|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
Jeju...Ty chudzinko ![]() Jesteś dużo szczuplejsza ode mnie, powinnaś z całych sił próbować pokonać te wstrętne zapory. Myślę, że Cię rozumiem, wiem, że to trudne. Ale Ty jesteś naprawdę szczuplutka. Jak nosiłaś rozmiar 36 wyglądałaś naprawdę świetnie ![]() Teraz też ładnie wyglądasz, ale taka szczuplutka... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Schism jesteś przerażająco chudziutka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Na początek - Aralko - prześliczna z Ciebie laska
![]() Schism, wygladalas swietnie, miałaś świetne nogi ![]() ![]() a u mnie nie za dobrze... Poszło mi tak jak mówiłam, czyli kiepsko, a poza tym przesadziłam z jedzeniem - serio ![]() ![]()
![]() |
#4835 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się, Schism, wyglądałaś naprawdę super przed odchudzaniem, dlatego nie musisz się martwić przytyciem, bo to Ci tylko doda seksapilu ![]() Iza - a Ty jesteś na U czy P? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zadomowienie
|
Ok Dziewczynki ja uciekam lulu bo podusia mnie woła
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U...
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
E tam, nie martw się
![]() ![]() Iza, jeśli chcesz to nie mów, ale nurtuje mnie, Ty miałaś problemy z anoreksją czy czymś innym? |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A właśnie przed chwilą wróciłam z roczku i mogę się pochwalić, że nawet coś tam zjadłam m.in. kawałeczek tortu (co prawda była to chyba 1/10 normalnego kawałka, ale zawsze coś) - to pod przymusem i 1/3 kawałka sernika - to już sama ![]() ![]() I jak tu przytyć 5kg?
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję z torcikiem ![]() Wiem jakie to trudne jeść więcej, bo sama cały czas z tym walczę. Ja niby nie muszę przytyć, ale na to U chociaż w miarę przejść. A tak to ciągle 1000 kcal, ledwo ponad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W ogóle śliczne zdjęcie ![]()
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Niestety domyślam się, że jedząc tyle chudniesz
![]() Ja mam rozwalony metabolizm i obawiam się, że bym tyła. Ale nie wiem. Dlatego powoli do tego dochodzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawa jestem przy jakiej ilości kalorii bd tyła, tylko jak to sprawdzić? jak ja ledwo zjadam te 1600 ;/
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Gość
|
Kupiłam sobie coś na apetyt (Citropepsin). Teraz od pon dalej kręce z moim P. Pozatym co tu dużo mówić nie jest źle. Tylko raz mogłabym powiedzieć do mamy co ona gada - ja mówię, że zjadłam 6 racuchów z morelami (bo tak mi posmakowały), a ona do taty: ty nie spróbowałeś? A tata na to: nie byłem głodny, dokończyłem kanapki. Od razu można by przybić człowieka za takie myślenie. Albo brat który wyskoczył: "to tak jak by Weronika powiedziała, że jest gruba (mówiąc o figurze Joli - jego żonie)". Masakra - czy ludzie serca nie mają.
![]() |
![]() |
![]() |
#4847 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedz kochana jedz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Gość
|
Niestety brat ma charakter słonia.
![]() Dodatkowo może macie nosa perfumowego - szukam perfum orientalnych (względnie podobnych do Code Giorgio Armaniego) z marek: Donna Karan, Chanel, Tommy Hilfiger, Clinique, Estée Lauder, Thierry Mugler, Prada, Nina Ricci, Moschino, Versace co mi polecicie. Szukam perfum zmysłowych, nietuzinkowych z nutą piżma lub ambry lub z nutą cytrusowo - kwiatową. |
![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona generalnie nie przywiązuje większej wagi do jedzenia, więc nie czepia się takiego jadłospisu jak Wam pokazuje. A jak właśnie zjadłam kiedyś całą puszkę tuńczyka na kolację, to powiedziała, że trochę za dużo. Przecież chyba wie, że jest mi ciężko się przełamać, ale moje niejedzenie nazywa 'fanaberiami'. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Gość
|
Niektórzy ludzie zachowują się niestety jak słoń w składzie porcelany i nie znają pojęcia empatia, albo nie próbują zrozumieć drugiej osoby.
![]() |
![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Tzn. wiesz, też nie chcę mówić, że moja mama jest jakaś dziwna, że o mnie nie dba, bo dba bardzo.
Ale jak sama coś nie zacznę: "Mamo, zjeść czy nie zjeść?" to ona jakoś tak nie zwróci uwagi. Jakbym już naprawdę jakoś mało jadła to wtedy może... |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Gość
|
Bo dba, ale nie rozumie twojej sytuacji, nie wie co to anoreksja.
![]() |
![]() |
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo poprostu nie lubię tej nazwy. W ostatniej chwili przeszłam na dobrą drogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Rozeznanie
|
Wow, ale dużo napisałyście przez tę dobę kiedy mnie nie było. ;D
Tak w skrócie tylko napiszę: Aralko - ale jesteś śliczna! ![]() Schism - biedactwo. ![]() Enex - ![]() ![]() U mnie trochę nieciekawie na tle zdrowotnym - coś mi zaszkodziło ze wczorajszych pikantnych rzeczy, które jadłyśmy z koleżankami u mnie. ![]()
#4855 |
Gość
|
Dziewczyny. Moja mama przed chwilą dosłownie przejechała po mnie całkowicie z góry na dół. Ona powiedziała tak "to tak jakby weronika szykowała coś na święta kupiła to to to (tak na chybił trafił) i teraz szukała przepisu na to co z tego zrobić". Masakra
![]() |
![]() |
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
hm. Dobry pytanie. Jem normalnie, ale niestety wyrzuty pojawiają się ostatnio hm... częściej niż powinny. Dużo częściej.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Enex, zgadzam się z dziewczynami - jesteś tak wspaniałą i pełną empatii osobą, że to jest aż (aachhh) wzruszające ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Rozeznanie
|
Zoladek, który nie jest przyzwyczajony do "normalnego" jedzenia zawsze tak reaguje......trzeba go powoli oswajać.....nie jest to przyjemne, ale powolutku bedzie lepiej
![]() mój cierpiał kiedys nawet po tłustszych jogurtach...... |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pamietam jak moja rodzinka chciała dobrze, a wg mnie był to "zamach" na moje życie i kilogramy...często nie wiedzieli jak maja sie do mnie odezwać nawet w kwestiach codziennych, bo wywoływałam dzika awanture...dopiero teraz mama sie przyznała,że panicznie sie bała zapytac o cokolwiek, bo zawsze uwazałam to za ingerencje ........ teraz to rozumiem , wtedy nie....podziwiam ich,ze przeszli razem ze mna przez to piekło i byli dla mnie najwiekszym wsparciem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
Aralko - ale śliczna jesteś
![]() ![]() Schism - mam nadzieję,że przytyjesz,bo straszna chudzinka z Ciebie ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.