|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2018, cz. XI
Żeby ustawiać tryb cichy w aparacie, ustawianie modeli, zobaczyłam jak pracują z blenda. Ale ciężko było pozowac po drugiej stronie
ale po 5/10 minutach już byliśmy zrelaksowani.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Mam nadzieję że szybko będzie i się wam pochwalę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeprowadzki są masakryczne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w końcu nie poszłam do gina. Liczę na szczęście.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
z ręcznym nie miałam do czynienia, więc trudno mi się wypowiadać. mam obawy co do mocy i wielkości zbiorniczka, ale ze względu na ilość zajmowanego miejsca - z pewnością rozważę
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio tztowi opowiadalam o niej i chciał przykład to nie i miałam sobie przypomnieć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4087 | |
|
Żona
|
Cytat:
Idę dziś do sephory postanowiłam że kupię sobie te dwa flakoniki o których mówiłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4088 |
|
Wtajemniczenie
|
MissCath, jak ja Ci zazdroszczę. Chyba za długo planowałam cały ten ślub. Na początku nie chciałam, żeby już był TEN dzień, bo nie chciałam mieć go już za sobą. Teraz chcę już obrączkę na palcu, piękne wspomnienia i SPOKÓJ
|
|
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczysz, że to zleci, nawet nie wiesz, kiedy. ![]() A w ogóle dowiedziałam sie, że w ten sam dzień i o tej samej godzinie ślub ma moja znajoma z LO ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak na poważnie, to myśleliśmy o ślubie już od kilku lat, coś na zasadzie ,,no, na salach terminy za 2 lata i najpierw trzeba nazbierać pieniądze na zaliczki, więc nie prędko". A w poprzednią rocznicę podjęliśmy taką decyzję, że w następną rocznicę chcemy zostać w końcu mężem i żoną Więc takiego faktycznego szukania, rezerwowania, wybierania i zamawiania to dopiero pół roku. Ale wcześniejsze 2 lata też już szukałam, sprawdzałam ceny żeby wiedzieć na co się szykować. A przy okazji oczywiście nakręcałam się to na sukienkę, to na kwiaty. To niby nic takiego, a jednak wspólna data jakoś tak zbliża
|
|
|
|
|
|
#4091 |
|
Rozeznanie
|
Zaraz się połaczę.... oszaleje, ktoś nam sprzed nosa zgarnął termin na wesele, zwelakalismy z podpisaniem umowy i tak to się skończyło, ryczeć mi się chcę, nie będę czekać do 2019 roku....chce w tym roku!!!! Jestem taka wściekła.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami się zastanawiam, czy na naszym wątku znajdzie się ktoś z myślami jak ja
Ja nie czekam na ten dzień, żeby "Spełniły się moje marzenia ", tylko chcę sobie urodzić nowe dziecko, mieć już trochę spokoju, mieć pełną rodzinę formalną. Natomiast jeśli chodzi o uczucia, to nie zawaliłby mi się świat gdybyśmy się rozstali, byłoby mi smutno, ale z góry wiem, że to by minęło i znalazłabym sobie kogoś innego (tylko nie wiem, czy by mi się chciało )Myślicie, że jestem za mało zakochana? ![]() Tak samo z tekstem od każdego księdza na naukach "Musicie bardziej kochać siebie niż dzieci, bo dzieci odejdą, a mąż/żona już zostają na zawsze" plepleple. To jest nie do porównania, zupełnie inny rodzaj miłości i uważam, że nie jest możliwe kochać bardziej męża niż dzieci W weekend o tym gadałam po winie z dziewczyną taty i Tż to słyszał jak powiedziałam "Nie wyobrażam sobie życia bez dziecka, natomiast bez męża jak najbardziej"- chyba się zdziwił, ale nie skomentował
|
|
|
#4093 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
może przejdzie jeszcze.Cytat:
Macie już inne rzeczy zarezerwowane pod ten termin? Może są jeszcze wolne mniej oblegane dni, typu piątki albo 14 sierpnia? |
|||
|
|
|
|
#4094 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale gonicie z postami 😱 nie mam kiedy nadrabiać bo chce cieszyć się urlopem z moim małżonem 😍 sprzątamy ślubny maras w mkeszkano,szukamy mebli i odsypiamy. Dziś jest piękna pogoda i jedziemy nad wodę posiedzieć. jak mi się małżon znudzi to do was wracam hahaha 😀 nie mogę się doczekać ślubu MissCath i relacji ze ślubu Aveen!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4095 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinder, w 100% to moje myśli!!! Powinnaś to wiedzieć
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Kinder ales Ty zołza
![]() Nie no nie mam dziecka i nie jestem w stanie porównać choć na naukach mowili nam to samo że dzieci wyfruna z gniazdka. Ja zawsze mówię że nie umiem sobie wyobrazić większej miłości i przywiązania niż do tzta. Ale może okaże się inaczej jak urodzi się jakiś babel ![]() Adie zazdroszczę ![]() My myślimy czy po slubie jechać w góry czy może nad morze. Odpoczelabym na maksa ale tz mówi że wystarczy jeden dzień morze zobaczyć i nam styknie A w górach tyyyyyle chodzenia. Wszystko przez Manami i jej zdjęcia na insta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4097 |
|
Rozeznanie
|
Jest jeszcze kilka innych wolnych terminów na tej sali...ale na ten byłam już nastawiona
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- TZ się upiera że w takim razie q następnym roku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- A ja nie chcę....chce w tym i tak długo zwlekaliśmy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Jesteśmy razem 7 lat, chce mieć już rodzinę....nie będę dłużej czekać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Jestem zrozpaczona ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój TŻ zato marudzi, że ja to ciągle tylko forum i forum, a on za to musi w domu wszystko robić, bo ja taka zajęta forum, że później już czasu brakuje
|
|
|
|
|
|
#4099 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#4100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas do wczoraj też były beznadziejne dni, pożarliśmy się chyba z 5 razy w ciągu dnia i w ogóle atmosfera narastała już od dawna, ale udało się nam jakoś ogarnąć. Co nie zmienia faktu, że aż się popłakałam wczoraj. Nałożyły się wszystkie nerwy, stresy, brak czasu, nieudana fryzura próbna, beznadziejny stanik. Nawet nam taniec wczoraj zupełnie nie wychodził. A i do wczoraj mieliśmy potwierdzenia przybycia i wiecie co już 13 osób odmówiło... a około 20 w ogóle się nie odezwało. |
|
|
|
|
|
#4101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na początku znajomości TŻ mi ciągle wypominał, że trzymam go na dystans - teraz jestem tylko chłodna Ponadto teraz, w sensie w okresie przedślubnym, zrobił się z niego wyjątkowy śmieszek i słyszę np. 'zrób mi kolację, musisz zasłużyć na bycie moją żoną' albo inne takie tam żarcikiWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4102 |
|
Rozeznanie
|
Odechciało mi się tego całego ślubu przez to wszystko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas w okresie przedślubnym ja chcę odwoływać ślub przy co drugiej kłótni, zawsze mi się wydaje wtedy, że to najgorszy palant na swiecie A potem sobie myślę, że nikt inny ze mną nie wytrzyma Nie wiem nie wiem po co ten ślub pocopocopocopoco Chyba mam stresa, że to już teoretycznie na zawsze decyzja, nie lubię nie mieć wyjścia B
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Kinder ja mam podobnie. Chce być po, być formalnie żoną swojego chłopa. Teraz to, że nie jesteśmy małżeństwem utrudniłl nam formalne sprawy z dzieckiem :/ nowego jeszcze nie chce rodzić, ale nie będę musiała udowadniać, że to ojciec mojego dziecka
|
|
|
|
#4106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poza tym co, bez niego miałabym być jakaś niekompletna? Bez przesady ![]() Całe szczęście, że ten ślub jest tylko teoretycznie na zawsze ale prawda jest też taka, że trzeba doceniać co się ma i o to dbać (a ja często się zapominam w tym codziennym ferworze, ale dostrzegłam to i próbuję to zmienić). Moja przyjaciółka się rozwiodła jakiś czas temu i jedyne na co może liczyć że strony potencjalnych kandydatów na faceta to seks i papa, no strings attached. Baaardzo ciężko jest kogoś znaleźć w 'tym' wieku.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Ja zawsze powtarzam, że "tego kwiatu to pół światu", także nigdy nie wiadomo czy będę z TŻtem do końca życia, długo się znamy, to fakt, ale co los przyniesie, to tylko czas pokaże. Na pewno nie chciałabym żyć sama. ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- A ślub zaczęliśmy planowac w listopadzie 2016 czyli półtora roku przed Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W kłótniach nigdy mnie nie obraża epitetami, jest konsekwentny w realizacji planów, jest pracowity, no i jego rodzina przyjęła wspaniale mojego syna- nie wiem, czy bym znalazła drugą taką przyszłą teściową, która sobie życzy, żeby moje dziecko jej mówiło babciu. A ja tam zawsze znajdę powód do narzekania ![]() Czasem się opamiętam, jak mi się koleżanka żali, że sama spaceruje z dzieckiem w niedzielę, bo mąż trzeźwieje (i to nie po jakiejś ważnej okazji, tylko z okazji soboty). Albo inna jak mówi, że powinnam się cieszyć, że mi tak słodzi jak ma dobry humor, bo jej mężowi nie zdarza się to nigdy, taki typ "Już raz powiedziałem, ze cię kocham jak coś się zmieni to dam znać". Dla mnie chyba rozwiązaniem byłoby małżeństwo z 2 mieszkaniami Cytat:
![]() Wczoraj powiedziałam Tż, że im więcej dzieci mi zrobi, tym mniej będę mieć czasu żeby na niego narzekać, zaproponował 7sztuk
|
|
|
|
#4109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
to ja chyba nie jestem romantyczna z wami.
nie ten, to inny - trudno. umiem wymienić żarówkę w domu, olej w samochodzie, zrobić zakupy i obsługiwać wiertarkę. facet nie jest mi do niczego potrzebny, a posiadania męża nie traktuje jako życiowego celu (bo wtedy po ślubie to co - pora skakać z mostu!? na zasadzie, że i tak mnie już nic w życiu nie czeka? no halo... chciałabym, żeby dzień ślubu był ładny, pamiętny i odświętny, ale bez przesady z jakąś nadmierną magią... czas się nie zatrzyma w miejscu, a jak będzie miało lunąć, to i tak lunie. jedno jedyne co się zmieni po ślubie, to moje nazwisko i stan cywilny w dokumentach. nie zaczniemy się kochać bardziej ani mocniej, nie będziemy związani bardziej ani nie będę się czuła bardziej pewna swojego wyboru.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

ale po 5/10 minutach już byliśmy zrelaksowani.

ja w końcu nie poszłam do gina. Liczę na szczęście.

Dzięki
Obok kościoła mamy piękny park, w którym teraz wszystko kwitnie

szczęśliwa Panna Młoda 

", tylko chcę sobie urodzić nowe dziecko, mieć już trochę spokoju, mieć pełną rodzinę formalną. Natomiast jeśli chodzi o uczucia, to nie zawaliłby mi się świat gdybyśmy się rozstali, byłoby mi smutno, ale z góry wiem, że to by minęło i znalazłabym sobie kogoś innego (tylko nie wiem, czy by mi się chciało
)

na początku znajomości TŻ mi ciągle wypominał, że trzymam go na dystans - teraz jestem tylko chłodna