Mamusie majowe 2018 cz. 10 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-04-11, 21:19   #2071
sweetmedi25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10

Lady bardzo współczuję problemów z zębem ;(

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
sweetmedi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-11, 21:20   #2072
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sweetmedi25 Pokaż wiadomość
Dopiero biore sie za nadrabianie
Stokrotka, Polasia położna całkiem ok. Miła i konkretna. Posiedziała z 40 min. Mówiła że ma ułatwione zadanie skoro chodzimy do SR. Wypełniła dokumentację, ja jej zadałam kilka pytań, zmierzyła ciśnienie, zbadała tętno dytektorem i to w sumie wszystko. przed porodem ma przyjechać jeszcze raz.

To super że było w porządku

W święta w ogóle u teściów była babcia męża. I coś tam na facetów nadaje ja mówię, że mój mężuś jest dobry i inny niż Ci wszyscy faceci, a ona do mnie z testem "do czasu, zobaczysz..." co się wtedy uśmialiśmy wszyscy to nasze oczywiście pod nieobecność babci

polasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-11, 21:20   #2073
sweetmedi25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Kiniu dziękuję ze pytasz. Napisałam juz chwilkę temu

Stary 2018-04-11, 21:21   #2074
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-11, 21:22   #2075
sweetmedi25
Zakorzenienie

Fryga super ze wszystko ok

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Polasiu odpocznij i będzie dobrze ;*

Stary 2018-04-11, 21:23   #2076
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Dziękuję
Mąż w poniedziałek wyjął jej rower z bocznymi kółkami. Na jesień średnio ogarniała jazdę a w pon coś tam zalapała, we wtorek już lepiej, dzisiaj już pędziła że musiałam biec za nią. Mąż się śmieje że jutro boczne ściąga

bo u mnie Syn w zeszłe wakacje jeździł na trójkołowym takim do pchania- smoby? jakoś tak. Ale bez pchania
załapał skręcanie i pedałowanie.

Mieliśmy kupić mu rower właśnie z bocznymi kołami, ale jakieś wielkie mi się wydawały
Zaraz zobaczę i chyba zamówię z decathlonu.
Bo biegówka go totalnie nie kręci. pojeździć pojeździ, ale nie widać w tym za wiele frajdy. Uwielbia za to hulajnogę
my jeździmy często rowerem, więc może to już czas go zaprawiać na wyprawy nie tylko w foteliku.
nalesnikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-11, 21:24   #2077
sweetmedi25
Zakorzenienie

Domii jak ja wychodziłam ostatnio ze szpitala to mojemu chyba pol gidziny tłumaczyłam co ma mi przywieźć ale dał rade

Stary 2018-04-11, 21:24   #2078
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skorpio87 Pokaż wiadomość
super! gratulacje

Dziewczyny powiedzcie mi, bo Wy wszystkie (?) szykujecie ciuchy dla siebie na wyjście. Jak o tym rozmawiałyście to jakoś niespecjalnie mnie to interesowało, bo od razu sobie założyłam, że wyjdę w tym, w czym przyjdę i się tym nie przejmowałam. Ale dzisiaj już tyle na ten temat było... czy mam jakiś zły pogląd na sytuację? Rzeczy ciążowe, luźne, nie nadadzą mi się na wyjście ze szpitala?
To chyba bardziej chodzi o to zeby poprostu miec a nie zeby mąz szukal po szafieja przy pierwszym porodzie zrobilam jak domii,bo tez mi kazali oddac to w czym przyszlam i moja mama zabrala do domu a potem odwiozla,tylko jeszcze w razie czego bym naszykowala cos jakby nagle sie upaly zrobily,tzn np bluzke z kr rekawem,bo moze byc tak ze pojdziesz rodzic w naprawde chlodny dzien przy 10stopniach na plusie a przy wyjsciu bedzie ze 30no i nie bardzo ciuchy z przyjecia beda sie nadawac na wyjscie,poprostu naszykuj awaryjna siatke gdzies,czy nawet na polce konkretnie jakis zestaw naszykuj i powiedz tz ze w razie czego ma to wziącja tak zrobie przynajmniej a poza tym napisalam juz kartke a4 co maja przywiezc na wyjscie,ze fotelik ( wbrew pozorom zaaferowany tz moglby zapomniec),zestaw ciuszkow dla dziecka na wyjscie (juz soakowane w strunową torebke i podpisane) ciuchy dla mnie (wypisalam konkretnie lacznie z butami zebym w klapkach szpitalnych nie wychodzila) i wogole wszystko co moze byc mi potrzebne i trzebaby dowiezc bo braknie (podpachy bella mamma,wkladki laktacyjne,staniki do karmienia)mam w szafie na kocyku ktorym przykrylam ciuszki dziecka,tz i moja mama wiedza ze jak cos to wszystko znajda na tej jednej polce
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-11, 21:27   #2079
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nalesnikona Pokaż wiadomość
bo u mnie Syn w zeszłe wakacje jeździł na trójkołowym takim do pchania- smoby? jakoś tak. Ale bez pchania
załapał skręcanie i pedałowanie.

