![]() |
#3961 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Proszę
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- To on długo pracuje! I codziennie tak po te 10 godzin?
![]() |
#3962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie długo w sumie 8 h ale dojeżdża do pracy do Krakowa ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak myślicie-jak mój mąż będzie miał rehabilitacje ,to też dostanie zwolnienie?
U mnie dzisiaj botwinkowa-ma któraś jakiś sprawdzony przepis??? co do staników,to ja przestałam kupować,każdy mnie ściska!Na szczęście znalazłam kostium kąpielowy,który kupiłam podczas ciąży ze starszym(jak dobrze,że go nie wyrzuciłam) i chodzę w górze-jest super,nie ściska! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3964 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3965 |
Zakorzenienie
|
Szkoda!!!No to mam go jeszcze przez 3 tyg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3966 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3967 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ojej, to sporo pojeżdża, długo już tak pracuje? Cytat:
![]() Mój mąż jak miał rehabilitacje, to nie brał wolnego, ale raczej nie było innej opcji, bo pieniążki, a on taki uparty, że wolał pracować niż szefową o łaskę prosić. Uważam, że powinno się brać rehabilitację, bo jeśli praca ciężka, to może zniweczyć skutki rehabilitacji. Ja tak miałam z ręką, przeciążony mięsień naramienny - 2 tygodnie rehab,. w poniedziałek tuż po niej zaczęłam pracę w przedszkolu i po jakimś czasie znów zaczęła doskwierać, chociaż nie aż tak bardzo już, mam gorsze dnie. Staram się pamiętać o smarowaniu oliwką magnezową. Ogólnie to uważam, że wolne powinno mieć się na czas rehabilitacj i minimalnie 2 tygodnie po niej, bo ten czas też jest bardzo ważny, ale to już marzenia. ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-05-24 o 06:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dojeżdża tak od 4 lat ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3969 |
Zakorzenienie
|
Mąż pracuje u rodziców,a wiecie ,jak to czasami bywa. Zwalniać go będą na rehabilitację,tylko chodzi o mnie,bo tak dobrze ,bezpiecznie się czuję,że on prawie cały czas ze mną jest. Jak nie dostanie l4,to będzie musiał wrócić do pracy...
Będę wtedy w 36+1. Tyle,że jak zadzwonię ,to on w 5 minut przyjedzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
Wtajemniczenie
|
![]() Niedawno wstałam, a wcześnie się położyłam i jestem wyspana ![]() Wszystkim potrzebującym szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Norka fajny stanik ![]() Pola raczej nie dają L4, choć w zależności od stopnia poziomu rehabilitacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3971 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Witam sie prosto z łóżka - chyba nieprędko wstanę bo czuję że dopadła mnie niemoc ![]() Cytat:
![]() ![]() I ![]() ![]() Cytat:
I chyba to do Ciebie trzeba uderzać jak chce się dołączyć do grupy na FB prawda? Chyba dojrzałam do tej decyzji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez ovejita Czas edycji: 2018-05-24 o 07:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3972 |
Wtajemniczenie
|
Cami, najważniejsze, że jemu i Tobie to odpowiada
![]() ![]() Poluś, jeśli mężowi tak mało zajmie dojazd do domu, to nie obawiaj się, w końcu musi wrócić do pracy. ![]() Ovejita, tak, do mnie się uderza. ![]()
![]() |
#3973 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kochane jesteście, dziękujemy za wszystkie słowa wsparcia i życzenia dla męża! Jest mi bardzo miło! Wszystko przekaże
![]() Norciu dziękuję, na pewno mąż jak tylko zajdzie potrzeba będzie się starał o rehabilitację bądź jakieś masaże tego karku. A Ty Kochana mocno ruszyłam z wyprawka, wózek ekstra! ![]() ![]() A łóżeczkiem proszę się pochwalić jak dotrze ![]() I ja proszę o link do biustonoszy, tak na przyszłość, bo na teraz mam dwa od siostry, ale nawet nie mierzone hmm ![]() Polu, ma iść do rodzinnego po L4 dziś dwa tygodnie ma dostać, do pracy dziś nie poszedł. Ale niestety musi być dostępny i pracować zdalnie. Do tego jutro ma jechać do Wrocławia w delegacje, dosyć ważne spotkanie jakieś w kwestii projektu i nie wiem jak to rozwiąże jego szef. Co prawda ma jechać z kimś, ale taka droga w kołnierzu to na pewno żadna przyjemność. Zbieram się właśnie wykupić mu leki, zapisać do ortopedy na konsultacje, jeszcze mam trochę swoich załatwień także zabiegany dzień przede mną, mam nadzieję, że mój synek mi na to pozwoli. Miłego dnia dla Was! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3974 |
Wtajemniczenie
|
Ovejita, wysłałam link do stanika, jeśli nie dojdzie, to daj znać.
![]()
![]() |
#3975 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-05-24 o 07:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 | |
Zadomowienie
|
Witam się i ja- ostatni dzień w Zakopanem popołudniu wyjeżdżamy, dziś ambitny plan - Kasprowy Wierch. Powiem Wam że czas spędzam mega aktywnie że wieczorem padam. I po raz kolejny powiem że podziwiam te które maja starsze dzieci bo czasu nie ma nudę. Ja jestem z sześciolatką, bardzo grzeczną i samodzielna z która na codzień spędzam dużo czasu a i tak cały dzień mam zajęcie bo po pierwsze chce jej jak najwiecej pokazać po drugie co chwile coś a to basen a to sala zabaw w hotelu , wieczorem czytanie książek itp itd. Któraś z Was pytała o ceny używanych ubranek- oczywiście jak się coś trafi fajnego za 2-3 zł to biorę. Ale ja raczej poluje na okreslone rzeczy np na pajace z firmy next i tu różnie kupowałam po 6-8-10 zł kupiłam tez jakiś sweterek chyba za 18 zł. Natomiast na na instagramie tez kupuje raczej firmowki z fajnych firm kappahl, zara i patrzę żeby conajmniej polowe tańsze od nowych były, ale to są rzeczy które i tak kupiłabym nowe bo potrzebuje, nie kupuje raczej rzeczy bo okazja itp. Pola co do zwolnienia i rehabilitacji to powiem tak z własnego doświadczenia- zależy od pacjenta i lekarza i od tego jaka to praca. Specjaliści może mniej chętnie dają. Ale zawsze mąż może zapytać/ poprosić/ powiedziec ze będzie uciążliwe połączyć prace i rehabilitacje.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
Tak Norka ja tez bym chciała- zaraz spróbuje zrobić to z telefonu a jak nie to dopiero w domu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3977 |
Zakorzenienie
|
Elcia mąż na l4,ni powinien jechać w delegacje.Mam nadzieje,że jego szef okaże się rozsądnym człowiekiem.
Aniama dziękuję. Camelitos fajnie mają w pracy Twojego Tż. ![]() Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-05-24 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3979 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3980 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3981 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jeszcze co do loveli- zachwycacie sie jej zapachem a moim zdaniem to w ogole nie pachnie a ten delikatny zapach ktory unosi sie jest taki sredni dla mnie. Nie jest nieprzyjemny ale nie ma sie czym zachwycac... Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3982 |
Zakorzenienie
|
Kropka dziękuję.Już się robi . Zrobiłam galaretki i teraz zaczęłam bułeczki drożdżowe z kruszonką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3983 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3984 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Z Tż już nawet nie wchodziłam dodatkowo na ten temat, żeby się dodatkowo nie wkurzać. Poszedł do garażu i było tyle spokoju ![]() Cytat:
![]() ![]() Norko, ja też rzadko tu wpadam i mnie dziewczyny nie wyrzucają, więc tym bardziej Tobie to nie grozi ![]() Dostałam w szkole rodzenia butelke z Aventu 60 ml, jakie to jest maleństwo, powiedzcie, do ilu tygodni taka się przydaje? Po jakim czasie trzeba mieć większa pojemność, bo dziecko zje więcej niż 60 ml? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3985 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście z pomocą męża. On zmywa
![]() Lepiej funkcjonuje,jak coś robię.W szczególności,gotuje ,a potem to zjadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3986 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3987 |
Wtajemniczenie
|
Norka piękne łowy
![]() ![]() Polu - nie moglam sie powstrzymać i zjadlam jeszcze dwa kawałki czekolady..... wiec cukier po frytkach i czeko - 132 ![]() Folinko ostro z tymi ryskami haha ![]() Elu ale lipa z mężem, bardzo współczuję ![]() ![]() Norka podeslij mi link do tego stanika. Wiem, że juz kiedyś wstawialas, ale to bylo chyba milion lat temu haha ![]() Cami, rozwalił mnie pokój gier w pracy. Rewelacyjnie to brzmi, jakbym słuchała o jakiejs firmie typu Google ![]() Ja mam ochotę dzis zrobic jakies ciasto z kremem. Myslalam o.takim czyms bez pieczenia na spodzie ciasteczkowym - kurcze wlasnie niedawno w dzien dobry TVN Daria Ładocha pokazywala takie proste ciasto i nie zdazylam zobaczyć przepisu. Zaraz w internecie poszukam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3988 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-T580 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3989 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3990 |
Zakorzenienie
|
Regular z butelkami nie pomogę,bo nigdy synowi nie podawałam butelki, tylko niekapek jak rok skończył (teraz widzę,że tendencja się zmieniła i są jakieś negatywne opinie o niekapkach)
Camelitos pracujemy jak mróweczki,ja kończę zupę,ale smak mi coś nie pasuje. Zua super cukier! Jak znajdziesz przepis,to wrzuć! Kurier dzwonił ,że ma paczkę dla mnie z kapphala-to ostatnia,więcej ciuszków nie kupuje ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.