|
|
#1021 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1022 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Maniaczki
Cytat:
) to czasem słysze jakieś chamskie tekty, albo bezczelny śmiech![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawośc mnie zżera ![]() Cytat:
Ja bym się bardzo cieszyła gdybyś mi zrobiła taki komplecik Urodziny mam w styczniu to masz jeszcze troche czasu
|
||||
|
|
|
|
#1023 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do podróży to ja bym zapewne pojechała ![]() Cytat:
Może odstaw już tego Jantara i przerzuc się na coś innego?Cytat:
Nawet nie waż się tak mówic ![]()
|
|||
|
|
|
|
#1024 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Tak na szybko wielki buziak dla każdej
:Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edit: Bo przedtem się spieszyłam i zapomniałam napisać. Storczyki to wzór z serwetki ryżowej Cytat:
Dziewczyny bardzo się cieszę, że Wam się spodobało, mam nadzieję, że szwagierce spodoba się tak samo ![]() Powiem Wam szczerze, że to "lekki" stres wręczać, takie prezenty robione przez siebie...Więc zaraz idę pełna obaw (ale w razie co będzie na Was, bo stwierdziłyście, że się nadaje , więc raz kozie śmierć)Pięknie Wam dziękuję, trochę lżej mi na duchu Ale mam już od Was zamówień na prezenty... Znikam, bez szczegółowego nadrabiania, trzymajcie kciuki ![]()
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-07-27 o 22:02 |
||||||
|
|
|
|
#1025 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego, co wiem, są 2 rodzaje henny (przynajmniej w salonie, w którym ja farbuję brwi ), ziołowa i żelowa. Ziołowa trzyma się dłużej, za to żelowa nie zabarwia skóry, tylko same włoski Ja zawsze decyduję się na żelową i nie miałam nigdy problemów![]() Odchudzać się raczej nie odchudzam (ale nie jem słodyczy, bo się już odzywyczaiłam ), ale chudnę chyba nadal To pewnie przez stres, tak samo jak to wypadanie..(tzn, to taka moja diagnoza, bo wyniki różnych badań nie wykazały przyczyny..)Cytat:
W internecie nie wstawiam swoich zdjęć... Ale jak mi się uda obczaić, jak tu stworzyć galerię z widokiem tylko dla znajomych, to może się przełamię I muszę jeszcze doczytać w regulaminie, w razie czego, czy usuwanie zdjęć z takiej galerii jest karane![]() Dzięki Jantar tak zachwalany, że sobie wmawiam, że w końcu i mi pomoże Ale może masz rację.Cytat:
![]() Szwagierka na pewno będzie zachwycona, ale i tak trzymam kciuki
|
|||
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1028 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
]napewno bede pytac, bo niewiele wiem. chociaz mam caly wrzesien na oswojenie sie z tz z miastem... btw, w redzie bede mieszkac tylko przez wrzesien co do tych dzielnic to po prostu wole wiedziec, ktorych unikac. nie lubie kusic losu a mam dziwna sklonnosc do wpadania w tarapaty niestety... dlatego wole wiedziec co i jak. za stronke dziekuje, napewno przejze skandynawistyka... zazdroszcze!! jak uczylam sie szwedzkiego to zakochalam sie w tamtych rejonach, jezyku, kulturze... bedziesz musiala zdawac relacje jak zajecia! Cytat:
![]() ]i musze sie przyznac, ze jestem dumna, ze moge do niej przynalezec! kurcze, juz sie czuje gdanszczanka, mam nadzieje, ze moge... ![]() piekarnie sprawdze napewno! chociaz ja bardzo lubie bio piekarnie przy gb plus adresy piotra i pawla i/lub almy!powiem ci to po pierwszym semestrze ale mam nadzieje, ze sie nie zawiode! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
a co w tym fajnego?
![]() ![]() Cytat:
(tylko nie pozbawiaj mnie tej nadziei )ale jestem skonana, wyprasowałam połowe swojej szafy, wyprała troche rzeczy, skróciłam ramiączka w bluzce, posprzątałam troche w kuchni, posprzątałam swinkom, wymyłam walizke i buty i umieram a jeszcze na orbiterku dzis musze pocwiczyc
|
|
|
|
|
|
#1030 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
Ale się dziś naopalałam Ale tyłek i nogi z tyłu chyba spaliłam bo boli, czerwone i swędzi![]() Cytat:
Mój błąd.Aaa właśnie... mówiłaś żę odżywka obłędnie pachnie. Ja zakupiłam tej firmy spay do włosów nabłyszczający z filtrami. Zapach cudowny Dziękuję Bardzo chętnie, jeśli tylko będę wtedy w Polsce ![]() Cytat:
A wypad samej również ma swoje plusy- sprawdzone na własnej skórze.Hmm coś mi cytować nie chce... No nic, co pamięam to napiszę ![]() virka- prezent jest super. Szwagierce napewno się spodoba karla - zapomniałam Ci napisać odnośnie tego że z Kielc jesteś, mieszkasz w takim razie tylko 60 km ode mnie ![]() Mirelkaaa- ale się narobiłaś. Chciało ci się w taki upał? Ja dziś leniuchowałam ale ćwiczenia też mnie czekają- udręka! Ja ćwiczę z Tamille Webb, po 15 min ćwiczeń jestem wykończona, ale za to jakie efekty! Mam nadzieję że starczy Ci sił n a orbiterek A mam jeszcze pytanko do Jolie- to twoje psikadło prteinowe nie obciąża włosów? Bo moje ostatnio wszystko obciąża, będę chyba zmuszona wymienić/ sprzedać ten olejek do włosów co zakupiłam w UK bo mimo żę efekt daje fajny i skład ma super to niesamowicie mi obciąża włosy, nawet nałożony przed myciem i porządnie spłukany A potrzebuję porządnego nawilżeniaHMm... a tak w ogóle to ja też nigdy się nie ujawniłam na włosomaniaczkach Ale neiwiem czy by mi starczyło odwagi.MIłego końca weekendu życzę wszystkim
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1032 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[/i] Trzymam kciuki za kurs ![]() Ja zdecydowanie wolę brązik, wygląda naturalniej. Kiedyś miałam straszną przygodę z henną To byłó 2 lata temu, gdy wybierałam się do domu TŻ pierwszy raz. Zaznaczyłam, ze chcę brązową... Po zmyciu przejrzałam się w lustrze i moje brwi wyglądały jak namalowane flamastrem Były czarne, grube i paskudne I zupełnie nie pasowały do mojej bladej twarzy i jasnych włosów... Fryzjerka szorowała je tak by zmyć hennę, że aż pod brwią zrobiła mi się ranka. W domu próbowałam wszelkich możliwych sposobów żeby to zmyć, ale nic nie działało. Na drugi dzień pojechałam do TŻ. Wymalowałam się, więc jeszcze nie wyglądało to najgorzej. Jednak wieczorem, gdy byłam już w piżamie TŻ rozmawiając ze mną bardzo dziwnie na mnie patrzył... gdy zapytałam o co chodzi zapytał... ' Kochanie, ale tty chyba nie zmyłaś makijażu do końca?' Zrobiło mi się wtedy strasznie głupio, ale opowiedziałam mu całą historię. Do dziś pyta czy czasem nie chcę zafundować sobie czarnych brwi ![]() Xyoko, koniecznie napisz mi na PW jak będziesz w Krakowie Cytat:
![]() Ja Ci nie mówiłam, ale strasznie sie stresowałam spotkaniem z Tobą. Tzn. spotkaniem moich włosów z Tobą A i tak wszelkie zabiegi ppielęgnacyjno-modeluujące zniszczył deszcz i pudel Los jest czasem przekorny Cytat:
![]() Cytat:
![]() I też bym się zastanawiała, jednak, gdyby pojawiła mi się możliwość takiego wyjazdu, to prawdopodobne, że bym spróbowała. Nie można się zamykać na nowe doświadczenia, zawsze w życiu warto spróbować czegoś nowego Wróciłam znad Kryspinowa (zalew-coś jakby jeziorko i plaża) wreszcie opalona Virtual- to jest intensywny kurs angielskiego, właśnie zaraz zmykam odrabiać stertę zadania domowego. Czuję się jak w podstawówce
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
|
|
|
|
#1033 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Uwaga Uwaga! Znalazłam nocleg! Jedynke
i to za 35zł Ciesze sie jak dzik dzieki wszystkim za wsparcie Zaczynam sie pakować tzn w myslach poki co ![]() Porcelain wkleje włoski wkleje a jak, tylko niech bedzie dobra pogoda do robienia fotek, moj aparat jakis dziwny jest, nie potrafie sie nim posługiwac
Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2008-07-27 o 21:19 |
|
|
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Już wróciłam z imienin
Chyba się szwagierce trochę podobało, bo od wstępu przed życzeniami, pyta a co to takie ładne (a może z grzeczności...) Ale nie wiem czy się kiedyś zdecyduję jeszcze na robiony prezent, za bardzo się stresuję i do teraz mam wyrzuty sumienia, że może lepiej było kupić coś fajnego...![]() Cytat:
![]() Dziękuję za kciuki Dziękuję Cytat:
![]() Ja naklejałam (to metoda decoupage, której celem jest, że ma wyglądać jak namalowane )
|
|
|
#1035 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie drugi
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
starczyło mi sił, ja cwicze godzinke, bo ciwcze na orbitreku robie brzuszki i się rozciągam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuje![]() |
|||
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro nie chciałaś, abym pozbawiała Cię nadziei....
|
|
|
#1038 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale w sumie,nie marudze, bo bede miec soczewki.. pokaz fotke. Cytat:
Dziekuje Olu.. [quote=karla_92;837093 Co to za gadanie? Nawet nie waż się tak mówic ![]() [/quote]![]() Cytat:
Hah ja sie chetnie spotkam o ile ktos chce ze mna xD Badz dumna Gdanszczanka Witam rodowita gdanszczanka sercem i cialem... A w bio piekarni..przyznam nie bylam. Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Aha zapomniałam Wam napisać, jak mnie Teść dzisiaj pocieszył (temat zszedł na włosy, pewnej pani, która ma przerzedzenia)...Powiedzi ał:
"Nasza Marzena też będzie łysa, jak nie zetnie tych włosów"...
|
|
#1040 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałaś mieszać ten olejek z czymkolwiek np. miodem, czy jakąs odżywką np. waxem (i tak go zmywasz szamponem zawsze). Będzie się łatwiej zmywaćCytat:
To masz ![]() Cytat:
A nadal wypadają?
|
|||
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Niby trochę mniej...Ale zabolało...To już nawet nie chodzi tylko o to nieszczęsne wypadanie (choć oczywiście też), ale buduję swoją psychikę w tym temacie od półtora roku (oczywiście włosy też), i jak usłyszałam to zdanie, to utwierdziłam się, że problem jest WIDOCZNY
Dziękuję Ci BARDZO
|
|
#1043 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sporadycznie tylko słyszę jakieś przeklinanie i śmiechy za dnia. Oni wychodzą dopiero po zmroku - najwdoczniej tak jak ja nie przepadają za tym skwarem. Ale w sumie bałam się tylko tamtego dnia, następnego również spacerowałam i w sumie już było mi wszystko jedno kogo spotkam po drodze. Gdyby człowiek myślał o samych najgorszych rzeczach to chyba by nosa z mieszkania nie wychylał. A ja nie mam zamiaru rezygnować z rzeczy, które lubie mimo wszystko![]() Cytat:
Z tymi słodyczami też tak mam - wogóle nie ciągnie Gosiu bierz TŻ pod pache i zafunduj sobie jakieś beztroskie wakacje, daleko od wszystkich i wszystkiego, żebyś odpoczęła i się aż tak bardzo nie stresowała Wiem, jak to łatwo napisać - trudniej z realizacją![]() Cytat:
Przygoda z henną zabójcza Z kosmetycznych wpadek zdarzyło mi się zamiast pianki do włosów użyć pianki do golenia W konsekwencji byłam mega spóźniona, bo musiałam jeszcze raz głowę myć.Cytat:
![]() Miłego dnia Robaczki |
||||
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Zostałam wrobiona w pilnowanie bratanicy wiec pomyslalam, ze zajrze do Was przynajmniej na chwile ![]() Zreszta teraz nie mam niestety czasu bo bratanica (2 latka) jest strasznie absorbujaca-nie mozna zostawic jej nawet na chwile samej bo zaraz cos zmajstruje ![]() Po poludniu przyjdzie mama, zeby mnie zmienic wiec moze bede miala chwile
|
|
|
|
|
#1045 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
A te co wypadły odrosną, tylko trzeba cierpliwości![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może tym razem akurat ktoś będzie na tych Włosomaniaczkach
|
|||
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1047 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Chociaż ja nigdy takich rzeczy nie robiłamn (a jestem wybitnym matołem technicznym ), więc może mi to chwilę zająć Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I to przed jedną z pierwszych randek z TŻ Babka przez przypadek zrobiła mi czarną.. Jak zobaczyłam się w lustrze, to prawie padłam. Teraz się z tego śmieję, ale wtedy prawie odwołałam randkę![]() Jak będę w Krk, to odezwę się na pewno Cytat:
A do jakiej miejscowości jedziesz?
|
|||||
|
|
|
|
#1048 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie zmieściłam sie w jednym
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mieliśmy jechać za tydzień, ale nagle mi coś wyskoczyło i akurat wtedy muszę być w domu, potem mam praktyki, więc jedziemy dopiero pod koniec sierpnia.. Mam ogromną nadzieję, że to wypali. Najgorsze jest to, że stresu się nie pozbędę, bo nie da się wyeliminować jego źródła. Pianka do golenia na włosach - też dobry numer |
||||
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniałam sobie coś - ale się ostatnio uśmiałam z TZ
![]() Kiedy byliśmy w aptece i kupowałam olejek rycynowy zapytał po co mi to więc powiedziałam, że do włosów. Wziął to ode mnie, przeczytał na co to naprawdę jest i popatrzył jak na wariatkę A potem zaczął się śmiać i powiedział, ze olejek rycynowy jest na kaszel, zapytałam dlaczego - bo wypij łyżeczkę oleju a potem sprobuj kaszlnąć Dzisiaj też swojej historii z rodziną TZ nie opowiem bo za dużo tego ![]() Muszę poczekać na wizytę w kafejce... Mam to wszystko na dyskietce i nie chce mi się pisać jeszcze raz a brat nie ma w laptopie stacji dyskietek ![]() Zaraz muszę iść bo mama chce iść z Julką na spacer a ja muszę oddać jej klucze ![]() Jutro pewnie też będę wrobiona w opiekę nad bratanicą więc zajrzę do Was chociaż na chwilę Strasznie mi Was brakuje Was i laptopa ale to się rozumie samo przez się
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-07-28 o 12:14 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1050 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Z Tobą jest jak na czacie Dobrze, że dałaś dobrą kolejność...Najpierw my, potem laptop ![]() Pozdrawiam maniaczki Ostatnio mam fazę i robię cały czas domowy makaron , uwielbiamy go
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

moja rodzina byla tam wielokrotnie-bezpiecznie, fajnie.

Ostatnio na osiedlu jakieś dresy grasują
Najgorsze jest to, że to chyba jacyś moi sąsiedzi z pobliskiego bloku, bo czasem słyszę ich bardzo interesującą konwersację - co drugie słowo to k****. Uwielbiam nocne spacery i ostatnio zawsze jak gdzieś wybywam wracam sobie na nóżkach do domu i wczoraj miałam nieprzyjemność natknąć się na tych kolesi. W sumie nie spotkałam się z nimi w twarzą w twarz, bo jakiś sympatyczny pan mnie ostrzegł, że go zaczepili i on pomimo tej muskulatury jaką prezentował bardzo się przestraszył
Najgorsze, że stali właśnie w miejscu gdzie ja muszę przejść żeby dojść do domu
No i jak na zawołanie zjawili się policjanci i wróciłam do domu pod sympatyczną eskortą
ale nigdy jeszcze tak się nie bałam
Do tej pory mimo dzików
Virusia jest prześliczną, super zgrabną młoda mamą, nie dajcie się zwieść temu, co wypisuje o jakiś tam kompleksach.
) Już pomijam, że całą noc mi się śniło, że Jej się kompletnie nie podobało 
Może odstaw już tego Jantara i przerzuc się na coś innego?
Nawet nie waż się tak mówic 
W internecie nie wstawiam swoich zdjęć... Ale jak mi się uda obczaić, jak tu stworzyć galerię z widokiem tylko dla znajomych, to może się przełamię

Były czarne, grube i paskudne
I zupełnie nie pasowały do mojej bladej twarzy i jasnych włosów... Fryzjerka szorowała je tak by zmyć hennę, że aż pod brwią zrobiła mi się ranka. W domu próbowałam wszelkich możliwych sposobów żeby to zmyć, ale nic nie działało. Na drugi dzień pojechałam do TŻ. Wymalowałam się, więc jeszcze nie wyglądało to najgorzej. Jednak wieczorem, gdy byłam już w piżamie TŻ rozmawiając ze mną bardzo dziwnie na mnie patrzył... gdy zapytałam o co chodzi zapytał... ' Kochanie, ale tty chyba nie zmyłaś makijażu do końca?'
Zrobiło mi się wtedy strasznie głupio, ale opowiedziałam mu całą historię. Do dziś pyta czy czasem nie chcę zafundować sobie czarnych brwi