|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
hehe dziekowki dziewczynki
![]() ![]() cytrynki cytrynki... mam liche B ![]() ![]() ![]() TŻ sie smieje ze to kieca ciazowa... ![]() Dobra mykam dziolszki do lekarza z tymi moimi kropkami ![]() ![]() a goraco u nas... uffff ![]()
#3662 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam wrażenia, że brak mi powietrza, ale jak się tak porządnie owym powietrzem zaciągnę to trochę mnie w płucach boli. Zobaczymy jak nie przejdzie to odwiedzę znowu jakiegoś doktora. Tak w ogóle lulu to spokojnej podróży i niech Ci się"TEN" dzień uda. Sporo pracy w to włożyłaś, więc niech wszystko będzie super!!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Wtajemniczenie
|
Aguś masz haczkę
![]() mili kina daget ![]() Agata ślicznie wyglądasz ![]() mam tonę papierów do przejrzenia z wczoraj ![]() ![]() buziaki dzasta udanego weekendu ![]() ![]() lulu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak jestem na 90% pewna że ta pierwsza wersja jest pogrzebowa, tzn jestem pewna że tak ksiądz nam mówił ![]() ![]()
![]() |
#3667 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
czyli jest nadzieja ... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3669 |
Raczkowanie
|
no nie bylo za wesolo w sylwestra mialam 39.8° goraczki i mimo ze spalam caly dzien to o 22 bylam w lozku, a w ogole to mnie wzielo ju w swieta i potem jechalismy do mojej siotry do angli i tam juz sie zalatwilam na maksa w sylwestra - wrocilismy dzien wczesniej do tesciow poszlam do lekarza na nowo bo w anglii to oni ci daja paracetamol , ale wtedy wlasnie juz w sulmie bylo bardzo zaawansowne i ciezko bylo leczyc, nawet mi sterydy dali i cortyzon , w ogole olbrzymi naboj, niestety ja mam uklad oddechowy slaby i jak juz cos zlaapie to ciezko wyleczyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 | ||
Zakorzenienie
|
Fiu fiu ale naskrobałyście!!!
![]() Heloooł mysie pysie moje!!! ![]() Od cholerci i ciut ciut cytowania, więc zrobię pół na pół. ![]() No po prostu oniemiałam!!! ![]() Dziewczynki moje czy ja Was wczoraj pytałam, która dostała od Izazusi prognozę pogody na priv??? Bo ja z mojej umarłam ze śmiechu!!! ![]() ![]() Po kolei: Skierka- przepiękna relacja! Nie mogę doczekać się fotek!!! Gratulacje i wszystkiego naj na Nowej Dróżce! ![]() Widget-Daget- jaki cudaczny avik ![]() aguniu- ozdóbka na autko cudaczna, ale te kwiatuchy sztuczne <wiesz o so mi chossi ![]() lulu- uwieeeelbiam fiolety wszelkiego rodzaju!!! Achhhh... Wczoraj kupiłam sobie 3 pary butków ![]() jeszczepanna- nie martw się dentystą kochana!!! lepiej to usunąć niż ma boleć. ja muszę zrobić sobię fotkę zęba, bo zrobiła mi się przetoka po leczeniu kanałowym w szóstce i chyba będę musiała ją też wyrwać ![]() ava- cieszę się bardzo, że znalazłaś fryzjera! ![]() niuniuniau- powodzenia na fryziku próbnym- czekamy na fotki no i szaleństwa na panieńskim ![]() soffera- czyżby teściowa spiskowała przeciwko Tobie?? ![]() martuś- cieszę się bardzo z przymiarki <że wszystko ok>, ale za fotki <a własciwie ich brak>- ![]() ![]() dżastinka- w porządku fryzjerka Ci się trafiła! dobrze, że zadzwoniła!!! ![]() A co do morza to już nie ciiiii, bo widzę że jedziesz! Gratki- zazdroszczę! ![]() Izka- mam to samo z sukienką! nic mi się nie widzi... nie wiem gdzie mogę znaleźć jakąś ładną kreacyję ![]() ![]() kejti- żabulko, normalnie ![]() fajnie, że jestes jeszcze z nami! ![]() Widget- a dla mnie kawka?? spóźniłam się ![]() Agacior- Ty śpiochu! dopiero wstałaś pewnie! ![]() no jak??? cudacznie!!!! <dobra odpowiedź> ![]() gosieńko- ![]() lulu- dobry pomysł na zgaszenie kolegi F. ![]() Mili- kochana jedźcie ostrożnie !! ![]() asiuk- chcesz mieć czyste sumienie i zdradzać chłopa w snach? ![]() hahahahah ![]() Liluś- witam Cię kochanie!!! Tęskniłam! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
pękam ![]() Cytat:
Chciałam napisac dokładnie to samo! ![]() ufff... muszę odpocząć! ![]()
![]() |
#3671 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale faktem jest że z całym slubem robie podobnie - to znaczy PLANUJE KAŻDY DETAL. I tak nie wszystko wyjdzie jak bym chciała, ale z tym sie spokojnie liczę ![]() Nie polanuje repertuaru dla zespołu. Podałam im tylko wykonawców którychma nie być typu tlove, stahursky, ich troje czy maleńczuk (bo ich nie słuchamy nigdyi tyle) Natomiast marsza i ave maryi nie lubię - ale nie ciskam im swoich typów tylko własnie dlatego uzgadniam z nimi co UMIEJĄ zagrać , a co by nam podpasowało. Na niespodzianki zdała się siostra mojego M. Tak smutnego ślubu jeszcze nie słyszałam ![]() I druga kwestia: tort wjechał w ciszy i szmerze rozmów gości bo nikt nie miał powiedziane co robic, prze błogosławieństwie rodziców była cisza jak makiem zasiał bo nikt nie dał znac. podobie w momencie gdy goście siedzieli w kściele i czekali na młodych - pani nie spiewała bo myslał a że organista cos zagra, a organista że dopiero ma grac jak będa wchodzic. siedzielismy w głuchej ciszy :/ jakoś tak. nie wiem. to ja juz wole kombinacje i najwyżej pomyłke utworu, czy też ewentualniepomyłke w kolejności czy w tytułach utworów i zagranie innego niż planowany np. w czasie skladania zyczeń ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Raczkowanie
|
tak mi ciezko sie z wami rozstac, musze jeszcze posprzatac salon i zrobic sie na bostwo, a wcale mi sie nie che , a bo wiecie jesze tesciie przyjezdzaja i jada zn ami wiec porzadek musi byc, ale powiedzcie same czy naprawde naprawde naprawde powinnam poodkurzac i umyc pdloge ???? w koncu i tak nas nie bedzie trzy tygodnie ?
Proszeo dobra odpowiedz, tylko szczerze ... Pytanie jest takie Jestes juz tesciowa ( wredna lub mniej ) jedziez z przyszla synowa do polski i zachaczasz do niej do domu , jest srednio posprzatane a.) no nic biedna dziewczyna i tak miala duzo roboty przed wyjazdem b.) kurcze biedny synek bedzie zyl z taka dziewczyna co nie sprzata ![]() c.) odwolujesz wyjazd slub i wesele - takiej babie syna nie dasz !! Prosze wybrac wlasciwe |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poplakalam się ![]() ![]() ![]() wybieram odpowiedź AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA buziak ![]() i zapomniałam Ci życzyć udanej podróży i najcudowniejszego dnia w życiu!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za to jeśli chodzi o mój stan włosów to jest masakra ![]() ![]() ![]() Lulu ja bym obstawiała odpowiedź a) ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() buhahaha skąd ty berzesz takie kwaiatki??? z autopsji?? ![]() jestem wredna więc za 20 lat pewnie wybiorę C ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3676 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() zmuszona wybrałabym odpowiedź B ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() będę was informowała w razie czego... Cytat:
![]() ![]() Na dzień dzisiejszy wybrałabym a. a tak poza tym lulu to skąd Ty takie testy bierzesz? ![]() ![]() Cytat:
Ok dziewczyny uciekam, zwolniłam się trochę z pracy, lecę do domu umyć włoski, wykąpać się i dokupić co tam jeszcze trzeba bo o 16:30 jedziemy ![]() ![]() A jeszcze zapomniałabym Kasieńko masz superzaste zdjęcia ze słonecznikiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu wiem dobrze ![]()
![]() |
#3679 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi chodzi o to ze nie ma ze piweczko jak antybiotyk przepisanyto brac a jak nie to beda ![]() no wlaciwie to sie jeszcze zastanowie , moze jedak umyje lubie wracac do posprzatanego, ja zmywam przed wyjazdem bo jak bym czekala trzy tyg to bym niezle kwiatki miala na talerzach , zreszta ja mam zmywarke wiec to ona dziala ani mi sie sni za to ja wyprozniac potem ![]() A test byl wymyslonyprzezemnie zey wam lepiej zobrazowac moja realna sytuacje Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czekam na efekty! ![]() Ojjjjjj... króliki nic nie piszecie to idę do domku! Do zoba chyba jutro! Buziaki ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2008-07-25 o 13:53 Powód: Cicho cicho cichosza... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3681 |
Zadomowienie
|
Pisze z nowego mieszkanka
![]() ![]() ![]() Lulu jestes bezbledna! Wierzylam ze sukni nie zapomnisz! Aha olej to sprzatanie i tesciowa tez ![]() ![]() Kasienka tesciowa ma suknie do kolan z koronki i na to marynarke i buty, wszystko w kolorze ECRU Agata suknia jest ekstra ![]() Kurcze zbiera sie na burze!!! Wrrrr A my musimy jechac spowrotem :/ Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3682 |
Raczkowanie
|
czy powiedzenie ze sie ubostwiam a olalam tesciowa i sprzatanie bedzie znaczylo ze jestem pyszna czy ze sobie robie twarz
![]() Zostalo mi spakowac lodowki i koniec ![]() Edytowane przez lulucelo Czas edycji: 2008-07-25 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Raczkowanie
|
rany ale buba za oknem okropna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 |
Raczkowanie
|
w ogole to nie jestescie zabawne bo was nie ma a ja chcialam komitet pozegnalny dobrze ze sie chociaz na dzisiejszy ranek zalapalam.
Co do sprzatania to znalazlam rozwiazanie , pozamiatalam z grubsza i uzylam moich magicznych sciereczek do podlogi i jest ok a zreszta i tak spuszcze okiennice , no to tym razem pa pa ( jeszcze 30 min i beda tescie , ale kompa nie wylaczam na wszelki wypadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3685 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kurcze u mnie dusho a gdzies dalej powodzie... ![]() wrocilam od lekarza... pediatry... az mu sie rece trzesly jak weszlam ale tylko on byl... powiedzialam mu : panie dawaj cos bo mam tylek i rece w wysypce a slub za miesiac ![]() przepisal mi do psiukania sanofil, do smarowania hydrocortisonum i do lykania clemastinum...zna sie ktoras??? pomoze mi to??? aha i mam zakaz jedzenia pomidorow i CZEKOLADY ![]() ![]() Nagralismy z TŻetem nasz puerwszy taniec w naszym wykonaniu na kamerce... powim wam ze fajnie wyszlo ![]() ![]()
![]() |
#3686 |
Raczkowanie
|
clemastinum - przeciwalergiczny antyhistaminowy, hydrocortison , potym ci powinna ta wysypka zejsc ale wez smaruj tyle ile zalecil i nie przedluzaj najwyzej do chlopa wroc , bo to jest troche swinstwo a ten sanofil nie znam moze zeby nie swedzialo
teraz jestem w dolku startowym no pa buziolki |
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zakorzenienie
|
buuuzzziiiaaakkkiiii lulu szczesliwej podrozy i nie stresuj sie za bardzo
![]() ![]() A u mnie wlasnie zaczelo laaaaaaac!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3688 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() już nie mogę się doczekać kiedy koniec dzisiejszego dnia - już najchętniej wyszłabym z pracy. Mam też nadzieję, że wraz z końcem tego tygodnia zakończy się zła passa. Nie będzie więcej złych wiadomości i spięć z wrednymi, złośliwymi, niewychowanymi ignorantami w pracy !!! Z resztą nie może być inaczej - w przyszłym tygodniu odbieram przecież suknię i mam próbny fryz ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-25 o 21:40 Powód: proszę nie pisać post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3690 |
Zadomowienie
|
Ale cisza dzisiaj...aż to do PM 2008 niepodobne
![]() Ja własnie siedzę i się picuję,bo wieczorem idę dalej rozdawać zaproszenia,to trzeba jakoś wygladac ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.