Mamusie majowe 2018 cz. 10 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-04-15, 22:03   #2881
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Spróbuję was nadrobić..Kupiłam, z firmy Lansinoh elektryczny. Nie znam nikogo kto go miał, blogerki polecają i ogólnie ma dobre opinie na internecie; stąd mój wybór

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Tak było potwierdzam

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Mirabelka Pola bardzo ładne jakbym ja miała wybierać

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Ojej stringi, a co to

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Brawo. U mnie podobnie, koszule dorzucić muszę, stanik do karmienia i kapcie.

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Nieźle się pakujecie ja mam jedną torbę i sporo w niej miejsca, chyba za spokojnie do tematu podchodzę

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Trzymam kciuki za szybki powrót!
Ja chyba nic, tżt mi coś kupi i przywiezie

oo to zapiszę sobie do sprawdzenia
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-15, 22:04   #2882
rybcia34
Zakorzenienie

Na brodawki mam coś tam z formy ziaja ale nie pamiętam nazwy dokładnej.
No i coś jeszcze miałam napisać...ale mnie zemdliło i wrócę tu jutro

Stary 2018-04-15, 22:07   #2883
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Tak chociaż nie wiem czy to kłucie czy bardziej rozpychanie czy nacisk bardziej ... czuje ze albo ta główka tam się pcha albo rozwarcie się powiększa ...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Coraz bliżej i coraz więcej dolegliwości. Ale już zaraz...

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
może nie przemyślał tego, że to już maj

mój Tż ma mieć 3 dniową delegację w drugim tygodniu maja, ale nie wiem czy ostatecznie pojedzie, wolałabym nie chociaż termin mam na koniec maja, noo ale...
Mam nadzieję że Twój Tz nie pojedzie. Różnie bywa. Lepiej jak będzie na miejscu.

2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-15, 22:07   #2884
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Blaira u nas podobnie. 3 lata czekania, radość, szczęście a teraz lekki strach, niepewność.

Nie straszcie tym kłuciem, bo mnie tak kłuje od trzech dni, ale tłumaczę sobie, że to normalne

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-15, 22:08   #2885
Maalinkaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ladymama85 Pokaż wiadomość
brzmi super i prosto, ja sobie sama życie musze utrudniać

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

pewnie nie świadomie tak gadał, nie byłby w stanie i tak Was zostawić
No właśnie tak myślę.. czy mógłby się fajnie bawić na tych kajakach...
Mam nadzieję że po prostu w ogóle tego nie przemyślał no ale wkurzył mnie

2019:26
2020:13
Maalinkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-15, 22:09   #2886
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
tak czytam ile rzeczy bierzecie do szpitala, a u mnie na stronie oprócz dokumentacji jest tylko tak:

3 koszule - 1 do porodu, 2 wygodne do karmienia
Klapki pod natrysk
Majtki jednorazowe (siatka lub włóknina)
Płyny do picia (woda niegazowana lub napoje wieloelektrolitowe)
Pomadka wazelinowa do ust
Mgiełka do nawilżania twarzy
Szare mydło
Przybory toaletowe

a dla dziecka krem i chusteczki nawilżane.

Więc pewnie spakowaną torbą nawet nie będę się chwalić
Klapki pod natrysk
Nie wiem czemu, ale brzmi mi to tak durnie, że aż poprawiło mi humor
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-15, 22:14   #2887
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Spróbuję was nadrobić..Kupiłam, z firmy Lansinoh elektryczny. Nie znam nikogo kto go miał, blogerki polecają i ogólnie ma dobre opinie na internecie; stąd mój wybór

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Tak było potwierdzam

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Mirabelka Pola bardzo ładne jakbym ja miała wybierać

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Ojej stringi, a co to

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Brawo. U mnie podobnie, koszule dorzucić muszę, stanik do karmienia i kapcie.

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Nieźle się pakujecie ja mam jedną torbę i sporo w niej miejsca, chyba za spokojnie do tematu podchodzę

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Trzymam kciuki za szybki powrót!
Ja chyba nic, tżt mi coś kupi i przywiezie

rybcia Ty to super zorganizowana nie bałabym się jechać jakbyś mnie pakowała, a sama jakoś mam wrażenie,ze nie panuje nad wszystkim
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-15, 22:21   #2888
_St0kr0tka
Zakorzenienie

W zwiazku z tym, ze mi przelozyli wizyte z 23.04 na 30.04 chyba w srode jak pojade na ktg to sprobuje odebrac wynik gbs. W tym tyg tez mam do zrobienia ostatnie badanie krwi i moczu i w przyszlym podjade odebrac. Niby tylko tydzien roznicy w terminie wizyty, no ale... wole miec w razie czego te wyniki zeby spac spokojnie

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-15, 22:30   #2889
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa Pokaż wiadomość
Coraz bliżej i coraz więcej dolegliwości. Ale już zaraz...

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Mam nadzieję że Twój Tz nie pojedzie. Różnie bywa. Lepiej jak będzie na miejscu.

oby

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Klapki pod natrysk
Nie wiem czemu, ale brzmi mi to tak durnie, że aż poprawiło mi humor
hahahah
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-15, 22:36   #2890
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Polasia ja w ogóle sobie nie zdawałam sprawy, że taka wyprawka pochłania ładne parę tysi

Ja to nawet sobie nie wyobrażam kompletować całej wyprawki od podstaw ja większość rzeczy mam po córce. Nieliczne body kupiłam raptem i pampersy. No i chciałam wózek. Wszystko inne mamy. Nas teraz zjadają takie sprawy jak cc (5 tys), nowe opony do auta (1,6tys), naprawa skrzyni biegów w automacie (2tys) i jeszcze musimy zapłacić mechanikowi za te kosmetyczne rzeczy które teraz nam zrobił żeby przegląd auto przeszło bez problemu (nawet nie wiem ile bo odebrałam auto i powiedziałam że mąż się rozliczy - a to znajomi z wioski). Wózek to kolejne 2tys. I patrząc na to tak, że tyle musimy wydać teraz to kolejne 2 tys już ciężko będzie wyczarować, w dodatku że mamy dwa wózki na upartego (w tym tyg graco nówka)...

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Nie biorę - jest ryzyko - jest zabawa Najwyżej mąż będzie zasuwał do domu
Ja kupiłam teraz taka maść z Lansinoh i mam jeszcze z ziaji. W pierwszej ciąży miałam purelan i maltan.

Jak tam córcia ?

Dziękuję, dalej kaszel ma. Dostała sinecod na noc i do tej pory raz odkaszlnęła odkąd śpi. Jutro pójdzie do przedszkola. Ale będziemy śledzić sytuację czy się nie rozwija gorzej

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Polasia nie mam kremu prócz bepanthen

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Polasia tak samo planuje z filtrami. Będziemy się początkowo chronić przed słońcem ... w każdej chwili można dokupić, ale ta skóra maleństwa jest początkowo na tyle delikatna że i mniej smarowideł tym lepiej wg mnie.
Właśnie dobrze ze nie kupiłam nic wcześniej, bo tak patrzyłam na ten pharmaceris ale coś nie kliknęłam, a później zaczęła czytać i to wyczytałam co zmieniło moje podejście do tego typu kremu

Cytat:
ja miałam kiedyś maltan, teraz kupiłam tą lano maść z ziaji

a wydatki wyprawkowe podzieliliśmy na kilka części, teraz jeszcze parę rzeczy dokupię, a kilka po porodzie, jak karuzelka, huśtawka, nawet nie mam ich wybranych zastanawiam się też czy teraz od razu kupić chustę, czy później

a miałam jeszcze pytać, jakie kupowałyście i gdzie kocyki/zestawy do wózka? któraś ma może np. kocyk z Colorstories? warty swojej ceny?

chciałam kiedyś kocyk w różyczki, ale okazal się bardziej taki jesienno-zimowy, bo na 2 cm grubości... a letniej wersji nie spotkałam
Nie mam kocyka do wózka. Wstępnie planuje pieluszki, a później ten kocyk co uszyłam, nic ekstra.

Cytat:
ja mam maltan i mam tą lanolinę z ziajki i bephanten co z glukometru dostałam też biorę, ja miałam okropnie poranione , a kazali wietrzyć, tylko ciekawe jak

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Dzieki za rade tez pozniej doczytalam, ze do 6mca lepiej takich kremow nie uzywac.
Ja kupilam masc z ziaji do sutkow.Ech to przegapilam te rolety w biedronce Daj znac kochana jak ktg jutro juz blizej niz dalej, ale dasz rade. Dzielna babeczka z Ciebie wrzucalas nam torbe na fb? Mam kalafior

Cytat:
Niud nie dziwię Ci się, bo mnie też ogarnąłby strach. Myślami jesteśmy z Tobą, będzie dobrze

Myboy ja nie mam żadnych zestawów do wózka.

Z kremów/maści na piersi mam tylko Bepanten.

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Ja do brodawek mam Purelan z medeli, próbka..położna stwierdziła że taka ilość starczy, jakby co mam jeszcze Linomag

Ja im bliżej terminu tym bardziej mnie paraliżuje, staram się korzystać z każdej chwili z mężem by spędzić ze soba jak najwięcej czasu, wspieramy się...mimo że mi nie mówi widzę, że też się boi i stresuje...w sumie to staniemy się w końcu upragnioną rodzinką, ale lęk i strach chwilowo też temu odczuciu szczęścia towarzyszą.

Cytat:
Na brodawki mam coś tam z formy ziaja ale nie pamiętam nazwy dokładnej.
No i coś jeszcze miałam napisać...ale mnie zemdliło i wrócę tu jutro

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi dotyczące kremu do sutkow. Tak mi właśnie przypomniałyście że przy córce chciałam purelan ale kobieta w aptece powiedziała że to czysta lanolina a koszt mega drogi i zaproponowała maltan. Kupiłam go wtedy i był ok ale teraz nie pamiętałam właśnie nazwy. Dzięki
polasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-15, 22:39   #2891
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Ja to nawet sobie nie wyobrażam kompletować całej wyprawki od podstaw ja większość rzeczy mam po córce. Nieliczne body kupiłam raptem i pampersy. No i chciałam wózek. Wszystko inne mamy. Nas teraz zjadają takie sprawy jak cc (5 tys), nowe opony do auta (1,6tys), naprawa skrzyni biegów w automacie (2tys) i jeszcze musimy zapłacić mechanikowi za te kosmetyczne rzeczy które teraz nam zrobił żeby przegląd auto przeszło bez problemu (nawet nie wiem ile bo odebrałam auto i powiedziałam że mąż się rozliczy - a to znajomi z wioski). Wózek to kolejne 2tys. I patrząc na to tak, że tyle musimy wydać teraz to kolejne 2 tys już ciężko będzie wyczarować, w dodatku że mamy dwa wózki na upartego (w tym tyg graco nówka)...

Dziękuję, dalej kaszel ma. Dostała sinecod na noc i do tej pory raz odkaszlnęła odkąd śpi. Jutro pójdzie do przedszkola. Ale będziemy śledzić sytuację czy się nie rozwija gorzej

Właśnie dobrze ze nie kupiłam nic wcześniej, bo tak patrzyłam na ten pharmaceris ale coś nie kliknęłam, a później zaczęła czytać i to wyczytałam co zmieniło moje podejście do tego typu kremu

Nie mam kocyka do wózka. Wstępnie planuje pieluszki, a później ten kocyk co uszyłam, nic ekstra.

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi dotyczące kremu do sutkow. Tak mi właśnie przypomniałyście że przy córce chciałam purelan ale kobieta w aptece powiedziała że to czysta lanolina a koszt mega drogi i zaproponowała maltan. Kupiłam go wtedy i był ok ale teraz nie pamiętałam właśnie nazwy. Dzięki
Jego.wlasnie zmywac nie trzeba w razie karmienia

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Polasia ale.w.szoku jestem,ze.tyle.cc.kosztuj e, myslalam ze z 2 tysie.max

Stary 2018-04-15, 22:41   #2892
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Orientujecie sie na jakim poziomie musza byc skurcze na ktg zeby to oznaczalo, ze cos zaczyna sie dziac?

Stary 2018-04-15, 22:42   #2893
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Orientujecie sie na jakim poziomie musza byc skurcze na ktg zeby to oznaczalo, ze cos zaczyna sie dziac?

Cos kolo 100? Ale.nie.jestem.pewna jaka dolna granica, jak.mialam.po.120 i 130 to juz mnie.niezle bolalo

Stary 2018-04-15, 22:46   #2894
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Polasia, ja z ciekawości wszystko w Excelu zapisywałam skrupulatnie. U nas wyprawka od podstaw+ pokoik i gin prywatnie i badania - 10 tys zł.
O kurde tyle kosztuje cc. Nie spodziewałam się takiej kwoty. Jak macie wózki to bym odpuściła kupno kolejnego.

Stokrotka ja żadnego ktg nie miałam, więc w ogóle zielona w temacie.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2018-04-15 o 22:47
Stary 2018-04-15, 22:46   #2895
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Cos kolo 100? Ale.nie.jestem.pewna jaka dolna granica, jak.mialam.po.120 i 130 to juz mnie.niezle bolalo

Dzis maz byl ze mna na ktg i analizowal co tam sie wyswietla a ja nie wiedzialam co znaczy ten drugi wykres dopiero teraz doczytalam ze to skurcze. Nawet nie wiedzialam, ze tam na tym monitorku tez sie na biezaco wyswietla, bo to stoi bokiem do lozka
Na tym skurczowym wykresie nie przekraczalo 20 wiec moge spac spokojnie
Stary 2018-04-15, 22:46   #2896
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Jego.wlasnie zmywac nie trzeba w razie karmienia

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Polasia ale.w.szoku jestem,ze.tyle.cc.kosztuj e, myslalam ze z 2 tysie.max

Właśnie jak mi się coś działo z sutkami to grubo smarowałam maltanem a jak w nocy na karmienie się córka budziła to tylko delikatnie przetarlam a nie żeby zmywac itp. I ty było w nim fajne

Co do cc to myślę że i tak nie jest najgorzej (w porównaniu z większymi miastami). Zresztą to nasz wybór, a raczej moja fanaberia, bo równie dobrze mogę iść rodzic w szpitalu i zaoszczędzić tę kasę. Ale ja tego po prostu psychicznie nie dźwignę. I to, jaką opiekę po cc mam tutaj to się z żadną kasą nie równa, biorę w ślepo. Nawet kosztem wózka

Stary 2018-04-15, 22:47   #2897
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Dzis maz byl ze mna na ktg i analizowal co tam sie wyswietla a ja nie wiedzialam co znaczy ten drugi wykres dopiero teraz doczytalam ze to skurcze. Nawet nie wiedzialam, ze tam na tym monitorku tez sie na biezaco wyswietla, bo to stoi bokiem do lozka
Na tym skurczowym wykresie nie przekraczalo 20 wiec moge spac spokojnie
Tak to caly czas wyswietla , tylko.wlasnie srednio.widac ,na patologii to.dziewczyny sprawdzaly

Stary 2018-04-15, 22:50   #2898
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Polasia Twój komfort psychiczny jest najważniejszy,a pieniądze? Cóż... Rzecz nabyta

2014

Stary 2018-04-15, 22:53   #2899
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Polasia, ja z ciekawości wszystko w Excelu zapisywałam skrupulatnie. U nas wyprawka od podstaw+ pokoik i gin prywatnie i badania - 10 tys zł.
O kurde tyle kosztuje cc. Nie spodziewałam się takiej kwoty. Jak macie wózki to bym odpuściła kupno kolejnego.

Stokrotka ja żadnego ktg nie miałam, więc w ogóle zielona w temacie.

To może dobrze ze ja takich zapisków nie prowadziłam bo też zawał na miejscu do gina chodzę prywatnie ale za darmo (bo to znajomy rodziny), płacę tylko w laboratorium za badania. W sumie trochę kasy tam też już zostawiłam. Pokoiku nie robiliśmy, jedynie komode kupiliśmy w Ikei. Czyli praktycznie same oszczędności, a kasa przez palce ucieka

Stary 2018-04-15, 22:59   #2900
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

W Biedrze jakby co będzie promocja na kosmetyki 3+1

2014

Stary 2018-04-15, 23:00   #2901
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Ale sie rozkrecilyscie z pisaniem na wieczor
Moje dziecko chyba dzis nie zamierza spac. Nie moge lezec na plecach bo mnie w bok kopie jak leze na boku to jest lepiej

Stary 2018-04-16, 00:37   #2902
Sunset89
Rozeznanie

Hej Dziewczyny
Nadrobiłam, na szybko się odniosę bo walczę dzisiaj cały dzień z "poduszkowcami", szczerze to już mam dość i płakać mi się chce na to cholerstwo...
Co do kremu - ja mam Maltan, koleżanka mi poleciła, podobno dobry, jeszcze w razie czego bephanten.
Kocyk do wózka i wsad do spacerówki zamawiałam u PalmDeco i jeszcze otulacz bambusowy na lato Czekam na realizację zamówienia, ale bratowa korzystała z jej usług i bardzo zadowolona była
Czuję się dzisiaj jakby niekompletnie ubrana, bo przez puchnące dłonie musiałam ściągnąć pierścionek zaręczynowy i obrączkę, po raz pierwszy od kilku lat...
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-16, 06:44   #2903
edzka1104
Zakorzenienie

Cytat:

Niby wlasnie kolo 100, tylko jst problem jak skurcze są z kregoslupa a nie z brzucha, bo te nie chcą się pisać na ktg. Ja tak mialam cały porod, na ktg nic nie wychodzilo a ja padalam z bólu.

Dzień dobry, kolejny tydzień przed nami.

za wizyty.

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-16, 06:53   #2904
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Dzien dobry
Malinka, Polasia - kciuki za Wasze wizyty o ktorej macie?
Domima, Niud - kciuki za ktg
Domima, ciekawe czy w tym tyg powitamy Lenke
Nie moglam usnac wieczorem, takie wygibasy Adas w brzuchu odstawial. Az maz przylozyl reke i dziwil sie skad on ma tyle sily
Niby ma u nas dzis byc deszczowo, na razie slonca nie ma, ale prawie 15 stopni i bez deszczu. Musze dzis troche posprzatac i dokonczyc pakowac torbe (tak, wiem, codziennie to pisze ).

Edytowane przez _St0kr0tka
Czas edycji: 2018-04-16 o 06:57
Stary 2018-04-16, 06:54   #2905
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-16, 07:10   #2906
skorpio87
Rozeznanie

Dzień dobry
MALINKA, POLASIA kciuki za dzisiejsze wizyty
Również trzymam za dzisiejsze ktg
U nas dziś bez słońca i jakoś tak dziwnie aż... muszę się pożalic na cukry, od paru dni na czczo mam ponad normę, za to wczoraj sobie pozwoliłam na grzeszki i po każdym była praktycznie żadna reakcja jednorazowe czy może faktycznie coś mi się zaczyna zmieniać?
Dziś wkraczam w 36tc, tak bym chciała dotrwać do donoszonej...

Miłego dnia Kobietki! ja dziś mnóstwo planów, tylko ciekawe ile z tego uda mi się zrobić... tymczasem idę się jeszcze "dospać"

skorpio87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-16, 07:11   #2907
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Malinka i polasia, kciuki za wizyty!

U mnie nadal akcja power, ogarniam się i lecę na zakupy.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2018-04-16 o 07:12
Stary 2018-04-16, 07:14   #2908
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skorpio87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
MALINKA, POLASIA kciuki za dzisiejsze wizyty
Również trzymam za dzisiejsze ktg
U nas dziś bez słońca i jakoś tak dziwnie aż... muszę się pożalic na cukry, od paru dni na czczo mam ponad normę, za to wczoraj sobie pozwoliłam na grzeszki i po każdym była praktycznie żadna reakcja jednorazowe czy może faktycznie coś mi się zaczyna zmieniać?
Dziś wkraczam w 36tc, tak bym chciała dotrwać do donoszonej...

Miłego dnia Kobietki! ja dziś mnóstwo planów, tylko ciekawe ile z tego uda mi się zrobić... tymczasem idę się jeszcze "dospać"

Trzymam kciuki kochana zebys jeszcze te 2 tyg wytrwala w dwupaku
Z cukrami sie nie wypowiem, bo chyba nigdy ich nie zrozumiem
U mnie dzis na czczo 88.

Stary 2018-04-16, 07:23   #2909
Mirabilka
Zakorzenienie

Dzień Dobry Laseczki
kciuki za wizyty!

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-16, 07:35   #2910
skorpio87
Rozeznanie

Jeszcze tylko wrzucam link i idę spać
https://www.mamaginekolog.pl/noworodek-w-szpitalu/
Autorem jest pediatra, a nie mamaginekolog jakby co

skorpio87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości