|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
dziewczynki od jutra plazuję
![]() eweelinaa91, ja takze zycze miłego wyjazdu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny wróciłam
![]() ![]() Marzenko takie zdjęcia aż miło się ogląda ![]() ![]() a dziś na śniadanko: zielona herbatka i jajecznica ze szczypiorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Dzióbasy
![]() Ja juz dzisiaj na mż, dlatego nie wzorować się na moich jadłospisach ![]() ![]() Na śniadanko była sobie grahamka z serkiem homogenizowanym, a na II jakaś sałateczka będzie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dlatego ja się w sumie cieszę, że nie 'lecę tak z wagi' to chociaż łatwiej mi to utrzymać będzie. ![]() A ja zaraz lecę sprzątać, żeby się czymś zająć, bo dzisiaj kolejny dzień z serii "pożryj smoka! ![]() ![]() pomożemy. ![]() ![]() [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8304143]e tam przeklenstwo ![]() ![]() ![]() A no właśnie. Święte słowa, Cykada. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Towarzyszki!
![]() Anetka1974, maweth, czarnulaa3, marialenka, rebel123456 - witajcie i powodzenia! Od wczoraj chodzi za mną kawa inka i właśnie sobie zrobiłam Caro Nestle z wodą i mlekiem, w proporcjach ok. 2:1 i wypiję do śniadanka - kanapek z twarożkiem i pomidorem ![]() Fajnie, że jest nas tak dużo i że my wszystkie takie fajne ![]() Buziaki!
#1505 |
Zadomowienie
|
Znowu biorę się za sb, tym razem już nie tak restrykcyjnie, bo fiknę i kłopot będzie nie lada
![]() Zatem witajcie dziołchy, bądźmy piękne i chudnijmy pięknie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Raczkowanie
|
Dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 167 cm wzrostu obecnie 60 kg ![]() cel: 55kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Rozeznanie
|
Witajcie.
![]() ![]()
#1508 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() I ś: 2 kanapki z serem topionym i żółtym + pomidor II ś: jabłko, 4 zawijańce z szynki i sałaty + trochę keczupu Na obiad chyba zrobię twistera ![]() ![]() U mnie rano było 8 stopni ![]() ![]()
#1509 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry girlsy! Ja dzisiaj drugi dzień praktyk. Nie jest tak źle z jedzeniem jak myślałam. Mamy tu lodóweczke i mikrofalówke, więc zabieram ze sobą i sałtkę grecką i pierś z grilla i jest gites. Tak pomiędzy tłumaczeniami postanowiłam wpaść i życzyć wszystkim miłego dnia i skutecznego odchudzania.
Ewelina, miłego urlopu w Grecji ![]() Marzenka powodzenia na MŻ. Jak SB przestanie działać na mnie to też przejdę na MŻ. Tak w ogóle to strasznie się dzisiaj rano wkurzyłam. Wczoraj jak się ważyłam to było 58,6 a dzisiaj 59,4! Obiecałam sobie, że nie będę się ważyć codziennie, ale nie mogę wytrzymać. Cholerne wahania wagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zakorzenienie
|
Aaaale naas fajnie dużo sie narobiło
![]() Stromanthe no pewnie, że będziemy śliczne dziołchy ![]() Czarnula już Cię dopisuje do slim listy ![]() JoyceSky dzięki ![]() ![]() A ja mam znakomity humor, pomijając to że potłukłam mój ulubiony dzbanek, że rozcięłam sobie rękę, że głowa mnie boli, ale co tam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I dziołszki, mam propozycję.. musimy odtańczyć/odśpiewać coś do słońca, żeby nam tu wyszło, bo rzeczywiście pogoda jak na lato przystało... |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Rozeznanie
|
Witam a ja dziś dzień obżarstwa, bo idę do ortodonty i jak mi podkręci te druty to nic nie będę w stanie przełknąć przez tydzień, więc i tak schudnę. Zważyłam się i jest 53,2 ;/////////////////////////// Żal, żal, żal. No, ale cóż, lepsze 53 niż 56
![]() Marzenko u mnie słońce ![]()
![]() |
#1512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee..mówisz, że nic nie bd mogła jeść? Eeee, to ja chyba też się przejdę do ortodonty.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Raczkowanie
|
Dzięki Marzenka
![]() ![]() ![]() ![]() buźki |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja zaśpiewam: /zatykać uszy. ![]() "Umba, zubazu, guenda, zi, guenda! je-ije-i-na-na-na. je-ije-i-na-na-na, zeduleee, zeduleee, nanana!" ![]() ![]() ![]() A ja sobie od dzisiaj będę brała ten mój błonnik z ananasem, Biogardenu. Wczoraj się naczytałam o jego właściwościach, to aż mi ochoty na spożywanie tego specyfiku doszło. ![]() O, proszę.: "Skutecznie, bezpiecznie i bez efektu jojo! Pobudza procesy trawienne i perystaltykę jelit. Działa odtruwająco. Stabilizuje poziom cukru i wspomaga odchudzanie. Pomaga uniknąć uciążliwego efektu jojo, pozwala trwale cieszyć się sylwetką. Zmniejsza ryzyko wystąpienia choroby wieńcowej, miażdżycy, cukrzycy, kamicy żółciowej i niektórych nowotworów. Preparat na bazie naturalnej, zawiera - błonniki: jabłkowy, pszeniczny, owsiany oraz wspomagająco proszek ananasowy" I jeszcze coś dla Was umieszczę, co przeczytałam wczoraj wieczorkiem w gazecie o odżywianiu ![]() Kawa, herbata, kakao zawierają kofeinę, która pobudza procesy lipolizy (rozpadu tłuszczów), pobudza przemianę materii, usuwa nadmiar wody z organizmu. i tyle, przepraszam, że znowu tyle nabazgrałam :PP |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() ja dzis 5 dzien SB... poki co nie pada u mnie, ale i tak zatanczyc nie zaszkodzi haha ![]() a ja strasznie zmeczona jestem i moze pojde spacku jeszcze...pozno sie polozylam, o 8 oglaszali na mojej ulicy, ze nie bedzie wody do 15 z powodu awarii, przez megafon jakis hehe, ale lipa z ta woda, a mnie obudzili, bo okno otwarte mialam. dzieki Marzenko za dopisanie do listy ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za dopisanie, nie ma sprawy. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze sie poloze, ale pewni bedzie juz 12 ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja sobie właśnie jem II śniadanko. Serek wiejski + 1,5 łyżeczki otrębów + pół pomidorka + 1 kawałek chlebka chrupkiego graham bez cukru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki,
Ja nadal odrabiam straty po weekendzie. Stwierdziłam, że będę od czasu do czasu wrzucać jadłospis do kontroli, tak na wszelki wypadek czy się nie zapominam. A więc proszę o sprawdzenie. Jadłospis na dzisiaj: - śniadanie - owsianka na mleku 0,5% z cynamonem i kilka migdałów; - I przekąska - mała gruszka; - lunch - sałatka moja ulubiona z białej kapusty, papryki, rzodkiewki, szczypiorku, pomidora, plasterka chudej wędliny drobiowej i plasterka sera żółtego z odrobiną jogurtu i przyprawami; - II przekąska -mała gruszka; - obiad - gulasz własnej roboty z chudego schabu, pieczarek, cebuli i pomidorów, podsmażony na oliwie z oliwek i duszony, pomidorowa zgodna z SB do popicia; może się skuszę na odrobinę świderków razowych do gulaszu; - kolacja - serek wiejski z kakao i słodzikiem. Jadłospis na wczoraj: - śniadania - jajecznica z dwóch jajek, kilka migdałów i kromeczka razowego; - I przekąska - pół soczku warzywnego Vega; - lunch - serek wiejski z jogurtem, kakao i płatkami migdałów; - II przekąska - pół soczku warzywnego Vega; - obiad - pierś z kurczaka z piekarnika, dwa pomidory i fasolka szparagowa; - kolacja - serek wiejski z rzodkiewką i przyprawami, zawijasek z chudej wędliny, sera żółtego i papryki żółtej.
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mmmm...właśnie wszamałam tegoroczną papierówkę taką fajną kwaśną mniam ![]() I mleko 0,5% z płatkami fitness- wolałabym jakiś jogurt, ale zapomniałam zabrać dziś do pracy Marzenko fajniutki ten Twój avatarek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, właśnie papierówki! Kurcze, u mnie w ogórdku są. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zadomowienie
|
dziendobr
u mnie jest strasznie, w sensie w domu, dlatego szukam roboty ichce sie wyprowadzic. mam juz dosc. mam sie sama utrzymywac itp, w sumie spoko, bede sobie kupowac dla siebie jedzeie. mi to na reke.
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ś: 2 jajek z papryką i pieczarką i do tego pół pomidorka i herbata czerwona ![]() 2ś: będzie sałatka grecka
#1526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Raczkowanie
|
Juz tak dużo postów ominęłam a dopiero 10:28 ^^ xD
Ewelina, życzę udanego urlopu w Grecji ![]() Marzeniatko, MŻ pozwoliło mi zrzucić 9 kg w kilka miesięcy, więc chyba jest skuteczna ^^ ![]() ![]() Życzę udanego dzionka wszystkim!^^ Ja zaraz łyknę półtora tableteczki euthyroxu( niedoczynność tarczycy =.=") Wykąpię się i.. Śniadanko!!^^ jupii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1529 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, piszecie jak szalone, nie nadążam czytać
![]() witam nowe plażowiczki i życzę powodzenia! razem damy radę ![]() Marzenko jasne, że żadna dieta nie jest potrzebna, by chudnąć, bo to żadna filozofia.. tylko jak ktoś chce szybko to najprostsze wyjście to dietka właśnie. ja po tych II fazach też przechodzę na MŻ+racjonalne jedzenie. z chleba i ziemniaków chcę zrezygnować, ew. razowiec raz na jakiś czas, bo uwielbiam ![]() zapomniałam wczoraj napisać, ale kochana piękne zdjęcie chudego brzuszka i nowy avatar ![]() a ja wczoraj założyłam moją ulubioną koszulkę nocną i muszę powiedzieć, że w niej pływam tj. schudłam, naprawdę to poczułam ![]() a wczoraj jeszcze w kinie wzięłam 2 mini łyczki shake'a śmietankowego i aż mnie ten cukier odrzucił.. na szczęście to malutulki grzeszek, więc nie mam wyrzutów sumienia ![]()
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.