|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
SZUKAM RYBACZEK i PUMPÓW!
Dziewczyny mam nadzieję że mnie poratujecie!
Szukam 'na gwałt" rybaczek! rozmiar m/l czasami równiez s, ale to zalezy od rozmiarówki. pumpu dresowe najlepiej szare ale inne też zobacze s/m Najlepiej takie jak w załączniku( nie kocznienie z house mogą tez byc inne ale o podobnym kroju), ale chetnie przyjme każde! ![]() Pisac kto ma! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SZUKAM RYBACZEK i PUMPÓW!
ja mam praktycznie nowe dżinsowe rybaczki (bodajże z Diverse)
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=263565 mój wątek a oto wymiary spodni: pas ok. 74-76 cm biodra ok. 96 cm stan przód 20 cm długość nogawki od kroku (wewnątrz) 42-43 cm jak będziesz zainteresowana odpisz u mnie pozdrawiam
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
a to jzu wiem czemu nie odpisałam ^^ bo nic nie widze za nie u Ciebie ;( moze masz cos po za watkiem ?
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
na Ciebie będą w 100% dobre ale wymiarki mogę dopiero jutro dodać ok?? a u Ciebie niestety nic nie widzę
Wishlista: ~OKULARÓW SERDUSZEK ~butów T-bar i w stylu retro,vintage (mogą być z szafy babci) 38 ~balerinki 38 ~buty sportowe 38 ew 39 ~wszystko z kokardkami ~duuuże torby najlepiej pikowane ale niekoniecznie ~kurtki z eko skóry ~ciekawej biżuterii ~duuużych chust (takich babcinych) ~okularów much (w stylu Blues brothers, z szafy babci) ~długich wisiorów ~koszul w kratę ~sukienek ~ładnych sandałów na płaskiej podeszwie i japonek 38 ~rzeczy w stylu oldschool,vintage,retro ~dużych czapek ~podkolanówek (skarpetek) szrych,popielatych ~WSZYSTKIEGO W PANTERKĘ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
ja mam o takie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1208111058
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.