|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
witjcie, witajcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kurcze, jaki ten świat jest niesprawiedliwy ![]() Cytat:
jedź jedź i nawet się nie pytaj, no i jeszcze baw się dobrze liluś miłej podróży kasienko te są śliczności http://www.pakamera.pl/slub-kolczyki...--nr175209.htm
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-07-23 o 09:39 Powód: o kasienkowych kolczykach |
|||
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu słonko, a może napisz do nich czy by Ci nie zrobili tych kolczyków w takich kolorkach jak chcesz i zawieszki do kompletu? W końcu to pracownia artystyczna, może się uda
|
#3243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tym, że nie dość, że cholernie drogo jest to jeszcze miejsc nie ma. I bądź to człowieku mądry i wyrwij się gdzieś...
|
|
|
|
|
#3244 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny za rady Chyba zdecyduje się na mój inglot ciemny popiel - wypróbowany na zewnętrznym kąciku łoczek pani kosmetyczka używała na mnie ruby rose i nawet nawet się trzymały... musze dokupić sobie jeszcze błyszczyk (mój typ to bell light colour 203 - diamond - jest delikatny i pięknie się mieni) no i zastanawiam się jeszcze nad bazą dax... miałam kiedyś próbkę i była rewelacyjna tylko kolejne 40 zł ehhhhhhhhhCytat:
ale było minęło nie ma się co nerwować bo suknia isi już zawinięta w prześcieradło hihihi żeby nikt nie iwdział no i żeby się nie pobrudziła ( w pokrowcu tren był zgnieciony)Cytat:
hihihi męża oczywiście Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zobaczysz będzie dobrze trzymam kciuki ![]() A w ogóle to dzień doberek... Dzisiaj ostatni dzień w pracy jako panna...
|
|
#3245 |
|
Wtajemniczenie
|
kejti85 to już w ten weekend
|
|
#3246 | |
|
Rozeznanie
|
czesc
cio tam robaszki slychac??? Wasza odp: a se przeczytaj ![]() My dzisiaj moze juz po obraczki brykniemy Cytat:
palce lizac... teraz sie nie dziwie ![]() a co do kawalerskiego cwaniaczki nie???EDIT EDIT 1 miesiąc ![]() ![]()
Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2008-07-23 o 09:57 Powód: suwaczek |
|
|
|
|
#3247 | |||
|
Raczkowanie
|
Dzieńdobry, dziś już chyba trochę lepiej z moim nastrojem, ale jutro mamy pogrzeb, więc jakis szary cień wciąż nade mną wisi.
Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się, że może zeczywiście bukiet powinien ożywiać, ale z drugiej strony ja wybrałam bukiet który pasuje do mnie - jest delikatny i spokojny. Kiedy mierzyłam suknię, a tez mam podobną do Twojej agulla to powiem Ci że nie potraiłam sobie siebie wyobrazić z jakimś kontrastowym bukietem. Suknię mam delikatną i bukiet też i mam nadzieję że uzyskam pożądany efekt. Z resztą florystka powiediząła, że tak będzie na prawdę OK, tylko pierwotnie miałam mieć w bukiecie białe lilie i białe róże, a zmieniłyśmy róże na zielone. Cytat:
Tez mam za soba koszmarne dni, ale przychodzi taki moment kiedy wszystk ozaczyna się układać. Jestem pewna, że nie sprawdziłaś wszystkich opcji z makijażem i fryzjerem. Przeanalizuj to sobie na spokojnie raz jeszcze. A mieskzanie czasem można znalźć z dnia na dzień, więc tak na prawdę macie jeszcze ogromną szansę - wiem, bo sama wiele lat wynajmowałam różne mieszkania. Dziewczyny skoro będę miała jedynie kolczyki i nic na szyję, to czy przydała by mi się jeszcze branzoletka?? Tak dla dodania elegancji. |
|||
|
|
|
#3248 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jedziecie z nami??? Umówimy się na granicy... Też strasznie mi się te kolcory podobają, ale nie widzę do nich zawieszki ![]() a tu trza kompleta szukać! Cytat:
Jak nic nie znajdę rajcującego to napiszę do nich! Może akurat się uda! Dzięki Cytat:
Łukasz buczy żeby tam jechać 14-17 sierpnia. Ale ja i tak wolę nad morze Rybkę pyszną zjeść... mmmm... jak ja uwielbiam halibutka! Cytat:
Tyle, że ja go używam raz do roku hehehehhe jak coś mnie wysypie na pysku, lub żeby zakryć swe cieniasy pod gałami. Wg mnie bardzo dobry podkład! a te cienie, których używam to ruby rose rzeczywiście! są superaśne! a takie tanie! ![]() polecam wszystkim! Trzymam kciuki żabko!!! Nie stresuj się za dużo!!! Będzie wszystko superowe, zobaczysz!!!
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
A ja oczywiscie z opoznionym zaplonem
o zawieszki chcialam zapytac ![]() Czy ma ktoras takie naklejane na wodke?? Probuje sama takie stworzyc ale nie mam pomyslu... Monai co do mieszkania, chcialam jeszcze dodac tak na pocieszenie jak my z TZtem dlugo poszukiwalismy mieszkania... Ceny mieszkan nas powalaly a one rosly i rosly! Ale uparlismy sie i codziennie przegladalam internet z ogloszeniami i gazety nasze lokalne, nie zrazilam sie choc zniechecenie czasem przychodzilo Az wkoncu znalazlo sie takie jak chcielismy! Chcialam Cie pocieszyc zebys sie nie zniechecala, ze trzeba czasem postawic na upartosc i dazyc do tego co sie chce BTW miejcie litosc i nie rozpisujcie sie na pare stron bo ja dopiero na wieczor bede
|
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do bransoletki to jestem jak najbardziej za pod warunkiem, że: 1. będzie choć troszkę pasowała do kolczyków 2. nie masz rękawiczek, ani bolerka z długim rękawskiem! ![]() Buzi buzi
|
|
#3251 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Kasienko masz szczęście
![]() jak dla mnie to http://www.pakamera.pl/slub-kolczyki...--nr175209.htm przecudaczneCytat:
jeszcze tylko miesiąc ![]() kejti podwójne ![]() Cytat:
![]() i tradycyjnie na wieść o miesiącu![]() Cytat:
ściskam mocno![]() myślę, ze bransoletka jak najbardziej będzie odpowiednia. Spróbuj poszukac jak najbardziej zbliżonej do kolczyków w sensie wzorem![]() może coś się tu znajdzie, także robia biżu na zamówienie ![]() http://www.modeon.pl/index.php edit2 kasienka a to?:http://orchidea.dodomi.pl/?25,komplet-bez- ogólnie stronka http://www.dodomi.pl/ i http://orchidea.dodomi.pl/ straszny problem z klipsami ![]() EDIT3 znalazłam stronkę z biżu gdzie każde kolczyki można przerobić na klipsy-bez dopłaty ![]() http://butik.bialamagia.pl/ Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-23 o 10:41 Powód: bo znalazłam stronkę z biżu |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3252 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja to już normalnie
![]() ![]() : mdleje:![]() :m dleje:![]() :md leje:![]() ![]() i uwierzcie mogłabym tak jeszcze dużo dużo hihihi (nerwowy smiech) DORADŹCIE: jak nie znajde tych koszy dla rodziców żeby zrobić im taką paczkę słodycze + wino to co???? nie chce kwiatów ani innych tandetnych książeczek... dyplomów które gdzieś tam utkną w szafie... a już jest za mało czasu żeby zamawiać coś specjalnego... Jak ja wam zazdroszcze że jeszcze miesiąc macie... a z drugiej str, to już bym nie wytrzymała chyba nerwowo 1,5 roku to aż za dużo takiej nerwówki...
|
#3253 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
dzięki za wszystkie miłe słowa i kopniaki w tyłek - no ja szukam cały czas mieszkania i TŻ też, a z fryzjerem problem bo nie wiadomo gdzie w końcu to będzie ![]() ech... ślub w Warszawie, bo plan był taki, że tutaj chcemy , tylko że wczoraj doszliśmy do wniosku, że najlepiej byłoby nam znaleźć coś poza Warszawą w stronę Łodzi - Marcin nie musiał by zmieniać pracy tylko spokojnie poczekać na przeniesienie do Warszawy. Chyba skontaktuje się z wizażystką z którą się pierwotnie umawiałam i spytam ją jak ona się pisze na dojazd, jakby co na pewno jakoś dało by się to zorganizować... Mili... ciasto o 1 w nocy? mi się zdażało gotować pierogi - ale to gotowe no i w trakcie sesji, ale ciasto dobre, to teraz mamy świeżutkie do kawusi ![]() Liluś bardzo eleganckie zawieszki, fajnie to sobie wymyśliliście maugosia trzymaj się dzielnie |
|
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do powyzszych stronek to widze Lilus znajome adresy - dodomi robila moja bizu, wlasnie czekam az przyjdzie poczta... A bialamagia.... Napalilam sie na jej wyroby pol roku temu, napisalam 3 m-ce przed slubem i nic, potem kolejne maile (chyba z 5) i dalej nic, zadnego odzewu... wiec zrezygnowalam...
|
|
|
|
|
#3255 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ładnie go ozdobić i włożyć słodkości?koszt niewielki-w porównaniu do takiego co w nazwie ma "ślubny"-100zł Cytat:
![]() widzisz ranek jest zawsze mądrzejszy od wieczora-i da się wymyślić wyjście. Będziesz Piękną i Sczęśliwą Panną Młodą ![]() daget rzeczywiście dobrze, że napisałaś![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-23 o 10:54 Powód: bo Daget mnie na ziemię sprowadziła:D |
||
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
cześć babolki
ale smarujecie ![]() a ja nawet nie mam czasu, żeby Was podczytać, bo zarobiona jestem po uczy ![]() miłego dzionka Skarbki |
|
|
|
#3257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Liluś
będę Was po tajniaku podczytywać
|
|
|
|
#3259 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra tylko po cichutku przewracaj kolejne stronki
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na allegro sa ladne ale mega drogie kosze poza tym odbior osobisty w Warszawce a jak nie to kup kosze + co co chcesz do niedo wsadzic udekoruj troche jakimis *******kami i bedzie ![]() tez nie jestem za ksiazkami i dyplomami wiec nie daj sie skusic i nie idz na latwizne aha i kup sobie validol... dobrze dziala na nerwy i do tego nie jest mocny sprawdzilam na sobie i bdzie dobrze i cudownie ![]() czemu moje pier***ki zostaly wytitane ???
Edytowane przez Agata R Czas edycji: 2008-07-23 o 11:08 Powód: ??? |
|
|
|
|
#3261 |
|
Zadomowienie
|
HEj Kobietki.
Ja tylko na chwilę...poczytałam Was troszkę.. ![]() Jak Wy macie harmonogram ustalony na dzień ślubu, mam na myśli przede wszystkim fryzjera i kosmetyczkę...cio, bo chcę dziś zadzwonić i nie wiem na którą fryzjera... ![]() |
|
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na razie muszę pobuszować w papierach! ![]() Ale dziękować Ci dobra kobiecinko hęęęęęęęęęęę??? a że bo co??
|
|
#3263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A rybkę...kocham, tylko, że dla mnie numer jeden to fląderka z fryteczkami, surówka i piwkiem...mmmm pycha
|
|
|
|
|
#3264 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
fryzjer--------------9 makijer-------------13 do domu biegiem ubieranie z kameramanem 14-14.15 kameraman jedzie po B filmuje Jego ubieranie-------14.30-14.40 jadą po mnie po drodze jakaś brama błogosławieństwp-------------15.15---------------może się przesunąć o 10 min i do Kościółka-----------------15.40 przewidziane 5 minutowe poslizgi ![]() |
||
|
|
|
#3265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() taki s masażem itp w jakimś fajnym hotelu i mieścinie żeby odpoczęli po stresach śłubnych i mieli namiastke miodowego miesiąca młodeych ![]() dostaną od nas w dniu sluby kwiaty i ładnie zapakowane karnety na wyjazd
|
|
|
#3266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potem kamernik! ![]() Buziuchna ..idę dzwonić Ale jak ktoś ma już ustalony plan, to piszcie, bo ja spatrzykuję może coś...bo jestem taka nieogarnięta ostatnio... ![]() Jadę na poszukiwania sukienki na poprawiny...oblukać jakąś biżu, a potem na solarkę...
|
|
|
|
|
#3267 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja się zaczynam denerwować
Sukienkę zobaczę jako tako dopiero 8 sierpnia na przymiarce. Nie wiem co za biżuteria. Nie mam przekłutych uszu, podobaja mi się zwisające kolczyki ale ja mam pociągłą buzię i nie wiem czy to pasuje. Poza tym ja naprawdę mam problem z doborem dodatków Nie wiem jaki welon- tzn chcę do połowy pleców delikatny z żyłką - żadnej lamówki!!! a tak naprawdę nie wiem jak będzie komponował się z suknia bo uwaga uwaga- sukni na oczy nie widziałam!!!! Tzn tylko spódnicę mierzyłam ale kształt bo resztę sama sobie dobrałam- czyli satyna a na to woal taki mglisty delikatny. Gorset dobrze mnie spina, robi talię ale... no właśnie. Wymyśliłam głupia jakiś dekolt dziwaczny i nie mam pojecia czy będzie mi dobrze- fakt że wzorowałam się na bluzce jaką mam. Ja mam schizę dzisiaj. Nie było prądu ale mój komputer jest na szczęście na UPS więc się nie wyłączył- tyle dobrze. B wymyślałam zadania dla mojej uczennicy i bym się ukatrupiła jakby się zmiany nie zapisały![]() Grr niech któraś stuknie mnie w łeb bym się ocknęła, bo jakiś mnie teraz stres złapał i zbiera mi się na wymioty
|
#3268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3269 |
|
Wtajemniczenie
|
widzę, że wizazowe pogaduchy trwają
![]() dobrze, że jesteście w dobrych humorach, bo u mnie nie zaciekawie, nic się nie układa tak jak powinno. Dowiedziałam się, że z weekendowego wyjazdu nici a najchętniej to bym się gdzieś ukryła, aż mi miną te gorsze dni, bo zamiast się polepszać to się pogarsza Przepraszam Was, moje Misiaki za takie żale, ale nie mam komu się wygadać izazusia nie denerwuj się ![]() spadam już, żeby mój nastrój nie przeszedł na którąś z Was
|
|
#3270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakbym miała ja w domu, to już bym biżuterii szukała, a tak co...!! już Cię naderszam..o! Chyba na razie muszę zapomnieć o szukaniu biżu, bo i tak nie wiem co bym chciała do nie..dopiero jak będę miała fotkę z przymiarki, to wstawię i doradzicie..moje PEREŁKI!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

A tak się cieszyła, że będzie miała dzidzię 

jedź jedź i nawet się nie pytaj, no i jeszcze baw się dobrze

ehhhhhhhhh
ale było minęło nie ma się co nerwować bo suknia isi już zawinięta w prześcieradło hihihi żeby nikt nie iwdział no i żeby się nie pobrudziła ( w pokrowcu tren był zgnieciony)
hihihi 

ściskam mocno
hand-made: urodzinowo na 40tkę