![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja III
dzień dobry łobuzice
![]() ![]() I Basia się pojawiła ![]() Kasia- Ty mnie z ta pogodą nawet nie probuj załamać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
no wlasne kto jeszcze jest z pierwszowątkowej i kto tu jest od wiekow? gadac, przyznawac sie... a wie ktos co u norrtalje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Ja będę pamiętać, że jestem z III wątku ;p
Idę porobić trochę brzuszków i poskakać na skakance.. ![]() Czuję się z nią jak małe dziecko ![]()
#184 |
Zakorzenienie
|
ja aż tak dawno na MŻ nie jestem...jakieś 2-3 wątki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co?
![]() ![]()
![]() |
#186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z tym czytaniem i pisaniem tak jest ostatnio - nie ma mnie kilka godzin i juz mam co nadrabiac, niby na 5 minut siade do kompa, a robi sie godzina potem ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
no ja zamiast cwiczen to godzinkle sie opalalam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
udanego wyjazdu ![]() Pobiegałabym sobie na plaży ;] <marzy>
![]() |
#190 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jadę od 10 więc po Tobie ![]() ach szkoda że nie będzie czasu byś mico nieco powiedziała gdzie co i jak ![]() Cytat:
![]() kiedyś sie pojawiła ale tak na chwilke i wydaje mi sięze ty też wtenczas byłaś. MŻ -WR MŻ-WR kontynuacja MŻ-WR kontynuacja II MŻ -WR kontynuacja III czyli to 4 wątek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Kasiu:
http://www.mymo.pl/pogoda-na-lato-2008.html tu w miarę pozytywnie ![]() o matko ale teraz znalazłam coś strasznego ![]() no i w ogóle ostatnio w tv mówili w polsacie i tvn ze najblizsze 2 tyg maja byc upalne i ładne... cholera nie wiem juz co myslec ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja już tez niewiem co mysleć bo pokazuja pogode tylko do 10 a to nas pierwszy dzień więc bardziej mnie by interesowała pogoda po 10. Generalnie przyszły tydzień ma byc ładny a co z następnymi dwoma które nas interesują ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem włąsnie....czytałam dzisiaj w ekspressie- takim papierowym, ze własnie pierwszy tydzien ma byc ładny, srodkowy z opadami a ostatni znów ładny..... wrrrrr mnie interwsuje konie pierwszego tygodnia i początek drugiego...
wląsnie sie załamałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki po prostu myslcie pozytywnie a wszystko bedzie ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
teraz mysle wstawilam zdjecie i nawet nic nie napisalam mam do was pytanie da cos sie zrobic z moja talia??
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja fakt faktem mam talie.. wciecie, ale wydaje mi sie ze za duuuze i bym jej nie chciala;( mozemy się zamienic:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Martyna jaka z Ciebie laskaa
![]() ja bym Ci poleciła takie brzuszki: Ułóż się na plecach, ręce za głową.., nogi uniesione i ugięte w kolanach. Wykonuj ukośne skręty tułowia. (odrywaj na zmianę prawą i lewą łopatkę od podłogi), jednocześnie przyciągając do klatki piersiowej przeciwległą nogę. Wykonaj jakieś 16 powtórzeń po trzy serie. Musisz tylko dokładnie napinać mięśnie. A później wyluzować. Myślę że osiągniesz porządany efekt. Ja osobiście sama dziś ćwiczyłam coś takiego. I czuję jak napinają mi się mięśnie bardziej niż w zwykłych brzuszkach ![]()
#201 |
Wtajemniczenie
|
he he brenda bardzo chetnie sie z toba zamienie a moglabys mi wyslac link czy cus do tego filmiku??
coffeeday napewno skorzystam z tych cwiczen bo naprawde mi zalezy na tej talii |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
a wiec macie tą fotke ;( i te moje okropne udziska.. łydki mam jak patyki, ni emoge zimą kozaczków nosić bo odstają
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i dziewczynki doradzcie mi coś na te bułeczki w wewnętrzej częsci ud ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
oj przesadzacie chudzinki
![]() jeśli naprawde wam cos nie pasuję to wydaje mi sie ze jesteście w stanie to ćwiczeniami wyrzeżbić ![]() Mi do waszego wyglądu to jeszcze ho ho ho brakuję ![]() to chyba byście sie przerazły jak ja bym takie zdjęcie wrzuciła. Brenda jak ty rurek nosic nie możesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | ||
Zakorzenienie
|
matko kochana ale Ty chudzina jestes....
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez mam lydki takie chude, ze kozaki to jedynie na zamowienie, bo 5 cm mi niektore odstaja ![]() Cytat:
![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
No własnie nie moge nosić rurek
![]() ![]() ![]() No..a co do biegania.. to biegam biegam, chociaz mam chorą tarczyce i szybko sie męcze, ale mam wyrozumiałego kolege, który jak trzeba to ze mną chodzi a nie biega:P |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
ja chcę być chuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Ja też chce!
Nesko mnie w nd nie będzie i do tv dosępu nie będę miała, więc jakby co to napisz na wątku czego tam się dopatrzyłaś! ja mam nadzieję ze po 10tym się rozjaśni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie brenda tak jak myslalam jestes szczuplutka i taka laska z ciebie ze ho ho
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.