![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kolczyk "Monroe" nad górną wargą
Ja ciągle sie zastanawiam gdzie zrobić , czsami chce juz wszędzie w brwi ,brodzie , w jezyku, MONROE ,wlasnie nad tym ostatnim zastnawiam sie ,bo z tego co widzialam niestety nie wszystkim ,to pasuje.Nie wiem czy mi by pasowal.Poza tym , jak myslicie czy ,to mozliwe ,ze od kolczyka w nosie (mialam trzy razy) dwa razy chyba z tej samej strony ,teraz nie nosze zarosła dziurka,ale wlasnie po tym ostatnim zostal lekki slad i z tego co zauwazylam na zdjeciach lekko ta strona mi jakby opada :| Nie wiem czy tak krzywie nos
![]()
![]() |
#92 |
BAN stały
|
A moze mi ktos powiedziec czy moge juz korzystac z solarium jesli miesiac temu robilam labret madonne(monroe)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
jezeli juz sie zagoil, typu nie ropieje i nie ma napuchnietej obwodki wokol preta to spokojnie mozesz!, ja mam monroe od poczatku wrzesnia, kumpel ktory specjalizuje sie w przekluwaniu ciala przebil mi na domowce, oczywiscie rekawiczki,igla wszystko zakupione w aptece i odkazone.Sam moment przebicia nie bolal ale czekalam z przeciagnietym welfronem 2minuty bo kumpel odkazal kolczyk i troche juz zaczynalam krzyczec ze boli i zeby szybko konczyl
![]() ![]() Dagirll, mam ten sam problem ,kolczyk w nosie nosilam przez 2lata, sciagnelam kiedy zrobilam monroe i tez chociaz minelo juz pol roku mam zarosniety slad i jakby opadle skrzydelko nosa ale jade z korektorem i nic nie widac.
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
BAN stały
|
dzieki za rady! koczyk mi juz nie limfieje(?) ale ostatnio zachaczyl mi o zeba(w sobote zmieniam sztange na krotsza)i pociagnelam go jakos od wewnatrz i znowu mnie pobolewa jak go rusze;/ ehh...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
zaczerwienienie nie jest juz tak duze ale jednak troche jest...mial ktos kiedys tak? w sumie klczyk mam od ponad 2 tygodni... martwie sie ze to zaczerwienienie mi juz nie zejzie!!!!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Macie więcej zdjęć tego kolczyka?
I jeśli mam aparat ortodontyczny to mogę sobie go zrobić? Pisałyście, że przeszkadza przy myciu zębów, jak jest aparat to ogólnie się trzeba namęczyć z myciem zębów, więc nie wiem czy by mi ten kolczyk jeszcze nie przeszkadzał albo wadził o aparat.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Spokojnie z ta czerwona obwodka, jak juz pisalam ja mam od wrzesnia i do teraz czasami robi mi sie na kilka dni czerwona obwodka ale smaruje mascia i znika.Coz ja od lipca bede miec tez staly aparat orto. ale ja mam dosyc nisko ulkowanego kolczyka tak ze byc moze bedzie haczyc mi o aparat, bede zmuszona go wyciagnac bo aparat jest dla mnie wyzszym priorytetem, ale jezeli ty masz zamiar przebic dosyc wysoko nad warga to nie ma przeszkod.
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
mam pytania xD ...:
![]() 1. czy przekłucie boli? ;P 2. jak to pielęgnować ? xD 3. ile to kosztuje xD ? 4. czy jak wyjme kolczyk powiedzmy na 6 godzin do dziurka moze mi zarosnąc?? ;> xD hehe xD pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Zrobiłam sobie monroe trzy dni temu, i jestem strasznie zadowolona. Wogóle nie przeszkadza przy jedzeniu i myciu zębów, czuję sie jakbym miała go od zawsze.
Gorąco polecam Studio Dereniowa w Warszawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Cześć! Mam wielka ochote zrobić sobie kolczyk, tylko zastanawiam się czy labret czy madonne(monroe), jak sądzicie, który jest fajniejszy?? Mam pytanko jaki kolczyk będzie najlepszy? Chodzi mi o grubość i długość pręta... Im mniejszy, cienki tym lepszy, ponieważ zostaje mały ślad, tak?? Chce mieć mała kuleczke z brylancikiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
a juz tak sie zastanawiam nad tym kolczykiem i chyba nie bd robic...
![]() a Wy miałyście dużą opuchlizne?? i wogole czy wam to przeszkadzalo? :P:P juz sama nie wiem...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Pytałaś jeszcze czy taki kolczyk nie przeszkadza. Cóż, na początku tak bo labret jest dłuższy, a kiedy opuchlizna zejdzie musisz go nosić jeszcze 2tyg. Dopiero później dostosujesz sobie długość pręcika do Twoich ust. pozdrawiam i w razie jakichkolwiek pytań chętnie odpowiem ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Strasznie mi się podoba taki kolczyk, ale sama się chyba nie odważę go zrobić...^^'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
hmmm....chyba narazie nie bd robila se tego kolczyka :P xD, bo dopiero mam 14 lat i nie wiem jak zareagują w szkole..xD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Mi też bardzo podoba się taki kolczyk i chciałabym sobie zrobić ale za miesiąc jadę na wakacje i nie wiem czy będę mogła normalnie się opalać, boję się że mogą wystąpić jakieś skutki uboczne?
![]() Chciałam jeszcze zapytać, czy mogłabym sama sobie przekłuć? Co prawda, pępek, uszy, nos sama przebijałam ale nie wiem czy akurat nad górną wargą nie ma jakiegoś nerwa czy czegoś co mogłabym uszkodzić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
ja tez mam pytanko. zrobilam sobie kolczyka na gornej wardze ze dwa dni temu no i pierwszego dnia wogole nie bylo opuchlizny i nic nie bolalo a teraz tak spuchl ze od spodu troche mi sie jakby "wciska" w warge i troche ropieje.. kazali mi to rumiankiem czesto plukac ale ja oprocz tego kupilam sobie żel sachol. myslicie ze to tak ma byc i mam czekac az opuchlizna zejdzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie do was dziewczyny czy mozna gdzies kupic taki koleczykli ale na magnes? chculabym sobie przekluc dolna warge, jednak najpierw chce wyprobowac jak to wogole wyglada na mnie
![]()
![]() |
#110 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Ja tydzień temu zrobiłam sobie monroe w salonie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
wildcat.pl
"When you loved the one who was killing you, it left you no options. How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it? If it was someone you truly loved?" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Witam, postanowiłam się wtrącić bo sama posiadam dwie madonny.
wstawiam zdjęcie, możecie sami ocenic czy okej czy nie. mam jeszcze septuma który widać w nosie jak równiez kolczyk w wędzidełku nad wargowym. postaram sie wstawic, ale niestety narazie nie moge znależć zdjęc tego. miłego kolczykowania. a przypomniała mi się historia w szkole. ja robiłam te madonny jak miałam 15 lat więc 2 gimnazjum ;D miałam straszne pogadaanki od nauczycieli, wiec musiałam je zakeljac plastrami., wyglądałam mega zabawnie ![]() http://i38.tinypic.com/axmz5u.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
znalazłam to zdjęcie z kolczykiem w wędzidełku. wyglądam jak dałn, ale to normalne, zdjęcie stare bardzo, bo jestem bez septuma i snake bites.
http://i37.tinypic.com/2zg7ytl.jpg naprawde wybaczcie za moją twarz ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
w ogóle ostatnio tak sobie walnęłam w madonne, że mialam straszną opuchlizne. ale juz jest okej trochę piecze, dziwna spreawa bo robiłam ją 1,5 roku temu. ogólnie kolczyki nie bolą przynajmniej mnie. chcę jak narazie syrface bar po obu stronach i stearnum. ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
mi moje kolce odzywają się czasem w trakcie jakiejś choroby
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.