|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
|
|
|
|
#1832 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny... Wy tu naprawdę siedzicie 24/7
przebrnąć przez wątek nawet przez te 2, 3 strony napisane w ciągu dnia to nie lada wyczyn ![]() No ale tak: k_asiaczek będe studiować Politologię w Wyższej Szkole Filozoficzno- Pedagogicznej IGNATIANUM w Krakowie jak narazie wyjade tam chyba na miesiac zobacze czy dam rade a jak nie to wracam i będę dojeżdżać raz w tygodniu (zaocznie)I sie nie martw i nie załamuj ![]() Mariolenko gratulacje wielkie i ogromne ![]() Zielonamorelka łiiii im więcej nas tu tym lepiej witamy ![]() kaśka87 mój TŻ tez mnie pasie... przez 2 lata bycia z nim przytyłam 11 kg... wrrr... ale koniec! trzeba to koniecznie zrzucić ![]() a dziś było bosko! Rano gorąca woda z cytrynką (trochę zajęć domowych+ bieg na poczte )śniadanko to 2 jajuszka na miękko + zielona herbatka obiadek paprykowy czyli papryka w różnym wydaniu ![]() deser/podwieczorek jogurt naturalny kolacja troszkę polędwicy z indyka dodatek po kolacji- jogurcik 0,1% tłuszczu słodzony słodzikiem o smaku owoców leśnych (miałam stosować jako deser w soboty- gdy rodzice będą jedli ciasto ale musiałam spróbowac i jest boski, cena też: 70 gr )chyba sobie jeszcze popedałuję troszkę bo trzeba ruch zwiększyć... ![]() wybaczcie że się tak rozpisałam...
Mam 152 cm wzrostu, małe jest piękne Dbam o włosy- pokochałam moje kręciołki! STOP prostownicy! Edytowane przez guleczek Czas edycji: 2008-07-24 o 21:26 |
|
|
|
#1833 |
|
Raczkowanie
|
Cykada, dziękuję serdecznie za radę
![]() Quleczek a dziękuję dziękuję Słońce ![]()
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz.. dyżury są.
![]()
|
|
|
|
#1835 |
|
Wtajemniczenie
|
oj bede zagladac do Was bede
nawet na MZ bedac ![]() Marzenko o moje jedzenie to sie nie martw, ja jem duzo duzooo i to wlasnie problem, ze czasem za bardzo duzo
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1837 |
|
BAN stały
|
Czesc siostry
)wracam na plażę cieszycie się?a tak dokładnie to ciągle jestem na SB.. już mi aż nie dobrze od tego jedzenia na tej diecie.. w kółko to samo.. ![]() ale jeszcze 5 kg teraz będę u Was codziennie jak za starych dobrych czasów
|
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak u Ciebie z dietką? Nie grzeszysz?
|
|
|
|
|
#1839 |
|
Raczkowanie
|
Ależ słodki avatarek lolly-girl
witamy ponownie ![]() |
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Ta, słodki av., tfu! Taka ładna dziewczyna z niej, a daje takie pierdoły na avatarze. Marta, natychmiast wstawiaj swoje zdjęcie, o!
|
|
|
|
#1841 |
|
BAN stały
|
Marzenko,
![]() no to zjadłam gofra, i raz ziemniaczki smażone bo mi dali do ryby.. dwa dni temu zachcialo mi się slodkiego.. to znaczy chciało mi się od tygodnia więc.. kupiłam cztery batoniki i zjadłam:P i to koniec moich grzechów ale przytyłam 300 gram. jeszcze chce zrzucic te okropne 5kg z brzuchala i będzie dobrze.. pól dobrze. no ale nie mogę tak marudzic. przynajmniej paznokcie sobie zapuscilam. avek sliczny wiem wiem a mojego zdjęcia tam nie bedzie bo wstyd
|
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak apropos, gratuluje silnej woli, ja tam grzeszę
|
|
|
|
|
#1843 |
|
BAN stały
|
Ja Twoje avki uwielbiam zawsze mam sliczne zdjęcia !!
![]() a to teraz boskie ![]() :roll eyes:wiesz.. ja nie grzeszę a nie chudnę a Ty pewnioe grzeszysz i chudniesz
|
|
|
|
#1844 |
|
Raczkowanie
|
Marzeniątko.. Gdyby lolly-girl wstawiła swoje zdjęcie w avatarek wtedy byłyby nici z wątku! Każdy obejmowałby wzrokiem tylko te 80 x 80 px! Taka z Ciebie znawczyni Marzenko? Pfi..
![]() ![]() Ehh.. jest 23 a ja jeszcze nie wykąpana a padam na twarz ze zmęczenia.. I głodna jestem |
|
|
|
#1845 |
|
BAN stały
|
hehehe a skad wiesz jak wyglądam?
jeszcze bys sie przestraszyla![]() ja .. od rana siędzę w piżamie ... dobra jestem nie:P byłam tylko rano z psem .. i w pizamke z powrotem lenistwo... wszystko przez tą pogodę^^też jestem głodna a w lodówce pusto ![]() wiecie jakie mam nowe zwierzątka? szczurki![]() mariolenka, mnie tutaj długo nie było ale widzę, że dużo schudlas.. na jakiej diecie?
|
|
|
|
#1846 |
|
BAN stały
|
kurde coś cicho siedziecie to spac ide;D
P.S oglądam wlasnie SLIM LISTĘ .. tutaj same chudzielce są |
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie juz z wami pozegnam chya...slodkich snow
|
#1848 |
|
Raczkowanie
|
Lolly-girl, ja najwięcej schudłam na diecie MŻ :P - 9 kg, dietę south beach stosuję dopiero trzeci dzień, ale i tak 2 kg poszły :P
Ah, no wiem bo to mój zabójczy instynkt dobranoc kochane ;*ja sem jeszcze posiedzem xD |
|
|
|
#1849 |
|
Rozeznanie
|
helloł dziewuszki
wczorraj bezgrzesznie mi dzionek minął... spuchłam za to troche i ponad kilo do przodu bo @ lada dzień ![]() więc w przyszłym tyg sie nie waze... teraz to dopiero w sierpniu sie zwaze ![]() wczoraj mialam nieziemską ochote na piers z kurczaka w panierce.... wiec wpadłam na pomysł zeby zrobić w "półpaniece" tzn przyprawiłam, obtoczyłam w jajku z przyprawami i usmażyam na oliwie wlewając ta resztke jajka... pychota wyszła! ale trzeba dobrze rozbic kurczaka, zeby dobrze sie usmażył bo jajko smazy sie sporo szybciej zjadłam to z kalafiorkiem (porcja moze tylko troche zbyt ogromna )teraz zjadam twarożek chudy z ogórkiem i rzodkiewką, jogurtem naturalnym i pieprzem i solą... uff...- I sniadanko
|
#1850 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jako panierke polecam ziarna sezamu lub rozdrobniony slonecznik, pycha ![]() Ja dzis na sniadanko: 3 kromki chleba fitness z pastą z soczewicy, pomidorem i oliwkami ![]() Na drugie bedzie 1/2 wiesniaka+ rybka z puszki i pomidor miłego dnia |
||
|
|
|
#1851 |
|
Rozeznanie
|
cześć plażowiczki
ja jeszcze przed śniadankiem spac mi się jeszcze chcę więc chyba się walnę... a na śniadanko I strzelę sobie tego jogurcika co wczoraj bo strasznie mnie zaczęło ciągnąć do czegoś zakazanego, to już wole zjeść ten jogurcik 0,1% tłuszczu na słodziku...
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, ja też już wstałam. ^^ Za sobą mam wieśniaka z grahamką, zapchałam się mega bardzo.
Zaraz będę lecieć do sklepu, bo mam echo w lodówce. :P A przy okazji sobie trochę pospaceruje. Dzisiaj też może zrobię dobry uczynek i pomaluję kuchnie. ![]() Ciekawe ile się wtedy kalorii pali... :PPóki co miłego dnia, chudzielce ![]() Ps. Mariolka ja wiem, jak wygląda Lolly, bo jej zdjęcia na nk widziałam! |
|
|
|
#1853 |
|
Rozeznanie
|
Marzenko przy Twojej wadze godzina malowania ścian to 337 spalonych kalorii
(poszukała w internecie )
|
|
|
|
#1854 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() wczoraj znowu slodycze. Wszamalam cala torebkę kamyczkow . I jak tu schudnąć jak tak jem . No ale dzieciństwo mi te kamyczki przypomniały![]() Jak będzie jutro taka ładna pogoda jak dziś to jedziemy z TŻ na plażę- rowerami. Będzie ze 30 km w obie strony, w tym część pod górkę, więc przynajmniej te kamyki spalę może |
|||
|
|
|
#1855 |
|
Rozeznanie
|
ja dzis znowu mysle o jedzeniu non stop
nie wiem ale to jakis chore jest... ekhm teraz o 10 dopiero następny posiłek zjem sobie chyba pomidor i ze 2-3 plasterki szynki chudej... mam w pracy przygotowany taki zestaw o 13 mozarella z pomidorami i bazylią (jem to codziennie - uzalezniło mnie na obiad o 16 zaplanowałam upiec rybke z pomidorkami, cebulką, jogurtem i mozarrellą ... tylko trzeba dodac łyżeczke majonezu coby jogurt sie nie ściął... to taki "konieczny" grzeszek hehe....na kolacje zjem jajko... i tak pewnie dzis piwko wypije bo sie ze znajomymi w knajpie umówiłam bylebybez chipsików - tak wyglada mój dzisiejszy rozkład dnia no moze poćwicze tez troszke.............. ![]() czy ja nie jestem pomidoro-mozarellożercą??? codziennie min 2 razy
|
#1856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. I chyba też dzisiaj sobie zrobię
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Rozeznanie
|
właśnie zjadłam porządne śniadanko, ten jogurcik + kromeczka razowca + musli
śniadanie II fazowe ale wole zjeśc to niz potem rzucać sie popołudniu na coś słodkiego i niezdrowego
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
spadam na śniadanko jeszcze nie wiem co będzie ale postaram się dużo zjeść
|
#1859 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry dziewczyny
Cykada, jestem na SB ponad 100 dni - dokładnie nie wiem ale dzisiaj to zaaktualizuję, wiem, że na SB jest dużo możliwosci ale trzeba kombinowac a ja jestem leniwa ![]() co do gofrów które jadłam w USTCE to mój był jakiś niedopieczony .. a owoce jeszcze zamrożone.. bleee... spodziewałam się czegos lepszego. kupiłam sobie herbatkę czerowną earl grey - boże jaka pyszna mogłabym ją pic ciągle!
|
|
|
|
#1860 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
eee tam odrazu żercą Zdrowy nałóg, ja uwielbiam Camemberty wszelakie ![]() A teraz z biurka patrzy na mnie wielka WZ-ka bo kolejna Anna swietuje imieniny. A kysz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

Poczekaj do drugiej, wtedy bez tluszczu i cukru
:

przebrnąć przez wątek nawet przez te 2, 3 strony napisane w ciągu dnia to nie lada wyczyn
jak narazie wyjade tam chyba na miesiac zobacze czy dam rade a jak nie to wracam i będę dojeżdżać raz w tygodniu (zaocznie)
i nie załamuj

wystarczy Marzena 

)
wczoraj znowu slodycze. Wszamalam cala torebkę kamyczkow
. No ale dzieciństwo mi te kamyczki przypomniały