Mamy lipcowe 2018 cz. IV - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-05-18, 20:54   #3541
pozytywnaj
Zadomowienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Zrobiłam pierwsze zakupy dla Maleństwa Co prawda używki z OLX, ale zawsze parę sztuk do przodu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-18, 21:32   #3542
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Bursztynku widzę,że nie tylko u mnie hormony wariują.

Neska jakby Ci się udało wrzuć zdjęcie spojenia.

Mi mała tak się ruszała,tak mnie w pochwie bolało,że już się przestraszyłam.
Na razie bolą mnie pachwiny,nic przyjemnego.I brzuch mi twardnieje!- to pewnie przez te nerwy,magnez wypłukałam.Już uruchomiłam muszynianke.

Dzisiaj po obiedzie 101!A kotlet w panierce,fasolka w panierce,szparagi z piekarnika. Nic z tego nie rozumiem!
Polu chyba te ostatnie miesiące tak na nas działają i nie stresuj się już żeby brzuszek nie bolał

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Co do tematu chust to ja myślę o chusto-nosidle Mei-Tai, ale zobaczę po urodzeniu, czy będzie mi takiego gadżetu brakować, czy jest zbędny. Przed porodem na pewno nie będę nic takiego kupować.

Bursztynku Dobrze, że bóle ustały głowa do góry

Blanka To u Ciebie chyba się już zaczęły skurcze przepowiadające, w pon. dowiesz się więcej, oby w weekend Ci troszkę odpuściły te bóle.

NeskaDobrze, że ta druga Pani była bardziej ogarnięta, w końcu w ciąży z tego co kojarzę do specjalisty powinno się dostać bez kolejki.
Dzięki asiunia mam nadzieję że to tylko taki chwilowy spadek mocy

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Brawo za prawie gotowa wyprawkę!
Pochwalisz się zdjęciami z sesji?
Ja jakoś nie czuje się na tyle, by robić zdjęcia podczas sesji ale bardzo mi się podobają czyjeś
Wracaj do nas, może nie będzie tak czasu na buzujące hormony główka do góry!

My dziś klikneliśmy wózek ze sklepu co prawda oddalonego 20km, ale dostawa darmowa i zamawiany przez net ma w gratisie adaptery, moskitierę i folie a kupiony stacjonarnie nie
Także już nie mogę się doczekać, aż przyjdzie

Dzięki Elus

Jak tylko dojdzie do skutku ta sesja to wrzucę jakąś fotkę na fb

Co do wózka to ja też zamawiałam przez neta, pisało na stronie że trzeba czekać ok 2 tyg a przyszedł po 2 dniach

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez pozytywnaj Pokaż wiadomość
Zrobiłam pierwsze zakupy dla Maleństwa Co prawda używki z OLX, ale zawsze parę sztuk do przodu

Ja też też kupiłam trochę ciuszkow na lokalnej grupie sprzedażowej i sobie chwalę. Takie ciuszki naprawdę nie są zniszczone a będziemy ich tak krótko używać, że się opłaca taki zakup. No i tak jak piszesz już coś do przodu ruszylas z wyprawką

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-18, 22:13   #3543
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Brawo za prawie gotowa wyprawkę!
Pochwalisz się zdjęciami z sesji?
Ja jakoś nie czuje się na tyle, by robić zdjęcia podczas sesji ale bardzo mi się podobają czyjeś
Wracaj do nas, może nie będzie tak czasu na buzujące hormony główka do góry!

My dziś klikneliśmy wózek ze sklepu co prawda oddalonego 20km, ale dostawa darmowa i zamawiany przez net ma w gratisie adaptery, moskitierę i folie a kupiony stacjonarnie nie
Także już nie mogę się doczekać, aż przyjdzie

super, że się udało tyle gratisów

niedawno wróciłam, chyba z tego śmiechu i jedzenia dostałam jakiś skurczy wzięłam nospę i piję melisę
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 05:08   #3544
pola25
Zakorzenienie

Ela super z tymi.gratisami!

Neska,znalazlam grafikę,ale nic nie rozpoznaje

Emma,Blanka jak samopoczucie?

Pozytywna super zakupy!

Bursztynku wzielam.nospe,pilam.muszy nianke i.się uspokoilo,wewnetrznie tez mi.lepiej,aż puls mi.się taki bardzo niski.zrobil,dziwne....Ja k.u Ciebie?
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 06:23   #3545
pozytywnaj
Zadomowienie

Cześć dziewczyny. Jakie plany na weekend?

Stary 2018-05-19, 06:25   #3546
Elaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx Pokaż wiadomość
Polu chyba te ostatnie miesiące tak na nas działają i nie stresuj się już żeby brzuszek nie bolał

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Dzięki asiunia mam nadzieję że to tylko taki chwilowy spadek mocy

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Dzięki Elus

Jak tylko dojdzie do skutku ta sesja to wrzucę jakąś fotkę na fb

Co do wózka to ja też zamawiałam przez neta, pisało na stronie że trzeba czekać ok 2 tyg a przyszedł po 2 dniach

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Ja też też kupiłam trochę ciuszkow na lokalnej grupie sprzedażowej i sobie chwalę. Takie ciuszki naprawdę nie są zniszczone a będziemy ich tak krótko używać, że się opłaca taki zakup. No i tak jak piszesz już coś do przodu ruszylas z wyprawką

Nasz ma być we wtorek już
Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość

super, że się udało tyle gratisów

niedawno wróciłam, chyba z tego śmiechu i jedzenia dostałam jakiś skurczy wzięłam nospę i piję melisę
i jak tam skurcze ustały? Ja też wczoraj miałam spotkanie z koleżanką i też wyszłam obolała ze śmiechu i przejedzenia ale to mega pozytywnie w poniedziałek idę znowu
Cytat:

Pozytywna super zakupy!

Bursztynku wzielam.nospe,pilam.muszy nianke i.się uspokoilo,wewnetrznie tez mi.lepiej,aż puls mi.się taki bardzo niski.zrobil,dziwne....Ja k.u Ciebie?

My dziś w planach zakupy na pewno i na razie w sumie tyle, pewnie w ciągu dnia coś wymyślimy choć jeszcze rolety zasłonięte, nawet nie wiem jaka pogoda
Miłego dnia!

Stary 2018-05-19, 06:27   #3547
pola25
Zakorzenienie

Cytat:

U nas narazie beznadziejna pogoda-wieje i pochmurno,więc dwór odpada.
Pewnie obiadek,syn chciał blok czekoladowy to mu.zrobię.

A Ty Pozytywna co planujesz?
Stary 2018-05-19, 06:44   #3548
MalaGosia88
Zakorzenienie

U nas dziś lepsza pogoda, świetnie, może zacznie mi schnąć pranie do tego mam całą misę swoich czereśni, zaskakująco słodkich i miękkich więc chyba będzie jakieś ciasto ;-)

Stary 2018-05-19, 06:50   #3549
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Cytat:

Pozytywna super zakupy!

Ja dziś już lepiej, wróciłam właśnie z badań i z piekarni. Mąż i córka jeszcze śpią więc jest trochę spokoju mam nadzieję że w miarę dobre samopoczucie utrzyma się u nas na dłużej.
Fizycznie jest u mnie gorzej bo cały czas to krocze z tą prawą nogą boli jak nie wiem co ale trzeba się jakoś do tego bólu przyzwyczaić i to przetrwać .

Stary 2018-05-19, 06:56   #3550
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
U nas dziś lepsza pogoda, świetnie, może zacznie mi schnąć pranie do tego mam całą misę swoich czereśni, zaskakująco słodkich i miękkich więc chyba będzie jakieś ciasto ;-)

Czereśnie

Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 07:21   #3551
summer_overture
Zadomowienie

Camelitos, twój mały Kłaczek jest przepiękny! Nie sądziłam, że dziecko na tym etapie może mieć aż takie włoski, choć podobno i moja mama, i tż urodzili się z długimi włosami, przy czym moja mama miała też futerko na plecach

Witam się weekendowa, u nas pogoda solidaryzuje się z moim nastawieniem do życia.
Byłam u neurologa i mam reżim łóżkowy + plastry przeciwbólowe na W moim przypadku sprawdza się porzekadło: "gdyby kózka nie skakała, to by nóżki nie złamała". Te wszystkie porządki, mycie okien, dźwiganie - to musiało skończyć się rwą.
Do tego bezwzględny nakaz cc, sn mogłoby się skończyć bardzo źle. A ja naiwna całą ciążę łudziłam się, że dam radę. Ech.

Zapraszam na czytelniczą rozmowę

Wymiana KSIĄŻEK
summer_overture jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-05-19, 07:45   #3552
aaska92
Zadomowienie

Dzień dobry!

O czereśnie już macie! Ja to bym zjadła pierogi z czereśniami

U mnie dalej szaro i pochmurno, ale nie pada więc jest poprawa, może się popołudniu wypogodzi . Mąż wyjątkowo dziś w pracy, więc zaraz się zbieram odwiedzić rodziców,a wieczorem mamy grilla u znajomych.

Ostatnio coś mam problemy z zaśnięciem do późnych godzin, a potem znowu w dzień popołudniu muszę zdrzemnąć. Próbowałam też przetrzymać i bez drzemki i tak nie mogłam zasnąć. Mały lubi fikać w nocy, aż się zastanawiam, czy po urodzeniu też oznacza, że nie będzie wtedy spał.
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 08:00   #3553
monyaa108
Raczkowanie

hej Dziewczyny!
Witam sie po powrocie ze szpitala Dziękuje za wszytskie kciuki!
Wyszlam jak zwykle z lekami na nadcisnienie do domu, z zaleceniami co do cukrzycy itd, za 2-3 tygodnie powrot do szpitala i tak juz dokonca ciazy, ciagle mnie strsza przedwczesnym porodem, no i tym ze moze bede musiala rodzic w klinice w matce polce a ja tegowole uniknac
Wrocilam w czwartke wieczoremz Lodzi ale bylam padnieta bo jechalam sama pociagiem i nie mialam na nic sily.
Pobyt niewiele roznil sie od poprzedniego ten sam oddzial te same fatalne warunki, a mi wykonali standardowe badania, najwazneijsze ze synek zdrowy.
I mam nauczke co do pakowania sie na przyslosc-zapomnaialam o recznikach!musialam dokupic na miejscu

Teraz bede sie mniej odzywac bo zaczynam remont i w musze sie wyprowadzic z domu wiec zero internetu bedzie, sciskam Was mocno
monyaa108 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 08:11   #3554
ovejita
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
Cytat:

Ja dziś wybieram się na warsztat dot. rozwoju noworodka a po południu mamy wesele nie potańczymy za wiele ale przynajmniej będzie dobre jedzonko

Emma, super ze spotkanie udane! Skurcze minęły?

Summer, współczuję problemów reżim łozkowy juz do końca Cię czeka?

Monya, powodzenia w remoncie! Wiem ze będzie Ci trudniej ale zaglądaj do nas i dawaj znać co u Ciebie
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 08:13   #3555
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
U nas narazie beznadziejna pogoda-wieje i pochmurno,więc dwór odpada.
Pewnie obiadek,syn chciał blok czekoladowy to mu.zrobię.

A Ty Pozytywna co planujesz?
sprzątanie obiadek i może coś upiekę. U mnie pochmurno ale nie pada.
Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość

Czereśnie
Cytat:
Napisane przez summer_overture Pokaż wiadomość
Camelitos, twój mały Kłaczek jest przepiękny! Nie sądziłam, że dziecko na tym etapie może mieć aż takie włoski, choć podobno i moja mama, i tż urodzili się z długimi włosami, przy czym moja mama miała też futerko na plecach

Witam się weekendowa, u nas pogoda solidaryzuje się z moim nastawieniem do życia.
Byłam u neurologa i mam reżim łóżkowy + plastry przeciwbólowe na W moim przypadku sprawdza się porzekadło: "gdyby kózka nie skakała, to by nóżki nie złamała". Te wszystkie porządki, mycie okien, dźwiganie - to musiało skończyć się rwą.
Do tego bezwzględny nakaz cc, sn mogłoby się skończyć bardzo źle. A ja naiwna całą ciążę łudziłam się, że dam radę. Ech.
Najważniejsze, żebyś była bezpieczna Ty i Dzidzi
Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

O czereśnie już macie! Ja to bym zjadła pierogi z czereśniami

U mnie dalej szaro i pochmurno, ale nie pada więc jest poprawa, może się popołudniu wypogodzi . Mąż wyjątkowo dziś w pracy, więc zaraz się zbieram odwiedzić rodziców,a wieczorem mamy grilla u znajomych.

Ostatnio coś mam problemy z zaśnięciem do późnych godzin, a potem znowu w dzień popołudniu muszę zdrzemnąć. Próbowałam też przetrzymać i bez drzemki i tak nie mogłam zasnąć. Mały lubi fikać w nocy, aż się zastanawiam, czy po urodzeniu też oznacza, że nie będzie wtedy spał.
Nigdy nie jadłam pierogów z czereśniami

Monya powodzenia w remoncie

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Ja dziś wybieram się na warsztat dot. rozwoju noworodka a po południu mamy wesele nie potańczymy za wiele ale przynajmniej będzie dobre jedzonko

Emma, super ze spotkanie udane! Skurcze minęły?

Summer, współczuję problemów reżim łozkowy juz do końca Cię czeka?

Monya, powodzenia w remoncie! Wiem ze będzie Ci trudniej ale zaglądaj do nas i dawaj znać co u Ciebie
ja chcę na wesele

Stary 2018-05-19, 08:18   #3556
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dzień dobry..
Mnie jakoś brzuch boli i 2 razy mnie coś przeczyscilo.. Mam nadzieję że to zatrucie, a nie słynne oczyszczanie przed porodem.

My dziś na urodziny jedziemy...

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 08:20   #3557
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Dzień dobry..
Mnie jakoś brzuch boli i 2 razy mnie coś przeczyscilo.. Mam nadzieję że to zatrucie, a nie słynne oczyszczanie przed porodem.

My dziś na urodziny jedziemy...

nie nastawiaj się tak źle Będzie torcik?

Stary 2018-05-19, 08:34   #3558
aniama6
Zadomowienie

Ja po beznadziejnie bezsennej nocy, choć taka zmeczona wieczorem byłam ehh. Wiec teraz jeszcze z łóżka pisze. U mnie malowanie, wiec ani sprzątać nie ma co ani w remoncie nie pomogę. Zejdę na dół coś posprzątać może. W tej męczącej nocy dręczył mnie przez pokarm koszmar ze nie mam pampersow i prześcieradeł do dostawki. Chyba kupię szybko. Nie mam tez dostawki no ale to mnie nie męczyło, w ogóle to wczoraj sobie odhaczalam z listy i coraz mniej mi już zostaje. Wczoraj tez miałam średnie samopoczucie- tu mnie brzuch zabolał, tu coś zakłuło wiec od razu wkręciłam sobie ze pewnie zaraz poród hmm. Pogoda u mnie straszna, jest bardzo zimno wiec nie bardzo cokolwiek fajnego można robić. Ale jutro umówiłyśmy się z koleżanka na spacer u mnie na wsi oby pogoda się poprawiła.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 08:39   #3559
emma90
Wtajemniczenie

Dawno tak długo nie spałam musiałam odespać spotkanie chyba i te bóle ale już wszystko dobrze. Wieczorem bolało mnie też spojenie i myślę, że to ze względu na niewygodne dżinsy :/ ale najważniejsze, że już wszystko ok

Blanka oby to nie było nic poważnego i miłej imprezki urodzinowej

Też jeszcze nigdy nie jadłam pierogów z czereśniami, ale je uwielbiam! muszę się wybrać do nas na ryneczek i kupić

My dzisiaj jedziemy do znajomych na grilla z okazji przeprowadzki do nowego domu i po śniadaniu będę szła kupić im z tej okazji prezent nie znamy się dobrze, ale nie wypada przyjść z niczym i myślałam o jakimś fajnym kwiatku, co myślicie? Ładny, duży storczyk lub lawenda?
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-05-19, 08:58   #3560
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:

Dawno tak długo nie spałam musiałam odespać spotkanie chyba i te bóle ale już wszystko dobrze. Wieczorem bolało mnie też spojenie i myślę, że to ze względu na niewygodne dżinsy :/ ale najważniejsze, że już wszystko ok

Też jeszcze nigdy nie jadłam pierogów z czereśniami, ale je uwielbiam! muszę się wybrać do nas na ryneczek i kupić

My dzisiaj jedziemy do znajomych na grilla z okazji przeprowadzki do nowego domu i po śniadaniu będę szła kupić im z tej okazji prezent nie znamy się dobrze, ale nie wypada przyjść z niczym i myślałam o jakimś fajnym kwiatku, co myślicie? Ładny, duży storczyk lub lawenda?
Myślę że storczyk jest uniwersalny i nie znam osoby ktora go nie lubi chociaż z lawendy też bym się ucieszyła

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 08:59   #3561
regularkate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nesska89 Pokaż wiadomość
Biodro boli jak by kość udowa chciała z niego wypaść, a spojenie boli mnie przeważnie jak się położę i próbuje wstać, nie umiem tego boli opisać
Chciałam wstawić zdjęcie spojenia ale nie umiem ;/
Nesska, podkładaj sobie pod brzuch w nocy, jak śpisz na boku, jakas poduszkę lub zrolowany koc. Jak brzuch ciągnie ciało leżące na bomu w dół, to właśnie wtedy bolą biodra.
Cytat:
Napisane przez monyaa108 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny!
Witam sie po powrocie ze szpitala Dziękuje za wszytskie kciuki!
Wyszlam jak zwykle z lekami na nadcisnienie do domu, z zaleceniami co do cukrzycy itd, za 2-3 tygodnie powrot do szpitala i tak juz dokonca ciazy, ciagle mnie strsza przedwczesnym porodem, no i tym ze moze bede musiala rodzic w klinice w matce polce a ja tegowole uniknac
Wrocilam w czwartke wieczoremz Lodzi ale bylam padnieta bo jechalam sama pociagiem i nie mialam na nic sily.
Pobyt niewiele roznil sie od poprzedniego ten sam oddzial te same fatalne warunki, a mi wykonali standardowe badania, najwazneijsze ze synek zdrowy.
I mam nauczke co do pakowania sie na przyslosc-zapomnaialam o recznikach!musialam dokupic na miejscu

Teraz bede sie mniej odzywac bo zaczynam remont i w musze sie wyprowadzic z domu wiec zero internetu bedzie, sciskam Was mocno
Monya, dobrze, że jesteś już w domu * No niestety, jeśli trzeba będzie poleżeć przed porodem dłużej znowu, to nie ma rady, ważne, żeby małego bezpiecznie sprowadzić na świat. Zupełnie Ci się nie dziwię, że nie chciałabyś rodzić tam, gdzie leżałaś, obyś tego unikneła!
Powodzenia w remoncie, niech będzie bezproblemowy.
Cytat:

Ja bym byla zadowolona z kwiatka, ale akurat storczyki nie każdy lubi, bo potrafią być wymagające. Ja kiedyś dostałam na parapetowkę różową guzmanię, byłam zachwycona, a kwiatek był piękny (był, bo niestety go w końcu przelałam i zdechł ).

Ja wczoraj też miałam średni dzień jak większość z Was, ale udało mi się ugotować gar ogórkowej i upiec ciasto z rabarbarem. A wieczorem nadrabialiśmy z Tż zaległe odcinki Westworldu Dziś wybieramy się do mojego taty, a mąż ma spotkanie klasowe z liceum. Jutro natomiast jedziemy na Wrak Race, też będzie fajnie Mój TŻ się nie może doczekać, jak wszystkiego, co ma związek z autami.

Encore Precission Bass Player.
Lancia Kappa 2.0 driver.

regularkate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 10:06   #3562
madziara889
Zakorzenienie

Hej.

U mnie dzisiaj w planach sprzątanie, pranie i prasowanie. Mężu dziś nie wraca do domu, na rano pojechał do pracy, później jedzie prosto na fuchę i pewnie zejdzie mu do późnej nocy więc zostaje na noc u rodziców, jutro jedziemy do niego, bo będzie wymieniał coś w samochodzie i tata ma mu pomóc. Oczywiście moja mama wali fochy, że znów go nie ma tak źle, że za mało zarabia, a jak chce dorobić to jej przeszkadza, że go nie ma. Paranoja. Zwariuje z nią kiedyś.
Ps nie macie jakiegoś wolnego faceta w wieku 55-60 lat? może jakby kogoś miała zajęłaby się swoim życiem.

madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 10:07   #3563
pola25
Zakorzenienie

Emma ja bym kwiatka kupiła,dobre winko.

Regular fajny weekend Wam się zapowiada!

Aniama współczuję nocki!

Blanka mnie też czyscilo w tym tyg.

Summer dasz rade!

Ovejta daj znać,co się ciekawego dowiedziałas.

Monya silna z Ciebie babka!

Aaska nie jadlam.pierogów z czereśniami.

Czereśnie bym zjadla.Mąż ma truskawki kupić ,też mam.ochotę,zrobię koktajl.

Znowu mnie brzuch bolal i sztywnial.Wzielam.nospe i leżę

Madziara u mnie bylo.to samo z mamą,komentowala,mieszala ,po prostu przestalam jej.mowic o wielu rzeczach i się uspokoilo.

Mnie wkurza inna rzecz. Moja mama pyta o wszystko,co kupujemy,ile to.kosztowało????

Edytowane przez pola25
Czas edycji: 2018-05-19 o 10:11
Stary 2018-05-19, 10:07   #3564
madziara889
Zakorzenienie

A, ja też zabijam storczyki ale podobno nie każde miejsce im pasuje i jak widać naszego pokoju bardzo nie lubią.

madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 10:09   #3565
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nesska89 Pokaż wiadomość
Ja chusty nie planuje, może jak mały będzie siedzieć to zainwestuje w tule. Jeszcze zobaczę co z tego wyjdzie

Jestem ostatnio trochę podlamana, strasznie bolą mnie biodra, o spojenie lonowym już nie wspominając. Ginekolog podejrzewa że spojenie zaczyna się rozchodzi, a ból bioder może być przyczyną początku dysplazji stawu dzisiaj musiała walczyć o wizytę u ortopedy bo pomimo skierowania z napisem pilne chcieli mnie zapisać na przyszły rok! Na szczęście druga pani w rejestracji była bardziej ogarnięta i zapisała mnie na 29.05. Teraz pozostało mi czekać co powie ortopeda :/ mam nadzieję że nie dostanę skierowania na cc, bo boję się to bardziej niż porodu sn

Mnie tez boli spojenie i biodra. Ale sa dni ze mnie nie boli nic. Ale chyba tez bym musiala sprawdzic to u ortopedy zeby potem czasami na wózku nie jezdzic.
Moja pani gin mowi ze nic sie z tym nie robi. Ale chyba poprosze ja o skierowanie do orgopedy.

Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app
Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 10:21   #3566
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
A, ja też zabijam storczyki ale podobno nie każde miejsce im pasuje i jak widać naszego pokoju bardzo nie lubią.

U.nas o dziwo storczyki się trzymają.Podlewam.je wodą
mineralna
Stary 2018-05-19, 10:28   #3567
Patrycja28100
Rozeznanie

Hej.
U mnie dzisiaj brzuch troche pobolewa jak przed @. Tez mnie cos przeczyszcza. Biodro prawe mnie boli.
Do tego jeszcze dziaslo mi opuchlo od zęba i musze w pon isc do dentysty.
Wczoraj wypralam jedna pralke ciuszkow. Teraz pierze sie druga i jeszcze potem wstawie. Miejsce w szufladach zrobilam i moge praslwac i ukladac.
Jeszcze chce lozeczko na bialo przemalowac.
Musze jeszcze kupic pare rzeczy (osceniseptb tamtum rosa, mokre chusteczki, probiotyk) i przewijak i chyba to wszystko.

Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app
Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-19, 10:28   #3568
MalaGosia88
Zakorzenienie

Pamiętam dostałam storczyka 5 lat temu na nowe mieszkanie i do dziś regularnie pięknie kwitnie to jeden z najfajniejszych prezentów .

Stary 2018-05-19, 10:30   #3569
pola25
Zakorzenienie

Mnie znowu boli brzuch jak na okres.Mam nadzieję,ze to normalne
Stary 2018-05-19, 10:48   #3570
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Boziu dziewczyny prawie każdą coś boli, rwie no ta końcówka dla nas nie jest łaskawa mimo to życzę nam wszystkim wytrwałości już ostatnia prosta.

Po południu zrobię pierogi z truskawkami

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości