|
|
#3541 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Cytat:
Cytat:
Teoretycznie 3 miesiące przed, ale niekiedy przymykają oko Moja przyjaciółka zaczęła chodzić od początku czerwca (pierwszy poniedziałek) a ma urodziny 29 września, więc prawie 4 miesiące ... ale że chciała większość zaliczyć w wakacje, a wyjeżdża to poszli jej na rękę i chodziła na teorię przez czerwiec a zapiszą jej tak jakby z grupą lipcową ... to samo jazy, że niby zaczynała później. Jednak ja chciałam do innej szkoły i nie było takiej możliwości ... mam urodziny 16.11 to mogę zacząć 16.08, a że to sobota to zaczynam 18.08. Bo nowe kursy w tej szkole rozpoczynają się od każdego poniedziałku. Cytat:
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, że zależy. ale jednak... kolega na pierwszej swojej jeździe rozwalił elkę. tzn stuknął w jakiś samochód na skrzyżowaniu. a przecież był obok instruktor i mógł zahamować. powinien być bardziej czujny. nawet nie wiem, do której szkoły on chodził, ale ja tam już isć nie chcę. mimo że kolega zdał za drugim razem. |
|
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się okropnie. ![]() Edit: Jednak jutro jadę, mama nie ma nic przeciwko.
|
|
#3544 |
|
Zadomowienie
|
paula007 no to będziemy trzymać kciuki
|
|
|
|
#3545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no jasne, że będziemy trzymać! A o której godzinie
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
a zaraz idę szaleć na drogach ![]() Własnie kupiłam sobie Focusa i zdziwiłam się czytając, że w piątek 1 serpnia od 10:20 jest częściowe zaćmienie Słońca nic o tym wcześniej nie słyszałam ![]() Wreszcie wyszło słońce i aż chce mi się wyjść z domu
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ajj Włochy, dobrze ci. ale dziwie się, że w ogóle w dzień się ruszasz z domu. wytrzymujesz taki upał?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3548 |
|
Zadomowienie
|
nie tylko wytrzymuje ale wręcz kocham.
ja to bardzo ciepłolubne jestem stworzenie. ![]() chociaż poruszanie się autobusami po mieście w taką pogode bywa kłopotliwe, to fakt :P |
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
O Boże jak gorąco i duszno
![]() A dzisiaj przyszło moje zamówienie z quelle, czekałam 1.5 tygodnia, ale TŻ odebrał to jeszcze nie widziałam jak strój wygląda i w ogóle czy pasuje ![]() Ahh a ja znowu kucharzę, robię sałatkę gyros,pyyyycha
|
|
|
|
#3550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Instruktor też człowiek, widocznie nie zdążył. Moja koleżanka rozwaliła zderzak, ale to już na jednej z kolejnych jazd o krawężnik - zdarza się.
|
|
#3551 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula007 -
![]() Ja właśnie wróciłam z takich niezapowiedzianych zakupów - długopisy, ołówki, teczki, zeszyty i takie dyrdymały
|
#3552 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Rebelious;8352080] ja np. mam urodziny 13 grudnia
[quote] No to mamy urodziny w tym samym dniu Młode jeszcze jesteśmy, nie
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Łaaa ale dziś dziwnie było
cały czas robiłam łuk, ale instruktor spał widocznie był bardzo zmęczony ale szło mi całkiem nieźle ![]() Koleżanka ma urodziny 28 grudnia- smijemy się że bedzie robić impreze 2w1: sylwester i 18stka
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff
Kciuki proszę trzymać w poniedziałek od godziny 11:00. Boże, ja się tak boję tego łuku. Dzisiaj go ćwiczyłam ponad godzinę. Niby wychodzi, ale czuję się w tym niepewnie. ![]() W ogóle miałam dzisiaj dziwną jazdę... Najpierw upał jak cholera, a potem zaczęło lać, że prawie nic nie widziałam. Z auta wyszłam cała czerwona, spocona, masakra.
|
#3555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() lepiej teraz taka pogoda niż później na egzaminie. |
|||
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę smacznego ![]() Paula, wszystko pójdzie dobrze, przecież to wiadome, że kobiety są lepszymi kierowcami Grunt to być pewnym siebie i nie panikować ![]() Byłam na mieście po buty i wróciłam z niczym No, z pęcherzami na stopach od sandałów
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
W skład sałatki wchodzi podsmażona pierś z kurczaka (pokrojona w kostkę z przyprawa gyros), sałata pekińska, kukurydza, cebula, ogórek kiszony,majonez,jogurt naturalny i to wsio. Pychota
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jade jutro do babci
żegnam was na tydzień. Za Paulę trzymam kciuki w poniedziałek a za cała reszte za pomyślny kawałek wakacji trzymajcie się
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Uu to jak wrócisz przygotuj się na kilkanaście stron nadrabiania
![]() Ja dzień nie wejdę,a już muszę się cofać 3-4 strony, żeby być w temacie :P Ciekawe co będzie jak się zacznie temat matury,już na poważnie.Nie wspominając co tu się będzie działo przed studniówkami
|
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
grudniowa miłego wyjazdu
ja też się żegnam, będę w niedzielę wieczorem. a tymczasem... Gdańsk |
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
sydunia, grudniowa miłego wypoczynku, zabawy i wracajcie do nas
Ja jutro o siódmej na jazdę a potem na kumpeli. Wrócę pewnie w niedzielę wieczorem, bo w niedzielę mam jeszcze godzinkę na placu. A ona mieszka akurat niedaleko placu.
|
#3563 |
|
Raczkowanie
|
To dziwne ... z niej instruktor tylko się śmiał i powiedział, że mogła rozwalić całe auto to kupiliby nowe ...
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie przestałam wierzyć, że coś takiego jak przyjaźń, prawdziwa przyjaźń, może istnieć.
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję myśleć co będzie jak wyjadę nad jezioro na dwa tygodnie, będę miała ciekawą lekturę po powrocie
Grudniowa miłęgo pobytu u babci! Sydunia, co się stało kochana?
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Sydunia co jest?
![]() Paula- będę trzymać kciuki mocno ![]() Udanego wyjazdu wszystkim życzę Ja sama się nie mogę doczekać moich wyjazdów- najpierw górki, Off Festival, a jak się okazało w ostatni tydzień wakacji mam gdzieś jechać na calutki tydzień Nie chce myśleć ile będzie do nadrobienia gdy wróce ![]() Uf idę zaraz spać bo jakaś zmęczona jestem
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś bardzo dla mnie ważny, ktoś komu nie raz płakałam w ramię, ktoś kto płakał i mi ramię. chyba pierwsza osoba w życiu, której całkiem mogłam zaufać... ten ktoś się bardzo zmienił. ta zmiana trwała od miesięcy. stopniowo. i nie była zmianą na lepsze. to była zmiana na wielu przestrzeniach życiowych. tylko że teraz ta zmiana zrobiła się gigantyczna. w zasadzie kontakt z tą osobą od zakończenia roku szkolnego prawie przestał istnieć, bo nie było jak go nawiązać. i teraz z pewnego konkretnego powodu się ta osoba odezwała na gg. a potem zaczęła pisać rzeczy, które mi się nie mieściły w głowie. i delikatnie, bardzo delikatnie zasugerowałam tej osobie, że coś jest nie tak. że jej zachowanie jednak nie jest normalne. generalnie nie powiedziałam nic. i generalnie powiedziałam, że ja nie chcę jej ranić, tylko się martwię. zostało to odebrane jako atak. i koniec rozmowy.
pewnych rzeczy się nie odbuduje. a ta osoba... no cóż, dobrze na tym wszystkim raczej nie wyjdzie. a ja nie jestem w stanie nic zrobić. nic. po prostu nic. |
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
To mi bardzo przypomina to, co działo się stosunkowo niedawno u mnie.
Trzymałyśmy się zawsze we trzy. Jednak, od wakacji po pierwszej klasie liceum kontakt wygasał powoli, bo...po prostu nie byłyśmy z P potrzebne, byli inni znajomi, imprezy itp. Jednak kiedy zbliżała się szkoła, nagle zaczęłyśmy dla "tej trzeciej z nas" istnieć... Ale jej zmiany trwały, powoli przestałyśmy wiedzieć co się dzieje w jej życiu, jej zachowania były dziwne, wręcz irytujące... I się sypnęło... Chciałyśmy z P odbudować to wszystko we dwie, wyciągałyśmy rękę, próbowałyśmy gadać, ale cóż...nie wyszło. Wielkie słow, że zbierzemy się we trzy, porozmawiamy i wszystko będzie jak było, ale... "tej trzeciej" brak było odwagi żeby po prostu podejść i powiedzieć co jest nie tak... Sydunia, hjeśli to naprawdę prawdziwa przyjaźń to daj jej trochę czasu... obydwie to wszystko przemyślicie a potem pogadajcie, szczerze... najlepiej spotkajcie się i w 4 oczy powiedzcie co każdej leży na sercu. Ty powiedz jej co czujesz, że się zmieniła... Ja tego nie zrobiłam i bardzo żałuję... Nie popełnij mojego błedu. Będzie dobrze słoneczko, trzymam kciuki
|
|
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
sydunia popieram poprzedniczki. najgorsze w takich momentach sa przemilczenia. milczac niczego sie nie zmieni, nie naprawi, to tylko pogarasza cala sytuacje.
umówcie się, pogadajcie raz, drugi może coś z tego wyniknie. może coś się zmieni. może nie wszystko na raz, ale jeśli twoja koleżanka zobaczy chociaz co jest nie tak, i pomysli naad swoim zachowaniem to i tak bedzie sukces. bo chyba najgorsze w tym wszystkim jest jak druga osoba nawet nie widzi problemu. no i jesli ci naprawde zalezy na tej dziewczynie postaraj sie zeby kontakt sie nie urwal, zebyscie sie nie oddalily od siebie za bardzo... a w ogóle to jestem okropnie głodna ! i zaraz chyba mi sie żołądek do kręgosłupa przyklei... ale nie, o tej porze się nie je
|
|
|
|
#3570 |
|
Raczkowanie
|
ja jeszcze sie dołacze ... Tez mam zamiar zdawac matme.. Pewnie nie rozszerzeniu ..
[quote=Rebelious;8338201]dołączam kobity! wybieram się na prawo (albo na lewo, zobaczymy ).poza tym biorę pod uwagę stosunki międzynarodowe, administrację, może ekonomię lub zarządzanie jak mi cos odbije (a na nasz UMCS przyjmują na te kierunki z wosem i historią). studiowac chcę na UW albo właśnie na UMCSie. Historie napewno bedziesz miała punktowana Tez sie wybieram
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

?

ale dziwie się, że w ogóle w dzień się ruszasz z domu. wytrzymujesz taki upał?

No, z pęcherzami na stopach od sandałów

ale nie, o tej porze się nie je