![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Strasznie lubie podgladac Wasze kolekcje, sa naprawde imponujace
![]() Ja wklejam moj obecny stan - "półkowy", wystapiła mała rotacja w składzie. Troche sie pozbylam, troche dodalam. Wciaz w Organzie ostatnie kropelki, bardzo lubie ten zapach. Pierwsze zdjecie to stan obecny, w fiolkach zapachy Demeter ![]() Drugie zdjecie - zbior powiekszony o 3 flaszki, po dzisiejszej napasci na sklep wolnoclowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
czyli Endżi
|
Bulbo, zbiorek prześliczny
![]() ![]() Od razu rzuciło mi się w oczy czerwone serducho ![]() ![]()
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Perfumy rezyduja na tym wlasnie pudle wsuniete we wnękne regału, wygodnie i latwo dostepne, robie rekonesans na co mam ochote ![]() Young Sexy Lovely to jakas aktualna, wakacyjna limitowanka, opatrzona na lotnisku napisem "new" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
czyli Endżi
|
No to ciekawe...
![]() ![]() Te flakony Young Sexy Lovely są naprawdę śliczne ![]() ![]() ![]()
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | ||
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.fragrantica.com/perfume/Y...2007-3175.html
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy to jednak nie taki "new" ![]() Przywiozlam jeszcze dla mamy My Givenchy Dream - podoba mi, taki lekki, akurat na cieple dni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hm, a to serduszkowe YSL to też teoretycznie inny zapach . EDT Intense - myślałby kto ![]() Kurczę, ciekawa go jestem. Bulbo, czy masz porównanie z klasycznym EDT?
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
Bulbo, bardzo fajna kolekcja. Wszystkie zapachy lubię, kilka nas łączy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Moja kolekcja po małych zmianach
![]() Na zdjęciu pierwszym "magiczna półka" gdzie trzymam swoje skarby ![]() na pierwszym zdjęciu jest też Burberry Week End... ![]() ![]() Drugie zdjęcie: - Givenchy Ange ou Demon - Aigner Woman - Kenzo Flower - Versace Versace - Prada Prada - Paco Rabanne Ultraviolet Trzecie zdjęcie: - Gap Scent Dream - Christina Aguilera - Davidoff Cool Water - Cindy Crawford Summer Day - Laura Biagotti Due Donna - mini Ghost - mini Escada Acte2 Czwarte zdjęcie (odleweczki): - Boucheron Trouble - YR Nature - TM Alien - Paris Hilton Just Me - L de Lolita Lempicka - Shalimar - Dior Addict -Guerlain Insolence - Charchel NOA - Ghost Deep Night - Charchel Amor Amor Sunschine - Osmanthus Interdite - Kenzo Jungle Elephant - Armani Mania biała - Gucci II - Chopard Wish - Demeter Pina colada - Aquolina Toffi & Apple - Burberry London - Sephora pen kwiat Monoi Piąte zdjęcie (słabe coś wyszło) Demeter: - Sex on the beach - Holy water - Bulgarian rose - Pina colada Szóste zdjęcie: - podwójne Słonie Kenzo - L de Lolita Lempicka - Midnight Lolita Lempicka - Gucci I - mini Gucci II Wsio ![]() [ a w tle oczywiście... Wizaż ![]() Edytowane przez ivanna Czas edycji: 2008-07-27 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie Dolce Vita po etapie fascynacji przeszla na dalszy plan, troche zaczela mnie draznic ta mocna wanilia, ktora o paradoksie do tego zapachu mnie na poczatku przyciagnela ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Z Twoimi skarbami łączy mnie Angel, choć moja gwiazdka ukryta jest w szafce i praktycznie jej nie używam. Bulbo, Ivanno, gratuluję kolekcji! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zadomowienie
|
Ivanno, jak słodko i kwiatowo. I alkoholowo na zdjęciu piątym.
![]() Bardzo "zwarta tematycznie" kolekcja. Gratuluję. ![]()
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
BeYourself dziękuje
![]() ![]() ![]() aaaa alkoholowo być musi ![]() AAragonte dziękuje ślicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() - Givenchy Ange ou Demon - Kenzo Flower - Boucheron Trouble - TM Alien - L de Lolita Lempicka - Dior Addict - Charchel NOA - Armani Mania biała - Chopard Wish - L de Lolita Lempicka - Midnight Lolita Lempicka |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
Ivanno bardzo ładny "zbiorek". Ha, i znalazłam kilka zapachów, których nie znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Mamo Antosia a czego nie znasz?! oj... to mam jakieś znaki zapytania w kolekcji i nawet będe miała co na spotkanie przytachać!
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
Napisałam PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Pisałam już kiedyś o precyzji Twoich słów i opinii. Tutaj też. Napisałas diament, nie brylant. I o ile nie całkiem czuję się diamentem pod względem wartości, to rzeczywiście utożsamiam się jakoś z tym, że jest to kamień pozornie nijaki, pozornie pospolity, szorstki... A co mam w środku wiedzą tylko niektórzy. ![]() Cytat:
![]() Też bardziej cenię ten margines, niż oczywistość. Piękno oczywiste jest jak muzyka pop. Raczej nie dla mnie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zdradzisz listę naszych wspólnych fascynacji? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twoja kolekcja to bardzo atrakcyjny zbiór. Łączy nas Angel. Echo to bardzo rzadko spotykany tu zapach, a ja szczerze doceniam jego urok. Podoba mi się, choć nie jest "mój". Życzę Ci wielu wspaniałych podróży. To, co zobaczysz i przeżyjesz to najcenniejsza możliwa kolekcja. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Opakowanie na próbki to dość świeży nabytek. Chyba się sprawdza... ![]() A kupiłam na Allegro za 16 zł plus przesyłka. Czyli w sumie taniocha, a radości mnóstwo. ![]() Cytat:
Widzę, że masz Ninę, której urokowi nawet ja nie potrafię się oprzeć. ![]() Przyznaję, że trochę dziwi mnie w tym zestawie Dune, ale chyba właśnie o to chodzi, żeby miec zapachy na różne dni i różne nastroje. Gratuluję. Zauważyłam Wizaż w tle. ![]() Ivanno - naprawdę okazała i imponująca jest Twoja kolekcja. Widzę w niej prawdziwe ikony perfumiarstwa jak Prada, Mania, czy Shalimar. Widzę i zapachy będące lekkim żartem jak Pina Colada Demeter. Znalazłam także coś, czego nie znam: zapach GAP czy Toffi & Apple. Jednym słowem - z każdej strony jest się czym zachwycić. ![]() Gratuluję szczerze. Tym bardziej, że mam wrażenie, że od ostatniej prezentacji Twoja kolekcja przepięknie się rozwinęła. ![]()
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Sabbath przyznam że po cichutku liczyłam na Twoją opinię, a opinia ta jest dla mnie ważna... ot taki wewnętrzny sentyment... bo wszystko zaczęło się od Theosi pamiętasz?
![]() Dziękuje za miłe słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
BAN stały
|
Bulba jest u Ciebie wiele zapachow, ktore uwielbia moja mama miedzy innymi Poeme, Poison, Gucci by Gucci, Dolce Vita, Organza. Nas laczy jedynie Ksiezniczka, ale przez zapachy mojej mamy, ktore odnajduje u Ciebie, Twoja kolekcja wydaje mi sie bardzo bliska bo czesto "czuje ja" u siebie w domu
![]() Asiu Twoja kolekcja wydaje mi sie znacznie blizsza, planuje zakup Lolitek, przymierzam sie do glebszych testow Ange ou Demon, Tygryska mam narazie probkowo ale jeszcze doglebnie nie poznalam na sobie, uwielbiam za to na mojej mamie ktora tez jest w nim zakochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wspólnymi fascynacjami (posiadanymi przeze mnie flaszkami) są np. Kyoto (no, zakupy w trakcie, ale już niedługo będzie u mnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Wtajemniczenie
|
Nie zaglądałam tu tydzień
![]() madziczko. Yolu, Daffodilko, Sabbath, Bulbo1, ivanno- gratuluję pachnących kolekcji ![]() madziczko, nie łączy nas nic ![]() Daffodilko- ja też lubię miniaturki. Sabbath- nie znam większości zapachów z Twojego zbioru, ale kolekcja, sposób jej wyeksponowania wywarł na mnie duże, pozytywne wrażenie. Mam odczucie, że to zapachy silnej, zdecydowanej, pewnej siebie kobiety.
#1227 |
Zakorzenienie
|
ivanno łączą nas Cindy Crawford Summer Day, L de Lolita Lempicka, Carchel NOA. Piękna kolekcja. Robi wrażenie. Gratuluję.
Bulbo1 L'or, Nina, Organza, Pincess, Dolce Vita. Piękny zbiór. Gratuluję. Madziczko gratuluję Rock'n Rose Couture i Ultraviolet.
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
iwona-jk i bluegirl dziękuje za miłe słowa i opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Na to wygląda
![]() Sabbacie, nie wiem od czego zacząć, więc tak sobie zacznę bezmyślnie ![]() Mając w pamięci zdjęcie zastawionej flakonami toaletki, na widok tych fot nie jestem specjalnie szoknięta. ![]() ![]() ![]() Nie oparłam się pokusie i oddaję cześć biurokracji ![]() - Comme des Garcons Avignon - Comme des Garcons Zagorsk - Heeley Cardinal* (* - odlewka) - Olivier Durbano Black Tourmaline* - Lubin Idole - Shiseido Feminite du Bois - l'Artisan Parfumeur Bois Farine* - Diptyque Tam Dao* - Micallef Gaiac* - Serge Lutens Daim Blond - Serge Lutens Rousse - I Hate Perfume Revelation* - I Hate Perfume Russian Caravan Tea* - Serge Lutens Un Bois Vanille - Fendi Theorema - Givenchy Organza Indecence ![]() - Hermes Elixir des Merveilles - Histoire d'Eau - l'Artisan Tea For Two* - Satellite A'la Figue* - Serge Lutens Borneo 1834 - Serge Lutens Un Bois Vanille W sferze moich marzeń: - Comme des Garcons Kyoto - Serge Lutens Douce Amere - Norma Kamali Incense* - już zaniedługo ![]() - Serge Lutens Bois Oriental - już zaniedługo ![]() - Comme des Garcons Jaisalmer - Comme des Garcons Ouarzazate (a jednak...) - Olivier Durbano Black Tourmaline Wrażenie odniosłam takie, jak Madziczka - od ostatniego razu więcej porządku, kolekcja sprawia wrażenie bardziej dopracowanej, jeszcze bardziej dopasowanej do Ciebie. Foty doskonale skomponowane, z "duszą". Co tu będę długo ględzić ![]() ![]() Poczekam sobie, aż ktoś napisze rozdzielającego posta i biorę się za oglądanie pozostałych kolekcji. ![]()
#1230 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.