|
|
#841 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Cytat:
A bana dostajesz najpierw chyba na nicka, a potem na IP, jak zrobisz klona z tego samego adresu z którego dostałaś pierwszego bana. A jak administrator wyczai, że miałaś wcześniej logowania z różnych adresów na zbanowanym nicku, to zablokuje wszystkie te IP. Przy okazji może się dostać też bogu ducha winnym użytkownikom, którzy korzystają z tego samego adresu [siostry, koleżanki, etc.] Cytat:
U mnie na wieczór też się troszkę uspokoiło i... zaskoczyłam samą siebie Ja, zadeklarowana miłośniczka ciężkich brzmień rockowych i gotyckich, właśnie chilloutuję się przy muzie, co to całą noc na barówie leciała Booosheee, co ta praca robi z mózgiem czlowieka |
|||
|
|
|
|
#842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja myślałam, ze od razo IP blokuje ![]() ee chyba wszyscy skapowali ze ja dzis jade za tydzień
|
||
|
|
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Wyjeżdżam na wakacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nareszcie ![]() ![]() ![]() Żegnam Was Włosomaniaczki moje kochane, na 10 dni ![]() ![]() Jak wrócę, to opowiem wszystko
Zapuszczamy włosy!! So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek |
|
|
|
|
#844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak sprytnie napisała, że używa od miesiąca, żeby czasem ktoś nie zgłosił recenzji do usunięcia, z powodu nieregulaminowego czasu użytkowania ![]() Cytat:
Jeszcze tylko dzień, nawet niecały zapewne i będzie ![]() Kilka..pff ![]() Cytat:
![]() Agusia udanego wyjazdu Baw się dobrze
|
|||
|
|
|
|
#845 |
|
Zadomowienie
|
Estelle, jakbyś chciała kiedyś kupić białe kozaczki na 'bansy' to przyjeżdżaj do kRk i poszukamy coś razem
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny dziekuje za odp w sprawie tego Wax'a
![]() |
|
|
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
Witam, już w Polsce
![]() Teraz muszę znów oduczyć się pisania bez polskich znaków.. ![]() Włosi? Pól-zwierzeta? A to dlaczego? Ha, zdjecie wlosow matki wstawie. Ładne? Ona uwaza ze brzydkie, suche, sianowate, oklapłe i wszystko co złego można powiedzieć o włosach i je ścinać chce..
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#850 | |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam powiedzieć, że przesyłka z inter fragrances (zamówiona wieki temu) , tj. maska nano effect przyszła podczas mojego wyjazdu, wraz z przeprosinami i wyjaśnieniami. Gratisowo dostałam dwie próbki innych masek
![]() Cytat:
|
|
|
|
#851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Włosi - pół-zwierzęta bo tacy podrywacze i napaleńcy ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
W przypadku babć ma rację bytu, bo jak włosów jest coraz mniej można to ukrywać przez trwałą (chociaż mogą zacząć od tego wypadać jeszcze bardziej, ale to inna sprawa). Natomiast mlodsze kobiety postarza moim zdaniem bardziej niż odmładza, jak i często w ogóle fryzura krótsza. (Ścinam włosy, bo uważam się za starą?)
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wlosy sliczne
|
|
|
|
|
|
#856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na moim osiedlu mieszka kobieta, młodość ma już dawno za sobą, ale zdaje się tym w ogóle nie przejmować - włosy, które ma całe siwe nosi długie, raz rozpuszczone, raz spięte zwyczajnie, raz elegancko.. Oryginalnie
|
|
|
|
#857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie chce juz upubliczniac fotek na wizazu![]() Cytat:
![]() powiedz mamie zeby nie obcinała włosów
|
||
|
|
|
|
#858 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że portale takie jak photoblog mają taką opcje, ale nie jestem pewna.
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podoba jak kobieta o siebie dba. Bez względu na wiek. Szkoda, że takich babć jest mało. Moja babcia jest świetną kobietą- ale nie czerpie już przyjemności z życia. Co wiosnę kupuje nowy komplet do trumny i nie da sobie przetłumaczyć, ze jeszcze jej do tego daleko.
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#861 | |||||
|
|
To spokojnie, Finlora zdąży się jeszcze podłączyć
Cytat:
A gdzie tam to się nazywa teraz polski dance O takie o np ----> http://quality92.wrzuta.pl/audio/fCg...gdy_i_diamenty Nie mój klimat, ale świetnie się tego słucha za barem i muszę przyznać, że mam miłe skojarzenia... chyba lubię tam pracować , zawsze to miła odmiana i człowiek fajnie się tam bawi...Cytat:
Nie no, dałyście czadu ![]() A faktycznie, mam od teściowej dostałam, ze swojej własnej kolekcji mi oddała [a buciki to ona ma nie powiem, czadowe Jednak kto wie, może jeszcze iedyś je założę Cytat:
A włosy śliczne Cytat:
![]() Kiedyś, pamiętam, miała takie za łopatki, bardzo, bardzo gęste... ale potem obcieła i już nie wróciła do tamtej długości, max przed ramiona zapuszcza a potem znów ciach... Cytat:
]Wyobrażacie sobie: babcia-gothka albo taka babcia wiktoriańska
|
|||||
|
|
|
|
#862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale też lubie takie klimaty np. na koncertach![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#863 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wieku to rzadkość.Moja też ma krótkie, ale ścina ze względu na ich kolor- są po prostu siwe. Nie da sobie przetłumaczyć, że super by wyglądała z dłuższymi włosami(są gęste, mocne, grube) i cały czas na chłopaka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#864 | ||
|
|
Cytat:
![]() A koncerty mam w zasadzie w wakcje co tydzień... Jak pojechałam do Węgorzewa, to akurat Boys'i grali. A za tydzień będzie Cliver tych akurat znam, bo już raz grali na mojej "zmianie" I tak sobie katuję o to ---> http://mlodus.wrzuta.pl/audio/7PRHSQ...ratuj_mi_zycie ![]() Coś dziwnego mi się zrobiło, ale ta muza nastraja mnie dzisiaj wyjątkowo pozytywnie... chyba muszę coś z tym zrobić, bo ja mi się permanentnie na móxg rzuci ... ![]() Oj, chyba nogi by mi odpadły , mają 10 cm szpile a do tego czub Serio taka będę ![]() Akurat na ten czas już wyprodukuję kolekcję kryz "Dla Eleganckiej Starszej Damy", kto wie, może to odmieni wizerunek babć ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i miłego dnia
Wydaje mi się, że większość kobiet po 40 obcina włosy, bo ma poprostu bardzo zniszczone i nie ładnie wyglądają z długimi - takie wnioski na podstawie własnych obserwacji. Sama moja mama - posiadaczka ślicznych fal po wielokrotnym farbowaniu, po serii trwałych - bardzo zniszczyła sobie włosy i chodziaż przez kilka lat miała sporo dłuższe ode mnie (ja chadzałam w włosach do szyj, a moja mama w długich warkoczach ) w końcu zdecydowała się je obciąć. W jej przypadku zmiana na plus.Eyna Twoja mama ma śliczne wlosy Niech omija nożyczki szerokim łukiem![]() |
|
|
|
|
#866 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
(z maską nano effect pod ręcznikiem)Cytat:
a włosomaniaczką można być w każdym wieku i o włosy dbać - a ja swojej mamie mazidła osobno przygotowuję
|
|
|
|
#867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powiąż Mamie ręce (co by ją nie kusiło ), albo nogi, coby z tymi powiązanymi rękami nie wybrała się do fryzjera Cytat:
To byłby czad ![]() Pozdrawiam wszystkie maniaczki Edit: Aha zapomniałam napisać, że umówiłam się na baleyage (dość mam tych nijakich włosów) i podcinanie...(ciekawe ile, bo proszą się o dużo...i poważnie rozważam im ulec)
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć maniaczki
Eyna- ja swojej też robię różne mazidła. Mimo, że ma krótkie włosy (ale chodzi regularnie na basen i psioczy na chlor... )Cytat:
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Ale się okaże, wypadałoby min. ze 20, brrrr...
|
|
#870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez mi sie wydaje ze zdaży ![]() Cytat:
ok jak przyjade to spróbuje tam wrzucic fotki
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

) to blokuje mi IP, ale jak często loguje się na wizaż z zinnego kompa to tam też mi zablokuje IP czy tylko na tym kompie na którym sie rejestrowałam?
Miałam dziś wyjątkowo spokojny i udany dzień
Opalałam się w ogródku, objadałam, zrobiłam manicure, maseczkę na twarz, wyoleiłam i pogrążyłam się w lekturze Dygasińskiego.

Chyba zaproszę pindzię do znajomych - to dopiero będzie ekstremalna sytuacja