![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Oyster zero z gondolą xlander (na szczęście mają takie same adaptery, a xlander ma większą gondolę)
Kocie znam ten ból z palcem - kiedyś podobnie się uderzyłam. Męczył am się z tym bólem jeszcze przez kilka tygodni - masakra ![]() Sandam w tym pięknym dniu życzę Wam nieustającej miłości - byście każdego dnia budzac sie kolo siebie, kochali się jeszcze bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie troche sie tez zdenerwowała z Toba. Słyszała jak krzyknęłaś i ze płaczesz. Cytat:
U mnie słonko sie schowało także nie bedzie grillowania. Bedzie stek wołowy z patelni, frytki i sałata z vinaigrette ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-04-21 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
![]() My dzisiaj nad jeziorem jedliśmy pieczonego pstrąga z surówkami ![]() ![]() ![]() Norko już nie czytaj tam nic ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Raczkowanie
|
O dzieki Norka za info
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
Kocie dziękuję!
![]() ![]() ![]() Norciu gondola ma około 79 cm z tego co mówili nam w sklepie ![]() i wiesz nie przeliczam tego, bo mam ciągle z tyłu głowy to, by służył dla drugiego dziecka no i perspektywa okolo 2-3 lat uzytkowania daje nie taka znowu inwestycję ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#937 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() Pstrąg.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#938 |
Wtajemniczenie
|
Kropko, super zakupy !!! Co do materaca to ja raczej zdecyduje sie na piankę...
Blanka, będzie dobrze z kasa ! Mojego męża oszukali byli pracodawcy tez na niby marne 1000 zl, ale mnie juz cos strzela i gdybym mogla to bym do tego Poznania sie pofatygowala i łby pourywala, palce poobcinala i cos tam jeszcze.... Co do babci to ciężko mi sie wczuc w sytuacje Kochana, ale to musi byc na prawde totalnie do d.... wspolczuje Eam bardzo i życzę dużo wytrwalosci na prawde... Asiaczku, lez i odpoczywaj !!! Karolinka ale super relaks.... u nas dzis niby ładna pogoda ale wiało strasznie, więc polezalan w domu z książką... Anima jezeli chodzi o wanienke to my kupujemy tą standardową z ikei, ale tez nie mam pojecia gdzie ją postawimy. W łazience miejsca brak. Przydałby sie w holu taki wielki pawlacz jak kiedys w mieszkaniach mieli ![]() Kocie brrrrr wspolczuje paznokcia ![]() Norciu bo ja juz sie pogubilam ! Bierzecie w koncu ten uzywany wózek ? Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie, odczuwacie czasem taki bol w pochwie ? Ja przy wstawaniu z lozka np, albo jak sie przekrecam na łóżku z boku na bok.... takie dziwne troche to jest, w srode mam wizyte to sie dokladnie podpytam, a Wy co myślicie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My właśnie pojechaliśmy umyć auto i przy okazji skoczyliśmy do marketu, kupiliśmy małego grilla i jutro planujemy jakiś wypad nad rzeczkę upiec kiełbaskę.. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Dzis to juz wykorzystałam limit na zdjecia ale obiecuje ze juz ostatnie. Tz zrobił i było pycha. Szkoda tylko ze czerwonego winka nam nie wolno. ImageUploadedByWizaz Forum1524335895.592607.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Ja wam powiem, że też odczuwam brak koleżanek.
Niestety wyszło jak wyszło, bo siak wyszłam za mąż to chyba stwierdziły, że teraz to mi zostaje kanapa i filmy z mężem, ale nie było źle. Odkąd jestem w ciąży to kosmos, bo to nie jest w ogóle ich świat, one są w szoku, że ja w tym wieku na dziecko się świadomie zdecydowałam.. ![]() Zamawiamy pizze, a co tam i tak i tak jestem gruba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-04-21 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Raczkowanie
|
Sandam powodzenia w tym pięknym dniu
![]() Monya cieszę się, że ułożyło się po twojej myśli z cc ![]() W ogóle ja też mam ostatnio schizy na punkcie porodu. Śnią mi się co noc koszmary, zwłaszcza ze ostatnio kobiety w moim otoczeniu chyba obraly sobie za cel straszenie mnie. Jak nie jedną pocięli wzdłuż i wszerz na dole, to inna mi opowiada jak jej wypychali dziecko z brzucha na siłę. I jak tu się nie bać? ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- U mnie nadal mega intensywne dni, ale staram sie choć co drugi dzień zajrzeć i podczytywać. Blanka wpisz mi proszę wizytę 24.04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co to za ulubiony Twój sklep? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#945 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale fajna położna, z która rozmawialam powiedziała ważne zdanie -niezależnie od formy porodu proszę nie czytać głupot w internecie i nie słuchać historii koleżanek - wiekszosc hostrii opowiadaja te ze zlymi dosiwadczeniami a duzo wiecej jest tych z dobrymi, tylko juz tego nie pisza - bo mozna zwariowac i nie ma co dokladac zbednego strachu i emocji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Folinka u mnie w miasteczku to dużego wyboru nie ma niestety. Jednak reguralnie zaglądam do Joules, Crew Clothing Company i White Stuff. Znacznie wiecej mam w miescie w którym pracuje ale tam z kolei ograniczony czas bo jedynie podczas przerwy na lunch.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja rozumiem, że dla kogoś to bardzo wczesny wiek na dziecko, ale z drugiej strony nie mamy lat 16-19 żeby to była jakaś sytuacja nie do pomyślenia.. Haha ![]() Oglądamy "Czarownice" na tvn. Ciekawie nakręcony film. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
Wtajemniczenie
|
Aaaa Eluś! Gratuluję nowego mieszkania! Tak się cieszę!! I zazdroszczę
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#951 |
Wtajemniczenie
|
Jak leżałam na patologii ciąży na 3os sali to byłam najstarsza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to jedziemy z historiami małżeńskimi! ![]() ![]() Bardzo lubię" Czarownicę" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
M. jest rok młodszy odemnie.. ![]() Ja miałam 22lata M. 21lat. A w pierwszą ciąże zaszłam jakoś tydzień-dwa po ślubie, niestety szybko się skończyła.. Potem drugie poronienie w maju 2017 no i po raz 3 zaszłam w ciążę teraz w październiku 2017 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-04-21 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co jeszcze miałam pisać... Kto powiedział, że jak masz dziecko, to na imprezę już nie można iść? Wiadomo, że nie co tydzień, ale od czasu do czasu zawsze można. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wypad w góry tez ich zdaniem się nie nadaje,bo gdzie z moją aktualna kondycja ![]() Ja nie będę walczyć o zainteresowanie... Nie chcą to nie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Folinko, mogę przybić Ci piąteczkę, bo myśmy poznali się w maju 2015, przez gadu-gadu ---> losuj rozmówcę.. ![]() ![]() ![]() A Tobie Blanko szacun za to żeście tak młodo się poznali i wytrwaliście w miłości w dobie pokusy, zdrad i tych szkolnych zawirowań mimo młodego wieku. ![]()
![]() |
![]() |
#957 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No my też poznaliśmy się w "karygodny" sposób - na dyskotece, tż był barmanem, ja klientką. I z rodzicami też łatwo nie było, też długo by opowiadać... Z ojcem właściwie od tego czasu nie mam już normalnego kontaktu, o czym kiedyś pisałam. No ale powiedział mi, że najważniejsze w życiu dla niego jest to czy skończę studia, a nie czy będę szczęśliwa... ![]() ![]()
2006.03.28 ur. Maksymilian ![]() 2012.05.15 ur. Kajetan ![]() 2017.01.02 ur. Lidia ![]() 2018.07.05 ur. Beniamin ![]() Edytowane przez folinka Czas edycji: 2018-04-21 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Zadomowienie
|
O historie małżeńskie
![]() Ja urodziłam córkę 2 lata po ślubie mając lat 23, była upragnionym dziecięciem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny miło się czyta o Waszych historiach miłosnych
![]() Prawie jakbym ogladala film. A jeśli chodzi o wczesne rodzenie dzieci to nie dajcie sobie wmowic ze jest za wczesnie, ja gdybym mogla cofnac czas to bym sie zdecydowala i 20 lat temu na dziecko. Czy to bedzie 18 czy 20 czy 22 lata - wazne ze jest to swiadoma decyzja, ze dziecko jest wyczekane i kochane. Moje bedzie niejako "z przypadku" ale traktuje to jako dar, ktorego nie mozna zmarnowac, szczegolnie ze nigdy nie zachodzilam w ciaze nawet jak bylam mlodsza i odpuscilam nie raz w zyciu starania myslac ze jestem nieplodna. Także Wasze skarby beda mialy kochane i młode mamusie i sie z tego cieszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |
Raczkowanie
|
O rany Dziewczyny jestem pelna podziwu ze decyzje o wyjsciu za mąż i zalozeniu rodziny podjełyscie w młodym wieku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My z moim mężem poznaliśmy sie na studiach, a później tak sobie żyliśmy w konkubinacie przez 10 lat i dopiero w tamtym roku wzięliśmy ślub ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.