|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar V
Kagan, mój tata ma E i też dziwnie mi się go prowadzi - taki wielki, ciężko nim przemknąć niezauważonym (np. usłyszałam przez CB "Laska, fajnego masz mesia"
|
|
|
|
#212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Kagan przepiękny Mercedes
się prezentuje no no ![]() My mamy Audi 100 (chłop się uprze to już koniec) i Mercedesa Vito
|
|
|
|
#214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tu trzeba delikatnie.
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Ale... to Mercedes
prawie każdy facet marzy albo o BMW albo o Mercedesie choć mój to ma bzika na punkcie właśnie Audi i to tylko 100! cośtam mamrotał ostatnio o BMW 7... czas pokaże ja się dowiem już po zakupie :P żeby było "kupione i oddać nie można" ![]() Ale Twoim chętnie bym pośmigała
|
|
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
Kagan - świetny,uwielbiam Mercedesy
|
|
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, od tych pochwał, aż się człowiekowi miło robi
Asiu, ja tak kupuję perfumy, czyli " kupione i już oddać nie można" |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A śmigam sporadycznie, wolę jednak mniejsze auta i niekoniecznie z automatyczną skrzynią biegów. Ale od czasu do czasu lubię się nim przejechać, wdepnąć gaz, aż mnie w fotel wciska ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do gabarytów aut, to do jeżdzenia po mieście też bym wolała mniejsze auto, np. nową corse
|
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Paolla mój przyszły teść mówił jak jeździł starym Mercem 190 z 87' "jazda jazda srebrna gwiazda"... ale merca mial od nowości... i szczerze? sprzedał go w dobre ręce i nadal jest oczkiem w głowie nowego właściciela... tak... 190 były nie do zajezdzenia
|
|
|
|
#221 |
|
BAN stały
|
Dawno mnie tu nie było...ale tż babcia zmarła po ciężkiej chorobie i 3 latach cos jakby śpiączki. Było trochę zamieszania ale już po wszystkim.
Byłam nad jeziorkiem, spiekłam się i będę brązowa wreszcie Za 3 dni 3 rocznica ślubu hehe
|
|
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego jednego z 1szychi z tego co mi chlop mowi - dalej swira na jego punkcie. Fajne to w sumie jest. A ja jakos wielka fanka Mercedesow nie jestem, moj owszem. Ja chyba realniej patrze na swiat niz on. Bo jak mam wydac kupe kasy za samochod uzywany iles tam lat a za te sama sume kupic 'zwykly' nowy... Dla mnie oczywista oczywistosc jaka opcje wybiore. Ale nie powiem... znajomi mieli pozyczony na chwile jakis tam wypasiony Mercedes od rodzicow i fajnie sie nim bylo lansowac na miescie. gdyby mi ktos dal... nie pogardzilabym, gdyby mnie bylo stac... kupilabym inne
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kagan, rzeczywiście, ten ręczny/nożny to dziwny wynalazek jest |
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
My ręczny/nożny mamy taki w Vito... nie wiem kto to wymyślił ale wkurza
człowiek się przyzwyczaił a tu masz babo! ![]() Stare mercedesy to pełna klasa... skrzydlak, puchatek, 190tka, "kaczka" mercedes benz bus... heh czasy...
|
|
|
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie udało się załatwić wszystkie formalności w tempie ekspresowym jak na polskie salony, bo w trzy dni, więc mam nadzieje, że Tobie z ewentualnym kupnem szybko pójdzie ![]() Dziś w plenerze pstrykałam fotki, jak uda mi się je zmniejszyć, to jutro wrzucę tu swojego citroenka ![]() A co do odpowiedzi a propos koloru, to pan Ford byłby z Ciebie dumny
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już - tyci się zjarałam na plaży
Zauważyłam wątek samochodowy ![]() Mój Ciachulec jeździ Fiacikiem Brava - ale marzy nam się coś innego - ja lubię bezpieczne wózki. Kilka moich typów - niestety nieosiągalnych |
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"a jak dają to biore co jest"
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny pomóżcie mi. używacie balsamów brązujących?
musze chyba sobie taki balsam kupić... tylko żeby nie robił plam i ładnie pachniał. przejrzałam KWC ale są tak rózne opinie, że zgłupiałam. jakie polecacie.....
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam od siebie Dax Cosmetics do jasnej karnacji. Naprawdę jestem zadowolona - nie robi smug, barwi stopniowo, śmierdzi jak dla mnie minimalnie - a to już coś, nie wysusza.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#230 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj było tak miło... Mieliśmy imprezę urodzinową (oboje z TŻ), było mnóstwo gości, dużo śmiechu i bardzo miła atmosfera (a potem góra zmywania
)Dziś niestety powrót do rzeczywistości, nieprzyjemny powrót. Zła jestem, mam problemy w pracy i już czasem sama nie wiem, czy nie rzucić tego wszystkiego w diabły. Ale mniej więcej ochłonęłam i teraz powtarzam sobie mantrę "Niech zapomną, nie dam się!" Relaksuję się przy drinku, czekoladzie, a za chwilę jeszcze będą Włatcy Móch. Takie to durne, że pasuje do obecnego mojego nastroju. A poza tym jestem bez kasy, kompletnie spłukana, a czekają mnie wspólne zakupy na Lucky, z których nijak nie mogę się wycofać, bo je organizuję A z wakacjami poza sezonem (kiedyś tak jeździliśmy i mam wrażenie, że jednak mniej nas wyniosły) mogę się pożegnać, chyba że rzucę pracę w szkole Kicha w ogóle, jedna wielka kicha, buu.
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko - też w sumie mam dzień do d... Upał szaleje, mój PMS szaleje, zdążyłam już popsztykać się z mamą, a najgorsze to, że rana po zabiegu zaczęła mi minimalnie ropieć - boli, urudnia chodzenie, a chodzić muszę. Odkażam ją i mam nadzieję tylko, że nie rozślimaczy się bardziej.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę się pochwalić moją nową zdobyczą
Replika Beretty M9 full metal na gaz - śrut diavolo Waży 1040g a prędkość wylotowa minimalna to 90 m/s
|
|
|
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba Cię pourlopowa deprecha dopadła, co? Pobyty nad polskim morzem swoją drogą są drogie jak cholera, też to odczułam pare razy, bo lubie tam jeździć mimo, że gwarancji pogody nie ma W tym roku planuje jeszcze jeden wyjazd, tym razem z TŻ, w ciepłe okolice, a że oboje wymyśliliśmy sobie dość wysoki standard hotelu, to trzepneło nas lekko po kieszeni, a mimo to dziś radośnie kliknęłam flaszkę na Allegro, no co...
|
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
eh no i oczywiscie dostalam odwetowego negatywa w odp na mojego neutrala, i jezcze zostalam nazwana oszustka i naciagaczka, eh w glowie sie nie miesci...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz po co
|
||||||
|
|
|
#239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzis bylam zalatwiac czesc formalnosci, ja narazie bez ekscytacji siedze. Jak mi jutro zadzwoni kolo, ze moge odebrac auto to sie bede cieszyc. Ale sie z jednym lekko wkrewilam - rzekomo czarne auto bedzie... grafitowo-niebieskie. Ale w sumie widzac co ten koles dzis odwalal to sie nie dziwie, ze nawet co do koloru sie mu popierdzielilo. Zobaczymy - ja sobie powiedzialam, ze jak mam je miec to bede miala. W sumie jest mi obojetne czy tak czy nie. Cytat:
Ale osobiscie polecam L'oreal Sublime Bronze barwiony zel. Nie ma czlonka we wsi zeby sobie porobic zacieki bo widac aplikacje. Ja jade od 2 lat na tym. Poczatkowo sie rozczarowalam ale testujac inne stwierdzam, ze ten najlepszy. |
||
|
|
|
#240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi w portfelu zostało całe 20 zł i liczę dni do wypłaty... poszalałam w tym miesiącu i jeszcze urlop do tego...ale nie żałuję ani jednej sekundy ![]() właśnie...urlopowo bardzo polecam słowackie Tatry, jak ktoś lubi chodzić po górach...taniej niż po polskiej stronie i dużo mniejszy tłok na szlakach ![]() I marzy mi się jeszcze w tym roku tak z tydzień w Bretanii, ale nie wiem czy urlop dostanę
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

się prezentuje no no

człowiek się przyzwyczaił a tu masz babo!