|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
Ona są po prostu super ja proszę więcej , więcej . Te czerwone zabieram sa superowe |
|
|
|
|
#3062 |
|
Wtajemniczenie
|
a myśli Jej rozczochrane jak włosy na Jej głowie.. ^^ ..miała tak wiele.. miała siebie.. Stan kiedy rozum mówi NIE, a serce TAK.. ..bo potrzebuję Ciebie by ogarnąć ten świat.. mam tak pokręcone w głowie, że aż na niej mi sie kreci ^^ dziewczynki, a może coś o opalaniu?? wiem, ze juz kiedyś było, ale niestety nie mogę znaleźć.. prosze;*
|
|
|
|
#3063 |
|
Przyczajenie
|
świetne opisy
a macie moze jakies o tym, ze jestem sama w domu i fajnie by bylo gdyby mnie ktos odwiedzil
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Więcej dodam...niebawem. :P Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-07-26 o 23:22 |
|
|
|
|
#3065 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja będę obok.. To obietnica która mogę Ci Dac... Razem wszytsko przetrwamy, nawet złe dni.. BEDZIE DOBRZE!! Weź moja rękę i chodź.. Zmienimy tą rzeczywistośc.. Przyjacielem jest ten, przed kim mozesz wysypać wszystko co nosisz w sercu Prawdziwa przyjaźń jest nieskonczona i nieśmiertelna.. PAMIETAJ! Przyjaźń rozświetla przeciwnosci losu, rozkładając ich ciężar na dwoje... Nie widzimy się, ale slyszę twoje myśli. (Imię) JESTEM Z TOBĄ! ...Nie obiecuję że Cie pocieszę, ale mogę płakac razem z Tobą... U przyjaciół wszystko jest wspólne.. Nawet cierpienie... I cos ode mnie:
Bardzo proszę o jakies o szczęsliwej miłości... Ze mam nadzieje ze bedzie trwać do konca zycia choc narazie to tylko młodziencze uczucie, ze jestem z nim szczęśliwa i jest super
"...Chce lecieć jak na skrzydłach wolności nad Ziemią, chcę leciec nad światem, życie zostawić pode mną. Swój strach, łzy, troski, by promień światła ogrzał Serce, które zwątpiło w istnienie dobra..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303123 Mój pazurkowy wątek ![]() |
|
|
|
|
#3066 |
|
xoxo
|
czy możesz przypomnieć mi, te wszystkie nasze malinowe dni ?
kawa z pomarańczą pachnie jak te wszystkie ulotne chwile, które łamią serca z marmolady. `czy można mieć atak czułośći.? OnSpacerowałMyślącSkąd wziąćKasę onaZapłaciłaby byIść z kimśNaSpacer
|
#3067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja będę obok Kiedy nikogo nie będzie i pomyślisz, że nikomu nie zależy. Kiedy cały świat opowie się przeciwko Tobie i poczujesz się osamotniony. Ja będę obok Kiedy ten na kim najbardziej Ci zależy, nie będzie dbał o Ciebie. Kiedy ten, komu dasz swoje serce, rzuci Ci je w twarz. Ja będę obok Kiedy osoba której zaufałes, zdradzi Cię. Kiedy ten, z którym dzielisz wszystkie myśli i tajemnice, nie będzie pamietał nawet o Twoich urodzinacz. Ja będę obok Kiedy wszystko, czego będziesz potrzebował, to ktoś , kto Cię wycłucha. Kidy wszystko czego będziesz potrzebował, to ktoś, kto otrze Twoje łzy. Ja będę obok Kiedy Twoje serce będzie bolało, że nie będziesz mógł nawet oddychać. Kiedy będziesz chciał już tylko położyć się i umrzeć. Ja będę obok Kiedy zaczniesz płakać słysząc smutną piosenkę. Kiedy łzy nie będą chciały przestać płynąć. Ja będę obok Więc widzisz, będę obok aż do końca. To jest obietnica, którą mogę Ci dać. Jeśli kiedykolwiek będziesz mnie potrzebował, po prostu daj mi znak i znajdę się obok. Twój przyjaciel. Widzę, że IronicalPrincess zaproponowała wczesniej jeden opis właśnie z tego wiersza.
|
|
|
|
|
#3068 |
|
Przyczajenie
|
"...io non vorrei mai, allontanare il mio sguardo da te..." Właśnie taki opis sobie niedawno ustawiłam.... heh
A inne to np: "...Boze niewiem czego szukam pomoz mi to znaleźć..." Everytime I try to fly I fall without my wings....please help me! "Uważaj jak tańczysz, bo życiowy parkiet bywa śliski" Proszę swojego aniołka w niebie daj mi skrzydełka bo ja chcę do ciebie "...Bo prawdziwe marzenia to takie, o których nie mówimy na głos..." "..Pustą drogą aż po świt, z głową w chmurach gubiąc rytm.." |
|
|
|
#3069 |
|
Zadomowienie
|
a cóż to znaczy ?
|
|
#3070 |
|
Rozeznanie
|
Otworzyć usta chcę i krzyczeć tak by usłyszał mnie świat ...
Optymizm to obłęd dowodzenia, że wszystko jest dobrze, kiedy nam się źle dzieje. Nie zatrzymuj łez. Niech lecą ... Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
|
#3071 | |
|
Raczkowanie
|
Zabieraj, zabieraj ile tylko chcesz
Cieszę się, że się... nadają? ![]() * Mężczyźni rozwijają się do 3 roku. Potem już tylko rosną. * Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil. * W sercu mam miłość, w kieszeni pustkę, a w głowie burdel. *- Jestem trochę smutna. - Dlaczego? - Dla odmiany. * Są rzeczy, których wolałabym nie pamiętać. * Często mówię o Tobie, myśląc o nas. Dziwny romans meloman. * Naucz mnie kochać po swojemu. * Chciałabym umrzeć z miłości. * Gdzieś pomiędzy nami kwitnie szczęście. * Chcę otworzyć oczy i zobaczyć jak wygląda słońce. * Im dłużej była sama i im dłużej wierzyła że faceci nie są niczego warci, tym bardziej potrzebowała miłości. Cytat:
A! <niedowierzenie?> Dziękuję I vice versa ![]() * Na weselu pomiędzy welonem a bukietem zapominam o wszystkim. * Bawię się i zapominam. Optymistycznie musi być ![]() * Porzucam wspomnienia w rytm weselnej melodii. * Na dłużej niż na zawsze, czyli weselna zabawa. Malutko tak, przepraszam, ale brak weny i pomysłu...
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
|
#3072 |
|
Rozeznanie
|
1. leżę. cicho. sama.
2. so, so you think you can tell, blue sky from pain... [więc, więc wydaje ci się, że umiesz odróżnić niebo od bólu..] 3. Nagle świat się mieści w Twoich oczach .4. Potrzeba czasu, by trochę zrozumieć... Na razie tyle )
|
|
|
|
#3073 |
|
xoxo
|
`kręcę tyłeczkiem w rytm weselnych rytmów
`do dna za zdrowie Państwa Młodych || weselisko `hej ho hej ha na weselu bawić się czas `zostawiam w domu wszystkie smutki ale i tak wypije dużo wódki || wesele ;D `bo ktoś powiedział, że weselna wódka nie upija. sprawdzam to ;D Przetańcze całą noc z kim się tylko da Może któreś z tych Ci przypasuje
|
#3074 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy mogę prosić o coś na chrzciny, proszęę. ;*
i jeszcze o takie dające do zrozumienia, że nie mogę zapomnieć, że mnie bol, ale nie dosłowne. Liczę na was. ;* życie jem jak milkę [; pozytywna wibracja to jest moja duchowa orientacja ;-) bo nikt przecież nie wie gdzie tutaj leży ta prawda ..
|
#3075 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uwielbiam Twoje opisy ;*_________- Czasmi poczucie samotności jest tym czego potrzebujesz najbardziej... poczucie beznadziejności ... tak uroczo wyglądasz przygryzająć wargi ... ![]() Fascynacja nieznajomym chłopcem czy to możliwe ? sinusoidalny rytm serca ...
Po co ten fałszywy uśmiech, gdy dzień taki ponury?! Edytowane przez MarcelinKaaa Czas edycji: 2008-07-27 o 10:13 |
|
|
|
|
#3076 |
|
Przyczajenie
|
Heii. jestem tu nowa
Poszukuje tkaich krociutkich wierszykow o milosci.a tu cos ode mnie : Kiecka w góre i ... jazda ! Taaa.. i tlyko tego chce, chce byc przez chwile wolna ![]() Za pare lat przyjdziecie na moje wesele...ale teraz to ja jestem zaproszona ![]() podajmy sobie dłoń i złączmy serc swych bicie..|wesele... i nie opuszczę Cię aż do śmierci... balujemy... poszłam łapać bukiet ślubny (ew. welon), wrócę jak złapie ^^ Oraz, że Cię nie zapuszczę aż do śmierci. / weselicho. : )Złota obrączka tak jak miłość: bez początku i bez końca. : )/ wesele. A może ja też sobie złapię jakiegoś Pana Młodego. : D Już mi niosą suknie z welonem ...`nie,nie jeszcze nie mi ;D /wesele ![]() pora mi dzisiaj do ślubu iść ...` / bawię się ![]() złoty krążek mi wcisną na rękę i powiozą mnie windą do nieba ![]() A może by tak załapać bukiet ślubny ^^ |
|
|
|
#3077 | |
|
xoxo
|
Cytat:
większość Twoich opisów pojawiła się już w paru wypowiedziach do tyłu. Uważam, ze to jest zaśmiecanie wątku. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Nie tylko jestem perfekcyjna , jestem też blondynką / Not only am I perfect, I’m a blonde too.!!
|
|
#3078 |
|
Przyczajenie
|
pisalam chyba ze jestem nowa ...:/
|
|
|
|
#3079 |
|
Rozeznanie
|
Nowość nie daje chyba praw do kopiowania.
|
#3080 |
|
Raczkowanie
|
a macie jakies opisy o kawie???
|
#3081 |
|
Przyczajenie
|
Czy nadal lubisz czarne lukrecje?
czy nadal uzeka Cie ich smak? Dla Ciebie nauczylam sie zasypiac dopiero po polnocy. 'Kocham Cie'-szepnąl patrząc nam nie para najbardziej zielonych oczu. Bieglas ulica i padal deszcz. On był pijany i ona też... Autobiografia pewnej milosci. Twoj glos-delikatny jak powiew wiatru wczesną wiosną. Pamięc o tym co bylo pozostanie NA ZAWSZE (...) Miłośc- nieodłączny element naszego życia... 'dzies bedziesz moj'- szepne Ci do ucha. |
|
|
|
#3082 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki , nie kłóćcie się .!
![]() to wiadomo że wiele opisów się powtarza, ale próbujmy temu zapobiegać... zardzewiałe słońce. tracę wiarę w ludzi.
|
|
#3083 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
a coś może o tym, że jutro wybieram się na koncert vavamuffin i mam nadzieje, że będzie super
Zatracona w pogoni za rzeczywistością Nie próbuj mnie zrozumieć po prostu mnie kochaj ;* ;* Cause I can breathe again, dream again - bo mogę znów oddychać, znów marzyć every time you come too close I move away / za każdym razem gdy zbliżasz się za bardzo , odsuwam się But if you really want me, move slow / ale jeśli naprawdę Ci na mnie zależy - zwolnij. Sposób na szczęście – nie przejmować się tym na co nie mamy wpływu ! Dążę wytrwale do wyznaczonego sobie celu Znów mnie dręczysz...Daj mi w końcu spokój ! Odejdź i zostaw me serce w spokoju... . pozwól dopuścić do siebie miłość i nie bój się własnego szczęścia ! |
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki..
Dzisiaj ja mam do was prośbę.. jakiś opis o tym że ktoś kto jest dla mnie ważny.. zapomniał o moim święcie.. hmm przykro .. taki niedosłowny..Kilka opisów: 'na odległość kochać uczą się. na odległość pragną się przez sen.’ 'oddychają sobą. światy dwa które odnalazły się.’ 'skrawki słów. resztki serc. rozbitkowie z różnych wysp.!’ 'bo w miłości zdarzają się turbulencje. nieustające przyloty i odloty.’ 'czerwień w mym sercu już wygasła.!’ 'rozwaliło mnie na kawałki. kilka starych głupich zdjęć. wspomnienia –pułapki.’ 'nocny sufit zna moje myśli. pochowane zna tajemnice.’ |
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
----------------------------------------------- Zdradzam Cię. Z tęsknoty za Tobą. Mężczyźni, którym podoba się moja twarz nie wiedzą, że ona należy do Ciebie. Już nie potrafię ukryć się i szeptu: kocham Ciebie... A świat wygląda dziś jakby był za szkłem. Kropla wina. Na bezsenność. Na bezmiłość. Gdy ją znalazł obiecał dbać o nią jak nikt. Minęło w życiu wiele nocy i dni, mam zmęczone oczy i coraz mniej sił. Bo jesteśmy sami wśród gwiazd, małych gwiazd, wielkich gwiazd, małych wielkich gwiazd.
|
|
|
#3087 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _______________________ UmieszLiczyć? PoliczIleRazyZawiodłeś! NiePoliczysz? Życie to znaczona talia Miedzy dobrem a złem wypośrdkuj swój cel Bezsprzecznie nic nie trwa wiecznie W każdą chwilę wbijam szpilkę jak pineske w deske ja to ja wiec jako "ja" chce byc znany gdyby zadne serduszka nie pekaly gdyby oczy nie plakaly a usta sie wciaz smialy powiedz mi jak daleko jest stad do raju bram?;p
|
|
#3088 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja Twoich opisów potrzebuje, uzależniona jestem od nich. ;D ![]() Dzień się szczęśliwie zapowiada. ![]() - Goni mnie czas i dobra zabawa. / wesele. - Wzywa mnie świat i zabawa do białego rana! - Przy kim się zestarzeję i przed kim mi nie będzie wstyd. / Zabawa! - Złote obrączki i róże płonące. / wesele. - Chodź to kolejne wesele, bawić się będę aż się upije i zapomnę gdzie jestem. ![]() - Rzucam się w złudzenia, wierzę, pragnę, chcę się bawić! - Razem i osobno jak obrączki dwie. / wesele! - I to ja dziś wróce z butkietem w ręcę! / wesele.- Zapomnę, złapie butkiet i będzie zabawa do białego rana. ;D - Zdrowie Młodej Pary! I moje. / Wesele. ;D Nie mogę nic sensownego napisać, to słońce tak na mnie działa. ;D Cytat:
Może coś się przyda; - Ty jesteś moim Skarbem, wiesz? Tak bardzo, bardzo kocham Cię! - Razem; do końca świata i jeden dzień dłużej! - Już zawsze na zawsze, czas długi to może trwać. - I niech tak zawsze trwa, że zawsze Ty i ja. - Że gdy mówimy `My` to znaczy to ja i Ty. ;* - Moje niebo .. Ty nim jesteś. - Choćby rozrzucił nas los, zmył ślady we mgle, odnajdziemy się wszędzie. - Wymaluj w myślach mój świat i zostań tam. ;* Ja jestem przecież jak noc... Ty jesteś jak dzień... I już zawsze tak będzie... <3 Każdego dnia kocham Cię bardziej... Dziś - jeszcze więcej niż wczoraj, a i tak mniej niż jutro. ;* Na zawsze Ty, nikt inny nie liczy się Podaruj mi świat .. To tyle, brak weny. Życzę wszystkim miłego dnia.
|
|
|
#3089 |
|
Przyczajenie
|
'Nikt nie uwierzy mi, że tak bardzo mocno Ciebie kochałam. '
...To jest taka moja życiowa konieczność. w słonecznym kraju, gdzie tak blisko jest do raju! ouu jeee! czego mi wiecej do szczęścia potrzeba ? - jestem przecież bramą do nieba... nie rzucę cię, nie ma obiekcji, pasujesz mi do letniej kolekcji. \arkaa satanaaa!/ xd
|
#3090 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki... jestes cudowna;* Cytat:
dziękuje;* boskie ![]() ![]() a teraz jakieś opisiki ode mnie...może Ci sie spodobaja i uda mi sie odwdzięczyć choć w małym stopniu Będę rajem dla Twych ust (...) Będę ogniem gdy Twe ciało drży ... Zakochani widzą słonie. Ja od rana zliczyłam już trzydzieści sześć. Na spacer po oblokach za reke z kims kogo kochasz.. A mój pocałunek może obudzić Uczucia, których nie zniesiesz ;* Napiszę palcem na błękitnym niebie: codziennie chcę calutkiego Ciebie! : ) "Wezmę najjaśniejsze gwiazdy w nocy i napiszę twoje imię na niebie" : ) Mam podkrążone oczy.Boję się spać,bo kiedy jest ciemno nie widzę Twojego uśmiechu... Ciągle mi mało. Chcę całować powietrze,które Ciebie całowało! : ) Jest mi tak dobrze,kiedy wiem,że Twoje usta Bóg stworzył tylko dla mnie. : ) A kiedy się uśmiechasz, rób to tylko dla mnie.... : D Milion Myśli Na Minutę, A W Nich Tylko Jedna Osoba... TY.. KC=*Jesteś aniołkiem wśród tysięcy szarych duszek... ![]() Kiedy Cię poznałam rozpoczoł się najpiękniejszy rozdział mego życia ![]() jesteś moją najseksowniejsza porą dnia ;* Zabiorę Cię do krainy czarów... tylko chodź za mną Zabiorę Cię właśnie tam, gdzie wolniej płynie czas. ![]() A wszystko przez te jego oczy.. Które wciąz patrzyły tak ![]() Teraz wiem, że warto żyć, warto kochać marzyć śnic... ...nic juz nie złamie mnie...jeden słodki usmiech zmienił mnie...:P:P:P "OnE KiSs....OnE lOvE.....AnD yOu..........=) .w*sWoiCh*oCZaCh*wSzYstki E*moJe*MaSz*snY.. PrZyTuL MnIe.. w TwOiCh RaMiOnAch-->WsZyTsKo mA sEnS.. ![]() Bo Ty jesteS Jak mArZenIa DlA MnIe JaK nAJpIEnIeJsZE sNY.. Mogę marznąć gdy wiem ze przyjdziesz i ogrzejesz mnie Wystarczy jeden twój usmiech a wszystko nabiera sensu ;** SmaK MojeGoo SzCzęśCia w JeGo RaMionacH PoznaŁaM .. ;-)) Z kimś Takim Jak Ty, Na Koniec Świata Mogę Iść... ale wiem gdzie szczęście śpi.. ma na imię tak jak Ty... ![]() you're my every everything that i could ever dream of //jesteś wszystkim o czym mogłam kiedykolwiek marzyć 'Bo Ty tak pięknie pachniesz....' <3 Ty piękny mój bajeczny, czasem ciut niegrzeczny... ;* I dropped a tear in the ocean. Once they find it, I'll stop loving you. // Uroniłam łzę w ocean. Jak już ją znajdą, przestanę cię kochać. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

. Te czerwone zabieram sa superowe 
a macie moze jakies o tym, ze jestem sama w domu i fajnie by bylo gdyby mnie ktos odwiedzil