|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Aralko dla mnie jest dziwne zachowanie twej mamy. Właściwie to rodzice powinni starać się, aby dziecko ładnie jadło i było zdrowe, bo wkońcu to też od sposobu odzywiania teżzależy. A nie, jeszcze podczas okresu dojrzewania mówić, że puszka tuńczyka to za dużo.
![]() Starlight do mnie koleżanka ostatnio takim tekstem, że dużo jem. A sama jest dużo grubsza i mówi, że je mało ![]() Dziewczyny, jak siedzicie na czymś twardym to wbijają wam się kości miednicowe (że tak powiem ) w to krzesło np. ? Bo ja muszę siedzieć na poduszce, znów tak mam ostatnio już było normalnie, a teraz znów..schudłam..Poza tym zauważyłam, że jak piję to czuję jak to wszystko przeze mnie przepływa..nie wiem czy to normalne, bo ja już sama nie wiem co jest normalne..
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelko - mam podobnie z tym siedzeniem
dosyć niedawno jak usiadłam TŻ-towi na kolanach,to krzyczał,że mu się kość wbija ![]() A co do picia,hmm,myślę,że to raczej normalne.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to dobrze . chociaż me koleżanki mówiły, że tak nie mają, że rzadko co..hę ?
|
|
#4864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tym siedzeniem też tak mam, aczkolwiek już się przyzwyczaiłam. A jak siadam komuś na kolana to też tak żeby się 'nie wbijać' ;P A picie hmmm nigdy tak nie miałam chyba tzn. czuję jak przepływa, ale to chyba normalne i tak było zawsze.
|
|
#4865 |
|
Gość
|
To co pomożecie mi z perfumami? Marki wam podałam.
Proszę
|
|
|
|
#4866 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Musisz byc naprawde bardzo drobniutka, biorąc pod uwage, że aparat dodaje wizualnie jakieś 4 kg. Ale chyba wyglądamy dosyć podobnie. Szczerze powiedziawszy to aż tak bardzo niewidac różnicy pomiędzy zdjęciem z 48 kg, a zdjęciem aktualnym. Jakby odrobnikę tu i ówdzie więcej, ale nie zwraca uwagi, a dla zdrowia ma bardzo duże znaczenie. Postaraj sie upychać więcej, a może przerzuć sie na większe bomy kaloryczne? ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Ok, postaram się ![]() W sumie to nie. Teraz się staram jeść trochę ponad. Jak siedzę to też mi się kości wbijają niemiłosiernie. Nie jestem w stanie się położyć na podłodze nawet w bluzce, bo mi się cały kręgosłup i żebra wbijają
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz dalej nie mogę.
|
|
#4869 |
|
Raczkowanie
|
a mnie tam nic nie gniecie.,.kiedyś tylko np. pasów w samochodzie nie mogłam za bardzo zapiąć, albo usiąć na czymś twardym!
teraz tłuszcz mnie obłożył;]
|
#4870 |
|
Gość
|
To samo ja mam na pilatesie - w zeszłym roku ćwiczyłam - nie których ćwiczeń nie da rady zrobić bo mi się kości biodrowe wbijają (mam bardzo wystające i zaokrąglone w miejscu gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę).
|
|
|
|
#4871 |
|
Zadomowienie
|
Werka-z kategorii perfum cytrusowo-kwiatowych z ręką na sercu mogę polecić Ci zapach Moschino- Happy Fizz, kobiecy ,stylowy,radosny i zarazem nie duszący
Propos pytania jak przytyłam te 1,5-2 kg itd już odpowiadam ![]() W owym szpitalu pierw skoczyłam z 1600kcal do 2400, miałam niewiele ruchu, potem zmniejszyli mi dawkę tyroksyny żeby narkozę lepiej znieść, 2doby po operacji byłam praktycznie na czczo, nast. na chama wpychali we mnie zdeka półprzytomną 2000kc sondą, miałam 2transfuzje krwi,ponadto leżałam plackiem 10dni ,cały cz\as przyjmując uspokajające prochy o nazwie Mianserin (ponoć zwiększające masę ciała)i tak 1 kg na plus Po powrocie wróciłam w zależności od apetytu do 2000-2600 i w ciągu 3tygodni waga wskazuje nieustannie 44. Ponadto jestem b.ospała, sypiam po 11godzin dziennie, możliwe,że niedoczynna tarczyca dała o sobie znać ![]() Dziś znów pobudka ok.godz 12, na siłę wepchnęłam śniadanie,podjadłam orzechy i chipsy ;P Potem 2godziny spaceru, na nim i kawa i lody +arcy pyszny deser z mrożonej białej i mlecznej czekolady (a'la blok lodowy)z owocami leśnymi i bitą śmietaną, po powrocie duża Tortilla z mięskiem,warzywami i sosem majonezowym ![]() Żołądek trochę szwankuje,ale się pomęczę, bynajmniej w tym tygodniu pójdę do lekarki żeby dała skierowanie na jakieś usg czy coś, może to jakiś stan zapalny . Albo i stres przed jutrzejszym 'wyrokiem' , kurde jak okaże sie ,że nie będzie tej chemii ,chyba wychleję z gwinta flaszkę whisky z domowego barku . Mimo to ,jutro jadę na uniwerek złożyć papiery do dodatkowej rekrutacji na kulturoznawstwo, może zacznę studia wraz z dobrą koleżanką z gimnazjum,która też się nie dostała i składa ponownie. Ba dzisiaj po 1,5miecha czasu ją spotkałam Pogadałyśmy sobie chwilę,podowcipkowałyśmy i jakoś lżej mi na duchu.
|
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak ćwiczę to na takiej macie do jogi, bo inaczej się nie da.