Mieliśmy kupić mu rower właśnie z bocznymi kołami, ale jakieś wielkie mi się wydawały
Zaraz zobaczę i chyba zamówię z decathlonu.
Bo biegówka go totalnie nie kręci. pojeździć pojeździ, ale nie widać w tym za wiele frajdy. Uwielbia za to hulajnogę
my jeździmy często rowerem, więc może to już czas go zaprawiać na wyprawy nie tylko w foteliku.
Twój syn o ile dobrze pamiętam też z listopada 2014 tak? Powiem Ci ze na jesień była tragedia, a teraz szybko poszło. W Nd wzięłam ją na biegówkę, Cieszyla się ale moim zdaniem ona jej przeszkadzała bo wcale nie siedziała na siodelku tylko po prostu biegala x rowerem między nogami hulajnoga jeszcze w piwnicy

Cytat:
Fryga super ze wszystko ok

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Polasiu odpocznij i będzie dobrze ;*

Dziękuję

polasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-11, 21:29   #2080
sweetmedi25
Zakorzenienie

Cytat:
super! gratulacje

Dziewczyny powiedzcie mi, bo Wy wszystkie (?) szykujecie ciuchy dla siebie na wyjście. Jak o tym rozmawiałyście to jakoś niespecjalnie mnie to interesowało, bo od razu sobie założyłam, że wyjdę w tym, w czym przyjdę i się tym nie przejmowałam. Ale dzisiaj już tyle na ten temat było... czy mam jakiś zły pogląd na sytuację? Rzeczy ciążowe, luźne, nie nadadzą mi się na wyjście ze szpitala?
Ja ze szpitala dam mojemu instrukcje co ma mi przywiezc, do torby nie pakuje ciuchów na wyjście

Stary 2018-04-11, 21:32   #2081
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Twój syn o ile dobrze pamiętam też z listopada 2014 tak? Powiem Ci ze na jesień była tragedia, a teraz szybko poszło. W Nd wzięłam ją na biegówkę, Cieszyla się ale moim zdaniem ona jej przeszkadzała bo wcale nie siedziała na siodelku tylko po prostu biegala x rowerem między nogami hulajnoga jeszcze w piwnicy

Dziękuję

biegówkę miał w zeszłym roku, niby zakumał, ale ten trójkołowy mu bardziej pasował. Teraz jest za mały- ma kolana pod brodą- jeździć jeździł, ale wyglądał komicznie i po jakimś czasie było mu nie wygodnie.
Bo to taki rzeczywiście dla maluchów- a Syn jakiś się długi ostatnio zrobił

hulajnoga to hit u niego... jak Go odbieram z przedszkola to wraca na niej

Edytowane przez nalesnikona
Czas edycji: 2018-04-12 o 08:14
Stary 2018-04-11, 21:59   #2082
rybcia34
Zakorzenienie

Kinia dzieciaczek się rozruszał już?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Oj chyba źle zrozumiałam. W żebra jeszcze ani razu nie oberwałaś, tak Kinia?

