|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10
Lady bardzo współczuję problemów z zębem ;(
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W święta w ogóle u teściów była babcia męża. I coś tam na facetów nadaje ja mówię, że mój mężuś jest dobry i inny niż Ci wszyscy faceci, a ona do mnie z testem "do czasu, zobaczysz..." co się wtedy uśmialiśmy wszyscy to nasze oczywiście pod nieobecność babci![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu dziękuję ze pytasz. Napisałam juz chwilkę temu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2074 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Fryga super ze wszystko ok
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Polasiu odpocznij i będzie dobrze ;* Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() załapał skręcanie i pedałowanie. Mieliśmy kupić mu rower właśnie z bocznymi kołami, ale jakieś wielkie mi się wydawały Zaraz zobaczę i chyba zamówię z decathlonu. Bo biegówka go totalnie nie kręci. pojeździć pojeździ, ale nie widać w tym za wiele frajdy. Uwielbia za to hulajnogę ![]() my jeździmy często rowerem, więc może to już czas go zaprawiać na wyprawy nie tylko w foteliku. |
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Domii jak ja wychodziłam ostatnio ze szpitala to mojemu chyba pol gidziny tłumaczyłam co ma mi przywieźć ale dał rade
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przy pierwszym porodzie zrobilam jak domii,bo tez mi kazali oddac to w czym przyszlam i moja mama zabrala do domu a potem odwiozla,tylko jeszcze w razie czego bym naszykowala cos jakby nagle sie upaly zrobily,tzn np bluzke z kr rekawem,bo moze byc tak ze pojdziesz rodzic w naprawde chlodny dzien przy 10stopniach na plusie a przy wyjsciu bedzie ze 30 no i nie bardzo ciuchy z przyjecia beda sie nadawac na wyjscie,poprostu naszykuj awaryjna siatke gdzies,czy nawet na polce konkretnie jakis zestaw naszykuj i powiedz tz ze w razie czego ma to wziąc ja tak zrobie przynajmniej a poza tym napisalam juz kartke a4 co maja przywiezc na wyjscie,ze fotelik ( wbrew pozorom zaaferowany tz moglby zapomniec ),zestaw ciuszkow dla dziecka na wyjscie (juz soakowane w strunową torebke i podpisane) ciuchy dla mnie (wypisalam konkretnie lacznie z butami zebym w klapkach szpitalnych nie wychodzila) i wogole wszystko co moze byc mi potrzebne i trzebaby dowiezc bo braknie (podpachy bella mamma,wkladki laktacyjne,staniki do karmienia)mam w szafie na kocyku ktorym przykrylam ciuszki dziecka,tz i moja mama wiedza ze jak cos to wszystko znajda na tej jednej polce
|
|
|
|
|
#2079 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hulajnoga jeszcze w piwnicy ![]() Cytat:
||
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo to taki rzeczywiście dla maluchów- a Syn jakiś się długi ostatnio zrobił ![]() hulajnoga to hit u niego... jak Go odbieram z przedszkola to wraca na niej
Edytowane przez nalesnikona Czas edycji: 2018-04-12 o 08:14 |
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia dzieciaczek się rozruszał już?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Oj chyba źle zrozumiałam. W żebra jeszcze ani razu nie oberwałaś, tak Kinia? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2083 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nadadzą ja jakieś przygotuję, w sumie jeszcze nie wiem jakie jeszcze rzeczy dla Lenki nie wybrałam![]() Cytat:
tak że bluzka luźniejsza mu si być![]() Cytat:
nie wyobrażam sobie po nie umyć włosów![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w życiu jak ze wszystkim- na dwoje babka wróżyła- jedna będzie miała problemy inna nie :P |
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Lece zjesc kanapke i spac. Dobranoc 😘 zycze wszystkim spokojnej nocy, bez zgagi i innych przygod, zebyscie sie wyspaly 👍
Domima odezwij sie jak tam u Was Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2086 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Melduje się nocna pora.
Gratuluje dzisiejszych wizyt dziewczyny! Chciałam napisać ze mimo obroży foresto u psa...wyjęłam dziś pierwszego kleszcza ale jeszcze nie zdarzył się napić. Dziad zabity! Ja uciekam spać, bo dziś padam na pysk. Dobranoc ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tego co pamietam to kleszcze na tej obroży się ususzaja...to akurat był swiezak, bo jeszcze kropli krwi nie pociągnął, a wbił się między paliczki ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
jak zajechałam do domu zjadłam pomarańcza, pasek czekolady i wypiłam szklanke soku jabłkowego , bo sok jabłkowy na niego działa, i tak się rozbrykał,ze znowu w drugą stronę ciężko o zapis, bo tak się rozbrykał
|
||
|
|
|
#2090 |
|
Zadomowienie
|
LADY. jak się czujesz?
|
|
|
|
#2091 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cesarkę po pierwszym porodzie, jakbym miała zapąłcić 10 000zł to tyle bym zapłaciła, więc nie może być straszna ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- dzięki ale masakrycznie po ścianach chodze z bólu, ząb nie odpuszcza, już nei wiem co mam robić, 4 tabsy wzięłam antybola, chyba powinien już cos działać, bo paracetamol biore codziennie codziennie leże i wyje wieczoram, dzień jeszcze ok, ale nasila się mi to na wieczór, i nie mam już siły,czuję się tak,zeby mi ktoś odłączył ten ból na 10 minut,zebym mogła odpocząć chwile, boję się, i nie wiem czy źle dobrany antybol, czy jeszcze za wcześnie, czy trzeba rwać ;/ ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
ja dzisiaj jak chciałam ożywić Młodego przed ktg, to zjadłam czeko i pomarańcza i już z tych nerwów, mówię zmierzę cukier, 10 min. po posiłku patrze 153, i dopiero do mnie dotarło,ze zmniejszy się jeszcze ;/---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
ja w pierwszej ciąży wzięłam sobie ciuchy takie co przed ciażą i wyszłam obciśnięta jak parówka, bo u mnie w dniu wyjścia brzuch został spory, a po cc też ciężko, więc nei wiem jak to u innych ale u mnie , śmiało w ciążowych mogę wyjść ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
ból taki jak nie możesz przeciwbólowych bardzo, ze nogami przebieram, nei życze wrogom, teściowej nawet też nie życze ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka - jak się się czujesz ?
Właśnie mi się śniło że rodzisz i obudziłam się i przyszłam zobaczyć jak się sprawy mają ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2093 |
|
Raczkowanie
|
Dziś ja na dyżurze
Dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie gratulacje, bo dość że sama końcówka stresująca to jeszcze ta waga spędzała mi sen z powiek. Mam nadzieję, że teraz już do samego końca wszystko będzie ok czego i Wam życzę. Lady współczuję bólu, ale jak stan zapalny to czy będzie chciała rwać, może jakieś okłady z czegoś by pomogły, mam nadzieję że Ci przejdzie. Trzymaj się Domima jakoś Cię tu mało, wszystko dobrze? Anki też coś nie ma? Domii gratuluję wizyty ![]() Polasia ja mam córkę z września 2014 r i biegowy to jej najlepszy przyjaciel, a ponieważ mieszkam na wsi to jeździ po ulicy. Teraz staram się z nią nie wychodzić bo spory u nas ruch i boję się, że jej nie dam rady upilnować a dogonić ją na tym nie ma szans. Ja muszę wszystko mojemu chłopu naszykować, bo w przeciwnym razie weźmie to co mu oddam w szpitalu przedszymane w reklamówce więc jak domii słusznie stwierdziła zalatuje bezdomnością. ![]() Jestem zmuszona naszykować leginsy ciążowe i jakąś koszulkę, z bluzą czy kurtką myślę że sobie poradzi. Bo co prawda mam spodnie sprzed ciąży takie wysokie, ale obawiam się że mi z tyłka spadną... Tyle się oczytałam i znowu zapomniałam o części odp. Kciuki z cukry dla słodkich mam
|
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Budzę się co godzinę i jestem jakas niespokojona..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Spac! Mlody sie obudzil i nagle chce mu sie wszystkiego po kolei. Jesc, pic, sikac, kupe, opowiadac bo snil mu sie jakis straszny sen, nie moze spac, zginal mu mis... I tak juz ponad godzine
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Lady współczuję.tego bólu. Trzymaj się jakoś. Dzisiaj nikt nie ma wizyty? Mój syn uwielbia biegówke, szaleje tak że mąż nie może za nim nadążyć. Ja sama z rowerem już z nim nie wychodzę, u nas ruch spory niestety. Na lato ma dostać taki z pedalami, już ciagle o nim mówi.
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieci są udane ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzien dobry 🌼 u nas tylko 5 stopni na termometrze, mam nadzieje ze to tylko z rana. Po ostatnich cieplych dniach to az taki dziwny ten chlod 😀 Glukometr cwiczy moja cierpliwosc - dzis 91. Niby bez tragedii, ale jednak musi byc ponad norme Dzis znow na ktg, od 11 niby moge przyjechac. Pojade jakos po 10 zeby kolo 11 tam byc i szybciej bedzie z glowy. Jak cos jecie/pijecie na rozruszanie dziecka to ile czasu przed? Jakos nigdy sie nie skupialam w jakim odstepie po posilku zaczyna dzialac na dziecko. Lady Domima zglos sie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2099 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oczy mi wypaliło z rana! "przedszymane"?! Wiem, wredna jestem QAZSEW, SWEETMEDI, NALESNIKONA, MYBOYISMINE, LADYMAMA dzięki za odpowiedzi w sprawie ciuchów na wyjście Dzień dobry tego pięknego słonecznego w Małopolsce dnia +10st i już po śniadaniu, wstawię pranie mężowe i idę dalej spać miłego dnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2100 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

