary tez tym robił, bo mu się żelazka nie chciało).raczej prasowania tego co trzeba wyprasować i tak tyk nie zastąpisz, ale to co powiedziało trochę w szafie - raz dwa i gotowe.. jedyny mankament jaki dostrzegam to miejsce, które ona zajmuje - u mnie była wiecznie ma wierzchu, a że garderoby w mieszkaniu brak... z pop roku temu moja zakończyła życie (miała z 8 lat, może więcej) i jak będzie nieco mniej wydatków kupuje nowa.
|
|
|
#4035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witam w poniedziałeczek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
TZ mi opowiadał, że miał koszmar slubny. Śniło mu się, że wybil gdzieś zęba, a ja mu powiedzialam, że ze szczerbatym nie będę brała ślubu
![]() ![]() i mama jeszcze mówiła, że jej śniło, że tak się ze wszystkim ociagalismy, że ksiądz się wkurzył i sobie poszedł, bo stwierdził, że nie będzie czekać.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Paratrophy białe kwiaty z zielonymi liśćmi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Goplankowa uświadomiła mi, że musimy w końcu ustalić termin sesji narzeczenskiej😀 Muszę zdjąć aparat do tego czasu, więc podejrzewam, że zrobimy ją w maju, choć kusi mnie kwiecień ze względu na "zielona swiezyzne" - bardzo rozczula mnie budząca sie przyroda 😊
|
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzieś do lasu czy coś. Zależy co oni mają w mieście bo że względu na to że za darmo ja mamy to w pobliżu ich biuraWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
bardziej mi się to kojarzy z teledyskami disco polo A nie z prawdziwą impreza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Na wiosce TZ-ta powstało coś takiego, jak Dom Strażaka. Ale ogólnie bardzo fajna i spora sala to jest. Jedyny minus, to jeśli chce się cokolwiek organizować, to trzeba albo kucharki, albo catering załatwić.
|
|
#4042 |
|
Wtajemniczenie
|
Idziemy ogarnąć polskie
a potem rozejrzeć się za prezenty dla rodziców specjalnie dziś wolne wzięliśmy żeby jak najwięcej załatwić.
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może i ma to swoj urok i może jest taniej, ale ta robota, czas i zmęczenie nie są tego warte, przynajmniej dla mnie przy weselu w lokalu i tak jest sporo rzeczy do załatwienia w tym ostatnim tygodniu.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4044 |
|
Rozeznanie
|
Hahahah uśmiałam się z waszych koszmarów ślubnych
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Też kiedyś mi się śniło, że nie zdążyłam, trzeba było wychodzić do kościoła, a ja ani makijażu ani nic ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4045 | |
|
Rozeznanie
|
Hej!
ten weekend był baaardzo intensywny! Na fb zaglądałam, ale wizaż teraz będę nadrabiać, ale może najpierw napiszę wam co się działo: W piątek byliśmy u TŻ w parafii po jego papiery, a potem pojechaliśmy do kancelarii parafii, w której bierzemy ślub. Ale że było pół godziny do zamknięcia, to ksiądz powiedział, że nie zdążymy spisać protokołu i zaprasza kiedy indziej Więc przyszliśmy następnego dnia rano Najśmieszniej było jak najpierw ksiądz pyta o nasze miejsca zamieszkania (mamy to samo), a potem pyta czy zgadzamy się ze wszystkimi naukami Kościoła czy jakoś tak, na co my: "TAK", a on: "No chyba nie do końca" Ksiądz dał mi numer do 2 organistów z tej parafii i do siostry zakonnej, która stroi Kościół. Nie chciał mi podać numeru do dziewczyny, która ma ślub w tym samym dniu, ale tak go przycisnęłam, że mi w końcu dał.Potem pojechałam na pierwszą przymiarkę mojej sukni. Jak mnie pani próbowała dopiąć to czułam, że ma problem i zaczęłam panikować i mówić, że właśnie po świętach przytyłam i w ogóle milion myśli naraz w głowie. I mówię, że schudnę na pewno itp itd. Na szczęście mnie dopięła, ale i tak muszę trochę z brzucha zrzucić. Suknia jest przepiękna. Z tyłu na plecach leży super ![]() potem pojechaliśmy do rodziny TŻ prosić no i kolejna para nam odpadła... rok temu kupili bilety do USA na cały miesiąc. Nie wiedzieliśmy nic o tym, ale cóż. Po wyjściu od nich w samochodzie myślałam, że się rozpłaczę o tych gości do nam odpadają co chwila, TŻ się wkurzył, że po co ja się tal przejmuję, że cały czas mu tylko gadam o tym, że kogoś nie będzie itp. No i się pokłóciliśmy. Ale że dalej jeździliśmy to musieliśmy się zaraz pogodzić ![]() Za to w niedzielę byliśmy u mojej rodziny i już dużo lepiej. Rozdaliśmy 7 zaproszeń. Część już powiedziała, że na pewno będzie. Dobra, idę was czytać ![]() P.S. Zdjęcia z przymiarki postaram się dziś wstawić na fb ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba jestem inna, bo te całe przygotowania i proszenie gości mnie męczy i chciałabym by było już po ślubie, byśmy mieli wolne weekendy i wgl spokój
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4048 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My już nawet nie marzymy, żeby już było po ślubie- ale chociaż po przeprowadzce i po komunii. Chciałabym po prostu jechać w sobotę na fajny spacer. ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Co macie jeszcze do ogarnięcia?
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie, MISS już ostatni Twój tydzień wolności
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

nawet szybciej zaczął niż ja trafiłam na wizaż. 🤪
Jedziemy w końcu autem i TZ krzyczy "gdzie mnie wieziecie, dokąd zabieracie?!", no i ryknelam "jak to gdzie?! Świnie do chlewu!!!". 

choć na szczęście rzadko mi się to zdarza z moim Tż
choć mam swoje wybrane delikatne dodatki
ślub 3. października, w dzień naszej 7. rocznicy. Nie wierzę, jak ten czas szybko leci. Kilka dni temu uświadomiłam sobie, że zostało już tylko pół roku, a ja mam jeszcze tyle niepozałatwianych spraw 

może to kwestia nieporozumień i braku komunikacji? Tak czy siak trzymam kciuki za szybką poprawę relacji 

latałam po domu i pakowałam ubrania na dzień po ślubie
11.10.2014
bardziej mi się to kojarzy z teledyskami disco polo A nie z prawdziwą impreza
może i ma to swoj urok i może jest taniej, ale ta robota, czas i zmęczenie nie są tego warte, przynajmniej dla mnie