![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
#3542 |
Zakorzenienie
|
doceniam za błyskotliwość
![]() no, także łapki z daleka ![]()
![]() |
#3543 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jenson i Nelson w pokebolu to tylko takie zabezpieczenie na stare lata. ![]() Cytat:
A najlepsze że Legia z rezerwowym składem Wisły sobie nie mogła poradzić. ![]() Tata mi już obiecał, że jak wyremontują cały stadionik Wisełki to idziemy na mecz. ![]() widziałam to już kiedyś ![]() chowanie się za filarem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem co mi jest. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ohh, sprowadziłaś mnie Lunka na ziemię, mnie również powinien inny bolid kręcić, ale ostatnio jeździ zbyt daleko od początku stawki. ![]() Jaki miałam sen! ![]() ![]() Śniło mi się że pojechaliśmy do Budapesztu i przyjeżdżamy pod Hungaroring, a tam taka wyrwa w ziemi i tabliczka - tor przeniesiono. ![]() ![]() Ale nie wiem kto wygrał. Pewnie Lewis jak na złość ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochanie, jak przyjdzie wiek starczy to Twój Jenson już sie do niczego nie będzie nadawał ![]() taa, byli za Ległą ![]() potrafiła nie raz strzelić gole w doliczonym czasie ![]() no właśnie rezerwowy skład naszych a Legła sie namęczyła ![]() zabierz mnie ze mną <prosi> ![]() popadasz w obsesje, ot co ! ![]() nie ma to jak utrwalanie więzi międzykrajowych ![]() taa, bo trzeba być sercem przy tym jedynym a nie sie oglądać za wszystkim co sie rusza ![]() aż sobie wyobraziłam tą dziure ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nic nie chciałam zabierać. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zmieniłam zdanie na jego temat. Zawsze myślałam, że jest dobry tylko wtedy, kiedy zacznie z pp, a teraz pokazał, że potrafi wyprzedzać. ![]() Cytat:
![]() Chociaż... zapiszesz mi pieszczochów, powiadasz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3546 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a propos - mój Jenson http://www.racefreaks.nl/images_data...&imageid=87469 ![]() Cytat:
![]() nie ma sprawy ![]() eee tam, nie histeryzuj. ![]() już mi lepiej, przeglądam sobie fotki pieszczocha, żeby odpędzić złe myśli ![]() Cytat:
![]() przerażająca sprawa, nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Napewno nie Tobie! Nie za dobrze Ci? ![]() Ale dobra, w ramach stosunków przyjacielskich mogę dzielić się Jensonem i Nelsonem. ![]() Ale mojego jedynego pieszczocha nie oddam. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
a kim jeśli można spytać ?
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dobrze Szpaku powiedział że puchar mniej znaczył bo zwyciezcy pokonali rezerwy ![]() trzymam za język ![]() ... a oglądanie zdjęć żeby sie utwierdzić że sie nie zdradza jest kolejnym dowodem na paranoje ![]() nooo, to ja znam takie co nie przepuszczają ![]() okropnie przerażająca ![]() do trumny sie nie zmieścicie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak nie jak tak. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, to tego pieszczocha postaram się nie kusić swoimi wdziękami. ![]() Eee, noo, yyy... dzielę się. czasem. ![]()
![]() |
#3549 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
SUGERUJESZ COŚ? ![]() Kimuś jest niewysoki i nieszeroki, więc nic się nie bój, poradzimy sobie. ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Ci, o litościwa. ![]() ![]() Nie kompromituj się już. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
Wypróbuję obu, w końcu stopy mam dwie.
![]() Przecież jesteście monogamistki, więc na co Wam członkowie mojego haremu? ![]() ![]()
#3551 |
Zadomowienie
|
Wybaczcie, ale nie mam czasu tego wszystkiego czytać
![]() ![]() Widzę, że Kaś wróciła, czekamy na zdjęcia! I nie ma żadnych ALE! Wyścig mi się nie podobał głównie za sprawą mojego wujka który podniecał się dosłownie wszystkim! Kilka cytatów: - Patrz się zakręt w prawo, w lewo!! (to co mają po prostej jechać) - PATRZ Kubica skręca w prawo!! (tu już mi ręce opadły) - O ja minuta szesnaście! (pokazywali czasy pojedynczych okrążeń) Że nie wspomnę co się na starcie działo. A jak przy obiedzie wspomniałam o KERS to myślałam, że się udławi mięsem ze zdziwienia ![]() Pewnie teraz będę częściej tu do Was wpadać, bo jak się okazało od 13 do 21 jestem sama z kotem i królikiem w mieszkaniu:P Śliczne macie avki dziewczyny, też sobie za niedługo muszę zmienić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
http://www.formula1.pl/F1_news-4355-...am_orders.html
Śmiechu warte...
#3553 | ||||
Zakorzenienie
|
imie prosze
![]() ![]() Cytat:
domyśl sie ![]() eee to dobrze, bo to byłby pech ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hm...
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I przedstawiając zupełnie odrębną gamę zachowań niż Ty, powiem, że mój Jenson i Nelson są w moich pokebolach, ale zupełnie bezinteresownie mogę ich wypożyczać każdej z Was. O. ![]() Taki gest mam. ![]() Kimi nie jest w pokebolu, bo on przedstawia wyższy gatunek pokemona. ![]() Cytat:
![]() Ja mam jednego takiego wujka, który nienawidzi ŻADNEGO sportu. A już najbardziej w świecie piłki nożnej. Nie mówiąc o F1, jak słyszy, że jest weekend wyścigowy i cała rodzina się podnieca to dostaje furii. ![]() Ale własnie, Kasiak, gdzie fotki? ![]() Cytat:
![]() Aj Lunciaku-paskudziaku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() widze że Ci tego Kimiego-z-wyżeszj-półki pomnożyło ![]() ![]() dziwny ten wujek ![]() co Plociaku-ciapciaku ? ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 |
Zadomowienie
|
Witaaam
![]() Ciekawe czy jeszcze ktos tu o mnie pamieta ![]() Wrocilam w sobote, ale bylam taaaka zajeta, ze dopiero dzis moglam tu wejsc. Co do wyscigu to jak narazie nie mam weny, wiec moze pozniej cos naskrobie ![]() ![]() Pozniej przeczytam co napisalyscie, bo teraz musze juz isc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a, czepiasz się, skutki uboczne. ![]() wiem, a jak było euro i codziennie mecze oglądałam u niego, to nie mógł zdzierżyć, że mu skalałam telewizor rozgrywkami sportowymi. ![]() nic już Lunciorze-potworze ![]() Cytat:
![]() Mam coś dla Was superhipermegaekstrabajer seksi http://www.auto-motor-i-sport.pl/m/1...9a9201791f.jpg ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale ja jestem wierna i nie będe nic mieć w zanadrzu ![]() po czym niby te skutki uboczne ![]() ![]() biedny ![]() spasuje bo nic mi do głowy nie przychodzi ![]() łeeeeee .... ja tu myślałam że dasz zdjęcie jakieś bardziej nieubrane, czy coś a tu tylko fotomonataż ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a teraz mam coś słodkiego dla Ciebie: http://www.racefreaks.nl/images_data...categoryid=107 i to takie śmieszne: http://www.racefreaks.nl/images_data...categoryid=107 ![]() nudzi mi się ![]() nie wiecie jak sprać krew? bo nawet vanishem nie puściło ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja myśle ![]() jeju jakie słodkie ![]() ![]() ![]() a to drugie zdjęcie to przeciez ja tam byłam ![]() ![]() zimną wodą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
Plot, jak Lunka pisała zimną wodą, ale jak utrwaliłaś już proszkiem do prania to może nie zleźć. Niezawodny jest zmywacz do paznokci ale taki z acetonem. Możesz też spróbować kwaskiem cytrynowym albo sokiem z cytryny (ciocia dobra rada ze mnie wyszła
![]()
#3562 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a Ty gdzie byłaś, w tym seksi kolorowym domku? ![]() skąd wiesz takie ciekawostki, że zimną wodą? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Spróbuje jeszcze wyprać raz, może podziała. Moja ulubiona pościel z Kubusiem Puchatkiem. ![]() ![]() Miałaś racje Lunka, ciapciak ze mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wbrew pozorom on jest bardzo pojemny i ... ![]() z życia ciapciaku, z życia ![]() i jak dzisiaj ![]() no przecież ja wiem co mówie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest taki skecz tego kolesia od Ahmeda i on sie śmieje z Nascar'u i mówi właśnie: "Patrz! Skręcają w lewo! ![]() ![]() Cytat:
![]() No wiesz, trudno tak wymienić na poczekaniu, w końcu tyle ich było. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No bo ja się wstydzę tak pokazywać w intymnych sytuacjach. ![]() ![]() Nie chcecie wiedzieć co przeczytałam. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dla mnie co masz? ![]()
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie mogłam się specjalnie na wyścigu skupić, bo akurat odbywał się w trakcie chrzcin mojego bratanka
![]() A jeszcze brat do księdza [ok. 13:45]: "szybko, szybko, bo zaraz Kubica startuje". Potem szybka jazda przez pół miasta, żeby zdążyć na start ![]() ![]() I jeszcze braciak mi cały czas dogadywał, jak to Kimiś dupy daje ![]()
#3566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właściwie to powinnam sprzątać, ale że mi się nie chce to znalazłam kilka fajnych zdjęć ![]()
![]() |
#3567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaa, nieładnie tak ![]() domyślam sie ![]() co sie śmiejesz, chcesz dostać ? pozwe Cie za zniesławienie tak jak Plot Jo i zobaczysz .. ![]() Cytat:
![]() jak już mowa o fotach to dorzucam dwie Heikkiego ... wiem że to nieładnie tak sie smiać ale nie wytrzymam ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-07-22 o 11:02 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3569 |
Raczkowanie
|
Witam i o zdrowie pytam;p
Hehe,fajne foty ![]() A w ogole kto ma Kubice? ![]() A, a Ronowi nie wierze!!!!
#3570 |
Zakorzenienie
|
Kubice chyba złowiła Angel jeszcze za czasów kolorowych tablic z wynikami testów/treningów/kwalifikacji/gp. Ale coś go chyba zaniedbuje, to może Ci odstąpi.
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.