Stary 2018-04-11, 21:59   #2083
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się wyć chce ciągnie mnie trochę blizna lub mięśnie po pierwszym cc bo trochę za córka się dziś nabiegałam jak na rowerze szalała. A teraz oczywiście się naczytałam o rozejsciu się blizny dobrze ze wizyta już w pon. Jutro już odpuszczam z nią rower.. Trochę poleze plackiem do poniedziałku (oprócz tych zakupow oczywiście co zaplanowalam)

odpoczywaj

Cytat:
super! gratulacje

nadadzą ja jakieś przygotuję, w sumie jeszcze nie wiem jakie jeszcze rzeczy dla Lenki nie wybrałam

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Też muszę uszykowac jakieś ciuchy na wyjście. Najlepiej jakąś luźna sukienkę. Bo jak Tz mi przywiezie dżinsy i obciala bluzeczke to będę wyglądać komicznie 🤣

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Moim zdaniem nic dopasowanego się nie nada. Wiadomo że brzuszek zaraz płaski nie będzie

po samym porodzie jak poszłam umyć się to mało nie zemdlałam jak zobaczyłam brzuch tak że bluzka luźniejsza mu si być

Cytat:
Wezmę w razie wu szamponik taki mały. Chyba umyje bo coś czuje że po porodzie będzie hardcore a jednak świeże włosy sprawiają że czuje się po prostu dobrze. Myślałam o suchym ale czuje ze po trudach porodu (dodatkowo jak będzie cieplo) moze nie dac rady i będę się źle cxyc

kupiłam taki mały szampon, nawet małą odżywkę nie wyobrażam sobie po nie umyć włosów

Cytat:
macica musi się oczyścić, nieważne którędy dziecko wyszło
u mnie położna naciskała lekko brzuch po porodzie, potem już chyba nie. A krwawiłam mocniej tylko pierwsze dni. W domu używałam grubszych podpasek, jedną paczkę i potem cienkie może max tydzień? I wkładki- je już dłużej. Ale nie pamiętam.

Co do kp. Przy założeniu porodu zdrowego dziecka o czasie, to myślę, że łatwo sobie czasem strzelić w kolano na samym początku, żeby sknocić, niezależnie które to dziecko.
Zakładając, ze kobieta chcę kp i w szpitalu są położne z wiedzą laktacyjną, to już jest połowa drogi do kp

Jak słyszę o położnych dającym noworodkom butlę z mm, to myślę, że przy założeniu, że mama chce karmić piersią, miło by było gdyby spróbowały z kubeczka, albo strzykawki... Przy takich mikro ilościach, to nie jest problematyczne, a jeden ewentualny problem mniej.

ojj, ja jak widziałam w szpitalu, że brak u mnie mleka,sama dałam mm, ale od razu po powrocie zaczęła się mega produkcja i nie było problemu z kp
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-11, 22:02   #2084
nalesnikona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
odpoczywaj

nadadzą ja jakieś przygotuję, w sumie jeszcze nie wiem jakie jeszcze rzeczy dla Lenki nie wybrałam

po samym porodzie jak poszłam umyć się to mało nie zemdlałam jak zobaczyłam brzuch tak że bluzka luźniejsza mu si być

kupiłam taki mały szampon, nawet małą odżywkę nie wyobrażam sobie po nie umyć włosów

ojj, ja jak widziałam w szpitalu, że brak u mnie mleka,sama dałam mm, ale od razu po powrocie zaczęła się mega produkcja i nie było problemu z kp
myboy- nie chodzi o to,co, ale JAK.
A w życiu jak ze wszystkim- na dwoje babka wróżyła- jedna będzie miała problemy inna nie :P
Stary 2018-04-11, 22:29   #2085
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Lece zjesc kanapke i spac. Dobranoc 😘 zycze wszystkim spokojnej nocy, bez zgagi i innych przygod, zebyscie sie wyspaly 👍
Domima odezwij sie jak tam u Was jak ruchy Lenki?

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-11, 22:41   #2086
blaira
Wtajemniczenie

Hej! Melduje się nocna pora.

Gratuluje dzisiejszych wizyt dziewczyny!

Chciałam napisać ze mimo obroży foresto u psa...wyjęłam dziś pierwszego kleszcza ale jeszcze nie zdarzył się napić.
Dziad zabity!

Ja uciekam spać, bo dziś padam na pysk.

Dobranoc

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-11, 22:48   #2087
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Hej! Melduje się nocna pora.

Gratuluje dzisiejszych wizyt dziewczyny!

Chciałam napisać ze mimo obroży foresto u psa...wyjęłam dziś pierwszego kleszcza ale jeszcze nie zdarzył się napić.
Dziad zabity!

Ja uciekam spać, bo dziś padam na pysk.

Dobranoc

Kurde... A taka niby dobra firma. No i nie tania

2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-11, 22:51   #2088
blaira
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurde... A taka niby dobra firma. No i nie tania

Z tego co pamietam to kleszcze na tej obroży się ususzaja...to akurat był swiezak, bo jeszcze kropli krwi nie pociągnął, a wbił się między paliczki

blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-11, 23:17   #2089
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie ciąża nauczyła pokory... i tego, że nie mam wpływu na wiele rzeczy, nie zaplanuję wszystkiego. Bo ja z tych planujących wszystko, co się da. W pierwszej ciąży miałam wszystko obcykane, że się wyrobię z pracą, uczelnią, czymś tam, bla bla bla
przyszła świnka, plany zżarła
i się musiałam ogarnąć i przystosować, i zaplanować na nowo

Za drugim razem już się nastawiłam, na podobny przebieg, a i tak mnie życie zaskoczyło swymi atrakcjami. Szczęście, że tylko takimi!!!

Czasem nie ma, co się na siłę próbować płynąć w stronę źródła rzeki, bo płynięcie z nurtem też może być fajne
Co nie zmienia faktu, że został mi miesiąc do terminu porodu i ta niepewność, jak to będzie, kiedy to będzie zaprząta mi głowę...
Odsuwam te myśli, bo i tak nie ma wpływu za dużego... mimo chęci zaplanowania całego życia, nidyrydy.

A póki co zajadam sałatkę rukola + sałata lodowa + papryka + pomidorki+ słonecznik+ oliwki + sos balsamiczny (dzięki LADYMAMA za przypomnienie, że coś tak pysznego istnieje! wczoraj zakupiłam!)
zjadłabym

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Wspolczuje kochana oby ten antybiotyk zaczal dzialac.
A co zjadlas zeby rozruszac malucha na ktg? Mnie tez ostatnio juz szpitalem straszyli na pierwszym ktg. Teraz leze sobie na boku a maly szaleje. A na ktg nie chcial
Daj znac co lekarz powiedzial 😘

jak wyszłam to tankowałam auto i wzięłam hotdoga z sosem duńskim jak zajechałam do domu zjadłam pomarańcza, pasek czekolady i wypiłam szklanke soku jabłkowego , bo sok jabłkowy na niego działa, i tak się rozbrykał,ze znowu w drugą stronę ciężko o zapis, bo tak się rozbrykał
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-11, 23:17   #2090
nalesnikona
Zadomowienie

LADY. jak się czujesz?
Stary 2018-04-12, 00:01   #2091
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarela Pokaż wiadomość
Stokrotka ja też usnęłam, ale nie wiem czy mi jest teraz lepiej

Mirabilka dołączam z Tobą do klubu bojących się cesarki im więcej czytam tym gorzej.

nie czytaj, ja nie czytałąm nigdy, nie oglądałam filmików,z djęć, nie dopuszczam wyobraźni,zeby o tym myśleć

Cesarkę po pierwszym porodzie, jakbym miała zapąłcić 10 000zł to tyle bym zapłaciła, więc nie może być straszna

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
A jak to jest ze sie krwawi po cesarce? Bo po sn no to jakos tak naturalnie wychodzi a jak przez brzuch wyjma dziecko to jak to sie dzieje ze sie krwawi potem?
I jeszcze myslicie ze moze byc tak ze jak pierwsze dziecko sie kp to moze byc tak ze nie da rady przy drugim kp?
u mnie poszło sprawniej przy drugim, już też wiedziałam co i jak , więc mi wydaje się mało możliwe

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Cytat:
LADY. jak się czujesz?
dzięki ale masakrycznie po ścianach chodze z bólu, ząb nie odpuszcza, już nei wiem co mam robić, 4 tabsy wzięłam antybola, chyba powinien już cos działać, bo paracetamol biore codziennie codziennie leże i wyje wieczoram, dzień jeszcze ok, ale nasila się mi to na wieczór, i nie mam już siły,czuję się tak,zeby mi ktoś odłączył ten ból na 10 minut,zebym mogła odpocząć chwile, boję się, i nie wiem czy źle dobrany antybol, czy jeszcze za wcześnie, czy trzeba rwać ;/

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Weszlam dzis do sklepu po lody, przy okazji weszla mi w oczy lemoniada warka radler 0%, jak kupowalam sobie to wzielam i redsa dla mamuski. Glupio mi bylo kupowac piwo z takim brzucholem, mowie do kasjerki ze jakby co to piwo nie dla mnie a ona sie smiac zaczela i mi mowi "takie piwko nie zaszkodzi, ja redsy pilam cala ciaze"

o widzisz, było dobrać ze 4 sztuki dla siebie

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Dobra wiadomosc, moze zdazysz urodzic poki maz w domu ��

Wydaje mi sie, ze jakby sobie po nim chodzil to moze, ale jak juz sie wbil to nie bedzie chcial zmieniac zywiciela.

Cukier po kolacji 150 dwie kromki z serem i ogórkiem + 2 ogórki kiszone i gorzka herbata litości...

no to nieźle Ci to szaleje
ja dzisiaj jak chciałam ożywić Młodego przed ktg, to zjadłam czeko i pomarańcza i już z tych nerwów, mówię zmierzę cukier, 10 min. po posiłku patrze 153, i dopiero do mnie dotarło,ze zmniejszy się jeszcze ;/

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Malutka mi stope trzyma jakoś między żebrami?! A pupą jest po drugiej stronie. Brzuch kwadratowy, twardy bo pupunia wypięta na maxa. Też tak czasem macie? Szturcham, głaszcze a ona nic, pręży się...czasem odpuści delikatnie i znowu...

u mnie też, jak się przekręci i napręży, to mega dyskomfort w chodzeniu i pół brzucha zdeformowane

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Mnie sie kolezanka ciezarowka za kazdym razem pyta ile przytylam bo ona od poczatku ciazy (4 miesiac) juz ma 8.5kg na plusie wiec zeby ja dobic (to ta co mi takimi chamskimi tekstami rzucala) mowie ze przytylam tylko 5kg wiem wiem wredna ja

ale nieźle się rozbujała :O

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
super! gratulacje

nadadzą
ja w pierwszej ciąży wzięłam sobie ciuchy takie co przed ciażą i wyszłam obciśnięta jak parówka, bo u mnie w dniu wyjścia brzuch został spory, a po cc też ciężko, więc nei wiem jak to u innych ale u mnie , śmiało w ciążowych mogę wyjść

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Dopiero biore sie za nadrabianie
Stokrotka, Polasia położna całkiem ok. Miła i konkretna. Posiedziała z 40 min. Mówiła że ma ułatwione zadanie skoro chodzimy do SR. Wypełniła dokumentację, ja jej zadałam kilka pytań, zmierzyła ciśnienie, zbadała tętno dytektorem i to w sumie wszystko. przed porodem ma przyjechać jeszcze raz.

o to trochę przyłożyła się do wizyty

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Lady bardzo współczuję problemów z zębem ;(

dzięki ból taki jak nie możesz przeciwbólowych bardzo, ze nogami przebieram, nei życze wrogom, teściowej nawet też nie życze

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
To super że było w porządku

W święta w ogóle u teściów była babcia męża. I coś tam na facetów nadaje ja mówię, że mój mężuś jest dobry i inny niż Ci wszyscy faceci, a ona do mnie z testem "do czasu, zobaczysz..." co się wtedy uśmialiśmy wszyscy to nasze oczywiście pod nieobecność babci

Nie mówiła kiedy nastanie ten "czas"?
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-12, 00:59   #2092
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Stokrotka - jak się się czujesz ?
Właśnie mi się śniło że rodzisz i obudziłam się i przyszłam zobaczyć jak się sprawy mają

Stary 2018-04-12, 03:08   #2093
Fryga777
Raczkowanie

Dziś ja na dyżurze
Dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie gratulacje, bo dość że sama końcówka stresująca to jeszcze ta waga spędzała mi sen z powiek. Mam nadzieję, że teraz już do samego końca wszystko będzie ok czego i Wam życzę.
Lady współczuję bólu, ale jak stan zapalny to czy będzie chciała rwać, może jakieś okłady z czegoś by pomogły, mam nadzieję że Ci przejdzie. Trzymaj się
Domima jakoś Cię tu mało, wszystko dobrze? Anki też coś nie ma?
Domii gratuluję wizyty
Polasia ja mam córkę z września 2014 r i biegowy to jej najlepszy przyjaciel, a ponieważ mieszkam na wsi to jeździ po ulicy. Teraz staram się z nią nie wychodzić bo spory u nas ruch i boję się, że jej nie dam rady upilnować a dogonić ją na tym nie ma szans.
Ja muszę wszystko mojemu chłopu naszykować, bo w przeciwnym razie weźmie to co mu oddam w szpitalu przedszymane w reklamówce więc jak domii słusznie stwierdziła zalatuje bezdomnością.
Jestem zmuszona naszykować leginsy ciążowe i jakąś koszulkę, z bluzą czy kurtką myślę że sobie poradzi. Bo co prawda mam spodnie sprzed ciąży takie wysokie, ale obawiam się że mi z tyłka spadną...
Tyle się oczytałam i znowu zapomniałam o części odp.
Kciuki z cukry dla słodkich mam
Fryga777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-12, 03:50   #2094
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Budzę się co godzinę i jestem jakas niespokojona..

Stary 2018-04-12, 03:55   #2095
domii29
Zakorzenienie

Spac! Mlody sie obudzil i nagle chce mu sie wszystkiego po kolei. Jesc, pic, sikac, kupe, opowiadac bo snil mu sie jakis straszny sen, nie moze spac, zginal mu mis... I tak juz ponad godzine

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-12, 05:51   #2096
edzka1104
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Lady współczuję.tego bólu. Trzymaj się jakoś.

Dzisiaj nikt nie ma wizyty?

Mój syn uwielbia biegówke, szaleje tak że mąż nie może za nim nadążyć. Ja sama z rowerem już z nim nie wychodzę, u nas ruch spory niestety.
Na lato ma dostać taki z pedalami, już ciagle o nim mówi.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-12, 06:34   #2097
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Spac! Mlody sie obudzil i nagle chce mu sie wszystkiego po kolei. Jesc, pic, sikac, kupe, opowiadac bo snil mu sie jakis straszny sen, nie moze spac, zginal mu mis... I tak juz ponad godzine

Straszny sen , nie może spać , zginął mu miś
Dzieci są udane

Stary 2018-04-12, 06:57   #2098
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Stokrotka - jak się się czujesz ?
Właśnie mi się śniło że rodzisz i obudziłam się i przyszłam zobaczyć jak się sprawy mają

Wszystko w porzadku - zadnych boli, czopow, skurczy. Chyba Adasiowi dobrze w brzuchu 😝 cala noc spalam nawet na siusiu nie wstawalam 😎

Dzien dobry 🌼 u nas tylko 5 stopni na termometrze, mam nadzieje ze to tylko z rana. Po ostatnich cieplych dniach to az taki dziwny ten chlod 😀
Glukometr cwiczy moja cierpliwosc - dzis 91. Niby bez tragedii, ale jednak musi byc ponad norme
Dzis znow na ktg, od 11 niby moge przyjechac. Pojade jakos po 10 zeby kolo 11 tam byc i szybciej bedzie z glowy. Jak cos jecie/pijecie na rozruszanie dziecka to ile czasu przed? Jakos nigdy sie nie skupialam w jakim odstepie po posilku zaczyna dzialac na dziecko.
Lady ale Cie umeczy ten zab... Moze antybiotyk jeszcze nie zaczal dzialac? A bylas u jakiegos sprawdzonego dentysty? Czy pierwszy raz u niego?
Domima zglos sie!

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-12, 07:21   #2099
skorpio87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fryga777 Pokaż wiadomość
Ja muszę wszystko mojemu chłopu naszykować, bo w przeciwnym razie weźmie to co mu oddam w szpitalu przedszymane w reklamówce więc jak domii słusznie stwierdziła zalatuje bezdomnością.
FRYGA!!! oczy mi wypaliło z rana! "przedszymane"?! Wiem, wredna jestem

QAZSEW, SWEETMEDI, NALESNIKONA, MYBOYISMINE, LADYMAMA dzięki za odpowiedzi w sprawie ciuchów na wyjście

Dzień dobry tego pięknego słonecznego w Małopolsce dnia +10st i już po śniadaniu, wstawię pranie mężowe i idę dalej spać miłego dnia

skorpio87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-12, 07:25   #2100
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości