![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Kurczę,ale ja się ostatnio beznadziejnie czuję,non stop senna jestem,nie chce mi się z domu wychodzic,jeść
![]() ![]() ![]()
#4892 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() oooo TZ ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#4893 |
♥
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lolciu ja tez ostatnio jestem senna , po pracy godzina snu musi byc ale to chyba z przemeczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczynki żegnam się na jakiś tydzień ![]() Zmykam na te wakacje, chociaż mi się nie chce...
#4895 |
Zadomowienie
|
O jeju ale mi się chce spać!Zmykam już dobranoc!!!
![]() Malinko jak to Ci się nie chce?N WAKACJE? EEE JEDZ I BAW SIę DOBRZE ![]() ![]()
#4896 |
Wtajemniczenie
|
Agness, Mercy- dziękuję .
Malinko oo, a gdzie jedziesz ? ![]() Agness no to hm .. ciekawe plany ![]() ![]() Impreza taka sobie, w sumie nie ma co komentować ![]() trochę zmęczona jestem, chociaż nawet nie wiem czym. Jeszcze trochę 'posurfuję' po necie, powizażuję i zmykam powoli ![]() Dobranoc ![]()
#4897 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() Ps. Aniu trzymaj się pracusiu Nasz ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
No i się pochorowałam,dzień przed naszym wyjazdem,od wczoraj mam biegunkę,w dodatku w nocy tak mnie od niej bolał brzuch i krzyże,że przeszło mi do uda i teraz nie mogę ruszyc nogą,tzn praca nogi jest utrudniona,jakbym miała siniaka w środku,jest to możliwe?
![]() ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2008-07-20 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry laleczki ![]() ale piekny poranek,obudzilam sie przed 8, slonce pieeknie swieci prze zasloniete zaslony ja z kawka surfuje..uwielbiam takie poranki ![]() zaraz wstaje i scigam Tz z lozka i jedziemy do parku pograc w badmintona a ja wezme moj nowy MP3 i wyprobuje na jakims malym biegu ![]() milego dzionka wam zycze ![]()
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłego dnia kochane
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | ||
Zadomowienie
|
Hello!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() korzystam jak najbardziej ![]() a studiuję (pisałam to ostatnio nawet ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do pracy, to na szczęście lipca już niewiele zostało ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale jestem zmęczona i niewyspana ![]() ![]() ![]() ![]() wróciłam coś koło 3 chyba ![]() ![]() udanego niedzielnego popołudnia Skarby ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj Jezu!!Lolcia! Ja się pytam co to jest siniaka a to o siniak chodzi dopiero teraz przeczytałam drugi raz a ja myslałam ze podejrzewasz u siebie jakas tajemnicza chorobe o nazwie siniaka, która objawia się biegunką ![]() ![]() Cos niedospana chyba jestem i nie kontaktuje jak trzeba ![]()
![]() |
#4904 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hello, ja wlasnie zjadlam obiad(grillowany losos, fasolka szparagowa,buraczki..mmmm ),ylam na pysznej kawce mrozonej i ogolnie bardzo mily dzien mialam ![]() milego wieczorka wam zycze
![]() |
#4905 |
Zadomowienie
|
Elo melo
![]() I kolejny weekend dobiega ku końcowi ;P Jam jak to ja, leniłam się ,dreptałam tu i tam. Dziś miałam zabawną sytuację, spotkałam przyjaciółkę z czasów gimnazjalnych,pogadałyśmy se, przy okazji dowiedziałam się,że na uniwersyteckie kulturoznawstwo się nie dostała (a byłam przekonana,że tak,wszak na liście figurowały 2 osoby o takich inicjałach), jest na 177 miejscu,Ja z kolei na 133 przy limicie 125, jutro chyba pojadę jednak złożyć papiery. Jak jutro sytuacja z diagnozą/leczeniem wyjaśni się pozytywnie dla mej osoby ,Rok się pomęczę,pouczę (czego innego ![]() ![]() Z innej beczki znowuż węszę intrygę ![]() Dzisiaj wpartolilł kolejny obrazek, z cyklu'jaki to ja jestem boski' ![]() ![]() Nie wiem o co w tym wszystkim chodzi,może nad interpretuję fakty,ale co jak co ubaw z pana X mam niezły _^_ Powizażuję jeszcze trochę i zmykam do spania. Miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | ||
Zakorzenienie
|
heheheheheh,
![]() ![]() ano, na Maderę sobie lecą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i skończyła się mega pracowita niedziela z żelazkiem w ręku ![]() ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny.
Wiem, że ostatnio nie udzielam się tu zbyt często, ale tak jakoś wyszło... Nie wiem dlaczego, ale zupełnie straciłam ochote na udzielanie się tu i wogóle. Ogólnie pewnie bym nie napisała, gdyby nie fakt, że to mój 5000 post i chciałabym napisać go wśród "swoich"... Co u mnie ? Chyba beznadziejnie... Rozstałam się z TŻetem w środe... Tzn. to on rozstał się ze mną... Nie podał przy tym żadnego sensowanego powodu, wprost przeciwnie, zakręcił się bardzo, powiedział, że sam nie wie czego chce i był bardzo smutny przy tym jak mi to mówił, na odchodzne obiął mnie pare razy i pocałował... Dziwne to wszystko zakłądając, że on naprawde traktował mnie poważnie, bo chyba nikt nie umiałby tak grać... Choć w sumie sama już nie wiem... Życie. Niestety nie przeżyłam tego zbyt spokojnie... 3 dni doła, a po rozstaniu godzina ciągłego płaczu i krzyku na zmiane. Tęsknie. Tęsknie za nim, ale nie mam zamiaru się mu narzucać... Boli mnie tylko, że tak wyszło bo podobno bardzo do siebie pasowaliśmy, jego znajomi bardzo mnie polubili i wogóle super nam się gadało, super sie rozumieliśmy... Ehhh... Ogólnie oprócz tego smutnego incydentu jakoś mi się żyje, chodzę na kurs, jazda idzie mi całkiem ok, w sobote idę na 18nastkę do kumpeli, więc chociaż w ten jeden dzień nie będe się nudziła... Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę udanego dnia. 5000 post ! ![]()
![]() |
#4908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie też się trochę sprawy pomieszały. Zapytałam wczoraj X, czy Y ma coś na koncie, ale on oczywiście musiał zapytać czy mi się Y podoba ![]() ![]() Czekam, bo niedługo idę do gina, a jutro planowany wyjazd z kumpelą na zakupki ![]() Pozdrawiam i miłego dzionka życzę ![]()
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
Trzymajcie dziewczyny kciuki za wyniki mojej morfologii
![]()
#4910 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
#4911 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratuluję 5000 postu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
słusznie prawisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() rodzina pojechała, pogoda kijowa, taka w kratkę, nudy ![]() TŻ dopiero wieczorem przyjdzie ![]() jakiś obiad muszę wyprodukować ![]() miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama jak ją teraz czytam to nic nie rozumiem ![]()
![]() |
#4913 |
Zadomowienie
|
kochane, melduję się tak szybciutko, później pokomentuję i napiszę coś więcej
![]() Kierunek na ktory sie dostalam to miedzynarodowe stosunki gospodarcze na wydziale ekonomicznym - kierunek-nówka zresztą, rusza od tego roku dopiero ![]() Jutro musze pojechac w koncu papiery zlozyc, poki co zalatwilam orzeczenie lekarskie i bylam u fryzjera, jutro zdjecia i zawioze dokumenty i bedzie ufff po wszystkim ![]() ![]() agolku, przepekna sukienka, bardzo mi sie podoba, trafia w moj gust w 100% ![]() ewelko - ja tez nic nie skumalam, zakrecona ta sytuacja... ![]() ![]() tamuś - przykro mi kochana, ale nie zalamuj sie - widocznie tak musialo byc, a niedlugo na horyzoncie pojawi sie ktos inny, bardziej dojrzaly i zdolny do budowania czegos trwalszego...niestety trzeba przezyc wiele rozczarowan zeby w koncu bylo dobrze ![]() a co u mnie? Wszystko dobrze, tylko strasznie jestem śpiąca ostatnio, do tego stopnia, ze zaraz po pracy zajmuje sie snem by po przebudzeniu znow ruszyc do pracy ![]() ![]() ![]() w tym tygodniu srodę mam wolną wiec moze wypuszcze sie na jakąś wycieczkę z rodzicami bo mają urlop - przydałby sie nam jakis dzien spedzony razem w koncu... ![]() Trzymajcie sie kochane, pozdrawiam sciskam i caluje... ![]() ![]()
#4914 |
Raczkowanie
|
może jesteście w stanie mi podpowiedzieć, od tygodnia popijam sobie drenafast, no ale od dzisiaj postanowiłam sobie zrobić diete. I teraz mam pytanko czy stosując ścisłą ryrorystyczną diete (określone posiłki i zasady = określony efekt
![]() ![]()
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
A więc wyniki mam dobre,nie mam żadnej anemii,tylko znowu problem z białymi krwinkami w sumie norma jest od 4.0 a ja mam 3.9 no i za dużo limofcytów bo 58% a norma jest do 45% i lekarka powiedziała,że nie ma się czym przejmować i nie zleciła ponownych badań,a ja wolałabym je chyba powtórzyć,bo się boję
![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2008-07-21 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Tamuś - współczuję kochana ![]() ![]() LoLciu - ![]() Udanego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobry wieczor, ja tak na chwilke tylko, zaraz wychodze a mialam dzis stresujacy dzien.. Na dodatek auto mnie dobija poprostu ![]() milego wieczorka wam zycze ![]()
![]() |
#4918 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lolcia-mysle ze wszystko bedzie ok ![]() Ewuska-Marchewcia Ty się tam nie podsmiechuj ze mnie ![]() ![]() No ja znowu się posprzeczałam z Tym moim..ale juz nie bede pisac jak do tego doszło bo juz normalnie nie mam siły ![]() ![]() miłego wieczorka! ![]() ![]()
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - fajnie ten Twój kierunek brzmi
![]() ![]() Lolciu - może lepiej zmień lekarza, co? ... i powtórz badania ![]() Agolku - oby jutro było lepiej ![]() Mercy - masz racje, wszyscy są tacy sami ![]() ![]() ![]() idę spać bo na oczy już nie widzę a jutro z rana jadę do Katowic w końcu tą kieckę kopić, bo wesele za 4 dni a ja w lesie z ubiorem ![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Zadomowienie
|
Hello!
Ewusia no to chociaż jeden wyjątek-u mnie ni słychu ni widu takiego wyjątka ![]() ![]() ![]() Jak kupisz kiecke to koniecznie pokaz-bo ja muszę obejrzeć ![]() ![]() ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.