|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018 roku część 4
Cytat:
Cytat:
sama się nie zorientowała żeby zrobić test bo się zabezpieczali, A lekarze ja leczyli na tarczyce i rzekomego guzka w mózgu (???) Który opóźnia jej miesiączke. Oczywiście żaden guzek w jej mózgu nie ma miejsca, trafiała na samych konowalow, aż w końcu trafiła na takiego co pomyślał i zrobił jej usg brzucha i od razu znała płeć i mogła wybrać imie![]() No nie wiem ja jak mi się spóźnia @, nawet jak się nie starałam i no wiem że mogą być jakieś czynniki które ja opozniaja to i tak pierwsze co zawsze robię test. Nigdy nic nie wiadomo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3572 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajny kupon, co prawda za gk nie przepadam ale z takim kuponem zawsze coś się znajdzie Czekam w napięciu na finał twojego cyklu to jest jak ostatni odcinek sezonu jakiegoś serialu trzymam kciuki za 2 kreski Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam zawsze regularne cykle, kiedy kilka razy zdarzyło się wydłużenie o więcej niż 4 dni, to od razu zapalała mi się czerwona lampka i szukałam przyczyny, testy dwa razy też robiłam, ale wtedy miałam nadzieję, że kreska będzie jedna ![]() No ale są osoby, które mają cykle zupełnie rozregulowane, wtedy rzeczywiście trzeba być bardziej czujną. Mimo wszystko nadal mnie zadziwia, że można mieć za sobą połowę ciąży nie mając o tym pojęcia
Edytowane przez Solony_karmel Czas edycji: 2018-05-12 o 15:20 |
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo, Tż krwiodawca! Chwali się, chwali ![]() Gratuluję 9 miesięcy po ślubie nam niedługo pyknie 6 lat. Kiedy to zleciało ![]() Wiecie, nasze mamy się tak dowiadywały o swoich ciążach, a przynajmniej tak mi obie opowiadały - 3, 4 miesiąc. Sikaczy nie było, USG było rzadkie - szacun i podziw za zimną krew ale żeby teraz, jak testy są na wyciągnięcie ręki, nie ogarnąć to nie wiem jakim rozkojarzonym trzeba być
|
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie mnie to dziwi jak dorosla kobieta majaca dwie prawie dorosle cory mogla sie wczesniej nie zczaic ze jest znow w ciazy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Melduje ze spozniona kolezanka @ właśnie sie u mnie zjawiła... takze 1dc 9cs.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3576 |
|
Konto usunięte
|
Kamila
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
To u mnie tez był przypadek w rodzinie, ze babka myślała, ze to już się menopauza zaczyna, a okazało się ze ciąża... Dowiedziała się pod koniec 9 tygodnia u giną jak zrobił jej USG. Ale kurde no 9, nawet 10 a 15 tydzień to juz różnica... Malo tego, nawet nie wie czy krzywa cukrowa robiła
laska niecałe 21 lat ma-sa-kra.A wiecie co... Moja matka mówiła, ze ona miała w ciąży USG i wiedziała, ze bedzie dziewczynka a to było w 1983. Ale fakt faktem, ze w tamtych czasach szpital wojskowy czy ministerialny to było cos, wiec uruchamialo się wszystkie znajomości, żeby się dostać na badania albo moc tam rodzic... ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam test okolo 16tej. Niestety samotna 1 kreska
|
|
|
#3579 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
||||||
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz to pewnie mocz rozcienczony za bardzo i dlatego nie wyszlo trzymam kciuki nadal ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
JUz nie mam nadziei... jeszcze jutro idziemy na komunie i boje sie ze dostane @ wlasnie wtedy...
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Składam zażalenie (tylko jeszcze nie wiem do kogo) tyle nas tu jest, pozytywne testy powinny co tydzień nowe wyskakiwać!
![]() W ogóle zachęcam nowe dziewczyny do wpisania się na pierwszą stronę ![]() Kamila przykro mi. I co teraz odpoczynek 2 miesiące? Może idź już do lekarza, a co ci szkodzi. Ja bym poszla. Jeśli działacie ostro i jest małe prawdopodobieństwo że "omijacie" owulacje to warto coś zadziałać. Sylwia weź ty siknij moczem porannym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3584 |
|
Konto usunięte
|
Mocz poranny najlepszy i to jeszcze z pierwszego sika
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie może co u Franiczki - matki chrzestnej naszego wątku?
Nie odzywa się...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby godzine temu cos sie zaczęło rozkrecac i bylo kilka kropel krwi a teraz sam sluz podbarwiony na rozowo...![]() ![]() Dziwi mnie to bo nigdy tak nie miałam ![]() Nie, teraz jeszcze chcialabym sie starac dopiero w jak w czerwcu znow sie nie uda i @ przyjdzie to przerwa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
odzywa sie na innym watku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dalej @ nie mam
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, więc chyba nie wszystko stracone
.Kari może może to to![]() Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
️U mnie troche sie zadzialo. Za soba 2cs. Teraz bylby 3cs, ale lekarz dal mi leki na prolaktyne i kazal odpuscic ten cykl. Zrobilismy tez badanie nasienia meza i wyszly nie za dobrze. Gin zlecil mu badania hormonow i te na szczescie wyszly dobrze wiec chociaz tyle uff. I czekamy na wizyte u urologa bo kazal tez zrobic u tz usg. Także tak, zawsze pod górkę ️Ale dziękuję Kochana ze o mnie pamiętasz ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i 4cs będzie już dla was owocny. Napisz czasem co u Ciebie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3595 |
|
Zadomowienie
|
No no dziewczyny ja też czekam w napięciu na rozwój sytuacji niczym czekając na kolejny odcinek Chirurgów moich ulubionych
![]() Co do późnego dowiadywania się jedna z kobiet w pracy dowiedziała się na porodówce!! Latami się starali,IVF nie zadziałało i se dała spokój a jakiś rok później obudziła się rano z wielkim brzuchem którego nie miała dzień wcześniej i strasznym bólem i w szpitalu powiedzieli że rodzi!! Dziecko się rozwijało jakoś przy kręgosłupie i nie było widać,ona nigdy nic nie czuła ani objawów nie miała. Paliła,piła,imprezowała a potem taki szok. Dziecko z tego kręgosłupa się jakoś potem przemieścilo i w brzuch poszło jak już rodzić trzeba było. I przysięgam widziałam ja tydzień wcześniej i w życiu na 9 miesiąc ciąży nie wyglądała. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale kirde no niewyobrazam sobie jak tu ogarnąc cala wyprawke w takiej sytuacji ![]() ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
|
|
|
|
#3598 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ona tego dnia myślała że umiera z tego bólu i najgorsze myśli miała że jakiś rak,guz czy coś a tu się jej dziecko urodziło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak biorę 50mg eurythoxu i zeszło mi do 1.2 jak ostatnio sprawdzałam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

Czekolad mam akurat zapas ogromny, bo TŻ co miesiąc płytki krwi oddaje, więc nosi tego do domu pełno
akurat wykorzystam

bo wcześniej myślała ze okres jej sie spoznia bo moze juz menopauza 
sama się nie zorientowała żeby zrobić test bo się zabezpieczali, A lekarze ja leczyli na tarczyce i rzekomego guzka w mózgu (???) Który opóźnia jej miesiączke. Oczywiście żaden guzek w jej mózgu nie ma miejsca, trafiała na samych konowalow, aż w końcu trafiła na takiego co pomyślał i zrobił jej usg brzucha i od razu znała płeć i mogła wybrać imie

strasznie mnie to dziwi jak dorosla kobieta majaca dwie prawie dorosle cory mogla sie wczesniej nie zczaic ze jest znow w ciazy 

26.08.2017

niby godzine temu cos sie zaczęło rozkrecac i bylo kilka kropel krwi a teraz sam sluz podbarwiony na rozowo...
️
️