|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018 roku część 4
Cytat:
Dam, dam z takimi filmami to nigdy nie wiadomo. Albo są naprawdę fajne albo jest wielka kicha. Oby tym razem było fajnie! Ale i tak z niecierpliwością czekam na Mamma mia 2 ![]() Ściski dla wszystkich sikających na biało! ![]() Karmelku, a od kiedy to życie idzie według planu? Ja myślałam, że mając trzydziestkę na karku to już będę mieć stabilne i poukładane życie z dziećmi i kredytem, a jest jak jest. Głowa do góry, jeszcze mamy dużo czasu! ![]() Ależ ze mnie dobra synowa. Poinformowałam teściową, że robimy jej nalot w niedzielę z okazji Dnia Mamy
|
|
|
|
|
#4802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do testu to ja bym się wstrzymała. Daj szansę @ żeby się spóźniła chociaż jeden dzień ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam, jadę na te rzęsy, ale tak mi chce się pawiac, że to koniec świata
![]() Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Pajeczko, a Ty wysikałaś biel czy jak? skąd te pawiany u Ciebie?
|
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze zapisac sie na Uzupełnienie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak kochana, miałam @ a teraz czekam na kolejną, która mam nadzieję, się nie pojawi. Testuje 5.06 (i pewnie wcześniej też
) Ogólnie to w poprzedniej ciąży miałam bardzo szybko mdłości, ale teraz to jest niemożliwe bo pewnie jeśli już to nawet jeszcze ciąży nie ma. Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Mówicie że płatki jaglane lepsze? Nigdy nie jadłam
tak samo nie wiem czy owsianka na wodzie a mleku różni się czymś w smaku Ale za to wczoraj wieczorem zrobiłam sobie kaszę manna na mleku z sokiem malinowym, smak dzieciństwa Co do tego okresu to najgorzej że ja nie wiem kiedy się go spodziewać teraz. Zadnych objawów na @ nie mam, śluz mam mlecznobiały, czasem mnie w podbrzuszu zaćmi, piersi mam troszkę pełniejsze ale nie bolące. Naprawdę, nie wiem czy przyjdzie teraz, czy za tydzień czy kiedy. Masakra z tym wszystkim Mógłby już przyjść, bym zarezerwowała wakacje a tak to niepewność, jak jakimś cudem będzie ciąża to nie pojedziemy w przyszłym tygodniu już bym chciała polować na jakieś lasty a tak to na razie tylko oglądam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooch, to czekamy razem na 05.06 - ja mam wtedy USG III trym. Trzymam kciuki za dwie krechy. To musi być dla nas obu dobry dzień
![]() Naprawdę podziwiam, że Wam się chce tak męczyć z tymi zabiegami pielęgnacyjnymi. Mój sposób na rzęsy to biotebal albo long4lashes. Rosną same, są ładne, dość długie i nie trzeba cierpieć przy pielęgnacji. O paznokciach nie wspomnę, bo nic z nimi nie robię. Raz poszłam na manicure i pedicure. Nad stopami laska gorzko zapłakała i się pyta czy mam pracę stojącą. Odpowiedziałam, zgodnie z prawdą, że przeważnie tak, ale jeszcze dużo tańczę i chodzę. Kazała przestać ) i gram na gitarze. Postawiła na mnie krzyżyk A czemu Ty Ciastku chcesz odwoływać wakacje przez ciążę, hę?
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2018-05-23 o 11:17 |
|
|
|
#4809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4810 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() myślałam że ja jedyna taka dziwna ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4811 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i jestem tak bardzo niecierpliwa, że to nie do wiary. O dziecku marzę od jakichś dwóch lat, więc już tuptam nogami do tych naszych starań, mając gdzieś tam z tyłu głowy, że to wcale nie musi być złoty strzał.Poszłabym na jakiś odmóżdżacz, ale nie mam z kim ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Urlop mamy w sierpniu wiec jeszcze trochę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja - z przezorności i ze strachliwości
po 1 ciąży teraz boję się że coś się zacznie znów dziać a jak będę na wakacjach i to jeszcze w innym kraju to nic nie będę mogła zrobić. No ale jeszcze się będę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale są fajne odżywki do rzęs. Które działają ☺
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam rzesy 3:1,
Swoje mam bardzo ladne i kazdy je chwali, ale dopiero gdy zobaczy je z bliska. Mam opadajaca powieke i cholera przylapuje i ukrywa moje naturalne rzeski. A sztuczne ladnie oko otwierają i juz nie wygladam na wiecznie zmeczona życiem.... Nienawidzę tych moich powiek ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siostro! Mam tak samo też nie umiem. A najgorzej jak jeszcze nie mam na to coś wpływu! oooo! Więc rozumiem, przytulam i głowa do góry ![]() Ciastku, kumam. Z drugiej strony skoro szanse na zajście marne, a wakacje za pasem to ja bym się nie szczypała to chyba nie zdrowo tak wstrzymywać się ze wszystkim, bo a nuż!heh, propo tego "bo a nuż". Stoimy sobie wczoraj pod budynkiem szkoły rodzenia, bo pada, a położonej jeszcze nie ma. Stoję i stękam. Rzucam do J, że zmęczyłam się, kurde. Laska obok zaczyna się śmiać i pyta czym, więc jej grzecznie odpowiadam, że przyjechaliśmy rowerami i nas w połowie drogi złapał deszcz, więc gaz do dechy. Ona na to: jeździsz rowerem?! Więc z całym spokojem odpowiadam - tak, jeżdżę, lekarz mi pozwala i kibicuje, tylko sobie ustawiam trochę niżej siodełko, żeby łatwiej było zejść. Na co ta zaczyna się drzeć na swojego faceta, że zmarnowała przez niego 32 tygodnie ciąży (zabronił jej). Facet mnie tylko zmierzył złym spojrzeniem i oddalił się na papierocha Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2018-05-23 o 11:31 |
|
|
|
|
#4817 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam w sumie spoko rzęsy, ale od połowy są jasne, więc wydają się sporo krótsze bez pomalowania.Cytat:
to był jego przysmak ![]() Cytat:
![]() Nigdy nie miałam doczepianych rzęs, trochę by mi było szkoda teraz kasy i byłoby problemem regularne uzupełnianie, ale to musi być wygoda wstać rano i być niemal gotową do wyjścia
|
|||
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, w temacie rzęs - mi się ruszyły bardzo jak przestałam je malować na jakiś czas
biedne, wycieńczone ciągłym zmywaniem i tarciem miały chwilę wytchnienia i odzyły Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wyglada moje 3:120180523_113640.jpg
|
|
|
#4821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzą tylko na kanapie a potem się dziwią że po porodzie nie mogą wrócić no formy. Cytat:
bardzo ładne. Naturalne jednak nie są takie doskonałe jak te ☺Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edit: Ale co zauważyłam to bardzo ładne brwi
Edytowane przez UltraMarryna Czas edycji: 2018-05-23 o 11:53 |
||
|
|
|
#4822 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pociesza fakt, że nie jestem jedyna ![]() O ja też nie znoszę nie mieć na coś wpływu, agrrr Nie lubię czekać itp. Haha ha, to zapewniłaś gościowi niezłe suszenie głowy ![]() Cytat:
Oczami wyobraźni widziałam czarne, gęste miotełki, ale u Ciebie nie ma czegoś takiego.
|
||
|
|
|
#4823 |
|
Konto usunięte
|
Ja urlop za 9 dni i nie będę się szczypać tylko z niego korzyść
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4824 |
|
Zadomowienie
|
Boziu, zjadłam chyba z litr kisielu, mój pęcherz płacze
|
|
|
|
#4825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak sobie pomysle ile ja kilometrow na nogach zrobilam bedac w ciąży to az glowa boli 😏 ale wtedy to mnie nosiło i nawet to ze brzuch coraz wiekszy mi nie przeszkadzało 😏 na rowerze tez sie zdarzylo ze jeździłam i tez pamiętam jak niektorzy na mnie patrzyli jak na nienormalna 😂😂 Akurat ja w ciazy nawet wolalam isc na nogach z jednej miejscowosci do drugiej(okolo 10km😛 niz np jechac busem i znosić nienawistne spojrzenia i komentarze starszych pan na temat mojego wieku i ciazy 😏 wiecie teksty typu.. nogi rozlozyla to raczej jej nie bola niech sobie postoi 😏 no nie bolą wiec wole sobie isc niz z nimi jechac 😛Cytat:
||
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;83745206]Ja urlop za 9 dni i nie będę się szczypać tylko z niego korzyść ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mój urlop dopiero we wrześniu Idę zabić myśli i posprzątam trochę.
|
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem bardzo cierpliwa na tyle cierpliwa że jak już doczekam się czegoś na co czekałam to nie potrafię się tak bardzo cieszyć bo dalej jestem na ustawieniach "czekanie" dopiero radość przychodzi później, powoli
Mąż się z tego śmieje [1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;83745206]Ja urlop za 9 dni i nie będę się szczypać tylko z niego korzyść ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Masz plany na urlop? Jakiś wyjazd czy może błogie nicnierobienie w domu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za te 10 km to szacuneczek! Mi by spojenie odpadło, dlatego spaceruję do 7-8km max, a częściej rower, bo na nim jednak zad ma podparcie i macica tak nie naciska na spojenie. Ech, proza życia ![]() Maryna, ano! 9 miesięcy leżenia i czekania na poród ![]() Sylwia, śliczne te rzęsy Motopana, korzystaj ile wlezie! Co będziecie fajnego robić? Jedziecie gdzieś? ![]() Karmelku, nie jesteś a koleś sobie zasłużył na takie suszenie
|
|
|
|
|
#4830 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wyjazd do Krakowa ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

chociaż wydawało mi się że coś tam jednak widzę ale to pewnie w mojej głowie się uroiło 

26.08.2017

No i jestem tak bardzo niecierpliwa, że to nie do wiary. O dziecku marzę od jakichś dwóch lat, więc już tuptam nogami do tych naszych starań, mając gdzieś tam z tyłu głowy, że to wcale nie musi być złoty strzał.

Ja mam w sumie spoko rzęsy, ale od połowy są jasne, więc wydają się sporo krótsze bez pomalowania.
pociesza fakt, że nie jestem jedyna
Nie lubię czekać itp.