|
|
#2791 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Katey nie ma litości
Trzeba nadrabiać skoro Cie nie było Następnym razem jak ciebie nie bedzie machniemy tyle postów że nie dokończysz do slubu czytać. Okejka lecę do Kościoła. Do wieczora
|
#2792 |
|
Zadomowienie
|
katey oj z tym pierwszym tancem to też mam mieszane uczucia..sama juz nie wiem co tańczyc...Najpierw chcieliśmy coś smiesznego,ale jak tak patrze na tych wsyztskich ponurasów w mojej rodzinie to nie wiem czy to wypali...
A co do makijaży to ja własnie jestem po próbnym...w moim własnym wykonaniu
|
#2793 |
|
Raczkowanie
|
Katia, zdolna z ciebie dziewczynka. Ja niestety oddam sie w ręce profesjonalistki
Z nerwow to nie powiem co by moglo wyjść na mojej buzi
|
|
#2794 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() po prostu będę lała po tyłkach jak tak dalej będzie ![]() Cytat:
bo jak sie wszyscy będą tak gapili to nie ma opcji zebym sie nie pomyliła i wyjdzie kicha,ale co tam ma byc wesoło to bedziekatia olej ponuraków walniemy po kielichu na odwage i bedzie dobrze...jakies 5 minut szybko zleci a młode towarzystwo bedzie miało ubaw po pachy![]() zreszta pomyśl później bedzie sie fajniej oglądało płytke z wesela zawsze to coś innego niż na innych weselach![]() KATIA zapomniałam spytac czy jak moja makijażystka nawali to mogę sie zgłosić???????? ale CUDOOOOO Ci wyszło!!! ja bym u sibie jeszcze tylko kępki rzęs dokleiła bo mi ich pożałowali
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2008-07-20 o 18:34 Powód: bo zobaczyłam slepka Katii:D |
||
|
|
|
#2795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na szczęscie jestesmy z tego samego miasta A arsenał w kosmetyczce jest w miarę pokaźny Na ślubnym oczywiście też bedę mieć kepki i jeszcze takie tam rozswietlające bajery,ale na dziś nie chciało mi sie ich marnować
|
|
#2796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bo o takie coś mi właśnie chodzi, a nie wiem jak z umiejętnościami mojej makijazystki.... super efekt wyszedl!ja to nawet myslałam o ciut ciemniejszych zewnetrznych kącikach,takie delikatne "smoky eyes"![]() oj chyba skopiuje żeby pokazac we wtorek
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do ciemniejszych zewn. kacików to bedą,bedą
|
|
#2798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie skończyłam mamie robić tipsy i zmęczona jestem troszkę, B.właśnie wraca z pracy, a ja chcę zażyć codzienną i niezbędną dawkę Wizażu ![]() w środę jadę po Niego i przywiozę Go na miesiąc urlopu-będziemy razem aż do ślubu |
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja mam w ten czwartek pierwszą przymiarkę, już mam buty i stanik przygotowany. Ech nie mogę się doczekać.
|
|
#2800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale masz fajnie _ja już się nie mogę doczekać kedy do mnie zadzwonią z salonu.Dziewczyny ![]() a takie wszywane do sukienki miseczki nie zdają egzaminu?-trzeba mieć stanik żeby czuć się pewnie i żeby to się ładnie układało? bo ja już nie wiem |
|
|
|
|
#2801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale namówiła mnie krawcowa żeby troszke odkryć plecy i to wiązanie mam wlasnie takie że widac plecy wiec stanik juz odpada bo nawet silikonowy tyl byloby widac wiec mam wszyte podusie a w salonie probowalam czy cos mi nie "wymknie sie" w trakcie ruszania, i podnosilam rece,machalam nimi, skakalam, sidalam itp i wszystko ok na miejscu wiec wydaje mi sie ze z wszytymi miseczkami jest w porzadku a na pewno bedzie mi luzniej bo i stanik i gorset ciasno zawiazany to byloby za duzo na slub i wesele w sierpniu
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#2802 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja już za tydzień odbieram swoją 13 dni ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
|
|
|
#2803 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kogo me oczy widzą?
. No w końcu jesteś , kurcze jakoś mało pozostało tutaj dziewczyn z początków istnienia tego wątku . Ale najważniejsze, że tu wróciłaś, (chyba moje groźby podziałały )Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
13 dni?
|
|
|
#2804 |
|
Wtajemniczenie
|
katey i m.a.r.t.a dziękuje za odpowiedź
![]() troszkę się uspokiłam-zreszta na 1 przymiarce wszystko się okaże |
|
|
|
#2805 |
|
Wtajemniczenie
|
Czas tak leci że masakra. W piatek z Kamilem idziemy spisać protokół, przed tym odwiedzic USC w Katowicach i USC w Raciborzu. Gadałam dziś przez telefon z księdzem
Uwielbiam księży z mojej parafii![]() A jutro idę do okulisty po mocniejsze okulary Jestem ślepa jak kot![]() Myślę o operacji ale wada musi być stabilna przez 1,5 roku
|
#2806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
makijaż jeszcze w moich ulubionych kolorkach Jeżeli chodzi o podziękowanie dla rodziców to u nas jest tak, że damy im własnoręcznie zrobione albumu ze zdjęciami (począwszy od ich ślubu, po nasze dzieciństwo, narzeczeństwo i po nasz ślub), a do tego będzie dla nich występ tancerzy zawodowych ze specjalnie przygotowanymi tańcami
|
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fakt - malo Nas tu od poczatku istnienia watku Ale wsumie to łohohoooo wiekszosc Dziewczyn nie znam ![]() Staram sie tu aktywnie wrocic, ale kurcze wyjechalam na weekend do rodzinnych stron TZta z zaproszeniami i juz takie zaleglosci na watku mam Ale musze sie pochwalic ze kolejne 6 zaproszen rozdane (ale tylko 3 wyjazdy )Izazusia gratuluje inzyniera ![]() malutka_24 - bylam na Wrzesniowych Mlodych Panienkach Poczulam sie troszke speszona ze tu tyyle osob hhehehe![]() niuniuniau - mnie juz nosi na sama mysl kawalerskiego TZta A dopiero bedzie mnie nosic pod koniec sierpnia jak je zrobi Tyle dobrze ze wiem ze siedza na takiej polance przy ognisku i chleja ![]() Na wiecej tematow nie jestem w stanie rozmawiac bo jestem pa - dnie - ta ![]() Dobranoc wszystkim i do jutra |
|
|
|
|
#2808 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho Kakusia. Nie wstydź się- tu u nas fajnie jest
Tłoczno ale przytulnie. Mój TZ spisał sobie wszystko co mamy załatwić do ślubu JUtro cel: obrączki
|
#2809 |
|
Wtajemniczenie
|
widzę, że troszkę się tu dzieje mimo, że niedziela
i dobrze, bo przynajmniej wiem, że mogę na Was Misie moje liczyć nie będę się żalić, bo nie ma sensu, sama Wasza "obecność" wystarcza ![]() niedawno pożegnałam mojego kofanego Misiaka, bo znów wyruszył w trasę ![]() Katia makijaż śliczny ja muszę jeszcze troszkę "pomodzić", żeby cos konkretnego wyszło
|
|
#2810 |
|
Rozeznanie
|
izazusia wiesz nasz znajomy robił sobie operacje na oczy i z tego co wiem to juz nie wymagaja tego zeby wada byla ustabilizowana az tyle czasu...a mowil ze fajna sprawa, u niego operacja byla warunkiem pozostania w pracy (w strazy nie moga miec wady wiekszej niz 0,5-1 czy jakos tak w tych granicach)
dziewczyny tak zastanawiam sie nad bizu i co myslicie o tym: http://allegro.pl/item399337133__sj_..._ab_20_mm.html albo o tym: http://allegro.pl/item399102628__sj_..._ab_16_mm.html
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Katey bardziej mi się podoba ten drugi komplecik.
Zauważyłaś, że oni do 1.08 mają urlop? ![]() "W dniach 26.07 - 1.08 w naszej firmie będzie przerwa urlopowa. Za uniedogodnienia przepraszamy. Wszystkie przesylki za które wpłynie wplata do piatku 25.07 zrealizujemy, natomiast przedmioty zakupione i zapłacone w terminie urlopu zostaną wysłane w poniedziałek 4.08."
|
|
#2812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2813 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też jakos bardziej do mnie przemawia ten pierwszy tylko z jednej strony chciałabym wiszące kolczyki ale z drugiej takie jakies delikatne i proste... nie bedzie to za duże,co??? ![]() edit: no dobra zdecydowałyście za mnie a niech tam...zamawiam te..najwyżej będę szukała innych jak będą nie bardzo do kiecki
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2008-07-20 o 22:19 Powód: bo dziewczynki wybrały ;) |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
Siemka dziewczyny... nie było mnie przez weekend a tu tyle napisałyście... chyba nie nadrobie. Witam was ponownie. Katia makijaż - profeska - gratuluje i jak najbardziej jestem "za' !
Katey mnie bardziej podoba sie bizu nr 2 ta owalna. Ja mam kryształki stożki. Wczoraj kłotnia z mama. dzis z Ł o wesele ... nie mam sił. dobrej nocy
|
|
|
|
#2815 |
|
Wtajemniczenie
|
Kakusia
dobrej nockidzasta ani sie obejrzysz i Twoje Kochanie wróci ![]() ![]() my postaramy się żeby czas rozłąki przeszedł bezboleśnie(w miarę) katey ten 2 jest po prostu ![]() izazusia mój Szef w tamtym roku miał operację we Wrocławiu i z tego co opowiadał-miał wadę postępującą nie było mowy o tym, że musi czekać. Ale nie jestem okulistą-powtarzam tylko to co Szef opowiadał także mogę sięmylić
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zadomowienie
|
Fajnie,że wam się podoba mój mejkapos,bo kombinuję na rózne sposoby i sam nie wiem w jakich kolorach chciałabym wystapić
![]() Cytat:
Ogólnie do niebieskich oczu proponują brązy,sliwy i róże,ale to nie oznacza,że własnie tak trzeba się malować.Prawie każdy makijaż mozna wzmocić jakimś grafitem-wtedy oko nie jest ordynarne,a ładnie podkreslone.Jak mi przypomnisz jaki bedzie twój bukiecik to wtedy coś zaradzimy
|
|
#2817 |
|
Rozeznanie
|
hmmm teraz to zglupialam bo sie gapnełam że każda z was o innym komplecie pisze
a myslalam ze wszystkim podoba się ten podluzny.... dobra zostawie decyzje do jutra przespie sie z tym i wybiore cos jutro i zamowie zeby bylo z glowy![]() jak nie to najwyzej znajde cos innego i pokaze TZ cos ostatnio wspominal ze chcialby kupic sowjej zonie komplet bizuterii na slub ![]() ![]() zmykam spac dobranoc dziewczynki i nie pisac za duzo!!!miejcie litosc dla biednych,ktore na biezaco nie moga byc
|
|
|
#2818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o coś innego
|
|
|
#2819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() muszę mojemu coś podpowiedzieć...chociaż ja to się ślinię na takie buciki różowo-fioletowe http://www.allegro.pl/item401054541_...ory_38_39.html tylko na ślub mi się nie przydadzą ![]() dobranoc katey
|
|
|
|
|
#2820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przepraszam.tym bardziej będę myśleć żeby wszystko się poukładało ![]() ![]() milibili
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-20 o 23:31 Powód: przypomniało mi się o fotografie naszej MILI:) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

Trzeba nadrabiać skoro Cie nie było
Z nerwow to nie powiem co by moglo wyjść na mojej buzi 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ja bym u sibie jeszcze tylko kępki rzęs dokleiła bo mi ich pożałowali

, kurcze jakoś mało pozostało tutaj dziewczyn z początków istnienia tego wątku
. Ale najważniejsze, że tu wróciłaś, (chyba moje groźby podziałały
)

Tyle dobrze ze wiem ze siedza na takiej polance przy ognisku i chleja
nie będę się żalić, bo nie ma sensu, sama Wasza "obecność" wystarcza 
dobranoc dziewczynki i nie pisac za duzo!!!