|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Bułgaria - Złote Piaski
eewciaaa2503 !
moja siostra była w hotelu El Hana beach ;] i mowi ze hotel jest świetny ! ;p |
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
O no to super, moglabys siostry zapytac czy to prawda ze kelnerzy sa wredni, sprzataczki kradna, lazienki brudne, grzyb po scianach ida i woogole.....
aaaa co ja mam tam zabrac wogole hehehe... dziekuje kochana za info ;*
|
#273 |
|
Przyczajenie
|
nie straszę tylko uprzedzam
w moim hotelu kelnerzy byli za***iści łazienkę mieliśmy czystą a grzyba na ścianie się nie dopatrzyłem, także w hotelu to chyba tylko sprzątaczki były minusem ( choć rzeczywiście facet na recepcji był jakiś gburowaty ), ale podejrzewam że duzo zależy od miejsca gdzie trafisz - ja byłem w *** hotelu na jakimś zadupiu (Mediva coś tam). Na mieście owszem o wszystko i z każdym się targujesz ( pamiętaj żeby mówić że jesteś z biednej Polski - wtedy jeszcze bardziej schodzą z ceny - niż np. Niemcom).
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
A w jakim jezyku mam do nich mowic? Bo slyszalam ze z angielskim to u nich nei za dobrzee ... ja tez jade do *** wiec mzoe nie bedzie tak zle.... dziekuej za info
|
#275 |
|
Przyczajenie
|
Spokojnie dogadasz sie po angielsku, albo francusku;]
Kelnerzy podobno mili i przystojni, sprzataczkom zostaw na łóżku 1dinara, to ładnie posprzątaja i na 100% nic nie zginie Grzyba brak, łazienki w miare. bede miała zdjecia to ci podeśle ![]() UWAGA !!! Szukam chłopaków którzy wybierają sie z Beaturu do ZORY w terminie 19-30.07, ktorym brakuje jednego osobnika do pokoju !!Jedzie ze mna kolega [15lat, bardzo fajjjny^^] niestety nie znalazl nikogo kto pojedzie z nim [chodzi o jakiegoś kolege]. z racji iz załozyłam sie z nim, ze znajde mu kogos do pokoju, PROSZE!!! O pilny kontakt ze mna wygrana z zakładu sie podziele !!
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2008-07-16 o 19:17 Powód: post pod postem, prosze korzystac z edycji |
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuej Ci bardzoooo! wlasnie dowiedzialam sie ze byla tam rowniez jakos dwa tyg. temu moja kolezanka
wiec juz wiem conieco )))) ale dziekuje za info za zdjecia bylabym bardzo wdzieczna podziekuj siostrze za chec dzielenia sie wspomnieniami hehe Niestety nie znajde Ci kolegii do pokoju, ale moge powiedziec ze bardzo mily hotel, tylko troszke daleko do plazy, ale coz, czassami te iklka dziesiat schodow i szeroka ulica nie robiiii roznicy kiedy chce sie plazyyy i wodyyyy ![]() ![]() ![]()
|
#277 |
|
Przyczajenie
|
hehehe a jesli jeszcze dzieki tym schodom, zrzuce nieco ciałka to moge po nich caly dzień biegac
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
hehehe a zebys weidziala ze to naprawde bardzo dobry pomysl! ja chce zrzucic 7kg! heheh
wiec tez by mi sie przydalo..
|
#279 |
|
Przyczajenie
|
Co do wypowiedzi crash ,to ja dodam jeszcze (nie pociesze Was) , ze po ponad 30godzinnej podrozy, na odbior pokoju czekalismy 7 godzin siedzac na walizkach przed hotelem ;/ Brudni , zmeczeni ;/ Droga powrotna to samo - wykwaterowanie 8.30 a odjazd autokaru ok 16 ;/ Oczywiscie to wszystko w Dianie ;P
Jedzenie non stop to samo, na kolacje codziennie frytki (bleee;/) i zazwyczaj podawane na zimno. Pokoje malutkie, 3 łóżka ledwo wciśnięte, jakieś biurko, szafę bez półek miałam, także nawet się nie rozpakowałam. Łazienka OKROPNA ;/ prysznic bez zasłonki, woda lała się po całej łazience ;P Wychowawców mieliśmy fajnych, pełen luz, każdy robił co chciał. |
|
|
|
#280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#281 |
|
Przyczajenie
|
siemano, właśnie wróciłem ze złotych piasków - byłem w "zora" i wiecie co, nie narzekam a jestem naprawde wybredny. pokoje czyste zadbane, łazienki są odnowione (tylko że bez wentylacji) no i żarcie jest mistrzowskie - w sumie jest szwedzki stół i nakładasz sobie co chcesz. tak więc jest za***iście
. lipka jest tylko jak się wraca na*******onym z plaży do ośrodka bo trzeba przejść 220-230 schodkó. i zmiencie temat to jest bułgaria a nie pierdo*** odchudzanie ... pozdrawiam podrużujących
|
|
|
|
#282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bylam w ZORZE kilka lat temu, taaaaa podroz po schodach po spozyciu jest trudnaaa ale no coz:d pobyt wspominam bardzo milutko! A co sie dzieje teraz z ta ulica przed schodami, zaraz obok hotelu? Jakies pasy chociaz, moze jakis tunel zrobili??
|
|
#283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam kilka pytan co do tego hotelu i ogolnie o ZP 1. Mam skonczone 18lat, nie bedzie problemu z alkoholem, papierosami albo dyskotekami? 2. Lepiej chodzic na baseny ktore podobno sa bezplatne czy na plaze? 3. Jaka pogoda, opaliles sie? ![]() 4. Jakie te pokoje? są 3osobowe? duze, male? 5. no i czy mozna wracac do hotelu o ktorej sie chce czy sa jakies limity?
|
|
|
#284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Po podróży praktycznie z każdego biura ktoś czeka pod tym hotelem... Także czekałam, ale jakoś koło 2-3 godzin..? W drodze powrotnej mieliśmy gorzej, bo wykwaterowanie mieliśmy o podobnej godzinie, zaś odjazd po 18 ![]() Jeśli chodzi o frytki, to mam do tej pory obrzydzenie Ale jak poczekało się na "świeżą" dostawę, to zwykle były cieplejsze ![]() Aaa i dalej pamiętam ten ketchup znakomity, który ciągnął się jak kisiel normalnie W łazience zasłonkę niektóre pokoje miały, ale była tak pozlepiana, że wolałam ja jej np. nie używać ^^ I ten odpływ... Koleżanka miała bajorko w przedpokoju, a basen w łazience, więc możecie sobie to wyobrazić...
"lubisz hardcore..." ^^ (...) nie oceniaj ich, są wk****eni, nie zazdrośni dla takich jak my nie ma już nic, nawet miłości kumasz mogę zagrać o to życie w kości bo nie mam nic do stracenia oprócz niepewności... |
|
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
A był ktoś w hotelu Delfin** ?
|
#286 |
|
Przyczajenie
|
Kto jezdzie na obóż młodzieżowy do Złotych Piasków w terminie 22.07-04.08, do Hotelu Horizont, z biurem podróży GRO-TOUR - chciałbym poznać moich przyszłych podopiecznych.
wychowawca |
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
ja jade , ja ja !
|
|
|
|
#288 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#291 |
|
Przyczajenie
|
to my tylko we 2 jedziemy ?
hehe......Jedzie ktos 1.08 ? |
|
|
|
#292 |
|
Przyczajenie
|
hej .Podpinam sie ![]() Ja jade do Zlotych Piasków z Almaturem 26.07-9.08 . Moze ktos się wybiera?? A tak na doczepke to ciekawa jestem jak bdzie po przeczytaniu całego tematu mam nadzieje ze będzie jak większa część pisala czyli świetnie Lepiej być optymistą![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Maudy to się może spotkamy, bo ja tez na studencki od 27.08 do 08.09
|
|
|
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
Bagera w jakims klubie sie napewno spotkamy
|
|
|
|
#295 |
|
Przyczajenie
|
Hej, Jade 20 sierpnia do Bułgari, Św Włas do Hotelu Nikola z biura Alfa Star. Moze ktos tam był niedawno?
|
|
|
|
#296 |
|
Zadomowienie
|
a byl ktos w hotelu Peev ?
ja najprawdopodobniej bede tam od 01.08-08.08
|
|
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
a czy ktos moze wie ile mozna z bulgari do polski wyrobow z zawartoscia % przywiesc ??
|
|
|
|
#298 |
|
Przyczajenie
|
podlaczam sie do pytania ,,maudy"
|
|
|
|
#299 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.

w moim hotelu kelnerzy byli za***iści
Grzyba brak, łazienki w miare. bede miała zdjecia to ci podeśle