![]() |
#841 | ||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Cytat:
Mocne kciuki za wszelkie Twoje sprawy! ![]() Cytat:
Tak, mierzenie zgodnie z instrukcją jest bardzo ważne, coś za coś... Mierzysz w parę sekund, ale główka nie może być spocona, nie mierzyć po piciu, itp. Unikam też mierzenia po tej stronie na której dziecko spało (tym moim należy mierzyć od środka czoła do skroni dokładnie). Cytat:
![]() Mogę dodać od siebie, że niestety nie zauważałam u siebie sławetnego opadu ![]() Cytat:
Najlepsze życzenia na nową drogę życią dla Ciebie i przyszłego małżonka, żebyście byli zawsze co najmniej tak szczęśliwi jak obecnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- No to popisałam sobie ![]() ![]() Widzę, że znowu czas się upomnieć o zaginione... ![]() aandrę i znowu kate gdzieś wcięło z nowym wątkiem... ![]() aneczka, a Ty co tak ucichłaś? Co tam w Tarnowie ciekawego się dzieje? ![]()
2006.03.28 ur. Maksymilian ![]() 2012.05.15 ur. Kajetan ![]() 2017.01.02 ur. Lidia ![]() 2018.07.05 ur. Beniamin ![]() Edytowane przez folinka Czas edycji: 2018-04-20 o 13:31 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja napisałam jeszcze do swojego lekarza z kilkoma pytaniami (chyba ochrzci mnie najbardziej upierdliwą pacjentką roku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Raczkowanie
|
emma no zabilas mnie tymi nogami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
Wtajemniczenie
|
Folinko dziękuję bardzo za rady!
![]() Emma o Ty chodzinko! wow, ale z Ciebie sexi mamuśka ! ![]() Camelitos nam chyba też zamilkła ostatnio, czy może mi się wydaje? Cami odmelduj się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, w tematcie poloznej srodowiskowej, to juz mam namiar na taka co pracuje w szpitalu i dzwonilam zapytac co i jak, i na zyczenie pacjentki moze sie tez spotkac przed porodem (ja bede chciala blizej temrinu na pewno z nia pogadac), tymczasem podala mi namiar na oddzialowa zeby dopytac o szkole rodzenia i od tego zaczac. Bardziej mi sie przyda zeby doradzic jak sie przygptowac do szpitala co wziac itd. bo skoro rodze cc to jakos nie czuje potrzeby innyhc przygotowan. Aha i pocieszajace dla mnie jest to ze w moi miescie cc jest naprawe na zyczenie wiec przy moi milionie chorob to nikt nie bedzie raczej dyskutowal. No i wczoraj dostalam jeszcze wskazania do cc od okulisty ( a raczej swteirdenie wysokiego ryzyka porodu naturalnego)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#848 |
Wtajemniczenie
|
Fioletowe dzieki za rade odnosbie rosska !
![]() Emma co to za zachęcające foty z truskawkami xD Ja właśnie przycupnelam w galeri na kawke i ciasto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale się wkurzyłam na hm online... Dzisiaj napisali mi maila, że moje zamówienie jest opóźnione! I nie podali daty kiedy je wyślą! Kurka no niech sobie jaj nie robią! Zamawiałam tydzień temu ![]()
![]() |
![]() |
#850 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() i ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Zadomowienie
|
Witam się dziewczyny po 2 dniowej nieobecności w 29+0
![]() Ciężko po tej przerwie do wszystkich się odnieść. Przede wszystkim gratuluję wam udanych wizyt i dużych bobasków. Cieszę się że wszystko ok. Sandam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() Widzę te wyprawki ruszyły pełną parą bo czas tak nam szybko ucieka...... Pola słonko jak mężuś i twoje samopoczucie? Mam nadzieję że teraz będzie tylko lepiej i rekonwalescencja przebiegnie szybko ![]() Blanka mam nadzieję że wszystko ok, ale tak czy siak ja bym skonsultowała to z lekarzem nawet jak masz infekcję to lepiej działać wcześniej. Emma ach te nogi.....a truskawek też się dzisiaj najadłam ![]() Dobrze że był poruszony temat położnej też muszę się wybrać do przychodni. Dla pożeraczek książek jest promo w empik 3 książki w cenie 2 może któraś z was tam się zaopatruje ![]() Pozytywnaj pytałaś o duszności od brzucha, ja wczoraj takie miałam ale to bardziej przez to jak ten brzuch uciska mi na przeponę, wzięłam się wczoraj za prasowanie i musiałam co chwilę robić przerwy bo brakowało mi powietrza. Już mi bardzo ciąży ten brzuch ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Wtajemniczenie
|
Hej Bursztynek
![]() Emma ja też czekam na dostawę z promocji -20%... Nie lubię tego ![]() Dla zainteresowanych, jest kilka fajnych promocji w smyku, m.in. na pieluchy materiałowe i inne! Jakby któraś była zainteresowana ![]()
![]() |
#853 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Zadomowienie
|
Karolina, Zua, Summer kocyk jest z pepco
![]() Folinko cieszę się, że z Beniem ok ![]() Monya, Blanka, Pola jak tam? Sandam wszystkiego najlepszego! Spełnienia Waszych marzeń! ![]() Kropka, Fioletowe dzięki za rady odnośnie rossmanna i położnej. Nie wiedziałam ![]() A dziś zakupiliśmy wózek używkę Benetto nico plus 3w1, jestem zadowolona, stan super za taką kasę ![]() ![]() Dziewczyny wczoraj myślałam, że urodzę, takie miałam zaparcie ![]() Jutro jadę do babci, kuzyn przyjechał z zaproszeniem na wesele. Ubolewam, że mnie na nim nie będzie, ale trudno ![]() Mnie też jest duszno. Dziś w skarbówce musiałam usiąść, nie dałam rady stać ![]()
![]() W radości i w smutku mój dom jest w Twoich ramionach ![]() Edytowane przez kitosa Czas edycji: 2018-04-20 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kitosa dzieki ogarniam sie do szpitala pomalutku na niedziele. Troche mnie juz zarzucilo spraw roznych dzis wymiana opon dopiero odebralam auto po calodniowym oczekiwaniu, musialam rno na piechoe wracac z wulkanizacji ledwo doszlam, mialam dzis montaz nowego swiatlowodu w mieszkaniu trzej panowie mi taki balagan zrobili echhhh jutro tyle ile zdolam posprzatam.no i musialam odwolac montaz drzwi z przyszlego tygodnia bo przeciez szpital. w takich momentach to przyznam ze brakuje meskiego wsparcia w domu Kitosa a propos zaparc to ja mam mini"porody"co i rusz takze rozumiem.... Fajnie, ze tak sie udało z wozkiem! Summer - jak Twoje przeziebienie? mam nadzieje, ze znika? Tez mmialam zapytac o Polę i Blanke ![]() Pola jak mąż się czuje po operacji? Sandam - wszystkiego naj.... na nowej drodze życia i to podwojnej jako żona i jako mama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Zadomowienie
|
Sandam szczęścia i przede wszystkim miłości
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 | |
Zadomowienie
|
Monyaa podziwiam cie, jesteś naprawdę silną kobietą, z tyloma problemami musisz sobie radzić sama nie każda dała by sobie radę będąc na twoim miejscu. Życzę ci wytrwałości i dalsz
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki Bursztynku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że to jednak nie nadmiar twardnień u Ciebie! ![]() A propos, bursztynku, czy Ty dostałaś jakieś zalecenia w końcu, co jest dopuszczalne, a co już niebezpieczne, itp? W końcu ileś dni Cię trzymali, badali, więc coś chyba było na rzeczy. Jakoś nie mogę się wysłowić sensownie ![]()
![]() |
![]() |
#863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wogóle to jestem zła bo wg mnie podstawą do przyjęcia na oddział w pierwszej kolejności jest badanie a potem decyzja lekarza co dalej a mnie od razu przyjęto na oddział a potem cała reszta. Polityka szpitala ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Czyżby dzisiaj wszyscy dobrze spali? ![]() Ja poszłam wcześnie spać i teraz już jestem w miarę wyspana ale poleguję w łóżku obok tz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakie plany na dzis? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsza połowa dnia to odpoczynek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wczoraj wieczorem byliśmy w kinie stąd późno poszliśmy spać. Obok cinema city w galerii mam kappahl więc znów coś wpadło dla maluszka ![]() U nas dzisiaj 26stopnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.