|
|
|
|
#4873 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro jadę na obóz sportowy
Do miłego <papapa>
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej zabawy Ci życzę i powodzenia
|
|
|
|
#4875 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oby nam się poprawiło. Ja myślałam, że skoro już jadam dużo i normalnie to będzie OK, no ale co tam, zdarza się. ;DCytat:
Cytat:
![]() Co do takich rozkmin typu "co jest normalne, a co nie" - czy Wam też po jedzeniu strasznie wali serce, jak po wysiłku? Nie mam kogo o to zapytać. ![]() Cytat:
![]() Baw się dobrze! ![]() Cytat:
|
|
#4876 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego pobytu życzę
To ja jeszcze coś z serii ´ nie wiedząca, marudząca ´ Odnośnie tej jutrzeszej wizyty u gina . Monochrome wspomniała o dopochwowym USG, a to właśnie przed nim mam taką obawę. Tak przy pierwszej wizycie, jest duże prawdopodobieństwo, że je wykona ? Hm, wiem, że ´ co gin to obyczaj ( )´ , acz jestem w tym temacie zielona i chciałabym takowych informacji mniej więcej zaczerpnąć.
|
#4877 |
|
Rozeznanie
|
To zależy, czy jesteś dziewicą. ;] Jeśli tak, to raczej nie zrobi dopochwowego. ;]
|
#4878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
A ja idę na rower z mamą
![]() Niby dzisiaj nie zjadłam dużo więcej, ale kurczę mam wyrzuty sumienia :/ |
|
|
|
#4880 |
|
Gość
|
Jeśli już to da wziernik dziewiczy (odpowiednio mniejszy). Ja mam błonę przebitą, ale nie przez faceta tylko przez idiotę z gimnazjum (wątek szpiega w podpisie strona 3 - moja historia). p.s zaraz będzie 5000 post (gadać jak będzie III część dobrze?)
|
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko, Ludowa czuwa...
![]() Monika, jak Ci idzie? Jaki kroczek naprzód zrobiłaś?
|
#4882 |
|
Gość
|
Ludziu zawsze można na ciebie liczyć.
|
|
|
|
#4883 |
|
Konto usunięte
|
A moge poprosić o linka do tego posta?
|
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Werka... wybacz wścibskość - Twój facet ma 63 lata?
|
#4885 |
|
Gość
|
Proszę uprzejmie http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...7&postcount=87
|
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj łącznie w przeciągu całego dnia,chyba z 6 małych kawałków ciasta
... boże ...Werka - nie przeszkadza Ci taka ogromna różnica wieku?
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4887 |
|
Raczkowanie
|
Werka.. jeśli się kochacie, to dobrze.
ale pomyśl co będzie za 30 lat. TY, 48 a Twój partner 93...
|
#4888 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam ze tak nie w temacie i wogole ale potrzebuje inofrmacji a na tym watku sa dziewczyny z ed wiec moze ktoras bedzie wiedziala?zy wie ktoś moze cos o szpitalu w warszawie?(Instytut psychiatrii i neurologii w warsawie) bo wlasnie tam chca mnie zamknac
jak wygląda wszystko?czekam niecierpliwie na odpowidz
|
|
|
|
#4889 |
|
Raczkowanie
|
Dziś mama przypilnowała mnie, więc myśle że było ok.
I Śn.9:00- 2 kromki chleba tostowego z masłem, serkiem wiejskim, ogórkiem, rzodkiewką II Śn.11:00- serek Danio Obiad 13:00- talerz rosołu z marakonem 14:00- 2 kluski śląskie z sosem, pierś z kurczaka, surówka Podwieczorek 17:00- Lody (niezbyt dużo) z malinami (mmm) 18:00- Nutridrink (potem wybyłam do lasu i tam podjadłam trochę jagód )Kolacja 21:00- bułka kajzerka z masłem, żółtym serem, pomidorkiem, ogórkiem kiszonym A teraz ide jeszcze wypić szklanke soku marchewkowego I jak? Dziś chyba nie tak źle? |
|
|
|
#4890 | |||
|
Zadomowienie
|
Faktycznie szalejecie z tym pisaniem
![]() Cytat:
tylko dlaczego "zjadłyśmy trochę jeża", powinien zniknąć cały![]() ![]() ![]() Cytat:
Udanego pobytu Cytat:
tylko tych lodów może następnym razem toszkę więcej jdnak?![]() a u mnie dziś nawt dobrze znowu wycieczka z Tatą, ale tym razem już troszkę mniej km ale następny wypad już jest zaplanowany aha...nap, że nawet dobrze, tak ale oprócz jednej sytuacji kiedy Babcia powiedziała do Taty, że mizernie wyglądam ale on mnie wziął w obronę i powiedział, ze miałam robione badania i wszystko jest ok, a jak wyszłam do łazienki to jeszcze na korytarzu usłyszałam jak mówił, że widzi, że zmądrzałam![]() ![]() : ) w sumie to to jest dziwne jak dla mnie, że po takim ograniczaniu jedzenia lekarz stwierdził, że mam wyniki książkowe...
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

) w to krzesło np. ? Bo ja muszę siedzieć na poduszce, znów tak mam
ostatnio już było normalnie, a teraz znów..schudłam..

chociaż me koleżanki mówiły, że tak nie mają, że rzadko co..hę ?
) do tego dochodzi to przeklęte uczucie ucisku/pełności w żołądku, chwilami aż robi mi się niedobrze,mimo że jem powoli,małymi porcjami i zażywam krople na poprawę trawienia. Nie wiem czy to kurde stres czy symptom nadchodzącego za tydzień okresu itd itp ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)