|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
a jak
![]() na wszystkie docinki na temat mojego wieku (jestem najmłodsza w klasie) odpowiadam, że kiedy im strzeli 40stka, ja będę miała dopiero 39 lat ![]() a 18stkę tez planuję zrobić w Sylwka razem z kolegą (urodziny ma 3 grudnia) i koleżanką (6 grudnia). takie 4 in 1. ![]() mi wszyscy strasznie odradzają to prawo. że ciężko, że problemy z aplikacją. sama tez nie jestem jeszcze do końca przekonana co tak naprawdę chcę studiować. pewnie w rezultacie skończę na psychologii, politologii albo socjologii chociaż nic z tych rzeczy mnie nie interesuje.jakaś taka strasznie nieokreslona jestem. i źle mi z tym, kiedy patrzę na zdeterminowanych rówiesników, którzy już od roku wiedzą, na co chcą się dostać. pozostaje tylko zdac maturę. |
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy tu jeszcze cały czas rozprawiacie intensywnie o maturze, o kierunkach, o jakiś punktach i całej reszcie... A mi się nie chce nawet o tym myśleć! Nie będę czytać, nie będę o tym myśleć, będę udawać że matury nie ma (a że jestem na wątku maturzystek, no to tak wiecie, z... sympatii )
|
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez nie mam ochoty o tym wszystkim myśleć. jedyne na co się zdecydowałam to, że zdaję historię i wos, co się pewnie jeszcze zmieni, ale chciałam coś wybrac już dla świętego spokoju i czystego sumienia. a dalej nie wiem co ze soba zrobić! |
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już nie mogę myśleć o maturze ![]() Śniło mi się że ogłaszali gdzie kto się dostał ( w dziwny sposób bo na lekcji) i okazało się że dostałam się na ochronę środowiska (skąd mi sie to wzieło? ) A później musiałam biec na nogach do Wrocławia żeby złożyć papiery i miałam na to 2 godziny i zdążyłam mimo że do Wrocka mam 450 km ![]() Głupoty mi już przychodzą do głowy przez to że każdy mi gada o maturze ![]() Muszę zrobić miejsce na komputer u siebie w pokoju, a tu taki bałagan
|
#3575 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze kiedyś zrobić, obowiązkowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pięknie Co to będzie przed samą maturą?
|
|
#3576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też pewnie w rezultacie skoncze na socjologi ![]() wszełka o to ja widze,że ty masz równie ciekawe sny jak ja ![]() eh, przed maturą to będzie kosmos :P
|
|
|
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
suspense, widzę, że wybieramy się na ten sam kierunek
![]() Chociaż u mnie wchodzi w grę jeszcze specjalizacja z fotografią
|
|
|
|
#3578 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam to samo. Rodzice mi mowia, ze strace 5 lat tylko a pracy nie znajde ... Ale i tak ide na dziennikarstwo albo na socjologie.A gdzie sie wybierasz dokadnie?Moze sie spotkamy?Koniec z wisniami.Wolne, wolne, wolne. Leze do gory brzuchem.
|
|
|
#3579 |
|
Rozeznanie
|
Hm tak nagle jakoś mi się wymarzyła budowa dróg i mostów...
![]() Mi się też wydaje, ze dziennikarstwo to strata czasu, już chyba lepiej pójść na lingwistykę ?
|
#3580 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Anuu - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Sydunia - mam podobną sytuację...ale podeszłam do niej nieco inaczej. Na początku tez się buntowałam, chciałam, aby moja przyjaciółka była taka, jak kiedyś... i straciłyśmy kontakt na kilka miesięcy. Widywałyśmy sie w szkole i nic poza tym. Ale teraz jest inaczej. Zmieniłam do niej nastawienie - chciala się zmienić - ok, jej sprawa. Nie wtrącam się w jej imprezy itp, a to co myślę mówię wtedy, gdy pyta mnie o zdanie. I o dziwo jeżeli ją wtedy skrytykuję nie naskakuje na mnie, tylko słucha. Pogodziłam się z jej zmianą - teraz widujemy się rzadziej, bo ma innych znajomych. Ale gdy juz się spotkamy jest prawie tak jak dawniej. czasami nawet lepiej. ![]() Uff ale dzisiaj gorąco... no normalnie masakra ;/ Aż strach z domu wychodzić. U was też?
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Nikaa, dziękuję
![]() |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3582 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a gdzie się wybierasz? ![]() a w ogóle to 18 masz dziś? jeśli tak to wszystkiego naj naj naj ![]() Cytat:
chociaż ja bym bardzo chciała do poznania ale tam nie ma public relations ![]() a Ty? |
||
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie 18 miałam 9 lipca:P
Dzisiaj są podobno moje imieniny ^^ Ja chyba w Warszawie skończę
|
|
|
|
#3584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi dwaj koledzy równiez i już planują że będę z nimi mieszkać A jakoś nie widzi mi sie to szczerze ![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dziękuję
![]() Kocham interpals! Boskiego Japończyka poznałam!:P
|
|
|
|
#3586 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to i tak wszystkiego najlepszego ![]() i spóźnione urodzinowe życzenia też warszawa? a tam chyba trzeba mieć i wos i historie, co? Cytat:
![]() haha. mieszkanie z dwoma facetami to jest to! |
||
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie niestety tylko wos i historia
a ja tak nie chcę tej historii zdawać...
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego naj naj naj i oczywiście dostania się na wymarzone studia Kiedy impreza na wizażu? ![]() o kurcze Może Cię zaprosi do siebie ![]() A mi się jakiś Francuz żali, że musi odprowadzać dziewczyny do domu po imprezach Ale dzisiaj u nas piękny dzień
|
|
#3589 |
|
Wtajemniczenie
|
Suspense - ile Ty stron dziennie czytasz
![]() ![]() ?Jak zobaczyłam w podpisie ile książek masz juz "za sobą" to...
|
#3590 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj piłam za zdrowie Anuu
![]() Myślałam, ze wrócę do domu i będą 3 strony do przeczytania a tu tylko trzy postyyy :P A jutro - niedziela:\ Trzeba będzie znaleźć sobie jakieś zajecie, kurde, bo nie wyrobię, doprawdy. No i dobrej nocy życzę wszystkim
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
sonnerin kochana dziękuję bardzoo
![]() ![]() Dokładnie..wam też niedziela się tak strasznie dłuży?
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie w domu!
Miałam trochę przyciężką rozmowę, w wyniku czego nie jest mi teraz zbyt lekko, humor jakiś nie taki... Macie jakąś receptę na to?
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale mam za swoje. całe dwa lata NIC nie czytałam zaczynałam tylko i zaraz rzucalam w kąt...ksh oj to rzeczywiście biedny ten francuz. to muszą być dla niego ciężkie traumatyczne przeżycia ![]() a ja jutro wracam do domu z włoch. i jak sobie pomyśle ile bede musiała w samochodzie spędzić to... ![]() beoneself czekoczekoczekolada :p |
|
|
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na diecie!
Cholera jasna...! |
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też. Od dzisiaj, a raczej od wczoraj. Nie daję się
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
A tam dieta
Raz próbowałam- po 2 dniach zrezygnowałam To nie dla mnie Staram się przynajmniej jeść zdrowo, ale żadnych diet nie stosuje ![]() Lecę na spotkanie rodzinne Znowu będę miała pod opieką 4 dzieciaki- o litości... ![]() Miłego dnia wszystkim życzę
|
#3597 |
|
Zadomowienie
|
wszełka czwórka dzieciaków? ... no to się nabiegasz
![]() eh, te baby i te diety ![]() i ja chociaż aktualnie nie jestem pewnie też niedługo się wezme za dietowanie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Uch jak ja nie lubię rodzinnych imprez, kiedy trzeba pilnować dzieciaków :/
Kiedyś miałam pod opieką jedną 4letnią Wiktorię to jak mi wyrwała na ulicy w długą to musiałam biec za nią jak szalona przez pół osiedla Na swoje dziecko to przynajmniej można krzyknąć, wytłumaczyć, a na kogoś? wychowane po swojemu to i swoje zasady ma. Od tamtej pory zawsze się wykręcam od jej pilnowania :P Stanowczo za dużo nerwów i stresu na to potrzeba U nas upalnie, wczoraj byłam z TŻ na plaży,ahh mogłabym całe życie tak spędzić - plaża,woda,plaża,woda i zamek z piasku zbudowaliśmy ![]() Dzisiaj też się wybieramy ![]() A w przyszłym tygodniu robię kurs do biblioteki po Wesele, ssuuuper po prostu
|
|
|
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w babskim gronie ![]() Cytat:
![]() najgorsze zajęcie na świecie - opieka nad młodocianymi ![]() A ja tez na diecie Tak zwanej diecie ![]() I "Chłopów" zaczęłam czytać Na razie nic powiedzieć nie mogę, bo tylko pierwszy rozdział za mną. Ale przy tekście "samam ino zmiarkowała" aż się uśmiechnęłam
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
A ja, jeśli moje lenistwo mnie zupełnie nie ogarnie, jutro się wybiorę do fryzjera
![]() Nie mam konkretnego planu, ale idę, bo moje włosy ostatnio zaczęły przypominać suche siano ![]() A bibliotekę przed wyjazdem też muszę odwiedzić... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

Młode jeszcze jesteśmy, nie

Tez sie wybieram 

) A później musiałam biec na nogach do Wrocławia żeby złożyć papiery i miałam na to 2 godziny 

Ale i tak ide na dziennikarstwo albo na socjologie.A gdzie sie wybierasz dokadnie?Moze sie spotkamy?

zaczynałam tylko i zaraz rzucalam w kąt...