![]() |
#63 |
BAN stały
|
Dot.: CK IN2U, CINEMA D'ETE, DAVIDOFF, Anna Sui, Artistry, YR, Elseve, Avon, Oriflame
Idiaminko, na temat Cinemy bede mogla wypowiedziec sie dopiero jak dostane odpowiedzi od dwoch Wizazanek, ktore maja Lancome Attraction, na ktorym mi w chwili obecnej zalezy najbardziej ze wszystkich pachnideł. Mysle, ze bedzie to dzis/jutro/pojutrze.
Wtedy na pewno sie odezwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
Dot.: CK IN2U, CINEMA D'ETE, DAVIDOFF, Anna Sui, Artistry, YR, Elseve, Avon, Oriflame
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
niestety, nic
![]()
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Idiaminko, przejrzałam po raz n-ty
![]() Natomiast odlewek, jak pisałam, nie lubię i dlatego jeśli i Tobie zależy, żeby mieć perfumy we flakoniku, to nic nie wymyslę niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja też nie lubie odlewek , takie mam wrażenie jakby byly jakieś niepełnowartosciowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
Okay
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
jestem bardzo zainteresowana:
CALVIN KLEIN IN 2U, EDT 100 ml. Osobiście kupiłam w Sephorze a po tygodniu okazało się, że to jednak nie mój zapach... Ubytek zaznaczony czerwoną kropą na zdjęciu, ok 20% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hej, niestety nic nie znalazłam spośród tych zapachów, które masz obecnie. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
hej podoba mi sie CK ,ja mam 90 ml love love moschino , noa Cacharel i 15 ml demeter Black Russian <drink kawowo waniliowy>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
Witaj, chętnie bym się go pozbyła, ale Moschino jest dla mnie za kwaśny i za niedojrzały, wczoraj wąchałam. Noa nie lubię, a sama Demeter, choć mi się podoba, to za mało. Przykro mi, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Hej
A może będziesz zainteresowana Lanvin Oxygen (Femme) - 75m - bez 5 psików? W zamian przyjmę: CK IN2U lub Mochino, lub cos innego o większej ilości (mogą być kwaskowe ![]() Oxygen nie ma w sobie ani krzty cytrusów! ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=268654 Jeśli chcesz mogę przesłać zdjęcia, kupione w perfumerii! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
BAN stały
|
Za 2 godziny dosłownie będę w Sephorze, niuchnę i jak wrócę, to się odezwę
![]() Niestety ani w Douglasie, ani w Sephorze już dawno nie maja tego zapachu - tak przynajmniej powiedziały mi ekspedientki ![]() Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-07-30 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
u mnie za
MUS DO CIAŁA O ZAPACHU MANGO I FIGI, Kolastyna 250 ml. NOWY, NIEUŻYWANY BOURIOIS, RÓŻ DO POLICZKÓW, kolor Abricot 02.
![]() |
#87 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
* cień integra # 27 (3g) - piękna zieleń, ma w sobie jakąś złotawą poświatę
róż bourjois i premier jour? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
ORIFLAME, DAILY SCRUB, 125 ml, peeling nowiusieńki, jak go producent stworzył
![]() MUS DO CIAŁA O ZAPACHU MANGO I FIGI, Kolastyna 250 ml. NOWY, NIEUŻYWANY coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.