przed porodem ma przyjechać jeszcze raz.
ja mówię, że mój mężuś jest dobry i inny niż Ci wszyscy faceci, a ona do mnie z testem "do czasu, zobaczysz..." co się wtedy uśmialiśmy wszyscy to nasze
oczywiście pod nieobecność babci

ciągnie mnie trochę blizna lub mięśnie po pierwszym cc bo trochę za córka się dziś nabiegałam jak na rowerze szalała. A teraz oczywiście się naczytałam o rozejsciu się blizny
nie wyobrażam sobie po nie umyć włosów

im więcej czytam tym gorzej.
po ścianach chodze z bólu, ząb nie odpuszcza, już nei wiem co mam robić, 4 tabsy wzięłam antybola, chyba powinien już cos działać, bo paracetamol biore codziennie codziennie leże i wyje wieczoram, dzień jeszcze ok, ale nasila się mi to na wieczór, i nie mam już siły,czuję się tak,zeby mi ktoś odłączył ten ból na 10 minut,zebym mogła odpocząć chwile, boję się, i nie wiem czy źle dobrany antybol, czy jeszcze za wcześnie, czy trzeba rwać ;/ 

ból taki jak nie możesz przeciwbólowych bardzo, ze nogami przebieram, nei życze wrogom, teściowej nawet też nie życze
i obudziłam się i przyszłam zobaczyć jak się sprawy mają
oczy mi wypaliło z rana! "przedszymane"?! Wiem, wredna jestem