|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Cześć Wiolka!
Cappuccino na pewno było pyyyysznnneeee ![]() natalaplo - witamy ponownie ![]() Gratuluję zmiany stanu cywilnego! Kolejna Żonka ![]() Ale Ci fajnie, że odpoczęłaś i super, że nic nie przytyłaś!
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- a może jakimiś zdjęciami sie pochwalisz ![]() ![]() Mam takie pytanie, dużo ćwiczysz na stepperku?? i jak tam rezultaty?? da radę na tym spalić coś z udek
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga tylko dla osób o mocnych nerwach moje boczki
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie tak jak mają inni, że jak zjedzą pare pierniczków (pare, hihi ) i wz'etke na spółkę z psem to od razu im przybywa 5cm w talii.. no właśnie dziewczyny. Tak mnie wysadziło, że dzisiaj mój brzuch to nie balon, ale jakaś piłka lekarska. ![]() Ja się zaraz popłaczę. Jeżeli Ty Kasiu masz boczki, to ja się wyprowadzam z tego wątku. W ogóle jakieś chudzielce się odchudzają, a taki grubasek jak ja, się tu nieswojo czuje, no.. ;| ps. Masz ślicznie wciętą talie i ja na Twoim miejscu kopnęłabym w tyłek SB i żyła normalnie, a nie na diecie. -__- |
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka - rozumiem, że czegoś tam w sobie nie lubisz, jak każda z nas, ale nie przesadzaj, bo ja tam boczków nie widzę
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam boczki
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam uważam, że można być krytycznym dla siebie, ale w granicach rozsądku. Bo jeżeli Ty masz taki ładny brzuch, nie masz boczków a serwujesz nam napis "tylko dla ludzi o mocnych nerwach" to coś jest nie tak. Bo ja tam i jak inne dziewczyny nie widze nic strasznego. Co najwyżej ładny, wyrzeźbiony troszkę brzuszek. Dziewczyny, trochę rozsądku. Diety nie zawsze są okej. Trzeba wiedzieć kiedy przestać.. |
|
|
|
|
#1688 |
|
Rozeznanie
|
marzeniątko - ja normalnie chyba tez bym przytyła... no kurde... takie jedzenie, tyyyyle jedzenia, jakies fryteczki, rybki panierowane, ziemniaczki, gołąbki, kolorowe zdradliwe drinki itp itd np o 23 w nocy
ale to u mnie to emocje... mówie Wam... ciągle jakieś nowe rzeczy, ślub, obrączka, kieca, wycieczki i tak dalej ![]() jakbym tak normalnie jadała, w normalnych trybie życia to bym z 5 kg przytyła... onaella - na stepperku Cwicze ok 20 min dziennie... czasem 7 dni w tyg, czasem 4... na agrafce prawie codziennie oglądając TV... czasem 10 min, czasem 40 min... są efekty - uda i pupa smuklejsze, mniejsze obwody, mniej "nierówności", brzuch tez lepszy, jezeli "skręcasz" sie przy chodzeniu... boczki znikają i nie mozna cwiczyc odrazu ponad godzine jak to niektórzy robią.... jak ja tak zaczelam to tylko mięsnie mi sie porobiły a nic z obwodów nie zleciało!!!kaska87 - te Twoje "boczki" to ja Cie prosze... moze teraz mam małe, ale kiedyś (po hormonalnym leczeniu) miałam booooooki, boookiska, boczuchy w porównaniu do Twoich... a i tak uważałam ze nie są jakies totalnie masakryczne na tyle ile utyłam...dziękuje plażowiczkom za gratulacje ![]() a zdjęcia... hmm... chyba umieszcze jakies a co tam! ale to później, bo w pracy nie mam...
|
#1689 |
|
Wtajemniczenie
|
natalaplo gratuluję
. I nie pisz nawet o takich pysznościach, bo nam tu ślinaka cieknie kaska87 gdzie Ty masz te boczki dziewczyno? coś przesadzasz chyba. Dużo bym oddala za taki brzuszek i talie heh- ja też dziś cappuccino wypiłam- karmelowe mokate. Pierwszy raz od x miesięcy przynajmniej |
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie! Ślinka nam cieknie.
Ja już po szmatkę poszłam, żeby wytrzeć z biurka ślinkę. ![]() ![]()
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
no ok kaloryfer powraca bo robie po 300 brzuszków dziennie ale co z tego skoro boczki dalej sa
będe miec kaloryfer i po bokach jego obsatwę...
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzenka Kochane stworzonko z Ciebie, dziękuje za odwiedziny..wiesz gdzie ![]() i odpisałam Ci już tam coś i czekma na wiadomość Pw |
|
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Ale TY NIE masz boczków. Ty masz taką śliczną figurę! Ładne wcięcie w talii i zapewne zaokrąglone biodra.
|
|
|
|
#1694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ale skoro się upierasz |
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1697 |
|
Rozeznanie
|
ja zaczełam od 10-15 min dziennie, ale cwiczyłam codziennie
![]() myśle ze jakbyc zaczeła od 20min, nawet do 30 min byłoby tez ok byleby nie rzucac sie odrazu po godzine, dwie! po pierwsze - zakwasy po drugie - mięsnie zamiast spadku obwodów po trzecie - mnie na początku kolka szybko łapała ![]() teraz cwicze juz ponad pół roku 20-30 min dziennie i nie codziennie i efekty są korzystne ![]() podsumowując - między 10-30 min na start jest ok, zależy teraz tylko wszystko od Twojej kondycji
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
no tak przeciez pisałam, ze chudniemy razem do slubu
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle tylko musisz pamiętać, brzuszki to raczej siłowe ćwiczonka, które nie spalają zbytnio tkanki tłuszczowej, ale rozbudowują mieśnie. Myślę, że jakieś aeroby jeżeli już byłyby skuteczne. Czy skrętoskłony etc. ;]
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tez ten problem, ze mam uda bardzo rozbudowane (po 6 letnim trenowaniu lekkoatletyki), dlatego bardzo bym juz nie chciała aby mi sie mięsnie rozrastały tylko zeby spadł ten tluszczyk co na nich jest ![]() ojoj, no tak....ups....ale palnęłam, teraz mi sie przypomniało
|
|
|
|
|
#1701 |
|
Wtajemniczenie
|
natalaplo gratuluje bycia zonka
![]() kaska87 Ty masz ladny brzuszek i zadnych boczkow!!!zaopatrzenie zrobione i lodowka pelna produktow SB I faza ;D
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Grzeczna Niezapominajka, grzeczna, cacy, cacy
U mnie też lodówka i żołądek dobrze wypełniony/a ![]() onaella buziak a tak apropo, to stepperek wydaje mi się, że tez Ci trochę rozbuduje te nóżki. Nie lepiej typowo aeroby? |
|
|
|
#1703 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Stepper napewno Cie nie "odmięśni" Ja tam szczególnych mięśni nie miałam, więc na mnie podziałał ok stepper
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8324025]Święte słowa
Potem zaczynaja sie problemy.Ja już prawie po pracy U mnie co prawda się rozpogodziło, ale cóż.. pogoda taka niepewna, że strach gdziekolwiek się wybrać, bo jak zaraz lunie, to nawet parasolka nie pomoże. Dlategóż to siedzę w domciu, z tyłeczkiem i sprzatam, gotuje, full serwis . ![]() ![]() a Ty kochana co dzisiaj na obiadek robisz ? Może sobie spapuguje na jutro. |
|
|
|
#1706 |
|
Konto usunięte
|
Dziś bedzie pierś kurczaka w przyprawach i brokuł w serze, jezeli skabinuje coś ładnego wstawie na bloga
Wszystko zalezy czy wena chwyci ![]() 15 sie zbliza, pedze do domu
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8324190]Dziś bedzie pierś kurczaka w przyprawach i brokuł w serze, jezeli skabinuje coś ładnego wstawie na bloga
Wszystko zalezy czy wena chwyci ![]() 15 sie zbliza, pedze do domu [/QUOTE]Wstaw, wstaw i pędź, pędź :PPa ja idę robić mizerię z jogurtem naturalnym
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w solarium usmążyc smutki (boczki)
co moge ćwiczyć nie mając w domu steperka ani twistera?
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
hmm..to ja juz nie wiem, najwyzej bede cwiczyc po 20 minut dziennie, umieśnie je troche napewno no ale tluszczyk spadnie też , no bo nie da sie tylko umiesnić cwicząc nie spalacjac tluszczyku, a jak zobacze ze cm sie zwiekszaja to najwyzej juz nie bede, ale pamiętajmy ze przez miesiac nie nabuduje sobie miesni bo wszyscy sportowcy wygladali by jak terminatorzy
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a propos 'odmięsniania', taka jest prawda, że wszystkie siłowe ćwiczenia zwiększają mięśnie ale i spalają tłuszcz. jeśli nie chcecie być za bardzo umięśnione, to po każdym ćwiczeniu należy się porozciągać - po bieganiu głównie łydki i mięśnie dwugłowe (zresztą czworo- też) uda.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

wystarczy Marzena 

ale to u mnie to emocje... mówie Wam... ciągle jakieś nowe rzeczy, ślub, obrączka, kieca, wycieczki i tak dalej
będe miec kaloryfer i po bokach jego obsatwę...