|
|
#3511 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
sosik nie pisz postu pod postem, tylko edytuj
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nawet nie wiem. możliwe. Cytat:
![]() Cytat:
co to?
|
||||
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaczynam od "Wesela" Wyspiańskiego
dopiero potem mam Chłopów Może czas zacząć czytać ![]() A SG jest to straż graniczna |
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ja też zaczęłam wczoraj
nie są tacy źli, ale akcja dość mało wartka![]() Rany padam z nóg mam ochote walnąć się na dywanie i wypić piwo na jeszcze lepszy sen! dobranoc!
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Anuu, mi moje nie-jedzenie tez ciężko idzie
Dzisiaj była u nas znajoma rodzina, to i był placek, ciasteczka , jeszcze oni przynieśli całą blachę piernika ![]() Chetnie oddam moją część Chcecie? ![]() Heh, tak mówicie o tych Chłopach, może ja sobie też przeczytam? Jak na razie czytam wszystkie Remarque'i, które mamy w domu, więc czas na zmianę
|
#3515 |
|
Rozeznanie
|
Ja już przerobiłam. Ludzi bezdomnych, potop też
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam, że jakaś telewizja jak tak o tych kamerach i przyciskach pisałaś
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jem...i jem...
I źle mi z tym! A bu! A ci chłopi tak leżą i wcale mnie nei zachęcają;p |
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Anuu koniec jedzenia!
Koniec, powiedz sobie, że to co zjadłabyś dzisiaj będzie akurat jutro na śniadanie. ![]()
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec...
Czas się naprawdę wziąć za siebie, bo jak takdalej pójdzie to studniówkowa sukienka to będzie porażka.
|
|
|
|
#3521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja tez juz przerobilam chlopow, wesele, potop... i zadnej z tych ksiazek jeszcze nie przeczytalam
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam piernik.
ksh możesz się podzielić. ![]() A ja się mogę ogórkami zrewanżować.
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
Paula- kiszone ogórki? Zjadłabym...
![]() Eeee przeczytałam 3 rodziały i stwierdziłam że nudni Ci Chłopi, ale przeczytam całe- chociaż jedną lekture przeczytam porządnie Zamiast czytać najpierw spałam a później wziełam się za grę Eh, jak mi się nie chce jutro iść do pracy, a zaraz po niej jazda i znów będę szaleć na drodze najeżdżając na krawężniki
|
#3524 |
|
Rozeznanie
|
Wszełka to pewnie tak na początku tylko
Chociaz ja jakoś tego problemu nie miałam ![]() Chłopów też nie przeczytałam, ale wiedziałam mniej więcej o co chodzi, a ludzie bezdomni to tragedia przeczytałam jedną stronę, pojechałam na wycieczkę, wróciłam a lektura przerobiona Super je je
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wesele, Potop - przerobiłam i nawet przeczytałam ![]() Chłopi we wrześniu. powinnam czytac, a nawet nie zaczęłam. mam tez parę zaległych lektur z 2 klasy - Lalka, Ludzie Bezdomni i Jądro Ciemności przydałoby się przeczytać.
|
|
|
|
|
#3526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Informatyka też - ale osobiście mnie infa dobija, jak słyszę 'napisz program, który...' dostaję palpitacji serca - nie wspominając o tym, że nie pamiętam w ogóle języków programowania, a wrzesień już nie długo ... i znowu się zacznie ... dobrze, że to już ostatni rok - już w życiu żadnego mat-fiz-infu ...Ja również ![]() Właśnie zapisałam się na kurs od 18-ego sierpnia, do 3-ego września mam teorię, jazdy i 2 dni po urodzinach mogę mieć I egzamin heh ciekawe kiedy bd ostatni hmm ;P
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem jaka pogoda, bo jeszcze nie odsłoniłam okien.
Dzień dobry w ogóle Wiecie jak po tych ogórkach znowu mi się dobrze spało?
|
#3529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też jestem z grudnia :P a nie wiesz może czy to 3 miesiące to jest tak dzień w dzień w sensie,że jak masz urodziny 20 grudnia to możesz zacząć kurs dopiero 20 września, czy po prostu jak masz urodziny w grudniu to można zacząć kurs we wrześniu, nie ważne którego? ![]() a u mnie goooorrrrąąąąąąąąąąąąąąąą ąąąąco. i zaraz ide na plaże ![]() ale ja we włoszech siedze, więc nic dziwnego
|
|
|
|
|
#3530 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
No, to doczekaliśmy się upałów A Wy znowu się rozpisałyście Suspense - Ty do masz dobrze...Włochy mmm ![]() Paula007 - może odkryłaś nowy lek na bezsennosć ? Ale póki nie będzie potwierdzony to wolę nie próbować A 'Hotel Babylon" też czasami oglądam, ale tylko jak właczę przez przypadek. Fajne jest, ale nie wyczekuję bo ogólnie to nie lubię oglądać TV ![]() Wszełka - miłej pracy Sonnerin - ale Ci się udało z tą lekturą Chociaż z drugiej strony - moja siostra twierdzi, że "Ludzie bezdomni" fajni byli...![]() Anuu - ja mam z jedzeniem to samo Połączmy się w bólu![]() Grudniowa-szatynka - później akcja się nieco rozkręci... Ogólnie to nie lubię czytać lektur, ale ta mnie nawet zaciekawiła. Tzn jestem ciekawa co bedzie dalej itp... Chyba najbardziej zaczęła być interesująca od śmierci Kuby - pod koniec pierwszego tomu
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Nika, to Ty się teraz rozpisałaś.
Ja tv też rzadko oglądam, tylko jak ciekawy film albo mecz, no i ten Hotel ostatnio. ![]() suspense a gdzie dokładnie jesteś we Włoszech? Pozazdrościć. ![]() A co do prawo jazdy, to można się zapisać 3 miesiące przed urodzinami, czyli tak jak miałam 6 czerwca, to mogłam 6 marca. Więc poszłam już na kwietniowy kurs. Chyba, że tam w szkole jazdy ktoś przymknie na to oko, ale w sumie to nie wiem czy tak mozna.
|
#3532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Przecież musiałam Wam poodpisywać
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a skąd ja mam wiedzieć jak w listopadzie tam kurs będą chcieli zacząć![]() u mnie upał. wróciłam z mamą ze spożywczego, jestem już padnięta. zaraz wskakuje do wanny. a potem jestem z koleżankami umówiona i będę jęczeć, że mi duszno
|
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze mogę trochę galaretki dołożyć ![]() A ogórasy to kiszone ? ![]() No nie, a u nas znowu brzydka pogoda
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie np. rozpoczynają kurs każdego miesiąca. I cały miesiąc są wykłady, potem wewnętrzny i dopiero jazdy.
![]() Ja do tej szkoły w ogóle poszłam na oślep. Jeden kolega z klasy chodził i mówił, że jest ok (był jeszcze przed egzaminami). Poza tym wykłady były w odpowiadające mi dni i w budynku mojej szkoły, więc wszystko na miejscu.Nie wiem czy i kiedy zdam ten egzamin, ale z kursu jestem zadowolona. Do niedzieli mam jazdy, przed samym egzaminem, wszystko szybko i sprawnie. Niektóre koleżanki nie mają jeszcze ustalonego praktycznego, a zostało im tylko kilka godzin jazd. ![]() Instruktor jest bardzo miły, nie krzyczy. Jak trzeba to przyjeżdża po mnie do mojej wsi. Cytat:
![]() Ogórasy korniszone, bo kiszonych nie lubię. ________ Kurczę, kumpela chce, żebym przyjechała do niej jutro po jeździe, od razu na noc, jakiś grill ma być. Ale mama ma imieniny i w sumie nie wiem, czy nie powinnam zostać. Tzn. dom jej mogę dzisiaj posprzątać, a gotować to i tak nie gotuję, ale chodzi o "donoszenie". Z drugiej strony bym się trochę odstresowała przed egzaminem... Hyh.
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak ja
korniszonki są idealne, ale kiszone ...Cytat:
Wilk syty i owca cała :P
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Znowu wstałam przed 12...
ja nie wiem jak ja będę do szkoły wstawać:PA tu gorąco, duszno, o matko... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się, że mama zrozumie.Ja mam dylemat czy jechać jutro do babci czy nie w sumie będę dziś koło dworca (nienawidzę kupować biletów) ale to pakowanie, eh, totalnie nie mam na to ochoty. Ale może lepiej wcześniej jechać niż tak odkładać na koniec sierpnia ![]() Dziś podejście do kupna kostiumu kąpielowego numer 2 może tym razem się uda, postatam się być mniej wybredna. Wieczorem drinkowanie z koleżanką czyli chillout w czasie cięzkich i męczących wakacji musi być
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie jak pojadę wieczorem, to wyjdzie na to samo.
Bo i tak dom posprzątam dzisiaj.Zapytam mamy jak wróci co o tym sądzi. W sumie nigdy się o zgodę nie pytam, ale to jej imieniny, co zrobić Zresztą mam jeszcze siostrę młodszą, niech tym razem ona się gośćmi zajmuje.![]() Kostium kąpielowy...jak jak dawno tego nie kupowałam.
|
#3540 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uh. no to może mi się uda zacząć od września tzn. jeżeli przymkną na to oko,że jestem z 20 grudnia ![]() ![]() ![]() ![]() a jeśli nie to od października ![]() z tym,że ja prawko na samochód i na motor od razu Cytat:
chociaż ja teraz masowo pochłaniam wszystkie lektury(już 6 nadrobiłam od początku wakacji ), bo przez dwa lata przeczytałam tylko dwie i niby też już powinnam mieć chłopów przerobionych i czytać jądro ciemności ale zajęta jestem nadrabianiem zaległości ![]() paula007 a kiedy masz egzamin ?a co do grilla to ja też bym pojechała tylko z mamą bym najpierw porozmawiała czy nie będzie miała nic przeciwko tzn. w sumie czy jej przykro nie będzie.bo roznoszeniem to się siostra równie dobrze może zająć ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

co to?

Dzisiaj była u nas znajoma rodzina, to i był placek, ciasteczka , jeszcze oni przynieśli całą blachę piernika

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)