|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Gwiazdeczka głowa do góry, mam nadzieję, że trochę Twój TŻ przemyśli sprawę i pójdzie na ustępstwa, w końcu zależu mu na Twoim szczęściu i chce dla Ciebie wszystkiego co najlepsze. Każda, albo prawie każda dziewczyna marzy o ślubie jak z bajki....
|
#2282 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za tak duze wsparcie!! wierze, ze sobie poradzimy i wszystko bedzie dobrze
jestescie kochane!!!!
|
|
#2283 |
|
Zadomowienie
|
My również z TŻ sami płacimy za wszystko i wiem jak czasem jest ciężko gdy trzeba z czegoś zrezygnować bo budżet tego nie przewiduje. Ale przynajmniej nikt nie może narzucić nam swojej wizji wesela czy ślubu. Fakt, że moi rodzice raczej się nie wtrącają ale mama TŻ pewnie by chciała mieć większy wpływ na to co ustalamy. Mimo, że bardzo ją lubię wolę jak zostawi nam możliwość wyboru
|
|
#2284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2 tygodnie temu znajoma czesała się tam na ślub. Zapłaciła 260 zł . Miała ozdoby robione przez nich, wsuwki pewnie też z salonu, nie miała doczepianych włosów. Fryzura piękna . |
|
|
|
|
#2287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2289 | |||||||||||
|
Przyczajenie
|
Jestem tu od niedawna i od razu zostałam okrzyczana z powodu reklamy firmy ***
dzisiaj spojrzałam na kilka ostatnich stron, gdzie są prawie same reklamy, które cytuję ponizej... mogę zapytac dlaczego w tym kontekscie zostałam potraktowana jak intruz - reklamodawca? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-07-22 o 16:28 |
|||||||||||
|
|
|
#2290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-07-22 o 16:28 |
|
|
|
|
#2291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ty na wstępie piszesz ze to TWOJA firma i TWOJE czekoladowe fontanny które możesz wynajmować.... dlatego zwróciłyśmy uwagę na to... każdej zdarza się potknięcie....upominamy żeby nasze koleżanki wizażowe nie dostały BANA od moderatora za nie przestrzeganie regulaminu także jeśli planujesz ślub/wesele ze swoim TŻ to witamy cię w naszej wizażowej społeczności, miło będzie nam z Toba wymieniać poglądy i dzielić się wiedzą
08.08.2009 za 4 dni ![]() namiary na sale, zespoły, itp https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=9732 daty ślubów https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=392 Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-07-22 o 16:28 |
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otóż można polecać sobie oferty różnych firm, ale takich, z którymi nie jesteś w żaden sposób związana (a więc np. nie jesteś jej współwłaścicielem). Dziewczyny polecają sobie masę rzeczy, firm czy osób. Nie jest to jednostkowa sytuacja. Polecają sobie np. firmę, z której usług były zadowolone jako osoby korzystające. I nie mają z tego powodu żadnych korzyści majątkowych. Nie wiem, czy zauważyłaś, że osoba nowa pojawiająca się na forum po raz pierwszy i mówiąca tylko o jednej firmie zawsze posądzana jest o reklamę. Mam nadzieję, że ktoś coś zrozumiał. A jak nie to wystarczy poprosić o wyjaśnienie moderatora.
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-07-22 o 16:29 |
|
|
|
|
#2293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko wydaje mi sie, ze pytac wolno, co myslisz o tym czy tamtym, albo warto pojsc tu czy tu, ale ja np nie mowie - korzystajcie z przedszkola w ktorym pracuje bo jest najlepsze to jest roznica tak mi sie wydaje... zreszta mi osobiscie to nie przeszkadza ze ktos siebie reklamuje, ale regulamin jest regulaminem.
2 maja 2009 Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-07-22 o 16:29 |
|
|
|
|
#2294 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja biorę ślub w listopadzie a firmę założyłam własnie dlatego, że naczytałam się różnego rodzaju portali - spodobał mi się pomysł i postanowiłam go importowac do Lublina... i dlatego, że jest to moje nie powinnam o tym mówić? nie rozumiem... |
|
|
|
|
#2295 | ||
|
Raczkowanie
|
Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
w pełni popieram wypowiedź!!! dziewczyny na wizazu wzajemnie sobie polecaja lub odradzaja korzystanie z uslug roznych osob na podstawie własnych doświadczen, ale zadna z nas nie poleca innym SWOICH usług - to jest juz REKLAMA ZAKAZANA NA WIZAŻU ZGODNIE Z REGULAMINEM. czym innym jest polecanie a czym innym reklama ![]() pojawiasz sie po raz pierwszy i od razu reklamujesz swoje uslugi - nie obraz sie ale nie Ty pierwsza zostalas w ten sposób potraktowana - wystarczy przejrzec wizaz - byly juz takie przypadki ze nowe osoby pojawialy sie nagle i od razu reklama - reakcja wizazystek byla dokladnie taka sama ![]() Cytat:
wlasnie dlatego! w ten sposob reklamujesz swoje produkty - wystarczy przeczytac regulamin. jeśli chcesz skorzystac z reklamy na wizazu to jest ona płatna; Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-07-22 o 16:30 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#2296 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
reklama na wizażu jest płatna Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-07-22 o 16:30 Powód: reklama |
|
|
|
|
#2297 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ty podałaś swoje argumenty, my swoje, a regulamin jest regulaminem... i trzeba się do niego stosować jeśli chce się tu udzielać
08.08.2009 za 4 dni ![]() namiary na sale, zespoły, itp https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=9732 daty ślubów https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=392 Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-07-22 o 16:31 |
|
|
|
|
#2298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-07-22 o 16:31 |
|
|
|
|
#2299 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
natomiast jak poczytałam to forum to niestety porad tu niewiele za to same ukryte reklamy.. na te listę http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=9732 też się cieżko dostać - tutaj reklama też byc może jest płatna ![]() może róznimy się wiekiem - to by wiele tłumaczyło... pozdrawiam |
|
|
|
|
#2300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy na wizazu jest mozliwość zgłoszenia nadużycia i złamania regulaminu do moderatora - bo ewidentnie na to wyglada? ps. anazetka to już wyglada na bezczelnośc z Twojej strony - ale cóż to świadczy tylko o Tobie.... |
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
tak, ja już to zrobiłam.
|
#2302 |
|
Rozeznanie
|
a co, może masz 30tke na karku i pozjadałaś wszystkie rozumy??
ps. przepraszam jeśli któraś stąd ma tyle.....
|
#2303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
WYSTARCZYŁOBY PRZECZYTAĆ REGULAMIN - I WSZYSTKO STAŁOBY SIE JASNE.... ale cóż jak widać "różnica" wieku zwalnia od czytania regulaminu, który sie zaakceptowało... |
|
|
|
|
#2304 |
|
Rozeznanie
|
super, dzięki tola
a ja jestem z natury kłótliwa
|
#2305 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Rozeznanie
|
Poprostu smiech na sali. anazetka: Sam pomysl fajny z ta czekolada, ale troche nieladnie sie zachowujesz. Moze masz slub i sie reklamowalas, ale ta wypowiedz powyzej to jakas kpina. To oczywiscie moje zdanie. O widze ze juz sie tola zajela sprawa . Co za tupet...
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Uważam, że szkoda już czasu i miejsca tutaj na tą dyskusję - wróćmy do sedna wątku, kłótnie na bok
|
#2308 |
|
Rozeznanie
|
Widzę mały zamęt na forum. Nie będę komentować... Dziewczyna zrobiła sobie antyreklamę swoimi wypowiedziami i nie wiem po co jej to było
Dzwoniłam wczoraj do "naszego" domu weselnego. Tak jak przypuszczaliśmy cena wzrosła. Co prawda ustalaliśmy w zeszłym roku, że może wzrosnąć, ale nie więcej niż 5 zł/os, ale właściciel poinformował mnie, że o 10zł. Tłumaczył sie podwyżkami itp. Ja wszystko rozumiem, ale jak się umawia to powinno sie dotrzymać słowa (i już nawet nie chodzi o te pieniądze, ale zasadę)... Z tego wniosek, że wszystko dosłownie trzeba spisywać. No ale nic to, właściciel uprzejmy, więc troche ponegocjujemy, nie mamy nic do stracenia
Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2008-07-22 o 16:05 Powód: dopisek |
|
|
|
#2309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
tak dla przypomnienia i jasności sytuacji mały wyciąg z regulaminu:
Reklama jest u nas płatna! Dotyczy to również wątków z prośbami o głosy w konkursach lub wszelkich innych, w których autor ma wyraźne korzyści materialne z ewentualnego spełnienia prośby. Za reklamę uznajemy między innymi linki do stron aukcji, sklepów lub serwisów prezentujących produkty i namiary na producenta (w tym również "blogi" ze zdjęciami produktów!). Reklama to wszelkie działania prowadzące do uzyskania korzyści materialnych i do darmowej reklamy stron zbieżnych z tematyką serwisu wizaz.pl (prywatne strony, blogi, galerie itp...) Użytkownicy o długim stażu mogą liczyć na złagodzenie kary w postaci samego upomnienia, ale przy recydywie, kara punktowa będzie podwojona. anazetka nie potrafiła się dostosować do regulaminu, więc musiała się z nami pożegnać. Zapraszam do kontynuowania wątku głównego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

30 sierpnia 2008ALL RIGHTS RESERVED 

Niestety i wodzirej i fotografowie pochodza z Kielc...ale moze dojazd nie bylby tak strasznie drogi? Mozecie zobaczyc ich stronki, ale prosze...nie zabierajcie mi ich
za 4 dni