|
|
#361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
w Rybniku tez jest sporo ale juz ponoc nie ma Natury Wcale nie wymagasz za duzo SP to podstawa dla kosmetoholiczki ![]() Cytat:
wyobrazilam sobie siebie z tym tunczykiem Cytat:
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ mi opowiadał, że widział jak obrabiali ten film. Podobno jak koleś tnie tego tuńczyka na kawałki, wszędzie tryska krew (blee), ale tak obrobili, że wszystko jest czyste, ani kropelki w filmie nie ma
![]() Facet tam wszystko od podstaw robi. Chociaż tyle dobrze, że nie wyciąga tych wszystkich ryb żywych z akwarium, tylko już je ma, jak to mawia mój młodszy brat - deadnięte (znaczy martwe i przejść do następnych kroków
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
Idę się zabrać za pranie i porządki. Potem muszę jeszcze usiąść nad listą pytań do nowych szefów, jaką mam przygotować na 30.07. Chcę jeszcze spisać kilka uwag, tak na gorąco po wczorajszym dniu. Przynajmniej się czymś zajmę i nie będę się wściekać
|
#364 | |||
|
Zakorzenienie
|
No niestety nie udało się
Jestem nieuleczalna ![]() Cytat:
Cytat:
, albo jakiś "bajkowy" pies - oczy, wykrzywiona buzia heheheMoje zakupy są niebiesko-pomarańczowe ![]() - 2 micelki Ziaji - z listy - tusz pogrubiający Pierre Rene (w błękitnym opakowaniu) tusz, czyli z listy - niebieski błyszczyk Essence IL - juz nie z listy ![]() - pomarańczowy błyszczyk Essence IL - j.w. - brązujaco-rozświetlający puder Essence SC - no co samiutki biedaczek sobie lezał, wiec Hosenka mająca dobre serduszko bez wahania podjęła sie decycji o adopcji i zaopiekowania się sierotką ![]() I dostałam gratisowe 3 szklanki z logo Natura ![]() Cytat:
Mogliby już coś nowego wymyśleć ... Dezodoranty w sumie ok, ale lakier o zapachu kiwi ...
|
|
#365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak rzyrafka wróci z zakupów to mam nadzieję przyniesie dobre wieści o Essence w Solvayu(oby Ibiza tam była Cytat:
Wg. mnie peelingi i szampony oraz odżywki do włosów jeszcze mogą być, a nie tak wszystko EDIT: Jeszcze pytanko do naszych moderatorek KWC: jak to jest ze zgłaszaniem właśnie takich kosmetyków z sezonówek(jak Essence)? Bo kilka kosmetyków z serii Beach Club jest zgłoszonych(z Ibizy czy Sun Club nie ma nic narazie), ale czy można wogóle zgłaszać takie sezonówki do KWC?
|
|
#366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozna ale ja tunczyka nie bardzo lubie w takiej formie.Wole lososia albo maslana ![]() Cytat:
A teraz mow co cie tak urzeklo w blyszczykach essence bo wczesniej chyba ci sie nie podobaly?Kurcze jak sie wkurze to sie dzis po Tz ta do pracy przejade i kupie sobie niebieski blyszczyk a co!tylko musze uwazac bo mnie ten ich duzy brazer kusi jak cholera.. ps.Hosenko napisz prosze conieco o tym niebieskim blyszczyku essence.Nie wyglada sino na ustach? mocno chlodzi? szczypie?
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2008-07-24 o 13:14 |
||
|
|
|
#367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny trzymajcie mnie, bo nie mogę Pewnie niektóre z Was pamiętają, jak opisywałam, co zastałam w mieszkaniu TZa po wprowadzce w kwietniu. Szlag mnie przed chwilą trafił. Wybraźcie sobie, że wyniosłam właśnie 5 ogromnych worów i kartonów z "niepotzrebnymi rzeczami" wyjętymi z szafy TZa, spod łóżka, z szafki na płyty, etc. Nawet z kosza na brudną bieliznę wyjęłam kawałki drutów, jakieś śrubki i uszczelki
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2008-07-24 o 13:20 Powód: lit. |
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Gayenko, widziałam je wczesniej i mnie przeraziły
Ale w wątku o Essence dziewczyny chwaliły te błyszczyki i pisały, że tylko tak przerażająco wygladają w tubkach, więc dzisiaj popatrzyłam na nie łaskawszym okiem I rzeczywiście - testuję teraz niebieski i fajnie chłodzi - podobnie do Bourjois ale dłuzej się ten chłód urzymuje. Drobinki sa minimalne, nie ma słońca, więc może dlatego je subtelnie tylko widać?AHA!! Pochwale sie jednak, ze kuisł mnie jeszcze lakier Pierre Rene - czerwony z drobinakmi ale odłozyłam dzielnie Bo stwierdzilam ze mam podobny :p
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-07-24 o 13:53 |
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
wyzbieralam sie i ide. sukces normalnie, bo wstalam po dziewiatej i do tej pory szwedalam sie po domu. zjadlam golabki, ugotowalam obiad i teraz moge isc. musze zahaczyc o kantor, bank, apteke, drogerie. moze wpadne do galerii krakowskiej ale nie wiem, czy mam chec odwiedzac tego molocha...
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie leje i jest szaro
Brutalne zderzenie z rzeczywistością. W dodatku mój komputer się zepsuł, a rodzinka zabrała oba laptopy ze sobą na wyjazd Ja dzisiaj już wyskoczyłam do banku, bo wczoraj baba w kasie w almie nie oddała mi karty, a ja byłam przymulona po locie i zorientowałam się w domu... Niestety niby jej tam nie znaleźli, więc zastrzegłam, a dzisiaj poszłam składać wniosek o nową. Wskoczę też dzisiaj na moment do arkad wrocławskich, bo mam obok domu, a potrzebuję jakieś drobiazgi z Rossmanna i zerknę przy okazji, co tam w H&M i Roxy. A potem idę do TŻ, wczoraj zrobliśmy (właściwie on zrobił) pyszne leczo
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kusisz oj kusisz kusicielko jedna Aaa Hosenko wachalam te serie z biedronki i pachnie ladnie ![]() Widzialam tez nowe balsamy stopniowo brazujace (producent Tolpa) za 5,99 i jak mi sie brazowidla skoncza to moze sie skusze.. Wlasnie wylazlam z wanny zrobilam sobie masaz moim ukochanym zelem peelingujacym sss z avonu (czemu go wycofali ..no czeeeeemuuuu Zrobilam peeling zelem z peelingiem YR ,na glowe dalam maske gloria a potem jedwab Kallos i teraz siedze dumna i blada z maska avonu sake i ryz Nareszcie cos ze soba zrobilam..uff.
|
|
#372 | |||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ice dzięki za wyjaśnienie sprawy z tymi sezonówkami Trzeba będzie zgłosić do KWC te błyszczyki IL i paseczki SC
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz mi się przypomniało - pisałam Wam kiedyś, że dostałam do testowania Cryform Eisenberga na cellulit. Efekty były widoczne po 2 tygodniach
Jest rewelacyjny, tylko trochę wysusza ![]() Jak będzie promocja, że jeden produkt + drugi za 1 zł, bo chyba kupię. ![]() Aha, ogłaszam, że co najmniej do końca sierpnia nie kupuję żadnej pielęgnacji. Mam zapasy chyba do końca roku, moja szafka wygląda jak drogerio-apteka w miniaturze!
|
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie go można kupić (z taką fajną promocją )?EDIT: doczytałam, że w Sephorze
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie wyszlam
![]() cos dziwnego stalo sie z moimi rzesami. na wczasach pomalowalam je moze ze dwa razy, dzis po dlugiej przerwie pomalowalam je moja krolowa helenka i oniemialam - nigdy nie mialam takich rzes, nawet po odzwyce czarnomorskie powietrze dobrze im zrobilo, nagle tak duzo ich jest i takie dlugie. no piekne, napatrzec sie nie moge
|
#377 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Mnie dzisiaj chyba żadna siła nie zmusi do wyjścia z domu.
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Snow, Zizou, witajcie, brakowało Was tu
Ja po wcozrajszych urodzinach jestem dziś troszeczkę zmulona, ale jutro jade na weeekend na Mazury Cytat:
To witaj w klubie, bo ja kilka dni temu ogłosiłam taki sam odwyk Będziemy się wspierać, prawda?
|
|
#379 |
|
Zadomowienie
|
Spieszę donieść, że mam już swój wyczekany brązer, oryginał
Cudny jest Cudo
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
powrocilam jedynie z balsamem brazujacym ireny eris. tuszu nie kupilam, bo tam gdzie bylam go nie mieli a potem uznalam, ze zamowie glorious na all a teraz wykoncze resztke krolowej rzes
majatek zostawilam w ksiegarni a teraz ide wertowac allegro w poszukiwaniu nowego telefonu
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Przejaśnia się u mnie
![]() A mi coś znów ciśnienie spadło, bo się źle czuję
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadazam za Wami
slowo daje Ostatnie dni mam przeladowane i tylko z doskoku podczytuje Was Moje Drogie.************************* ************************* ******************** Widze,ze nie tylko ja mysle o odwyku bo musze sie przyznac,ze przesadzilam.....to,co mam i przyfrunie przypomina w moich szafkach drogerie/perfumerie i apteke w jednym-mini SP i zaczyna mnie to przerazac wiec nastepnym zakupom mowie STOP Jeszcze tylko do Natury zajrze obejrzec blyszczyki i to wszystko. A przy okazji,ktoras z Was uzywala kosmetykow Kadus?bo zastanawiam sie na pewnym zestawem,ale poki co mam tylko plyn Amulett i jest boski
|
#384 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cała mokra byłam, ale wycieczka sie udała- TŻ szoferował ![]() Kurczę, jaki on grzeczniutki nooo Cytat:
Cytat:
[quote=madziarra;8339188Jo kazało się, że jednak lece do Włoch do mojej przyjaciółki, na całe 16 dni [/quote] no widzisz jak ładnie Ci się układa ![]() Cytat:
No, i wzbogaciłam się o 3 nowe błyszczyki, aż musiałam znaleźć dodatkowy kubeczek bo się w starym nie miesciły ![]() Vipera 419 i 2 Essence z Ibizy- genialnie chłodzą 6,90 zł super zakup. Polecam tak gorąco jak duży puder SunClub Jutro koniec praktyki, musze uzupełnić zeszyt z całego tygodnia żeby pieczątke dostać i będzie spokój Teraz już tylko nauka do 3 egzaminów ![]() A z praca to nie wiem jak, przeglądałam wczoraj na szybko internet pod tym kątem i tak srednio to widzę, musze jeszcze babcię odiwedzić na chociaz tydzień, więc pewnie nigdzie nie popracuję znając życie
|
|
#385 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Podjęłam decyzję o rozstaniu z moimi Burżujkami i z jednym rozświetlaczem. Jeszcze nad kilkoma myślę, ale już chyba i tak zwariowałam.
Nie nałożyłam dzisiaj nic na włosy po myciu - ani maseczki, ani jedwabiu, ani pianki i odpuściłam sobie suszarkę. Mam fantastyczne włosy teraz, tylko szkoda, że wyglądają strasznie - przyklapnięte i powykręcane w różne strony.
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
ice z jakim rozswietlaczem sie rozstajesz?
ja sie pozbylam ostatniego balastu, bialy maczek poleci w sina dal teraz czekam tylko na mojego chanela
|
#387 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Który odcień Chanel zamówiłaś? Mnie kusi 61 i 65, ten z drobinkami, ale na razie jeszcze nie pękam i oszczędzam. Dobrze też, ze moja ochota na nowego paskowanego Diora została przytłumiona tym, którego kupiłam w GC.
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
65 - sable d'or, z drobinkami
|
#389 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ciekawe, na jak długo.
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje kase przeznaczona na sklepy bezclowe, troche mam juz wyrzuty sumienia
i tylko to powstrzymuje mnie przed kliknieciem spicy desert ale kto wie, moze do rana mi przejdzie ![]() ice a jak kota? przeszedl jej ten podly nastroj sprzed dwoch tygodni?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.

Ale jest szansa ze będzie coś jeszcze bo budują centrum handlowe i od inwestora wiem, że bedą tam sklepy (chodzi o sieciówki) których jeszcze w NS nie ma - np. H&M, Camaieu, ale wiecej nei mógł mówić bo tajemnica handlowa
Po cichutku liczę na Sephorę
Czy tak wiele wymagam
??
w Rybniku tez jest sporo ale juz ponoc nie ma Natury
potem już jest lepiej 

i przejść do następnych kroków
.
Bo kilka kosmetyków z serii Beach Club jest zgłoszonych(z Ibizy czy Sun Club nie ma nic narazie), ale czy można wogóle zgłaszać takie sezonówki do KWC? 
mocno chlodzi? szczypie?

Zwłaszcza, że we Wrocławiu mam chmury, deszcz i chłód. Buu.
Trzeba będzie zgłosić do KWC te błyszczyki IL i paseczki SC