Mamy październikowe 2018 cz. II - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-04-27, 20:26   #841
xxboo
Zakorzenienie

Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II

Cytat:
Napisane przez bajka775 Pokaż wiadomość
Hmm my mamy chyba taki kompromis przynajmniej dla nas kupiliśmy mieszkanie w szeregowce w której mieszka kilka rodzin przeważnie młodych ludzi z dziećmi, osiedle jest zamknięte więc starsze dzieci wychodzą na dwór jeżdżą na rowerach czy się bawią razem. Mieszkamy na obrzeżach miasta, więc do pracy jest blisko ale klimat nadal wiejski. Naprzeciwko uprawiają jeszcze zboże i biegają stada sarenek zobaczymy jak długo bo Kraków bardzo szybko się rozbudowuje ale póki co nam odpowiada. TŻ chciał mieszkać na wsi, ja w mieście i mamy taki kompromis

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Dziewczyny jak wy dodajecie wasze zdjęcia? Bo ja mogę dodać tylko jako załącznik bo pisze że inne opcje są wyłączone i max 1000kb a te robione aparatem z telefonu mają ok 3000kb

Daje odpowiedz i klikam na ikonkę ze zdjęciem IMG_2616.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 20:56   #842
bajka775
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
Daje odpowiedz i klikam na ikonkę ze zdjęciem Załącznik 7518161

Hmmm jak to klikam wyświetla mi się UPS, ta funkcja została wyłączona przez administratora forum... Na ktoś tak?

10.08.2007
11.01.2015
14.08.2016
bajka775 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 20:57   #843
So_close
Jedi

Cytat:
Hmmm jak to klikam wyświetla mi się UPS, ta funkcja została wyłączona przez administratora forum... Na ktoś tak?

Ja tak mam przez aplikację Wizaż. W przeglądarce albo przez Tapatalk działa
So_close jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 21:16   #844
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez So_close Pokaż wiadomość
Ja tak mam przez aplikację Wizaż. W przeglądarce albo przez Tapatalk działa

No ja polecam tapatalka bo ja normalnie dodaje zdjęcia

PEDAGOG

Stary 2018-04-27, 21:50   #845
bajka775
Zadomowienie

Cytat:
No ja polecam tapatalka bo ja normalnie dodaje zdjęcia

Ok to ściągam

10.08.2007
11.01.2015
14.08.2016
Stary 2018-04-27, 22:07   #846
drocia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
No dlatego na wstepie napisalam,ze zawsze sa plusy i minusy mieszkania jak i domu i to jest oczywiste

Aczkolwiek dla mnie dom posiada wiecej plusow te wszystkie co wypisaly dziewczyny Dzieci lataj po dworze po ogrodzonym terenie, latem gdy wieczory sa dlugie i cieple siadasz sobie i zjadasz kolacje na tarasie albo zwyczajnie tak posiedziec i odpoczac po calym dniu pracy . A w bloku juz tego nie zaznasz przykro mi .No chyba ze ktos ma wyjatkowo duzy balkon i nie ma na wprost innych okien iinnych patrzacych sie sasiadow ktorzy sledza kazdy twoj ruch

Tak jak pisaly mozesz latac w pizamie i nikt sie nie patrzy jak na wariata

No ale oczywiscie kazdy ma swoje preferencje i jedni wola to a inni to takze ja obsolutnie nie neguje twojego zdania

Oj z tym bieganiem w pizamie to zazdroszcze ja to bym tylko wszystkie okoliczne koty wystraszyla, ale co ja zrobie jak upodobaly sobie moj ogrodek i czesto w nim goszcza a mi to na reke bo kretow ani nornic przynajmniej nie mam

PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
drocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 22:07   #847
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apola88 Pokaż wiadomość
Zielona hortensja ja tez nie daje zdjęć i tak troche sie ukrywam bo mam traume po tamtych wydarzeniach... koszmar to byl sie tlumaczyc co sie stalo itp a ludzie potrafią byc naprawde nietaktowni. Ale nie wracsjmy do tego. Teraz jest teraz i jest dobrze 😊

RUCHY

Trzy dni temu pisalam wam ze cos poczulam ale nie wiem czy to mi sie nie zdawalo bo od tamtego czasu nic juz nie czuje. A dzis jest 16t0d. Moze w tym 17 tyg cos się pojawi 😊

Jestem za grupą na fb. A na instamam konto prywatne asiainst jak by ktos byl zainteresowany.
dodalam Cie na insta <3
a co do ludzi - to byl dla mnei najwiekszy strach w tamtej ciazy, ze dodam zdjecie brzucha (chociaz ja w sumie w ogole na fb nic nie dodawlaam, ainsta jeszcze nie uzywalam) i cos sie wydarzy i trzeba potem calemu swiatu pisac. brrr.... teraz tez nie pale sie z tym informowaniem - ALE ale teraz mnie kusi bo to moja ostatnia ciaza i mam taka potrzebe nacieszyc sie nia jak moge ile moge hehe

No spokojnie ja pierwsze ruchy takie ze wiedzialam ze to ruchy a nie jelita poczulam w 18tc +6 z Sara, a teraz faktycznie wczesniej bo teraz w 17 tc+1 jakos

Cytat:
Amiyaaaa postanowiłam ! Robię ten leśny mech jak będę już miała super ekstra kichnie w nowym mieszkanku !!!! Załącznik 7517456

Poleciały już włosy ! Moja fryzjerka w szoku ze tyle obciąć chciałam ale ciachnela z bólem serca

no rewelacja kocham takie zadbane sciete końcówki

Cytat:
Napisane przez mwmwm91 Pokaż wiadomość
Nawiasem:
Mi się kiedyś zdarzyło (nie byłam wtedy w ciąży) dostać wysokiej gorączki i bóli gdzieś pod sercem, ledwo szłam, ale doczłapałam się do najbliższej przychodni, gdzie odmówiono mi pomocy. Nie miał mnie kto zawieźć do szpitala, ja ledwo oddychałam z bólu, nie wiedziałam co robić i zadzwoniłam na pogotowie pytając co mam robić. Dowiedziałam się, że mogą przysłać po mnie karetkę, ale żebym jeszcze raz poprosiła w rejestracji o pomoc a jeśli mi odmówią to poprosiła, żeby mi dali na piśmie, że odmawiają pomocy. To weszłam z powrotem do przychodni, wyrecytowałam to i się od razu lekarz znalazł I wydaje mi się, że tutaj też Cię przyjmą, bo nikt nie będzie chciał oficjalnie brać odpowiedzialności.

no niepowazni ! naprawde niepowazni !! no az mnie sie slabo zrobilo jak to przeczytalam :O ale dzieki Tobie bede (choc mam nadzieje ze nigdy nie uzyje) wiedziala co robic w takiej sytuacji !

Cytat:
Napisane przez lykki Pokaż wiadomość
No wlasnie stosuje clotrimazolum i provag, na razie objawy sie nasilily. Moze jeszcze troche trzeba czasu, przejde sie wieczorem do przychodni, bo martwie sie o ciąże. Naczytalam sie ze infekcje sa grozne :/

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Super wiesci! Gratuluje!

Kochana ja bym probowala przez NFZ sie umowic, chyba ciezarna musza przyjac w ciagu ilus tam? nie wiem jak to jest hm hm ,no na IP nie wiem czy by CIe w ogole przyjeli ;/ ale samo clematinozolum chyba CI nei pomoze z tego co piszesz.
A jesli nie przyjma to juz bym szla kurcze prywatnie ;/

Cytat:
Napisane przez paula1010 Pokaż wiadomość
Ja dodałam w zeszłym tygodniu jedno zdjecie na instagramie i na FB, nie mogłam się już doczekać, żeby się podzielić z kimś ta wiadomością ❤️

heh nie dziwie sie mnie tez kusi by sie juz dzielic z bliskimi i troszke dalszymi kolezankami na Insta <3 ale tylko tam heh

Cytat:
My tez mamy dwa pokoje 50 pare metrow . Poki co jest salon i nasza sypialnia ale no poki dziecko male to nadal bedzie nasza sypialnia . Jak juz przyjdzie czas ze bedzie samo spac to wtedy rodzice sie pakuja i przenosza do salonu
Mamy taką samą sytuację! i teraz troszke nie wiem jak to zorganizowac jak sie młodsza pojawi ech

Cytat:
Napisane przez Mila 23 Pokaż wiadomość
A ja sie chciakam wam pochwalić w końcu moim brzusiem. leżę i zdycham zwoknikam sie z pracy szybciej... zaraz będę próbować te wodę z solą. Załącznik 7517686Załącznik 7517691

Gesendet von meinem SM-N950F mit Tapatalk
o rany toż to nawet wzdęcie nie jest ale za miesiąc to będziesz miała już kuleczkę przed sobą hhe

PS: ja to kurde już stóp nie widzę jak stoję i spojrzę w dół naprawdę czuję, że we wrześniu to będę się toczyć
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 22:10   #848
drocia
Zakorzenienie

Dobra, dziewczyny, zle juz ze mna

Myslalam, ze odpisuje na innym watku ale wszedzie te same nicki
Zreszta, i tak podczytuje Was od poczatku, to sie przynajmniej ujawnie, a co tam
Pozdrawiam z wrzesniowek

drocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 22:16   #849
bajka775
Zadomowienie

Moje dzisiejsze łowy. No nie mogłam się powstrzymać miałam czekać aż potwierdza płeć ale jak mam czekać jeszcze miesiąc to już musiałam coś kupić zwłaszcza że do tej pory nie miałam jeszcze ani jednej rzeczy dla dzidziusia. Łowy z Pepco. Łącznie wydałam 30zl IMG_20180427_175948.jpeg

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

10.08.2007
11.01.2015
14.08.2016
Stary 2018-04-27, 22:18   #850
bajka775
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez drocia Pokaż wiadomość

Zreszta, i tak podczytuje Was od poczatku, to sie przynajmniej ujawnie, a co tam
Pozdrawiam z wrzesniowek

Witaj Drocia

10.08.2007
11.01.2015
14.08.2016
Stary 2018-04-27, 22:27   #851
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Moje dzisiejsze łowy. No nie mogłam się powstrzymać miałam czekać aż potwierdza płeć ale jak mam czekać jeszcze miesiąc to już musiałam coś kupić zwłaszcza że do tej pory nie miałam jeszcze ani jednej rzeczy dla dzidziusia. Łowy z Pepco. Łącznie wydałam 30zl Załącznik 7518821

czadowe te spodenki jaki skład ?
21 tc córeczka
Stary 2018-04-27, 22:30   #852
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Moje dzisiejsze łowy. No nie mogłam się powstrzymać miałam czekać aż potwierdza płeć ale jak mam czekać jeszcze miesiąc to już musiałam coś kupić zwłaszcza że do tej pory nie miałam jeszcze ani jednej rzeczy dla dzidziusia. Łowy z Pepco. Łącznie wydałam 30zl Załącznik 7518821

Slicznosci
Ja nadal nic nie mam ani jednej rzeczy
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 22:34   #853
bajka775
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
czadowe te spodenki jaki skład ?
One są bawełniane 100%. Heh nawet nie patrzyłam na skład dopiero teraz przeczytałam. A jakie powinny być?

10.08.2007
11.01.2015
14.08.2016
Stary 2018-04-27, 22:34   #854
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Oj z tym bieganiem w pizamie to zazdroszcze ja to bym tylko wszystkie okoliczne koty wystraszyla, ale co ja zrobie jak upodobaly sobie moj ogrodek i czesto w nim goszcza a mi to na reke bo kretow ani nornic przynajmniej nie mam

No to mnie nie zazdrosc bo ja nie mam
Ja tez zazdroszcze innym niestety bo bym chciala tak miec a nie mam
Stary 2018-04-27, 22:36   #855
Tenebre
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
dodalam Cie na insta <3
a co do ludzi - to byl dla mnei najwiekszy strach w tamtej ciazy, ze dodam zdjecie brzucha (chociaz ja w sumie w ogole na fb nic nie dodawlaam, ainsta jeszcze nie uzywalam) i cos sie wydarzy i trzeba potem calemu swiatu pisac. brrr.... teraz tez nie pale sie z tym informowaniem - ALE ale teraz mnie kusi bo to moja ostatnia ciaza i mam taka potrzebe nacieszyc sie nia jak moge ile moge hehe

No spokojnie ja pierwsze ruchy takie ze wiedzialam ze to ruchy a nie jelita poczulam w 18tc +6 z Sara, a teraz faktycznie wczesniej bo teraz w 17 tc+1 jakos

no rewelacja kocham takie zadbane sciete końcówki

no niepowazni ! naprawde niepowazni !! no az mnie sie slabo zrobilo jak to przeczytalam :O ale dzieki Tobie bede (choc mam nadzieje ze nigdy nie uzyje) wiedziala co robic w takiej sytuacji !

Kochana ja bym probowala przez NFZ sie umowic, chyba ciezarna musza przyjac w ciagu ilus tam? nie wiem jak to jest hm hm ,no na IP nie wiem czy by CIe w ogole przyjeli ;/ ale samo clematinozolum chyba CI nei pomoze z tego co piszesz.
A jesli nie przyjma to juz bym szla kurcze prywatnie ;/

heh nie dziwie sie mnie tez kusi by sie juz dzielic z bliskimi i troszke dalszymi kolezankami na Insta <3 ale tylko tam heh

Mamy taką samą sytuację! i teraz troszke nie wiem jak to zorganizowac jak sie młodsza pojawi ech

o rany toż to nawet wzdęcie nie jest ale za miesiąc to będziesz miała już kuleczkę przed sobą hhe

PS: ja to kurde już stóp nie widzę jak stoję i spojrzę w dół naprawdę czuję, że we wrześniu to będę się toczyć
No ja też nie dodaję żadnych zdjęć z takich powodów, instagrama i tak nie mam, ale na fb na razie się nie chwalę ciążą, tylko najbliżsi znajomi wiedzą. Zresztą tak właściwie to ja jeszcze żadnego zdjęcia brzucha nie zrobiłam nawet.

Cytat:

Ale śliczne te łowy. Ja się jeszcze powstrzymuję, ale coraz trudniej mi to idzie, tym bardziej jak widzę takie fajne rzeczy.

Co do wcześniejszych tematów to ja też z Bydgoszczy jakby co.

A mamy mieszkanie, 52,5m2, pierwotnie były 2 pokoje ale udało się zrobić 3 i każdy ma swoje okno więc jest ok. Kiedyś marzył mi się domek, potem jakoś mi przeszło, na szczęście mamy dwa balkony i dużo zieleni dookoła więc chociaż jakaś namiastka.
Tenebre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 22:39   #856
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
One są bawełniane 100%. Heh nawet nie patrzyłam na skład dopiero teraz przeczytałam. A jakie powinny być?

heheh no właśnie peppco ma dla mnei dwie jakosci - te ubranka z 100 % bawelny i uzywalismy dlugo byly fajne i milusie, a te co sie eee zagalopowalam i kupilam nie czytajac skladu a byly mieszane np 70 % bawelny i elestan albo inne cos, to masakra ;/ jakos straszna, drapala sie w tym, do tego po prostu no po praniu sie rozjezdzaly, nie no fatalne :P

teraz juz uwazam i tylko te 100 % bawelna tam kupuje chyba skocze po te portusie co masz sliczne

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Tenebre Pokaż wiadomość
No ja też nie dodaję żadnych zdjęć z takich powodów, instagrama i tak nie mam, ale na fb na razie się nie chwalę ciążą, tylko najbliżsi znajomi wiedzą. Zresztą tak właściwie to ja jeszcze żadnego zdjęcia brzucha nie zrobiłam nawet.

Ale śliczne te łowy. Ja się jeszcze powstrzymuję, ale coraz trudniej mi to idzie, tym bardziej jak widzę takie fajne rzeczy.

Co do wcześniejszych tematów to ja też z Bydgoszczy jakby co.

A mamy mieszkanie, 52,5m2, pierwotnie były 2 pokoje ale udało się zrobić 3 i każdy ma swoje okno więc jest ok. Kiedyś marzył mi się domek, potem jakoś mi przeszło, na szczęście mamy dwa balkony i dużo zieleni dookoła więc chociaż jakaś namiastka.
Rób rób zdjęcia ;d Dla siebie ja porownuje co jakis czas moje aktualne do podobnego tygodnia w 1 ciazy i myślę WTF czy ten moj brzuch oszalal teraz czy co

I jak planujecie 2 ciaze to robcie notatki, bo ja nie zrobilam i musialam przeszukiwac forum w starych postach
takie rzeczy jak:
kiedy mi te cholerne mdlosci przeszly
kiedy poczulam 1 ruchy
kiedy brzuch wyskoczyl
kiedy zaczelam miec cholerna zgage
kiedy pojawila sie kreska na brzuchu
hmmm chyba tyle rzeczy co by ewentualnei przewidziec kiedy w 2 ciazy do mnie zawitaja ?
21 tc córeczka
Stary 2018-04-27, 22:45   #857
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:

No to kupilas w ciemno ale idealnie zawsze najlepiej 100% bawelny bo oddychajacy material

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

No wlasnie mialam ostatnio pytac czy ktoras juz ma kreske na srodku ?
Bo ja nie a w aplikacji mojej pisze ze na tym etapie pewnie juz sie pojawila

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2018-04-27 o 22:47
Stary 2018-04-27, 22:47   #858
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
No to kupilas w ciemno ale idealnie zawsze bawelna bo oddychajaca

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Nie, jeszcze nie, no i wlasnie nie moge doszukac sie na kwietniowkach eeee kiedypisalam ze mi sie pokazala
Ale ale ! moze na zdjeciach zobacze
21 tc córeczka
Stary 2018-04-27, 22:48   #859
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrawiam z wrzesniowek

Cześć drociu! Ja tez zaliczyłam kilka takich pomyłek już !

PEDAGOG

Stary 2018-04-27, 22:55   #860
Suqub
Zakorzenienie

Ja w 1wszej ciąży kreskę zobaczyłam bardzo późno i była blada do końca ciąży.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 23:00   #861
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mwmwm91 Pokaż wiadomość
Mam na imię Marta, mieszkam pod Wrocławiem.
To moja pierwsza ciąża Dość ciężko przechodzę, a mianowicie - od 6tc do teraz mam mdłości, bóle żołądka, wymiotuję. Zanim zaszłam w ciążę miałam takie wspaniałe plany "Na pewno będę się dobrze czuć, przecież ja nigdy nie choruję, pojedziemy w maju na wakacje, w drugim trymestrze to już na pewno będzie super" HA HA. No i siedzę w domu, wykończona, kombinuję co tu zjeść, żeby nie zwrócić :P
Witaj

Cytat:
Napisane przez amiyaa Pokaż wiadomość
Ja już też nie nadążam za tymi terminami, z OM miałam 10.10 z usg gen 06.10 z wczoraj niektóre części ciałka są np na 2.10, kto to tam wie kiedy urodzimy

A zrobię Wam smaka, a co
Mm zrobiłaś smaka nie ma co

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

Cześć
-------------------
Ja już po wizycie u ginekologa. Bez zawachania wypatrzył, że będzie dziewczynka Zresztą śmiał się, że on tylko potwierdza przeczucia mam
Mała jest raczej większa jak na swòj wiek, ma ok. 200 gramòw, pięknie brykała.
gratuluję córci

Cytat:

Ja w pierwszej ciąży nie miałam w ogóle kreski i teraz się nie zapowiada:brzyd al:

za wszystkie udane wizyty, awusia się tylko nie meldowała po wizycie jeszcze
ja mam wizytę jutro, i ciekawa jestem czy coś zasugeruje ginek odnośnie płci.

Piszecie o mieszkaniu lub domu, ja od zawsze mieszkam w domu i cenię to choć to nie jest mój własny dom a rodziców i marzy mi się własny jednak. Ale też miałam i mam czasem zachcianki żeby mieszkać w mieście, ale tak jak piszecie są plusy i minusy mieszkania zarówno w domu jak i w bloku.
Stary 2018-04-27, 23:10   #862
Apola88
Rozeznanie

Ja juz mam lekko ta kreske. Blada ale wyrazna. Ona potem znika czy jak to jest?
Apola88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 23:12   #863
Esti10
Zakorzenienie

A ok czyli to nie jest powiedzaiane ze musi sie pojawic ?
Moze wogole nie byc tak ?
Stary 2018-04-27, 23:22   #864
krysztalek88
Zadomowienie

Cytat:
No to kupilas w ciemno ale idealnie zawsze najlepiej 100% bawelny bo oddychajacy material

U mnie jeszcze nie zniknęła do końca z pierwszej ciąży
Co do ubranek to fakt w Pepco są te fajne i te do du...
Ja natomiast jestem zakochana w ubranka z Tesco i jak są wyprzedaże to często kupuje na zapas. Jeszcze nie zdarzyło mi się trafić na felerne. No może oprócz takiego ciepłego pajaca, który jest po prostu za wąski na raczkach, A z mojego W . żaden grubas.

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
A ok czyli to nie jest powiedzaiane ze musi sie pojawic ?
Moze wogole nie byc tak ?
Tak może W ogóle nie być. Ja miałam bardzo wyraźną do pępka, A od pępka też wyraźna, ale cienka kończyła się na biuście z poprzedniej ciąży zdarzyła mi się lekko wybarwic ta część od pępka wzwyż.

Stary 2018-04-27, 23:23   #865
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krysztalek88 Pokaż wiadomość
U mnie jeszcze nie zniknęła do końca z pierwszej ciąży
Co do ubranek to fakt w Pepco są te fajne i te do du...
Ja natomiast jestem zakochana w ubranka z Tesco i jak są wyprzedaże to często kupuje na zapas. Jeszcze nie zdarzyło mi się trafić na felerne. No może oprócz takiego ciepłego pajaca, który jest po prostu za wąski na raczkach, A z mojego W . żaden grubas.

Czyli moze bedziesz miec ciaglosc
Tzn ze pojawi sie ta nowa i bedzie znowu wyrazna
Stary 2018-04-27, 23:26   #866
krysztalek88
Zadomowienie

Cytat:
Czyli moze bedziesz miec ciaglosc
Tzn ze pojawi sie ta nowa i bedzie znowu wyrazna
Może tak być.
A czy któraś ma już siare? Ja jak tylko małego odstawiłam to owszem mleczko się po miesiącu straciło, ale pojawiła się siara. To chyba przez kp, bo w pierwszej pojawiła się tuż po porodzie.

Stary 2018-04-27, 23:34   #867
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krysztalek88 Pokaż wiadomość
Może tak być.
A czy któraś ma już siare? Ja jak tylko małego odstawiłam to owszem mleczko się po miesiącu straciło, ale pojawiła się siara. To chyba przez kp, bo w pierwszej pojawiła się tuż po porodzie.

Ja mam. Teraz już tak nie odczuwam ale jak się pojawila tylko to mialam wrażenie, że mi tak samoistnie wycieka.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 23:44   #868
awusia
Zadomowienie

Heja!
Zapomnialam dzisiaj telefonu i po wizycie u gina pojechalismy na obiad i od razu do Katowic do kina.
No wiec na 80% dziewczynka wszystko super. Krwiak zniknal. Szyjka wzorcowa. Wyniki dobre. Pomiary potwierdzaja wiek ciazy. Ulga na maxa TZ troche zawiedziony
No czas sie pakowac i urlop. Zycze Wam udanej majowki!
My w mieszkaniu mamy 12m taras. Czesto siedze na lezaku, na kanapie i czytam. Postawimy tam tez piaskownice i zjezdzalnie. Bedzie mini ogrodek
Aha.. widze ze zmagacie sie z suszeniem. Polecam suszarke bebnowa. Ok glupio wyglada suszarka na pralce ale ten komfort.. ja teraz mam pralko-suszarke i za nic nie oddam. Nienawidze suszacego sie prania...

awusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-27, 23:45   #869
Esti10
Zakorzenienie

No wklejam moja falde tluszczyku bo mnie to brzuszka ciazowego nie przypomina a waszym zdaniem ?
A to czarno biale to jest ta spodniczka z hm jak ja sobie calkiem naciagnelam fajna z niej sukienka co nie ?
No i tu mam brzuch jakbym sie najdla fasolki po bretonsku i miala wzdecia a nie brzuch ciazowy
Zrobilam czarno biale zeby sie wyszczuplic tak wiem glupia ja jakby niby to cos dalo
Nie wiem chyba ze ktoras z was widzi niby w tym ciazowy brzuch ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7918.jpg (77,2 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7927.JPG (85,6 KB, 61 załadowań)
Stary 2018-04-27, 23:48   #870
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez awusia Pokaż wiadomość
Heja!
Zapomnialam dzisiaj telefonu i po wizycie u gina pojechalismy na obiad i od razu do Katowic do kina.
No wiec na 80% dziewczynka wszystko super. Krwiak zniknal. Szyjka wzorcowa. Wyniki dobre. Pomiary potwierdzaja wiek ciazy. Ulga na maxa TZ troche zawiedziony
No czas sie pakowac i urlop. Zycze Wam udanej majowki!
My w mieszkaniu mamy 12m taras. Czesto siedze na lezaku, na kanapie i czytam. Postawimy tam tez piaskownice i zjezdzalnie. Bedzie mini ogrodek
Aha.. widze ze zmagacie sie z suszeniem. Polecam suszarke bebnowa. Ok glupio wyglada suszarka na pralce ale ten komfort.. ja teraz mam pralko-suszarke i za nic nie oddam. Nienawidze suszacego sie prania...

awusia no lepszych wiesci na koniec dnia nie moglas tu przyniesc
super ze wszystko dobrze i gratki chyba za coreczke
A na czym byliscie w kinie ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości