|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
heh dzięki dziewczyny za wsparcie,przynajmniej mam się gdzie pożalić i na Was zawsze można liczyć
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu, będzie, będzie
![]() Madzialenko, bardzo ładne mieszkanie! Podoba mi się oświetlenie salonu i te wielgachne okna Teraz juz wiem co miałas na mysli, jak pisałaś, że nie dosięgałaś, żeby je umyć porządnie A ta zieleń za oknem- bajka! Kasiu, widzę, że miałaś kryzys z Tadzikiem... Czytałam to wszystko z zapartym tchem i ciesze się, że sobie wszystko wyjaśniliście Strippi, wrócił temat anoreksji... Nie miałam okazji czytać Twojego bloga, ale muszę to napisać: jesteś śliczną i dzielną dziewczyną! P.S. Jestem na 32 stronie... Trochę dziwnie sę czyta posty z takim opóxnieniem, kiedy Wy juz wszystkie wiecie co było dalej ![]() EDIT: Baja, Rosette, pięknie dziękuję za prośby o zaprzyjaźnienie Miło mi się zrobiło
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rybulka a ja Ciebie nie ma w przyjaciołach
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, nie miałaś mnie w przyjaciołach, bo jak się zapraszałyście, ja byłam z TŻem na wakacjach
Ale już się zaprzyjaźniłam z Tobą
|
|
|
|
#2105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdradz nam co to byla za miejscowosc w ktorej bylas? bo tak bajkowo o niej piszesz ze az mnie ciekawosc wziela a placki byly chociaz smaczne? ![]() Cytat:
![]() i ta cala sytuacja to jedynie plus ze szybciej bedziesz zonka ![]() Cytat:
swietne miejsce w sam raz do pogadania posiedzeni i zjedzenia czegos dobrego - i oczywiscie napicia sie jesli tylko bedziecie mialy ochote to piszcie ![]() Rybulka ja zaproszenie tez wyslalam nie bylo cie jak byla akcja zapraszania ale ne martw sie, Ciebie tez ona nie ominie..![]() a ja mam jutro ciezki dzien - 3 egzam na prawo jazdy, juz sie denerwuje.. to jest bledne kolo bo mam stresa przez sam egzam a do tego jescze ze znowu oleje i kolejny egazmin i kolejny i tak w kolko.... ide jutro do Iwi do szpitala.. boje sie o nia bardzo.. Olek prosil zeby do niej nie isc dzis ale mi sie serducho wralo.. wiem tyle ze nadal nie ma z nia jakiegos konkretnego kontakty, lekarze robia wszytko zeby spala, bo ja bardzo boli... nie wiadomo... jutro ma byc jakis specjalista bo nikt nie wie co jej jest... bedzie lykac wszytkie rurki, miec badania jamy brzusznej i costam jeszcze.. denerwuje mnie to ze trafila tam wieczoreem w piatek a ma je dopiero teraz - bo byl week i nie bylo lekarzy - no cholera jasna.. to cale 2 dni moze bylo juz cos zaradzic a tak tylko moja kruszynka sie meczy...
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś, od 14 lat jeżdżę do Sromowiec Niżnych w Pieninach u podnóża Trzech Koron. Kocham to miejsce
Wiesz co? gratuluję takiej imponującej średniej! Szczęka mi opadła POWODZENIA jutro!Placki nie bardzo mi smakowały- to były grubaśne placki ziemniaczane dość mocno przysmażone, polane gulaszem... Nazwa mnie po prostu zaciekawiła, ale w smaku... No cóz, zjadłam troszkę, bo głodna byłam Z Tobą tez się własnie zaprzyjaźniłam Dużo zdrowia dla Twojej przyjaciółki! Witam wśród nas Elfika85 Agnes208, piękna ta suknia Cudnie w niej wyglądasz, tak ładnie na biuście leży! Zdecydowałas się juz na nią? Mogę jeszcze zapytać ile kosztuje? Bo mnie też się ogromnie podoba!P.S. Jestem na 41 stronie |
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do sredniej to dziekuje jakos tak sie udalo... chyba dlatego ze lubie to czego sie uczylam.. i robilam to z pasja...nie martw sie jeszcze tylko 30 stron ![]() moj tz wyslal mi kawalejj0 sielesian sound - bedzie dobrze i mnie nim katuje zeby poprawic mi humor... jest kochany...
|
|
|
#2108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma co dziękować nie wyobrażam sobie nie mieć Ciebie w tym gronieCytat:
bardzo mocno za jutrzejszy egzamin, który na pewno będzie zdany
|
||
|
|
|
#2109 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no wolalabym po slubie aby to sie sprawdzilo a nie 2 miesiace przed slubem
![]() Cytat:
ale juz bardzo chce miec i chyba moj tż tez no ale wiadomo ze najlepiej po slubie Cytat:
![]() wiec widzisz nawet jakbym teraz byla to bym sie cieszyla choc pokzyzowalo by plany weselne no dokladnie Cytat:
no zobaczymy gdzies za 3 tyg jak o jest ze mna [quote=n.ik.a;8372509]strippi myślę, że wszystko będzie dobrze ps mój TŻ ostatnio zachwyca się nad każdym małym dzieckiem...ale jeszcze nie czas no dokladnie jeszcze nie czas....po weselu ![]() Cytat:
no kochamy sie i jest fajnie i chcemy dzidzi...no ale wolalabym po slubie...zeby nie przekladac wszystkiego Cytat:
na razie 5 kg za mna
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam napisać, że disiaj rano tak mnie głowa bolała, że nie mogłam wstać z łózka
wczoraj też mnie bolała, ale trochę mniejStrippi Twój blog mnie przeraża a pisałaś, że to już było a ja widzę daty np dzisiejszą wczorajszą? wiesz, że jak zaczniesz jeśc normalnie to to wróci a nawet więcej?! lepiej chudnąc powoli i długotrwale niż szybko....
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu wtedy zaczelam jesc normalnie bo myslalam ze umiem zyc jak kazdy czlowiek...no ale nie...ja musze byc szczupla...inaczej nie rozbiore sie.... upaly sa a ja chodze w czarnych jeansach.... ani razu nie bylismy nad jeziorem ani nie opalalam sie...ciagle czarne spodnie i tuniki szerokie
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedź powyżej 1000! przyganiał kocioł garnkowi
|
|
#2113 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kcohane dwa dni mnie nie bylo i nie moge narobic za wami....tyle piszecie... ja dzis przyjechalam do polski do domku i niestety rozpoczela sie moja tesknota z tzem
on zostal w anglii i dopiero za 2 tyg przyjedzie chyba sie zatesknie za nim i bede wam mraudzic o ile mnie bedziecie sluchac wogole.....postaram sie jutro ponadrabiac wszystko moze mi sie uda
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#2114 |
|
Rozeznanie
|
Rybulka a ja właśnie uwielbiam placki po węgiersku.góralsku/zbójnicku czy jak je tam różnie zwą, w każdym razie z gulaszem, z tym, że ja zawsze jem placka i sosik a mięsko je TŻ bo ja nie przepadam
hihi po za tym to też dodaje Cię do przyjaciół ![]() martucha84 sory że pytam, ale droga taka firma organizująca ślub i wesele? Bo zawsze mnie to zastanawiało. Po za tym kurcze no niewesoło z Twoją przyjaciółką, Polska służba zdrowia niestety jest do d... mam nadzieje, że wszystko dobrze się skończy Myśmy dziś z Lukim się troszke poopalali, poleniuchowali i na koniec zrobiliśmy sobie grilla, rodzice wrócili z Zakopanego więc troszke z nimi też posiedzieliśmy i wypoliśmy piwko. aa strippi u mnie też tak jest, że TŻ choćby nie wiem co to normlanie nie skusze go na to, żeby może tak dzidzie zmajstrować no ale może też mi się uda tak jak tobie w każdym razie życze rozwiązania takiego jakie ty byś chciala
|
#2115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może sobie jutro na obiad zrobię, bo taką smakę mam na nie
|
||
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj zjadlam 900 kcal i sie zalamalam.. czulam sie grubo...wyrzuty sumienia mi na to nie pozwalaja....jak zjem powyzej 500 to juz zle sie czuje a co dopiero 1000 kcal
|
|
|
#2117 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie utknęłam na 48 stronie... Nie zdąże dziś juz wszystkiego przeczytać... Cytat:
![]() Cytat:
Musisz sobie czas zorganizowac porządnie, żeby się nie zatęsknićCytat:
![]() Dzięki za zaproszenie
|
||||
|
|
|
#2118 |
|
Rozeznanie
|
strippi przeslalabyś mi też adres tego bloga? baardzo prosze..
baja ja sobie w piątek jadlam tyle że akurat w piątek to z grzybowym sosem -babcia mi zrobiła mmm... też były pyszne
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
a jak w ogóle robisz sos do tych placków? ciekawa jestem co poza mięsem tam dodajesz, bo wiadomo, że każdy robi inaczej
|
|
|
|
#2120 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje,ze jakos to bedzie..tylko, ze ciezko jest...my w symie prawie poltorej roku mieszkamy razem-dzien w dzien ze soba i kazde rozstanie na pare dni jest ciezkie ehhh chyba bede marudna jak kasia![]() moze wreszcie porzymierzam suknie podczas pobytu...oby
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja sama sie zdzwilam ze on po prostu tak z siebie...on mnie musial namawiac hehehehe myslalam ze jest nieprzytomny to rano sie znowu zaplytalam to powiedzial ze wiedzial co robi
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi zależy na takiej, która nie będzie się zsuwać. Nie chcę na dzień dzisiejszy sukni bez ramiączek, bo chyba bym sie w niej niekomfortowo czuła... Najbliższy salon to chyba Tychy... Jak mnie nic innego nie zauroczy, to się tam wybiore pod koniec roku ![]() Z tego, co doczytałam: Mona_ja, Szczypiorkowa, Kajao18 witam Was gorąco Sas, gratuluję dostania się do szkoły Asi_kol, pokazywała Wam salę, w której będzie miała wesele... My też tam chcieliśmy mieć nasze weselicho, ale na 2,5 roku terminy były pozajmowane... A szkoda, bo sala zauroczyła nas od pierwszego wejrzenia Ciągle mam nadzieję, że spotkamy się za niegłuo z naszymi TŻami we czwórkę![]() Czytam wątek od popołudnia i padam na twarz... Dobrnęłam do 61 strony... Doczytam jutro, bo już nie mam siły. Dobranoc
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
Rybulka jutro chyba wpadne w taki trans czytania jak ty
dzis jeszczenie mam sily..eh normalnie tyle sie zloszcze na tego mezusia mojego i tak mnie wkurza czasem, ale kazdy dzien i noc bez niego jest okropny jak ja zniose te 2 tyg ;( a teraz trzeba mykac do lozia samej bez przytulaka okropniestwo
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie!
jaga super pierścionek ![]() martucha trzymam kciukasy za zdany egz! I jak zdrowie koleżanki? strippi też chcę linka do bloga ![]() ![]() Byłam raz na plaży! yeah ![]() Ale i tak się spiekłam bardziej na spacerach ![]() W zasadzie poparzyłam się, i nawet filtr 15 nie pomógł a żeby się posmarować dziecięcą 60 nie przyszło mi do głowy Jakoś przeżyję te kilka dni do póki poparzenie nie zejdzie. Aha no i jestem opalona w piękną bluzkę na szerokich ramiączkach! :/ masakra jakaś kiedy ja to zrównam ? W przysżłym roku, całe lato się będę wystawiać w długim rękawie i w golfie - żeby nie było takiej sytuacji jak ta okropieństwo. No ale w ubraniu wyglądam super ![]() Smutno było mi wyjeżdżać, w pociągu normlanie łzy mi same leciały, ale za dwa tygodnie zobaczę znowu siorkę i jej małego diabełka. hiihi oooo agnes ja też chcę zobaczyć jaka to suknia ![]() cmok cmnok dzień dobry. |
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
#2130 |
|
Raczkowanie
|
hejka
a ja dzisiaj będę załatwiać zespół życzcie powodzenia
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

A ta zieleń za oknem- bajka! 

no ale teraz nie wiem co z zespołem i czy da się kościół przełożyć, mam nadzieję, że nie będzie problemu bo z tego co sie wczoraj zorientowaliśmy to maj raczej nie jest popularny na branie ślubu...

w każdym razie życze rozwiązania takiego jakie ty byś chciala
Może sobie jutro na obiad zrobię, bo taką smakę mam na nie