![]() |
#811 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie ma za co ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() I z tą deklaracją, to ona przynosi ją ze sobą czy ja gdzies musze pójsc zeby to załatwic? Cytat:
Cytat:
Obczaiłam ten sklep w necie ! Wiosenny kiermasz trwa tylko do jutra ! Ale można złożyć zamówienie przez neta, zaraz porównam ceny ![]() Dodaje zdjęcia moich koszyków, jeszcze oczywiście nie wszystko mam, niektóre produkty kupie w rossku a jeszcze inne w ikei. Edytowane przez zUa_tysica Czas edycji: 2018-04-20 o 08:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Raczkowanie
|
Zua widze że masz pampersy 1 w koszyku. A rossmanna gdzieś tam koło siebie masz? Bo od 34 tc do 1 miesiaca zycia dziecka z aplikacją Rossne dostaję się pampersy 1 za 1 grosz, nam do 34 tc troche brakuje ale zawsze można założyć konto na stronie rossmanna z innego maila i wpisać datę porodu jakaś na maj i odebrać pampersy wcześniej ☺
![]() |
#816 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miałam dziś rano wrazenie, że brzuch mi troche opadł ale może to tylko wrażenie? Jak opada to jak to wygląda? Jest sie na 100% pewnym, że to własnie "opad"? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny to jednak nie "opad", coś mi sie wydawało i zeschizowałam, ale już cziluje dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki! Nie nadążam za Wami teraz przy tym urwanie głowy! Teraz zniknę do poniedziałku pewnie bo jutro napewno nie znajdę nawet sekundy na wizaż.. Chciałam tylko prosić o Wasze kciuki żeby wszystko poszło po mojej mysli i wszystko się udało! I żeby mały jeszcze wytrzymał te 2 mega intensywne dni, bo wczoraj wieczorem pierwszy raz brzuch zrobił mi się twardy jak kamien ale po magnezie przeszło.
Znikam i wroce do Was już jako żonka! Tylko żebym nie miała za dużo do nadrabiania. ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#822 | ||||||
Zadomowienie
|
Dzień Doberek!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Melduję po wizycie. Wszystko niby ok, ale jak zwykle wcale mnie nie uspokoiła. Przytyłam w trzy tygodnie tylko pół kilo! Ważę teraz 59 kg. Mam nadzieję, że wszystko poszło do Juniora, nie dlatego, że się boję sama utyć, ale dlatego, że lekarka znowu mnie nastraszyła, że na usg wychodzi o tydzień młodszy. Nie wiem ile waży. Znowu do mnie wróciły strachy o hipotrofię. Lekarka się trzyma tego, że jest po prostu tydzień młodszy niż wychodzi z OM. Choć z drugiej strony też może to być wina lilipucich genów po teściach ![]() Przy wydawaniu wyników położna mi powiedziała, że jak dla niej wyniki krzywej mam podwyższone. Lekarka nawet się nie zająknęła, a mi wyleciało z głowy to, bo omawiałyśmy sprawę immunoglobuliny. Najlepiej, gdybym ją przyjęła za dwa tygodnie, czyli w... długi weekend! Nosz pech! Ale podobno kilka dni zwłoki nie zaszkodzi. Dziewczyny z konfliktem serologicznym, orientujecie się? Może pomożecie mi też z wynikami tej krzywej? Jeszcze w dodatku mi podali bez norm na wyniku i w molach ![]() na czczo 4,88 po godzinie 8,76 po dwóch 7,13. Znalazłam jakieś normy w necie i wydaje się ok, nie wiem o co tej położnej chodziło? Może Wy coś rozumiecie z tego? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#825 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana, Żelisław prawdopodobnie jest po prostu drobniutki, nie martw sie na zapas ! Co do wyniku krzywej w molach to niewiele pomogę :/ podjęłam bardzo ważna decyzję życiową - wychodze na miasto ![]() ![]() a no i umówiłam się z położną na 15 maja ![]() Edytowane przez zUa_tysica Czas edycji: 2018-04-20 o 10:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tez wychodzę ale tylko koło mnie do sklepu i sh mimo, że w niedzielę koleżanka przywiozła mi całe pudło ciuszków 56-62. Może coś ciekawego jeszcze znajdę, najwyżej będę patrzeć na ciut większe ![]()
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham ![]() Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2018-04-20 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Rozeznanie
|
Hej.
