Mamy sierpniowe 2018 cz.III - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-05-24, 09:30   #2341
alingles
Zadomowienie

Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III

Dzień dobry.
Żeśmy z mężem wczoraj trochę pobuszowali w łóżku. I Wam powiem, że to już cholernie niewygodne się robi.
Przyjemne to jest, ale zanim znajdziemy pozycję która bam obojgu odpowiada to już się odechciewa..
Ja do toalety wstaję aż raz lub w ogóle. I śpię jak kamień. Choć ostatnio budze sie o 6 jak nowo narodzona. I zastanawiam sie co do 8mej robić....

Miłego dzionka

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
Wczoraj przyszła paczka z uda od siostry Tz,pochwalę się,dużo dobroci))

Najbardziej się cieszę z chusty,była tu mowa wczoraj o chustach kołkowych,nawet zaczęłam takiej szukać,rozpakowałam paczkę i tadam! Świetna,lniana. Mieliśmy super niespodziankęZałącznik 7543331

Piękne skarby!!!

Aaaa powiedzcie mi, gdzie się podziała Zielinka???? Zaczynam się martwić powoli.
No i Cholestic chyba nie pisała wczoraj... ??

25.10.2014

Tomcio Lipiec 2014

Fasola czekamy
alingles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-24, 09:30   #2342
NoBoTak
Rozeznanie

Cytat:

Najbardziej się cieszę z chusty,była tu mowa wczoraj o chustach kołkowych,nawet zaczęłam takiej szukać,rozpakowałam paczkę i tadam! Świetna,lniana. Mieliśmy super niespodziankęZałącznik 7543331

Świetna paka zaczyna się ten czas kiedy prezenty dla dzidziusia zaczynają cieszyć bardziej niż prezenty dla nas
NoBoTak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-24, 09:31   #2343
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NoBoTak Pokaż wiadomość
Świetna paka zaczyna się ten czas kiedy prezenty dla dzidziusia zaczynają cieszyć bardziej niż prezenty dla nas
Hah,coś w tym jest

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-24, 09:31   #2344
Fiolla
Raczkowanie

Cytat:

Jeśli chusta jest nowa, to możesz mieć problem z dociąganiem, len jest sztywny. Warto ją pozaplatać w warkocze, przeprać kilka razy i generalnie wymiętosić. No chyba że jest już złamana, to luzik, powinna być miękka.
Fiolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-24, 09:32   #2345
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fiolla Pokaż wiadomość
Jeśli chusta jest nowa, to możesz mieć problem z dociąganiem, len jest sztywny. Warto ją pozaplatać w warkocze, przeprać kilka razy i generalnie wymiętosić. No chyba że jest już złamana, to luzik, powinna być miękka.
O,dzięki za radę!

Blogowy świat

Stary 2018-05-24, 09:32   #2346
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
A tu jeden życzliwy z drugim powie Ci "wysypiaj się póki możesz bo później się nie będzie dało", hahha już sie nie bardzo da
Panie, takie spanie to nie spanie :P

Cytat:

Najbardziej się cieszę z chusty,była tu mowa wczoraj o chustach kołkowych,nawet zaczęłam takiej szukać,rozpakowałam paczkę i tadam! Świetna,lniana. Mieliśmy super niespodziankę
Paczka z uda, powiadasz A tak serio, to super, zwłaszcza z tą chustą

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-24, 09:33   #2347
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alingles Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Żeśmy z mężem wczoraj trochę pobuszowali w łóżku. I Wam powiem, że to już cholernie niewygodne się robi.
Przyjemne to jest, ale zanim znajdziemy pozycję która bam obojgu odpowiada to już się odechciewa..
Ja do toalety wstaję aż raz lub w ogóle. I śpię jak kamień. Choć ostatnio budze sie o 6 jak nowo narodzona. I zastanawiam sie co do 8mej robić....

Miłego dzionka

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Piękne skarby!!!

Aaaa powiedzcie mi, gdzie się podziała Zielinka???? Zaczynam się martwić powoli.
No i Cholestic chyba nie pisała wczoraj... ??

Zazdroszcze buszowania...mój nie chce nic,jak mnie dotyka to tylko brzuszka. Czuje się z tym strasznie,bo nie dość,że jestem wielorybem i na maksa czuje się nieatrakcyjna,to jeszcze brak zainteresowania TZ pod tym kątem to poglebia. Ale on po prostu nie chce,a ja nie chcę być tylko mamusią. Powiem Wam,że codziennie o tym myślę

Blogowy świat

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-05-24, 09:36   #2348
NoBoTak
Rozeznanie

Cytat:
A jaki skład tkaniny jest najlepszy na chuste? Będę kupować kółkową
Stary 2018-05-24, 09:40   #2349
AndziaHa
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszcze buszowania...mój nie chce nic,jak mnie dotyka to tylko brzuszka. Czuje się z tym strasznie,bo nie dość,że jestem wielorybem i na maksa czuje się nieatrakcyjna,to jeszcze brak zainteresowania TZ pod tym kątem to poglebia. Ale on po prostu nie chce,a ja nie chcę być tylko mamusią. Powiem Wam,że codziennie o tym myślę

Łącze się w bólu... Wiem, że tż pracuje od rana do wieczora i jest padnięty.. No ale posucha trwa już długoooo przez krwawienie na początku ciąży. Blokada i koniec. Nie przegadasz

AndziaHa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-24, 09:40   #2350
NoBoTak
Rozeznanie

Cytat:

Yoona przy pierwszym dziecku tez moglam zapomnieć o "przytulankach". Mąż mówił, że sie boi i mimo moich tłumaczeń to bylo silniejsze od niego. Za to w tej ciąży juz sie nie boi, ale ja nie mam kompletnie ochoty Karma wróciła
Stary 2018-05-24, 09:43   #2351
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AndziaHa Pokaż wiadomość
Łącze się w bólu... Wiem, że tż pracuje od rana do wieczora i jest padnięty.. No ale posucha trwa już długoooo przez krwawienie na początku ciąży. Blokada i koniec. Nie przegadasz

U nas od marca nic...też ma blokadę,mimo że tysiące razy tłumaczyłam że to bezpieczne.nawet położna na szkołę rodzenia mówiła że to wskazane,bo rozciąga krocze itp. ale nie i koniec. I mimo e mówi że mu się podobam,że mam seksu brzuszek,to myślę że jednak blokada plus niestety to że jestem teraz mało atrakcyjna

Blogowy świat

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-05-24, 09:44   #2352
Fiolla
Raczkowanie

Cytat:
Zależy jak ciężkie dziecko chcesz nosić. Dla zupełnych maluszków może być mięciutka chusta bawełniana z bambusem, ale przy cięższych dzieciach nie będzie wygodnie.
Ja mam bawełnianą o gramaturze 240 gsm (Little Frog Fluoryt), nosiło się wygodnie chyba do 7 kg, ale raczej na szybkie akcje, żeby nie tachać fotelika z samochodu. Jak zaczęła siadać to przesiadłam się na nosidło onbuhimo, zarzucałam dziecko na plecy szybciej niż dociągałam chustę.

Do cięższych dzieci lepiej sprawdzają się chusty z domieszką lnu albo konopi, są lekkie ale bardziej nośne, a mogą być przy tym cieńsze od bawełny. Dobrze, jak chusta jest złamana, miałam przez chwilę piękną kółkową z konopiami, ale nową, normalnie palce mnie bolały od dociągania, a nie miałam czasu bawić się w łamanie jej.
Stary 2018-05-24, 09:45   #2353
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Yoona przy pierwszym dziecku tez moglam zapomnieć o "przytulankach". Mąż mówił, że sie boi i mimo moich tłumaczeń to bylo silniejsze od niego. Za to w tej ciąży juz sie nie boi, ale ja nie mam kompletnie ochoty Karma wróciła
Ten też się boi. Ja nie mam jakiejś szalonej ochoty,ale tęsknię za tym. Nawet raz na dwa tyg podejrzewam że by mi starczylo. A u nas jak stare małżeństwo,tylko przytulanie i buziak

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Zależy jak ciężkie dziecko chcesz nosić. Dla zupełnych maluszków może być mięciutka chusta bawełniana z bambusem, ale przy cięższych dzieciach nie będzie wygodnie.
Ja mam bawełnianą o gramaturze 240 gsm (Little Frog Fluoryt), nosiło się wygodnie chyba do 7 kg, ale raczej na szybkie akcje, żeby nie tachać fotelika z samochodu. Jak zaczęła siadać to przesiadłam się na nosidło onbuhimo, zarzucałam dziecko na plecy szybciej niż dociągałam chustę.

Do cięższych dzieci lepiej sprawdzają się chusty z domieszką lnu albo konopi, są lekkie ale bardziej nośne, a mogą być przy tym cieńsze od bawełny. Dobrze, jak chusta jest złamana, miałam przez chwilę piękną kółkową z konopiami, ale nową, normalnie palce mnie bolały od dociągania, a nie miałam czasu bawić się w łamanie jej.
A jak się łamie? Właśnie przez mietoszenie?

Blogowy świat

Stary 2018-05-24, 09:48   #2354
AndziaHa
Zadomowienie

Cytat:
Ten też się boi. Ja nie mam jakiejś szalonej ochoty,ale tęsknię za tym. Nawet raz na dwa tyg podejrzewam że by mi starczylo. A u nas jak stare małżeństwo,tylko przytulanie i buziak

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

No właśnie, ze mnie obecnie też żadna lwica seksualna, żebym rzucała się na niego mi w ogóle brakuje tż bo prawda jest taka, że się mijamy

Stary 2018-05-24, 09:52   #2355
Fiolla
Raczkowanie

Cytat:

Tak, miętoszenie, zaplatanie, noszenie dziecka/psa/kota

Tutaj więcej: http://nosicielstwo-bliskosci.blogsp...ie-chusty.html
Stary 2018-05-24, 09:52   #2356
7436419bdde6dac9254d6bd67d9526de215a6d26_5f3c5dac4904a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez angelajnaaa Pokaż wiadomość
Berenika - współczuję bardzo ! w taka pogodę to udręką chorować, do tego w ciazy z milionom spraw na głowie :/ A na alergię cos mozna ?
W jakim rozmiarze kupiłaś spioworek? bo 56 to chyba sobie daruje, moja koleżanka mowi ze jej synek już prawie drugi miesiąc chodzi w 62 ale reguły znając życie nie ma

Można wapno, które już nie pomaga... w awaryjnych sytuacjach można podobno zyrtec, ale na mnie cetyryzyna w ogóle nigdy nie działała, więc nei mw sensu...
Spiworki byly na 70 i na 90cm, wzięłam ten mniejszy..

Cytat:
A jak mam problem z pękającymi naczynkami na udach to bańki raczej nie bardzo nie?

Nie można wtedy, ja też kupiłam kiedyś te banki i po każdym masażu coraz więcej peknietych naczynek więc zrezygnowałam...

7436419bdde6dac9254d6bd67d9526de215a6d26_5f3c5dac4904a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-24, 10:08   #2357
angelajnaaa
Rozeznanie

yona - super paczka ja narazie dostałam ręcznik kąpielowy ale średnio mi sie podoba i jakas myjke ale taka byle jaką... sprawy kąpielowe zostawiam dla tż, jest przerażony - narazie jedynie to ma zapał do mycia "ząbków" ta nakładka haha

Mój tż tez średnio chce, twierdzi że może i by chciał ale jakoś nie potrafi sie przemóc wiedząc że tak blisko jest ona... fakt faktem jak już dojdzie do czegoś to jest średnio wygodnie... Ale chyba zamieniło się to dopiero jak mi brzuszek wyskoczył i chyba nagle sie mu lampka zaswiecila ze ktoś tam w tym brzuszku naprawdę jest u nas sprawe jeszcze komplikuje to że mieszkamy tu gdzie mieszkamy ciągle ktoś jest w domu i ciągle ktoś wchodzi do pokoju w którym obecnie śpimy bo tam jest garderoba... a nawet jakby ktoś zapukal to co z tego przecież nie powiem żeby wrócili za chwilę bo muszę się ubrać...

mamy gdzieś pojechać na przyszły weekend, jak to tż ujął byle gdzie bylibyśmy byli sami bo faktycznie sami to w ogole nie przebywamy.

ja sobie jakoś tej chusty nie wyobrażam, byłabym się ze zle jakoś ją pozaplatam i dziecko mi wyleci, chociaż perspektywa dwóch wolnych rak kusi

Bambi - dzięki za link, jak odpale kompa to sobie poprzegladam:P

angelajnaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-24, 10:10   #2358
alingles
Zadomowienie

A Może powiedzcie, że lekarz kazał co najmniej raz w tygodniu żeby wzmocnic mięśnie kegla. I to zalecenie medyczne

25.10.2014

Tomcio Lipiec 2014

Fasola czekamy
Stary 2018-05-24, 10:12   #2359
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Moim skromnym zdaniem 100% bawełna jest najlepsza

Wysłane z mojego P8 lite przy użyciu Tapatalka
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-05-24, 10:14   #2360
AndziaHa
Zadomowienie

Kurcze ja dostałam jakąaś chustę od szwagierki ale nawet nie mialam czasu na nią zerknąć. Aż dzisiaj popatrze

Stary 2018-05-24, 10:21   #2361
limonka84
limonka84

Cześć dziewczyny!

U mnie akcja prasowanie. Zaczęłam już wczoraj, ale po 2 godzinach plecy tak zaczęły boleć, że musiałam przestać. W ogóle jakaś powolna się zrobiłam a w nocy wstaję 4 razy do toalety.

No i ciągle jestem głodna! A dziś na czczo cukier 100 myślę że to przez truskawki, które zjadłam po kolacji

Yoona - fajna paka prezentów
Berenika - zdrówka życzę!
limonka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-24, 10:21   #2362
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
A Może powiedzcie, że lekarz kazał co najmniej raz w tygodniu żeby wzmocnic mięśnie kegla. I to zalecenie medyczne

Tak zrobię chyba

Blogowy świat

Stary 2018-05-24, 10:23   #2363
AndziaHa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez limonka84 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

U mnie akcja prasowanie. Zaczęłam już wczoraj, ale po 2 godzinach plecy tak zaczęły boleć, że musiałam przestać. W ogóle jakaś powolna się zrobiłam a w nocy wstaję 4 razy do toalety.

No i ciągle jestem głodna! A dziś na czczo cukier 100 myślę że to przez truskawki, które zjadłam po kolacji

Yoona - fajna paka prezentów
Berenika - zdrówka życzę!
Ja od 2 dni cukry w normie, diabetolog tez nic nie mówił złego. Ale pokusilo mnie zaś na truskawki - za chwile się okaże jaki mam cukier

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-05-24, 10:56   #2364
7436419bdde6dac9254d6bd67d9526de215a6d26_5f3c5dac4904a
Konto usunięte

Cytat:
Mój tż tez średnio chce, twierdzi że może i by chciał ale jakoś nie potrafi sie przemóc wiedząc że tak blisko jest ona... fakt faktem jak już dojdzie do czegoś to jest średnio wygodnie... Ale chyba zamieniło się to dopiero jak mi brzuszek wyskoczył i chyba nagle sie mu lampka zaswiecila ze ktoś tam w tym brzuszku naprawdę jest u nas sprawe jeszcze komplikuje to że mieszkamy tu gdzie mieszkamy ciągle ktoś jest w domu i ciągle ktoś wchodzi do pokoju w którym obecnie śpimy bo tam jest garderoba... a nawet jakby ktoś zapukal to co z tego przecież nie powiem żeby wrócili za chwilę bo muszę się ubrać...

U nas niby mąż chce,ja też,alw gorzej z realizacją.. nawet jak dzieci są w przedszkolu i możemy pobyć sami to nic z tego bo w domu cały czas ktoś jest, kręcą się, zaglądają. Raz nawwt ostatnio przebierajac się zamknęłam dobie drzwi to sobie teściowa bez pytania weszła,a ja w samwj bieliźnie. Irytuje mnie to już też, bo zero prywatności.. Mąż przyjedzie to będę go gnebic o rozmowe z bratem bo ja juz mam serdecznie dość. Albo ostatnio, jak zima była, na dworze 3 stopnie to mówili, eee, ciepło jest. Teraz jak jest ponad 20 to twierdzą ze zimno i głupie sugestie jak dzieci wychodza w krótkim, a to chłodno im nie będzie?

7436419bdde6dac9254d6bd67d9526de215a6d26_5f3c5dac4904a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-24, 11:04   #2365
NoBoTak
Rozeznanie

[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;83768651]U nas niby mąż chce,ja też,alw gorzej z realizacją.. nawet jak dzieci są w przedszkolu i możemy pobyć sami to nic z tego bo w domu cały czas ktoś jest, kręcą się, zaglądają. Raz nawwt ostatnio przebierajac się zamknęłam dobie drzwi to sobie teściowa bez pytania weszła,a ja w samwj bieliźnie. Irytuje mnie to już też, bo zero prywatności.. Mąż przyjedzie to będę go gnebic o rozmowe z bratem bo ja juz mam serdecznie dość. Albo ostatnio, jak zima była, na dworze 3 stopnie to mówili, eee, ciepło jest. Teraz jak jest ponad 20 to twierdzą ze zimno i głupie sugestie jak dzieci wychodza w krótkim, a to chłodno im nie będzie?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Hahah Berenika jeszcze czapeczka i klasyczny przyklad babć na placu zabaw
Koniecznie przycisnij męża, bo rozwiązanie jest tylko trzeba ich przycisnac
Stary 2018-05-24, 11:32   #2366
Chloestic
Zakorzenienie

Witajcie, mialam troche na glowie ostatnio. Zaraz bede nadrabiac zaleglosci.
Kupilam lozeczko i materac lateksowo kokosowy Krzys.
Czeka nas malowanie sypialni w nastepnym tyg, w czerwcu bede zamawiac wozek.

Maly mnie tak kopie i sie rusza, ze jak leze to ja sie cala ruszam jak bombnie 🤣

http://babyboo-disney.pl/pl/p/Lozecz...ickey-Baby/105

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez AndziaHa Pokaż wiadomość

U mnie po tyg klotni nastapila znowu wielka milosc 🤣 oczywiscie zgoda przypieczetowana seksem
2 dni temu zlapalam laczka w samochodzie i jak sie tak nachylal jak zmienial opone to mi sie bzykac zachcialo tak mi tym tyleczkiem machal 🤩

Tylko to bzykanie w ciazy jest zabawne..... najlepsza jest zmiana pozycji, ktora mi zajmuje chwile haha, a po wszystkim mam tak napeczniala pipke, ze ledwo siadam, przez mocniejsze ukrwienie chyba.

Yoona nie rob bankami na naczynka, absolutnie. Naczynka usuwa sie laserowo. Albo wzmocnij je by nie byly kruche. Rutiniscirbin pomaga, ale nie wiem czy teraz mozna.

Czy Wy tez tyle spicie, ja sie moge dobudzic.... 10 godz dzis spalam

Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-24, 11:34   #2367
MalaGosia88
Zakorzenienie

Berenika dużo zdrowia
Yoona super prezenty siostra skarb

Stary 2018-05-24, 11:46   #2368
angelajnaaa
Rozeznanie

Cytat:

haha dobre chyba faktycznie brde musiala mu tak powiedzieć bo u nas teraz taki standard to raz na 2 tyg i bez większego polotu :/ [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;83768651]U nas niby mąż chce,ja też,alw gorzej z realizacją.. nawet jak dzieci są w przedszkolu i możemy pobyć sami to nic z tego bo w domu cały czas ktoś jest, kręcą się, zaglądają. Raz nawwt ostatnio przebierajac się zamknęłam dobie drzwi to sobie teściowa bez pytania weszła,a ja w samwj bieliźnie. Irytuje mnie to już też, bo zero prywatności.. Mąż przyjedzie to będę go gnebic o rozmowe z bratem bo ja juz mam serdecznie dość. Albo ostatnio, jak zima była, na dworze 3 stopnie to mówili, eee, ciepło jest. Teraz jak jest ponad 20 to twierdzą ze zimno i głupie sugestie jak dzieci wychodza w krótkim, a to chłodno im nie będzie?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]o tak... skąd to znam co prawda nie puka tylko tata tż, ale np. babcia jak tylko się wprowadzilismy zakazala mi sie w łazience zamykać żebym przypadkiem nie zemdlała bo duszno sratata:P no i oczywiście nie zamykalam się przez pierwsze dwa tygodnie jak mi wlazla dwa razy jak siedziałam w wannie - myślała że nie ma nikogo a ze w łazience jest okno więc zgaszone światło nie jest wyznacznikiem pustej łazienki

A tak jeszcze mi powiedzcie jak sie szlafrok sprawdza w szpitalu ? mówię o cieniutkim... faktycznie tak goroaco na tych oddziałach ? wiem że jeszcze będzie pewnie mega ciepło w sierpniu ale ja np do teraz chodzę w grubym pokazowym szlafroku

angelajnaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-05-24, 11:59   #2369
alingles
Zadomowienie

Cytat:
haha dobre chyba faktycznie brde musiala mu tak powiedzieć bo u nas teraz taki standard to raz na 2 tyg i bez większego polotu :/ o tak... skąd to znam co prawda nie puka tylko tata tż, ale np. babcia jak tylko się wprowadzilismy zakazala mi sie w łazience zamykać żebym przypadkiem nie zemdlała bo duszno sratata:P no i oczywiście nie zamykalam się przez pierwsze dwa tygodnie jak mi wlazla dwa razy jak siedziałam w wannie - myślała że nie ma nikogo a ze w łazience jest okno więc zgaszone światło nie jest wyznacznikiem pustej łazienki

A tak jeszcze mi powiedzcie jak sie szlafrok sprawdza w szpitalu ? mówię o cieniutkim... faktycznie tak goroaco na tych oddziałach ? wiem że jeszcze będzie pewnie mega ciepło w sierpniu ale ja np do teraz chodzę w grubym pokazowym szlafroku

Ja miałam, urodziłam w lipcu. Nawet go nie wyjęłam z walizki
Teraz też wezmę, w razie jakby się czepiał ktoś

25.10.2014

Tomcio Lipiec 2014

Fasola czekamy
Stary 2018-05-24, 12:29   #2370
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
Witajcie, mialam troche na glowie ostatnio. Zaraz bede nadrabiac zaleglosci.
Kupilam lozeczko i materac lateksowo kokosowy Krzys.
Czeka nas malowanie sypialni w nastepnym tyg, w czerwcu bede zamawiac wozek.

Maly mnie tak kopie i sie rusza, ze jak leze to ja sie cala ruszam jak bombnie 🤣

http://babyboo-disney.pl/pl/p/Lozecz...ickey-Baby/105

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

U mnie po tyg klotni nastapila znowu wielka milosc 🤣 oczywiscie zgoda przypieczetowana seksem
2 dni temu zlapalam laczka w samochodzie i jak sie tak nachylal jak zmienial opone to mi sie bzykac zachcialo tak mi tym tyleczkiem machal 🤩

Tylko to bzykanie w ciazy jest zabawne..... najlepsza jest zmiana pozycji, ktora mi zajmuje chwile haha, a po wszystkim mam tak napeczniala pipke, ze ledwo siadam, przez mocniejsze ukrwienie chyba.

Yoona nie rob bankami na naczynka, absolutnie. Naczynka usuwa sie laserowo. Albo wzmocnij je by nie byly kruche. Rutiniscirbin pomaga, ale nie wiem czy teraz mozna.

Czy Wy tez tyle spicie, ja sie moge dobudzic.... 10 godz dzis spalam

Tak,wiem że można usunąć i mam to w planach,chociaż z drugiej strony nie wiem czy jest sens,bo te usunę to następne pękną...ale te największe chociaż. Mam uda całe w pajaczkach,wygląda to źle.

Ja się z przerwami,lepiej niż wcześniej,ale super snembym tego nie nazwala

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
haha dobre chyba faktycznie brde musiala mu tak powiedzieć bo u nas teraz taki standard to raz na 2 tyg i bez większego polotu :/ o tak... skąd to znam co prawda nie puka tylko tata tż, ale np. babcia jak tylko się wprowadzilismy zakazala mi sie w łazience zamykać żebym przypadkiem nie zemdlała bo duszno sratata:P no i oczywiście nie zamykalam się przez pierwsze dwa tygodnie jak mi wlazla dwa razy jak siedziałam w wannie - myślała że nie ma nikogo a ze w łazience jest okno więc zgaszone światło nie jest wyznacznikiem pustej łazienki

Ja kupiłam cieniutki,balewlniany,mal inowy szlafrok,strasznie mi się podobał

Blogowy świat

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości