![]() |
#3511 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zaległam po obiedzie w łóżku, a muszę zacząć się zbierać na spotkanie z koleżankami z pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3512 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3513 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
śliczna dzidzia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3515 | |||
Zakorzenienie
|
O rety no teraz czas sie zaczyna... zaraz nasze 5 minut Cytat:
Dziekuje ze mowicie! mam nadzieje ze cos nam podpowiedza na lekcjach rodzenia. zaczynam dopiero pod koniec maja. Cytat:
![]() Cytat:
udanego spotkania! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3516 |
Zadomowienie
|
Cami, przecudna córunia!
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3517 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3518 |
Zadomowienie
|
Aż z ciekawości weszłam na forum czerwcówek
![]() Super, że wszystko w porządku i to widzę rozwiązanie z zaskoczenia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Camelitos Śliczna niunia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
Camelitos,super
![]() Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3520 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3521 |
Wtajemniczenie
|
Camelitos,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3522 |
Zakorzenienie
|
RudyKot jutro z rana zmierze sobie obwod.
Camelitos przepiekna mała,taki słodziak! Ksrolina w środę.byl.na rtg,coś się zrasta,ale kontrola za 4 tyg,ma chodzić nadal w kamizelce,zwolnienie na kolejne 4 tyg. Asiaczek,Karolina pojechaliśmy po te leżaki,jakoś.udało mi.się uspokoic,kupilam.kawe w macu,humor lepszy,narazie nie drzemy.kotów Aniama tak.myślę,że za dużo jesteśmy ze sobą,i jeszcze raczej w domu,nuda i monotonia Mojs córcia dzisiaj bardzo aktywna,chyba pozycje zmienia,nie jest to za przyjemne i jeszcze mnie pachwiny bolą. Dzisiaj zrobilam.koktajl banan,pomarańcza,kiwi,nat ka i cukier piekny 101.Zobaczymy,co po obiedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3523 |
Zadomowienie
|
Camelitos - ale rewelacyjne zdjęcia!
![]() ![]() Co do włosów i zgagi, to niby odpowiada za to ten sam hormon i dlatego ma to związek. Ale tak czy siak myślę, że wszystkie nasze bobasy doczekają się fajnych czupryn w swoim czasie ![]() Ja prawdę mówiąc nie jestem przekonana ani do chust, ani do nosideł na ten moment, możliwe, że po porodzie odszczekam, ale na razie raczej widzę wożenie w wózku, leżenie w leżaczku i noszenie po prostu na rękach. Pola, dobrze, że nastrój lepszy. Też lubię kawę z Maca! Na studiach wypiłam jej niesamowite ilości ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
Regular ja też nie planuje ani.nosidelka ani chusty.
Teraz zjadłam pyszny obiad tylko szparagi się nie udały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3525 |
Raczkowanie
|
Ja chusty nie planuje, może jak mały będzie siedzieć to zainwestuje w tule. Jeszcze zobaczę co z tego wyjdzie
![]() Jestem ostatnio trochę podlamana, strasznie bolą mnie biodra, o spojenie lonowym już nie wspominając. Ginekolog podejrzewa że spojenie zaczyna się rozchodzi, a ból bioder może być przyczyną początku dysplazji stawu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba kupię chustę kółlową, bo jeśli mała będzie podobna do syna to będę musiała ją dużo nosić. On nie lubił ani wózka, ani bujaaczka, ani nosidełka. I nadal jest na tyle wymagającym dzieckiem, że chusta-mam nadzieję-ułatwi mi zapanować nad nimi
![]() Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Camelitos śliczna malutka ![]() ![]() Ja mam w obwodzie 95cm. Co do tematu chust, nosidla. Chustowac napewno nie będę,nie przemawia to do mnie, nie biorę w ogóle chusty pod uwagę. Mam nosidlo chicco, od pierwszych dni życia, specjalnie wyprofilowane, bezpieczne dla bioder, ma jakąś tam pozytywną opinię instytutu do spraw dysplazji bioder ,testy w pozycji M, zapewniające prawidłowe ulozenie nożek..wiec nie jest to żadne wisiadło. Ale planuje użyć tego nosidla tylko w kryzysowej sytuacji. Nie wyobrażam sobie nosić dziecka na codzień, ani w nosidle ani w chuscie. Mam dzisiaj ciężki dzień,noc miałam tragiczna niestety... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
Blanka co się stało??
Neska jakie masz objawy?gdzie to.dokładnie boli? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
W nocy mi się zaczynaja bóle kręgosłupa jak na okres i brzuch mi twardnieje. Męczy mnie to czasem godzinę, czasem dwie, a czasem pół nocy. Do tego mała chyba zeszła jakoś nisko w kanał bo mnie tak dziwnie boli w szyjce dziś. Teraz już ok. Ale jeszcze 2-3godz temu myślałam, że oszaleje. Oj ciekawa jestem wizyty w poniedziałek :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3531 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co się w nocy działo? Edit: doczytałam - współczuję.. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3532 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nie było mnie tu chyba ze 3 dni, ale to za sprawą złego samopoczucia co prawda bóle brzucha ustały ale za to hormony wariują, dzisiaj cały dzień płacze, wszystko mnie irytuje. Gratuluję wam udanych wizyt i dużych bobasków. Camelku cudowny ten twój "wielbłądek" ![]() Ja już z wyprawką na ostatniej prostej, zamówiłam wanienkę i materac, wózek i fotelik już w piwnicy, wszystkie zamówienia z Gemini od hubiego i z macmaris już są. Jeszcze kilka zakupów dla mnie do szpitala i koniec. W przyszłym tygodniu pranie i prasowanie ![]() Jutro składamy łóżeczko a to głównie po to żeby poukładać tam te wszystkie bibeloty i pozbyć się kartonów. Polu mam nadzieję że mężuś już nie będzie cię tak irytował ![]() Co do nosidła i chusty to nie mam w planach. A no i zapomniałam w przyszłym tygodniu mam sesje brzuszkowo-rodzinną co prawda nie miałam jej w planie ale koleżanka mnie namówiła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3533 |
Raczkowanie
|
Biodro boli jak by kość udowa chciała z niego wypaść, a spojenie boli mnie przeważnie jak się położę i próbuje wstać, nie umiem tego boli opisać
![]() Chciałam wstawić zdjęcie spojenia ale nie umiem ;/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Bursztynku widzę,że nie tylko u mnie hormony wariują.
Neska jakby Ci się udało wrzuć zdjęcie spojenia. Mi mała tak się ruszała,tak mnie w pochwie bolało,że już się przestraszyłam. Na razie bolą mnie pachwiny,nic przyjemnego.I brzuch mi twardnieje!- to pewnie przez te nerwy,magnez wypłukałam.Już uruchomiłam muszynianke. Dzisiaj po obiedzie 101!A kotlet w panierce,fasolka w panierce,szparagi z piekarnika. Nic z tego nie rozumiem! Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-05-18 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3535 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez mam ostatnio gorszy humor ![]() Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
Patrycja jak tyle nas jest z podłym nastrojem,to może to normalne w tym etapie ciąży
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3537 |
Zadomowienie
|
Co do tematu chust to ja myślę o chusto-nosidle Mei-Tai, ale zobaczę po urodzeniu, czy będzie mi takiego gadżetu brakować, czy jest zbędny. Przed porodem na pewno nie będę nic takiego kupować.
Bursztynku Dobrze, że bóle ustały głowa do góry ![]() Blanka To u Ciebie chyba się już zaczęły skurcze przepowiadające, w pon. dowiesz się więcej, oby w weekend Ci troszkę odpuściły te bóle. NeskaDobrze, że ta druga Pani była bardziej ogarnięta, w końcu w ciąży z tego co kojarzę do specjalisty powinno się dostać bez kolejki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3538 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3539 |
Zadomowienie
|
Camelitos twoja córka jest cudna
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pochwalisz się zdjęciami z sesji? ![]() Ja jakoś nie czuje się na tyle, by robić zdjęcia podczas sesji ![]() ![]() Wracaj do nas, może nie będzie tak czasu na buzujące hormony ![]() ![]() My dziś klikneliśmy wózek ![]() ![]() ![]() Także już nie mogę się doczekać, aż przyjdzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.