Przepraszam ze nic nie pisze ale ostatnio sprzatam na potege ![]() Popoludniami siedze z dzieciakami na placu zabaw. A wieczorem jestem zmeczona i padamy przed 22. A rano i tak wstac nie moge. Teraz nawet oczy mi sie zamykaja. Zaczynam dzisiaj 30 tydzien ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
Zua mąż już po operacji,jutro wychodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#830 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- ![]() Ze swojej strony polecam zwiększenie dawek wit C. Mąż mógłby zacząć od 3 g dziennie i zobaczyć czy czasem więcej mu nie będzie wchodzić. No i kiszonki koniecznie, bo obstawiam, że dostał jakieś antybiotyki w szpitalu przy okazji operacji i dobrze wesprzeć tę florę jelitową, żeby się ładnie składniki odżywcze wchłaniały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Moj juz do odbioru, moze jutro pojedziemy po niego ![]() Cytat:
Cytat:
Kochana! Na Waszej Nowej Drodze Zycia zycze Wam milosci, zrozumienia, wytrwałości i spelnienia! I masz byc jutro caly dzien usmiechnieta!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Polus wlasnie mialam o Was pytac! Czyli wszystko dobrze poszlo? Jak sie czujesz? Z ![]() ![]() ![]() Zawiozlam l4, posiadzialam tam 2h i jak wychodzilam to jeszcze po 5-10min z kazdym po drodze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#832 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() czekamy na foty ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie otworzyli Kika i rossmana po remoncie, byłam zerknąć, ale niestety ja to bym wszystko kupiła ![]() ![]() Odo dziękuję za rady odnośnie magnezu! może faktycznie tak zrobię i dokupię jutro ten magneb6 ![]() maleństwem się nie martw, ma jeszcze czas na pewno podrośnie tyle ile będzie trzeba ![]() ![]() ![]() Kropka dziękuję! ![]() ![]() a te spotkania przed porodem co chodzisz, to coś jak szkoła rodzenia? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#833 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też chciałabym urodzić pod koniec czerwca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tego co czytam to zastrzyk ma być podany między 28 a 30 tc. Nie wiem dokładnie czy 28+0 do 30+6, czy 27+0 a 29+6. Ja będę mieć podany w 29+6 czyli jeśli ważna jest ta druga opcja to w ostatni możliwy dzień. A tobie jaj to wypada? I jak się mąż czuje? Jak sobie w ogóle radzicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jej, 30 tydzień już mam tak blisko, a jeszcze nie umówiłam USG III trym! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#836 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wyprawa do lidlowskie truskawki zakończona sukcesem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#837 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podzwon po przychodniach albo zapytaj sie w szpitalu w ktorym chcesz rodzic o polozna srodowiskowa. A jak masz jakies znajome co rodzily to pewnie tez Ci kogos poleca. A moze Twoj prowadzacy lekarz kogos moze polecic? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 | ||||
Zadomowienie
|
Hej!
Nooo, to pozaznaczałam mnóstwo cytowań, zobaczmy co uda się napisać ![]() Dziękuję wszystkim za miłe słowa po wizycie! ![]() Gosia, Karolina, cieszę się z Waszych dobrych wieści również! Karolina, dobrze, że mięśniak pod kontrolą, fajnie że masz to usg to będzie wszystko jasne. kropka, dla Ciebie też gratki... Gdzieś tam z cytatów wyłapałam Twój post, a tu patrzę oryginał usunięty... i nie wiem, o co chodzi ![]() Ja też mam kindelka, ale wiadomo co książka to książka. Pamiętam jak ebooki zaczynały się robić popularne, to sobie myślałam "Ale fajnie, że będzie można kupować książki taniej!" No bo przecież papieru nie trzeba... O naiwności ludzka... Business is business! ![]() Karuzelek do łóżeczka nie toleruję, żadne z moich dzieci nie miało, choć mam wrażenie, że zawsze to ja w tym względzie odbiegałam od normy ![]() ![]() ![]() ![]() Żyrafkę tą klasyczną kupiłam Lidusi, bardziej myśląc o tym jako o mojej fanaberii. U nas akurat była jednym z jej bardziej ulubionych gryzaków, ale w tym w względzie to nigdy nie wiadomo, który dziecko sobie upodoba, trzeba metodą prób i błędów. Cytat:
Wczoraj nawiasem mówiąc kliknęłam też w polskim sklepie online zamówienie za 250 zł na...... włóczki! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa, te zawieszki z leżaczka tiny love robiły u Lidki furorę ![]() Cytat:
Myślę, że jednak wizyta u jakiegokolwiek lekarza by się przydała... Cytat:
![]() Wiesz, jak sama czytasz i jemu będziesz czytać, to już bardzo podnosisz prawdopodobieństwo tego ![]() Cytat:
![]() Dokładam jeszcze ja kciuki za mieszkanie!
![]() |
![]() |
#839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja nie ide na UG 3trymestru... moja lwkarka nie widzi koniecznosci, mialam przy okazji echa serca robiony jeszcze dokladny skan maluszka (echo bylo miesiac po polowkowym) i nie chce sie za bardzo stresowac tym... wiec nie ide... co ma byc to bedzie a wierze ze bedzie super! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#840 |
Raczkowanie
|
Zua jak będziesz miała ten 34 tc -zgodnie z datą porodu wpisana w aplikacji to po prostu podchodzisz do kasy i mówisz że dostałaś maila że możesz odebrać pieluszki za 1 gr ( nawet jak mail do Ciebie jeszcze nie dotarł to polecam tak powiedzieć, wiem że maile z rossmanna przychodzą z kilkutygodniowym opóźnieniem) i Pani wyciąga spod lady Pampers Premium Care 1 , Ty płacisz 1 grosz i tyle
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.