Misja w Zambii - część III - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-26, 10:53   #931
Dla ciebie J.
Rozeznanie

Dot.: Misja w Zambii - część III

Cytat:
Napisane przez pita777 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich Jak już zostało zapowiedziane wcześniej: Piotr ma wstawić zdjęcia to nie ma przeproś Piotr zdjęcia wstawić musi toteż wstawiam

To skoro już tu jestem to się zapytam co wkońcu ze spotkaniem w Radomiu??
Znana jest jakaś data, czy może się już odbyło??

Dla Ciebie J gdzie ta Emilka

gosiakk7 udanego wyjazdu życzę, pamiętaj żeby dużo zdjęć porobić, żebyśmy mieli co ogladać a tak w ogóle to kiedy wyjeżdżasz??

Ciekawe czy Jaroszania już urodziła czy jeszcze

Pozdrowionka dla wszystkich. No to przypomniałem o sobie

Ale cudowny kwiat jakaś dobra ręka go hoduje jak tak kwitnie
Przepiękny!!!!!!!!!!!!!!!

a dalej:

Ania nie urodziła ,zostało jej 49 dni,a tutaj zdjęcia.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...51970&page=142

Szkoda ,że tylko nas tak zaniedbuje i nic nie pisze nie wstawia

Spotkanie w Radomiu z tego co ja wiem się nie odbyło i jakiejś większej organizacji też nie słyszałam.Bo tutaj wogóle mało się dzieje,jakieś wakacje czy coś?

A Emilka jest na koloniach ,ma pod opieką 72 urwisów i jeszcze jakieś problemy z zalogowaniem i wpisem.Ale próbowała...może dziś się uda

Czekamy Emilko...

www.adopcjaserca.pl

Dla ciebie J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 14:37   #932
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

Emilka ma 72 urwisów :O i jeszcze jednego jej sie zachciało???? no to kobieta ma nieziemska cierliwość
z resztą tutaj same takie kiebietki
jedna cierpliwie szydełkuje, inna hoduje przepiękne kaktusy - i ten kwiatek na prawdę pachnie? to kwiat 1 nocy ?

Piotrek spotkanie to miałobyć w Łańcucie, a w Radomiu to z Gosia ale nie naszą tylką tą Zambijska, a moze obie by się spotkały

A czemu ta Ania taka chuda ???
rodzi 9 września a brzuszek taki mały i nogi chude... ja tak dobrze nie miałam 6 tyg przed porodem :/
mam nadzieje ze dzidziusiem sie juz pochwali

edi:
po długiej przerwie e-mail od siostry

Szczesc Boze!
Kochana Pani Agnieszko.co slychac?Jak idzie w pracy?w domu wszyscy zdrowi?
Ja zrobilam sobie teraz krotka przerwe bo dzisiaj caly dzien mam do czynienia z cyferkami.Juz jutro powinnam Wam przeslac uzupelnione wplaty od stycznia do 24-go czerwca od nr.1-500!!!nareszcie!Bogu dzieki!Wspomnialam juz ze mialam kilka baaaaaaaaaardzo pozytywnych spotkanm.in.nie musimy sie rejestrowac-prosze poinformowac Pana Markosa zeby nie wplacal na rejestracje Arki.Reszte bede ujawniac co jakis czas....Pani S.
(DlaCiebieJ) niedawno proponowala sprawdzic cene skanera,sa rozne ale nam wystarczy ten najprostszy,zmiescimy sie w 100 dol.Pani Agnieszko i bede Wam skanowac wyciagi bankowe i moze Pani Ewa nanosila by przychody na dzieci.......a tutaj Mr.Mwale poprowadzi mi rozliczenia po fachowemu bo to ksiegowy,dobrze?co Pani o tym mysli -bo wlasciwie tylko ta sprawa nam opoznia wszystko i niech sie kolejka chetnych do adopcji Rodzicow ustawia.Poprosilam Pania Ewe jeszcze o numerki dzieci,ktorym brakuja zdjecia lub informacje i dosylamy czym predzej.juz do wyslania czekaja inne dzieci...a grubasne 2 koperty jutro do Was poleca.Czekam,pozdrawiam, s.Jozefa

Edytowane przez _MAMA_
Czas edycji: 2008-07-26 o 19:00
_MAMA_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 19:23   #933
Dla ciebie J.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _MAMA_ Pokaż wiadomość

Szczesc Boze!
(DlaCiebieJ) niedawno proponowala sprawdzic cene skanera,sa rozne ale nam wystarczy ten najprostszy,zmiescimy sie w 100 dol.Pani Agnieszko i bede Wam skanowac wyciagi bankowe i moze Pani Ewa nanosila by przychody na dzieci.......a tutaj Mr.Mwale poprowadzi mi rozliczenia po fachowemu bo to ksiegowy,dobrze?co Pani o tym mysli -bo wlasciwie tylko ta sprawa nam opoznia wszystko i niech sie kolejka chetnych do adopcji Rodzicow ustawia.Poprosilam Pania Ewe jeszcze o numerki dzieci,ktorym brakuja zdjecia lub informacje i dosylamy czym predzej.juz do wyslania czekaja inne dzieci...a grubasne 2 koperty jutro do Was poleca.Czekam,pozdrawiam, s.Jozefa

Ja mam 40 $ wolnych i nie wiem co z nimi zrobić?więc.... chyba je siostrze wyślę,tylko jak?pomyślę
Dopłacam jeszcze na 10$ i połowa jest.Kto jeszcze?
A to ja proponowałam nanosić na nową kartotekę,bo Ewa to chyba ma tyle roboty,że nie wie gdzie ręce włożyć.Ostatnie spisy dzieci to po prostu
Ale jak chce to moja skromna osoba na bok...

www.adopcjaserca.pl

Stary 2008-07-26, 19:31   #934
mamapity
Raczkowanie

Witam wszystkich serdecznie.

Mama-ten kwiat naprawde pięknie pachnie,zapach w całym pokoju,szkoda tylko, że to kwiat jednej nocy a właściwie 24 godzin. Zakwitł wczoraj o godz-19 i dziś o godz. 19 zamknął się.

Dla ciebie J ta cudowna ręka to ręka mojego męża,to On pielęgnuje kaktusy, które są Piotra.

Jaroszania-Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich Imienin, zdrowia szczęścia 100 lat życia oraz pomyślnego rozwiązania.

W dniu Imienin,wszystkim Aniom,najserdeczniejsze życzenia.

Edytowane przez mamapity
Czas edycji: 2008-07-26 o 20:00 Powód: dopisek
mamapity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 19:47   #935
yustyna777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dla ciebie J. Pokaż wiadomość
Ja mam 40 $ wolnych i nie wiem co z nimi zrobić?więc.... chyba je siostrze wyślę,tylko jak?pomyślę
Dopłacam jeszcze na 10$ i połowa jest.Kto jeszcze?
Ja również deklaruję swoją pomoc, mogę wpłacić 50 zł. Baaaaardzo mi zależy, aby wszelkie sprawy księgowe zostały jak najszybciej uregulowane, gdyż mam w tym swój cel...

Cytat:

Szczesc Boze!
... a tutaj Mr.Mwale poprowadzi mi rozliczenia po fachowemu bo to ksiegowy,dobrze?co Pani o tym mysli -bo wlasciwie tylko ta sprawa nam opoznia wszystko i niech sie kolejka chetnych do adopcji Rodzicow ustawia.
A mianowicie taki, że bardzo chciałabym zaadoptować jeszcze jedno dzieciątko
Tym razem dziewczynkę
yustyna777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 21:23   #936
tereska
Rozeznanie

Wszystkim Aniom, a szczególnie Jaroszani- wszystkiego co najlepsze.

Mamapity- śliczny kwiat, no i chyba one niezbyt często kwitną, więc tym bardziej gratulacje dla Ciebie i Męża.

tereska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 21:54   #937
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamapity Pokaż wiadomość
Właśnie przed chwilą zakwitł nam kaktus, jest 1 piękny biały kwiat o cudnym zapachu, mąż robi mu zdjęcia,to Piotr wstawi.
Jaki pięknyyyyy Kiedyś hodowałam kaktusy, ale nigdy żaden mi nie zakwitł

Cytat:
A to ja proponowałam nanosić na nową kartotekę,bo Ewa to chyba ma tyle roboty,że nie wie gdzie ręce włożyć.Ostatnie spisy dzieci to po prostu
Ale jak chce to moja skromna osoba na bok...
Dla Ciebie J. jakie spisy dzieci, gdzie ja mam aż tyle roboty? Chyba w domu przy remoncie i szukaniu nowych mebli Spisy zajęły mi przerwę śniadaniową w pracy Tylko je uzupełniłam, bo miałam taką krótką wersję zapasową w razie W i właśnie się przydała Siostrze taka skrócona

Wklejam email od Siostry
"Droga Pani Ewo ogromnie dziekuje za listy dla wspolpracownikow-rzeczywiscie przydaloby sie dodac wioske.Wielkie dzieki.
A teraz pare wiadomosci dla Pani i Pani Agnieszki.Dzisiaj juz zakonczylam wpisywanie wplat do kwietnia od nr 1-500.pozostaly mi tylko 2 mies do wpisania co mam nadzieje przez weekend uczynic i wtedy juz pelne przesle Wam zeby je dac na gmail to potem nastepne bedzie latwiej wpisywac.posylam Wam pare zdjec.Mamy u nas teraz 4 studentki medycyny z Irlandii i 1 nauczycielke-dzieci maja frajde przed obiadem rysuja ,bawia sie ,ciesze sie z tego ogromnie.moj komputer siadl calkowicie wiec korzystam gdzie sie da i wszystko storuje na memory stick.w przyszlym tyg.pojedzie do naprawy.A tak wogole dzieje sie duzo dobrego,mam pare b.pozytywnych spotkan za soba,grupka wspanialych ludzi dopracowuje nasz projekt Arki ....w przyszlym tygodniu zabijamy swinie- te wieksza bo okazuje sie ze nie jest prosna tylko te mniejsze sa prosne.ma 112kg,nie ma co trzymac,dzieci beda miec miesko.chce zrobic te krupnioki tez ale jakby sie ta kasza nazywala po angielsku?moze tutaj gdzies w supermarkecie znajde.
Bede konczyc ,
pozdrawiam goraco,
s.Jozefa"

Siostra przysłała mi suuuper zdjęcia, załączam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia Picture 583.jpg (95,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia Picture 585.jpg (92,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia Picture 587.jpg (92,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia Picture 593.jpg (117,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia Picture 589.jpg (60,2 KB, 33 załadowań)

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 23:22   #938
jaroszania
Wtajemniczenie

GG do jaroszania

no prosze zajrzalam dzisiaj a tu jakies zyczenia dla mnie - dziekuje

wcale taka chuda nie jestem, przytylam 11kg! przy moich 180cm pewnie jakos sie rozeszlo i tak tego nie widac. Antos przekroczyl juz 2kg a brzuch mam rzeczywiscie maly jak na polowe 8miesiaca, ale to chyba wina malej ilosci wod plodowych. sama sie dziwie gdzie on sie tam miesci.

czytam Was wiec jestem raczej na biezaco (co nie jest trudne bo kiedys byl tu o wieeeele wiekszy ruch). poza tym w ostatnim czasie pare razy w godzinach wieczornych wchodzilam na czat, ale bylam sama...

nie farbuję od 20.12.2012
jaroszania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 00:11   #939
GrzesiekW
Przyczajenie

GG do GrzesiekW Send a message via Skype™ to GrzesiekW

witam,
czy ktos moze sie orientuje gdzie na stronce sa zamieszczone te wiadomosci na temat rozmiarow ubran i butow, ktore kiedys siostra przesylala?
z gory dzieki za info
GrzesiekW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 11:20   #940
Tesik
Raczkowanie

Cytat:
Poprosilam Pania Ewe jeszcze o numerki dzieci,ktorym brakuja zdjecia lub informacje i dosylamy czym predzej.
Witam serdecznie,
wlasnie wrocilam z wakacji i nadrobilam zaleglosci (niewielkie) w czytaniu forum.

Baardzo mnie ucieszyla wiadomosc, ze beda informacje o dzieciach. Przypominam sie niesmialo, to ja mama Crebsona (nr 392). Wyslalam list babelkowy w kwietniu dla dziewczynki, ktora okazala sie chlopakiem. Jak bede miala jakies blizsze dane typu wzrost, nr buta to bede mogla wyslac cos konkretnie dla Crebsona.
Poki co wyslalam pieniadze i mam nadzieje, ze siostra cos przydatnego kupila dla mojego syna.
Czekam z niecierpliwoscia.

Aha mamapity, przepiekny kwiat, gratuluje

Pozdrawiam wszystkich, milej niedzieli.
Tesik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 12:58   #941
pita777
Raczkowanie

Joluś dzięki za linka ze zdjęciami Ani

No proszę jaka piękna przyszła Mama
A ja z tego wszystkiego nawet życzeń nie złożyłem

To może z opóźnieniem wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla wszystkich Ani

MAMA tak wiem, że spotkanie w Radomiu miało być z inną Gosią

O naszą Gosię pytałem osobno bo byłem ciekaw kiedy jedzie.

A tą kaskę na skaner to na czyje konto trzeba przelewać?? ja też bym mógł dorzuć coś od siebie

Dobrze że wakacje są to będę mógł częściej się udzielać na forum, bo przez długi czas zaniedbałem wpisy, ale co ja widzę moja Mama przebiła mnie już w ilości wpisów masakra. Tak być nie może

Smacznego obiadku życzę - sam właśnie idę zjeść
pita777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 13:36   #942
aniolek1980
Przyczajenie

witam szukam osob co beda wysyłac w naj blizszym czasie paczki chciala bym sie dołaczyc lub zrobic wspólna pacze. mieszkam w warszawie. pozdrawaim
aniolek1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 16:51   #943
suzi82
Rozeznanie

GG do suzi82

To i ja coś skrobnę Nudą w pracy wieje więc czas najwyższy się odezwać, bo już dawno nie pisałam

Pituś w końcu zajrzałeś Widzisz tak długo Cię nie było, że Twoja mama przegoniła Cię we wpisach. Ach wstydź się wstydź

Aniu z tym brzuszkiem Ci do twarzy. Wyglądasz pięknie !!!!!!!!!! Już tylko troszeczkę i będziesz tuliła swojego skarba w ramionach.

Seona pewnie ładna z Ciebie czekoladka po tym urlopie. Ja czekam do pażdziernika na drugą część urlopu. Mam nadzieję, że uda mi się gdzies polecieć ... o ile nazbieram kaske i nie wydam jej na poczcie

Kate z tą gazetą to świetna sprawa. Może ktoś pomoże ... wierzę w to.

A teraz przytoczę słowa Siotry "i niech sie kolejka chetnych do adopcji Rodzicow ustawia."

Czy to znaczy że znów ruszają adopcje ?? Bo jeśli tak to byłoby super.

Mamopity kwiat piękny. Ja tez mam kaktusy, które kwitną tylko na chwilę. A potem nadziwić się w domu nie możemy

Miłej niedzieli wszystim życzę Bo ja to w pracy siedzę ... ale cóż na te wszystkie koperty też kiedyś trzeba zarobić

p.s. Na czat wchodzę prawie codziennie ale za każdym razem świeci pustkami

suzi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 17:09   #944
mukashana
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to mukashana

Cytat:
Napisane przez acres Pokaż wiadomość
u nas w Gdansku jest taki maly ryneczek gdzie bawelniane skarpetki sa tanie

ooo witam kolejnego Trójmieścnianina ;-) wróciłam dziś z urlopu. W końcu te krople poślę, bo juz sama jestem na siebie zła

pozdrowienia dla wszystkich
Stary 2008-07-27, 17:22   #945
gosiakk7
Rozeznanie

Witam wszystkich cieplutko (tak ciepło jak u mnie za oknem- ufff...upał )

Co do pytań o wyjazd i spotkanie w Radomiu -

Radom jakoś tak coś nie wychodzi...chyba że macie jakąś propozycję... Myślę, że Gosia dałaby się namówić na spotkanie z nami. Ja w przyszły weekend nie mogę...ale potem - czemu nie??? Ktoś byłby chętny na ok 9-10 sierpnia?

A ja wyjeżdżam za niecały miesiąc - 22 sierpnia dokładnie. Musze przyznać, że im bliżej tym większy strach mnie oblatuje Jeśli przeżyje jakoś pierwsze 24h (lot) to potem mam wrażenie pójdzie już gładko...tylko ta samotna podróż z dwoma przesiadkami jakoś mnie przeraża i do tego podobno na Okęciu straszne kolejki do odprawy i samoloty są mocno poopóźniane, a ja na pierwszą przesiadkę w Amsterdamie mam tylko 2h.
Proszę trzymajcie kciuki żebym się tam gdzieś nie pogubiła, albo nie usiadła zrezygnowana na środku holenderskiego lotniska
To co dobre, to tyle że w piątek odebrałam w końcu paszport Bez niego byłoby chyba ciężko polecieć

Aniu - pewnie będziesz rodzić jak ja będę w Zambii...już teraz życzę Ci aby wszystko było OK!!!

Pozdrawiam wszystkich niedzielnie!!!

A! Jeśli ktoś ma dla mnie jakieś dobre rady to będę wdzięczna
gosiakk7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-27, 18:31   #946
mamapity
Raczkowanie

Witam wszystkich serdecznie.

Dziękuję bardzo w imieniu swoim i męża za gratulacje.:c mok:

tereska-masz racje one niezbyt często kwitną, nasz kaktus ma 8 lat i to jego 1 kwiat,ale są jeszcze 3 pąki na nim. w drugiej doniczce jest jego dziecko ma 4 lata i też puściło 1 pączka.Czekamy na następne kwiaty.
mamapity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 19:46   #947
kate354
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiakk7 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich cieplutko (tak ciepło jak u mnie za oknem- ufff...upał )

Co do pytań o wyjazd i spotkanie w Radomiu -

Radom jakoś tak coś nie wychodzi...chyba że macie jakąś propozycję... Myślę, że Gosia dałaby się namówić na spotkanie z nami. Ja w przyszły weekend nie mogę...ale potem - czemu nie??? Ktoś byłby chętny na ok 9-10 sierpnia?

A ja wyjeżdżam za niecały miesiąc - 22 sierpnia dokładnie. Musze przyznać, że im bliżej tym większy strach mnie oblatuje Jeśli przeżyje jakoś pierwsze 24h (lot) to potem mam wrażenie pójdzie już gładko...tylko ta samotna podróż z dwoma przesiadkami jakoś mnie przeraża i do tego podobno na Okęciu straszne kolejki do odprawy i samoloty są mocno poopóźniane, a ja na pierwszą przesiadkę w Amsterdamie mam tylko 2h.
Proszę trzymajcie kciuki żebym się tam gdzieś nie pogubiła, albo nie usiadła zrezygnowana na środku holenderskiego lotniska
To co dobre, to tyle że w piątek odebrałam w końcu paszport Bez niego byłoby chyba ciężko polecieć

Aniu - pewnie będziesz rodzić jak ja będę w Zambii...już teraz życzę Ci aby wszystko było OK!!!

A! Jeśli ktoś ma dla mnie jakieś dobre rady to będę wdzięczna
Gosiakk, życzę ci szczęśliwej podróży i dużo odwagi Podróż w pojedynkę to nie lada wyzwanie A potem jak wrócisz bogata w doświadczenia podzielisz się wrażeniami. Ja już nie mogę się doczekać. Wracaj cała i zdrowa.
A może gdzieś mojego Obistera Phiri zobaczysz....
kate354 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 23:10   #948
beautyb
Raczkowanie

Cytat:
gosiu, trzymam mocno kciuki i myślę ciepło o tobie
na pewno wszystko będzie dobrze i wrócisz do nas szczęśliwa, bogatsza o nowe, niezwykłe przeżycia
wszyscy ci tu tego będziemy zazdrościć
beautyb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 12:37   #949
Mama Oueen
Przyczajenie

Gosia już pewno doleciała, mam nadzieję że szczęliwie.
Bardzo odważna kobietka. Życzę jej wielu wrażeń. Trzymam kciuki i modlę się o szczęśiwy pobyt i powrót. A jak wróci to podzieli sie z nami swoimi wrażeniami.
Może zorganizowalibyśmy spotkanie w Łańcucie, u Sióstr Boromeuszek.
Ja biorę to na siebie.
Nie wiem tylko na jak długo Gosia pojechała i przecież musi po powrocie "zzaklimatyzować" się w Polsce. Nie wiem gdzie ona mieszka, ale domyślam się, że gdzieś w naszej oklicy. Cudownie byłoby się z nią spotkać i posłuchać opowieści z Misji.
Co Ty na to Seona? Mieszkamy przecież za miedzą, więc może razem coś pomyślimy?
Pozdrawiam serdecznie.

Edytowane przez Mama Oueen
Czas edycji: 2008-07-29 o 12:58 Powód: pomyłka
Mama Oueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 13:50   #950
Dla ciebie J.
Rozeznanie

Cytat:
A ja wyjeżdżam za niecały miesiąc - 22 sierpnia dokładnie.
Cytat:
Napisane przez Mama Oueen Pokaż wiadomość
Gosia już pewno doleciała, mam nadzieję że szczęliwie.
Bardzo odważna kobietka. Życzę jej wielu wrażeń. Trzymam kciuki i modlę się o szczęśiwy pobyt i powrót. A jak wróci to podzieli sie z nami swoimi wrażeniami.
Może zorganizowalibyśmy spotkanie w Łańcucie, u Sióstr Boromeuszek.
Ja biorę to na siebie.
Nie wiem tylko na jak długo Gosia pojechała i przecież musi po powrocie "zzaklimatyzować" się w Polsce. Nie wiem gdzie ona mieszka, ale domyślam się, że gdzieś w naszej oklicy. Cudownie byłoby się z nią spotkać i posłuchać opowieści z Misji.
Co Ty na to Seona? Mieszkamy przecież za miedzą, więc może razem coś pomyślimy?
Pozdrawiam serdecznie.

Ale Gosia wyjeżdża 22 SIERPNIA to napewno jeszcze nie doleciała
A wraca 18 września
A mieszka raczej w mojej okolicy, w centrum.
Nie w waszej,oj Wy to myślicie że wszyscy to w Waszej okolicy mieszkają,a reszta Polski to co?

www.adopcjaserca.pl

Stary 2008-07-29, 16:26   #951
tereska
Rozeznanie

A ja dzielnie pracuję, czytam forum i wybieram się na odpoczynek..........
Oto co ostatnio zrobiłam na kiermasz Nortona.
Pozdrawiam wszystkich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0034.jpg (88,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0037.jpg (66,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0038.jpg (89,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0022.jpg (74,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0025.jpg (94,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0013.jpg (64,2 KB, 16 załadowań)

Stary 2008-07-29, 16:34   #952
tereska
Rozeznanie

no....... i jak już umiem zdjęcie wstawić, to jeszcze kilka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0016.jpg (112,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0029.jpg (72,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0032.jpg (80,1 KB, 7 załadowań)

Stary 2008-07-29, 16:40   #953
blla
Raczkowanie

Tereska - CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
blla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 18:52   #954
_MAMA_
Zakorzenienie

GG do _MAMA_

ja tylko napisze ze mam listy od dzieci i formularze
pita juz wie że tata christiny bardzo go pozdrawia i cała rodzinę
a kto ma Natashe i Johna Kabaso ??? - mam cudne 2 listy na stole
oboje narysowali coś a listy są pisane własnoręcznie, Natascha ołówkiem] - łza się w oku kręci, jak zdążę wypiszę numerki do kogo są listy - czy wolicie niespodziankę ???
nie obiecuję bo mój synek znowu chory

a Gosia jak poleci to ja nie mam zamiaru czekać aż wróci na jej opowieści ,ale liczę na relacje na bieżąco, w przerwach między smażeniem naleśników chyba wpadniesz na internet??? może nawet Skype siostry mają
pozdrawiam
_MAMA_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 19:44   #955
yustyna777
Raczkowanie

Cytat:
... jak zdążę wypiszę numerki do kogo są listy - czy wolicie niespodziankę ???
nie obiecuję bo mój synek znowu chory
MAMA - ładne mi "tylko". To wspaniała wiadomość
Lubię co prawda niespodzianki, ale tak bardzo chciałabym wiedzieć czy jest coś dla mnie...
Ale wiem też co to znaczy mieć chore dziecko, więc jeśli nie dasz rady wypisać numerków to nie ma problemu - poczekamy
yustyna777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 20:27   #956
pita777
Raczkowanie

Hej Suzi - wstydzę się wstydzę. Będę musiał jakieś hasła pozakładać, albo coś żeby Mamie ograniczyć dostęp do internetu, bo nigdy jej nie przegonie w ilości postów

MAMA dzięki za telefon niezmiernie miło było Cię usłyszeć po tak długim czasie jaki upłynął po naszej ostatniej rozmowie. Mam nadzieję, że synek szybko wyzdrowieje

Tereska prace super

gosiakk7 co do spotkania 9-10 sierpnia, to teraz nie mogę powiedzieć, bo nie wiem czy do pracy nie bedę musiał iść także ja chyba znwou nie dam rady. Mam nadzieje, że nie będziesz miała żadnych problemów w podróży i na samolot w Amsterdamie zdążysz bez problemów

Cytat:
Nie w waszej,oj Wy to myślicie że wszyscy to w Waszej okolicy mieszkają,a reszta Polski to co?
właśnie co Wy sobie myślicie - tak na marginesie to ja spotkania forumowiczów mam na codzień, np, teraz wystarczy, że pójdę do drugiego pokoju a tam moja Mama i spotkanie forumowiczów gotowe
pita777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 00:11   #957
AgulaP
Raczkowanie

GG do AgulaP

JAAAAAA JA MAM NATZASHE I JOHNA !!!!!!!!

WRÓCIŁAM Z URLOPU ZAŁAMANA BO MIAŁAM PRÓBĘ WŁAMANIA DO BIURA A TU TAKA NIESPODZIANKA !!!! JUŻ MNIE NIC NIE ZMARTWI :)
Nie mogę się już doczekać tego cudownego daru od moich kochanych dzieciaków!!!!!!!!!!:jupi :

MAMA
Dziękuję bardzo za informację !!!
Niech twój synek szybko zdrowieje, trzymam kciuki by rano biegał zdrowiutki i wesoły

chyba dziś nie zasnę...

całusy dla wszystkich
Stary 2008-07-30, 12:36   #958
Karotka87
Raczkowanie

Witam!

Jestem tu nowa
Nie mam żadnego maleństwa jeszcze ale mam nadzieje, że wkrótce to się zmieni
Na czacie świeci pustkami (chyba to z powodu urlopów) poznałam na nim tylko Suzi82 i KateMwale
(pozdrawiam) , które odpowiedziały mi na wieeeeeeeeeeeeeeelepytań. Mam nadzieje że dziś ktoś będzie!

Pozdrawiam wszystkich
Karotka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-30, 14:07   #959
Tesik
Raczkowanie

Cytat:
Hurrrra , super wiadomosc.

No to ja czekam i trzymam kciuki za nasza poczte.

Mama mam nadzieje, ze z Twoim synkiem juz duzo lepiej. Niestety dzieci maja to do siebie, ze czasami choruja ale na szczescie to zjawisko jest przejsciowe. Przyjdzie czas to z tego wyrastaja - wiem z doswiadczenia
Stary 2008-07-30, 14:12   #960
Tesik
Raczkowanie

Aha, jeszcze zapomnialam dodac, ze Tereska robi cuuuudenka.

Gratuluje talentu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości