![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008
amika czasami po prostu dziecko nie chce jesc i pic,to tak jak z nami . Czy ty tez masz swoj stały rytm jedzenia i jesz co 2 h?? Moja Malutka tez czasami tak mi odmawia piesri,i czasm to nawet jest 4 godziny przerwy bez jedzenia-po prostu nie chce. Wczoraj zas to niemal co 1,5h domagałą sie jedzenia,a raczej picia.
Dziewczyny podajcie Mluszkom wode do picia? Czytałam,ze sama piesrs wystarcza...choc nic by sie nie stało jakbym jej podała wode oczywiście wcześniej przegotowana |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o kąpiel w jeziorze w Bałtyku to chyba zależy od indywidualnych wrażliwości piersi moja koleżanka wykąpała się w Bałtyku a potem miała wielogodzinny ból piersi więc chyba nie będę ryzykować. Woda w jeziorach niektórych na Kaszubach ma 20 do 22 stopni ale na dworzu jest ponad 30 to zbyt duży szok termiczny tak mówiła mi jedna z ratowniczek ostatnio
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
mam problem techniczny ze wstawieniem fotek
![]() wyskskuje błąd.. jak mam zmienic rozmiar? jak jest on zapisany nie Kb,ale w MB? |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z zupkami czekam na męża bo chcę zeby sam zobaczył jak mały to wszystko ślicznie wypluwa. Chociaż podanie pierwszego soczku na łyżeczce to nagrałam, ale wiadomo to nie to samo co na żywo. Raz dałam mu odrobinę jabłuszka na łyżeczce, dosłownie na koniec łyżeczki takiego zeskrobanego ale się tym prawie dławił, odruch wymiotny mu się załączył. No to teraz dawałam soczek winogronowy z dziką różą Gerbera od 4 miesiaca. Pluł bardzo i wcale nie przełykał, tylko co ja mu wlałam do buzi to on ją trzymał otwartą aż mu samo wyleciało, a jak się krzywił przy tym, aż go otrząsało. Pod koniec przelknął może z 1 łyżeczkę. Dawałam mu po pół łyżeczki kilka razy, ale wypił może z jedną. Wczoraj dostał sok z jablek i winogron bobo vita, efekt ten sam. A dzisiaj dalam mu łyżeczką herbatkę na trawienie Hippa i najpierw pluł a potem sam buzie otwierał i cieszył się jak jak się cieszyłam ze pije. Widać mu smakowało.Dostal w ten sposób ok 20 ml A herbatke dałam mu bo od dwóch dni nie robi kupy. Nie wiem co jest grane, zawsze były min 3 a od dwóch tygodni są problemy. Robił co drugi dzień a teraz to nawet nie. Już sama zaczęłąm pić ta herbatkę na trawienie dwa razy dziennie ale nic to nie dało. Znaczy na początku pomagała a teraz juz nie działa. Podałam wiec jemu bezpośrednio i zobaczymy. A ja się odżywiam normalnie, jem dużo owoców i warzyw. Chociaż ostatnio faktycznie jakby mniej świeżych surówek bo nie mam czasu. I activie jem co rano a wieczorem actimela piję. To żywe bakterie są i nie powinno go zapychać ![]() Cytat:
Jak nie ma niani to jest maż do pomocy i wteedy spokojnie ze wszystkim sie wyrabiam. Ale sama no nie wiem, nei sądze, na pewno miałabym o wiele brudniej niż teraz i wszystko robiłabym wieczorami, jak młody śpi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zadomowienie
|
Migotko otwórz zdjęcie w programie PAINT i tam jest na górze OBRAZ kliknij, wybierz zmień rozmiar/pochyl i powpisuj 25 zamiast 100 w poziomie i w pionie. Jak otworzysz to zaskoczysz o czym mówię. Potem zapisz i już gotowe.
![]() A to ostatnie foto mojego szkraba Ale się mojemu dziecku zrobiło wysokie czoło nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Wtajemniczenie
|
kasiu słoneczko- super Aleks - rzeczywiście czółko ma wysokie
![]() mała migotko - u mnie z tym sprzataniem i gotowaniem jest różnie, zalezy od humoru Majki. z reguły lubi siedziec w kuchni i obserwować jak sie krzątam, al eżeby posprzątać to raczej muszę ja komus "sprzedać", jaczęściej babci albo dziadkowi. u nas ze staraniem było tak że sie nie staralismy, nawet tak troche to sobie wpadlismy ![]() ![]() gosiaczku, niuncio rozumiem was, wczoraj bylismy na wyprawie rowerowej i teraz ledwo siedzę, to siodełko było cholernie twarde. u nas tez upał, ale nawet sie ciesze bo prawie 2 tygodnie padało, przynajmniej pranie mi ładnie wyschnie ![]()
#2467 |
Wtajemniczenie
|
Ale Alek ładnie leży na brzuszku! Widać, że mu to frajdę sprawia. Chciałabym, by moja Basia też tak umiała
![]() ![]() ![]() Rzeczywiście te upały są dobijające! Dzisiaj z Basią chyba w ogóle nie wyjdziemy na spacer. Chciałam wyjść wieczorem, przed kąpielą, ale nie wiem czy mi się będzie chciało... ![]() ![]() Mała Migotko, może masz rację z tym karmieniem. Mnie to tylko bardzo zdziwiło, bo ona nie jest kapryśna i chętnie pije z piersi. Poza tym w taki upał powinno jej się chcieć pić częściej. Zarzekałam się, że do szóstego miesiąca Basia nie pozna smaku niczego innego jak tylko mleka. Dzisiaj natomiast przy tych problemach pomyślałam sobie, że jaką ulgą byłoby podanie jej w takim przypadku np. soku lub chociaż wody przegotowanej (a ja jak na złość mam w domu same gazowane i wysoko zmineralizowane). Bardzo bałam się, że się odwodni. Jeśli chodzi o prace w domu, to nie mam z tym praktycznie problemów. Basia dosyć dużo śpi. W ciągu dnia ucina sobie 3-4 drzemki. Zwykle za jednym razem śpi godzinę do dwóch. Wyjątkiem jest ostatnia, popołudniowa drzemka, która zwykle trwa do godziny. ja w tym czasie staram się pomyć gary w zlewie, nastawić pranie, coś wyprasować, posiedzieć na Wizażu ![]() Poza tym mąż mi pomaga. To on chodzi na zakupy, odkurza mieszkanie odkurzaczem, wynosi śmieci, sprząta łazienkę ![]()
![]() |
#2468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja tak sprzatam i gotuję bo ja nie potrafie siedzieć bezczynnie. asadniczo moglabym nic nie robić bo moj P. jak bym powiedziała ze trezba to i to i tamto to by po obiedzie zrobił bez problemu. Zreszta w weekendy ja ide na spacer na 3-4 godziny a w tym czasei moj maż: odkurza, muje podłogi, sprzta kuchnie i łazienkę, prasuje to co zostało niewyprasowane w ciagu tygodnia, sciera kurz tylko koien nie myje bo zawsze zostawia smugi a ja nie znosze jak sa na szybach smugi. Cytat:
W taki upal jak wczoraj czy dzisiaj Ewa wisi duzo czas na piersi bo chce jej sie pić a ze wiecej jej sie chce pic niz ja mam mleka pierwszej fazy to zaczyna se prżyc bo leci geste mleko a jej sie nie chce jesc. Oczywiście tej dodatkowej wody nie podaje jej duzo bo kilka razy dziennie po kilka łyżczek wiec sumarycznie na caly dzien dostaje około 20-3o ml. Na spacery w takie upaly jak wczoraj czy dzis nie ma szans wyjsc bez wody bo Ewa sie dopomina o picie co 5-10 minut. Wiec mam w butelce wode i za kazdym razem jak zamarudzi to podaje jej butle czekam az usłysze kilka odgłosów przełykania, zabieram butle i idziemy dalej. W ciagu takich spacerów pije około 15 razy po 1-2 mililitry. W opraciwaniach jest wprawdzie napisane ze sama piers wystarcza ale czesto jest dopisek ze przy duzych upalach mozna podawac dziecku czysta przegotowana wodę bo dziecko sporo wody wypaca.
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
kasiu sloneczko a tych desrrkow, soczkow to ile dajesz. znaczy ile dalas 1 raz i potem o ile zwiekszalas?? ja dam malej dizs na ,lyzeczce soku i jak jej zasmakuje to dam wiecej. Ale moze z 3 lyzeczki gora na poczatek...?? i kupilam tez zlociste jablka i jablka z marchewka w sloiczku, ale poczekam kilka dni,mz eby zpbaczyc czy nie ma reakcji alergicznej na soczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
jesu jaki upal ja mam dosc ja dopiero z dzieckiem chodze na spacer kolo 7 wieczorem bo wczesniej nie idzie wytrzymac... i efekt tego taki jest ze ona spi na spacerze i potem do 23 wariuje mam filmik jak wczoraj wariowala musze gdzies go umiescic
![]() ostatnio ledwo sie ze wszystkim wyrabiam mala chce sie ciagle bawic normalnie mam dosc... uczepia sie mnie jak mucha do lepa... fotelik ze soba wszedzie tacham nawet jak sie myje :P koszmar
![]() |
#2472 |
Rozeznanie
|
Unas tez taki upal ze szok
![]() ![]() No wizyta tesciowej byla krotka ![]() ![]() Co do porzadkow to jakos mi sie udaje posparzatc zawwsze jak maly sie zdrzemnie nastawiam tez pranie prasuje zazwyczaj jak on sie bawi obok na podlodze albo jak juz spi (roznie to bywa zalezy jak mi sie chce) obiady tez gotuje praktycznie codziennie ale wieksze porzadki robie zazwyczaj w sobote wiec maz jestw domu to albo on sprzata albo zajmuje sie malym , chodz przyznaje ze wole sobie pasprzatac sama ![]() ![]() ![]() Co do dopajania to ja ze wzgledu ze unas witamina D jest w tabletkach podaje wode malemu juz od samego poczatku teraz jak sa upaly to dostaje jej nie tylko przy podawaniu witaminki ![]() ![]() ![]() Ostatnio pisalam ze dostalam przesylke z nowymi ramkami do zdjec wiec wkleje pare zrobionych na probe ![]() aaa i my tez jestesmy na bobasach (niestety nasze filmiki nie sa zarewelacyjne maly niezawiele jeszcze potrafi hmmm znaczy moze i potrafi ale jak chce to nagrac to cisza ![]()
#2473 |
Zadomowienie
|
Gosiaczku mi lekarz mowil zeby dziecku dawac po 5 ml i co drugi dzien zwiekszac o 5 ml.A potem to wiadomo-ile wypije tyle moze dostac. Jednak ja mu daje soczek glownie po to by aleks poznal nowe smaki i jak maz wroci to dostanie zupki i moze bedzie je lepiej tolerowal. Aha zapomnialam ci odpisac wczesniej ze 80 kg to ja mialam tuz przed porodem bo przed ciaza wazylam 58 i to tylko dlatego ze 2 tygodnie wczesniej bylismy w Grecji na wczasach i bylo pyszne jedzonko i przytylam 2 kg. Moja normalna waga to 56 kg ale ciezko bedzie do niej wrocic.
U nas problemow z usypianiem w dzien nie ma od kiedy uzywam chusty, a widze ze aleks ja polubil i jak jest zmeczony i marudny i zadna pozycja mu nie odpowiada to sie w niej uspokaja. Aleks wychodzi na spacer o 10 bo tak przychodzi po niego niania. Jesli spi wczesniej to klade go na balkonie. Na spacerze jest ok 3 godziny ale my tuz obok mamy maly park w ktorym caly czas jes chlod i cien, tam sobie spi albo jezdzi z odslonieta budka bo lubi ogladac drzewa. Amika ty sie nie martw ze ona sobie lezy, juz samo przekladanie glowki z jednego boku na drugi powoduje ze dziecko cwiczy miesnie karku. Motywuj ja do podnoszenia glowy jej ulubionymi zabawkami albo dzwiekami ktorych nie zna. Ja czasami jak chce zeby aleks spojrzal w ktoras strone to gwizdze albo wydaje z siebie smieszne dzwieki. Zobaczysz ze troche sobie polezy i znowu bedzie dzwigac glowe. Sobie tez powtarzam stale ze mam od dziecka za duzo nie wymagac. Bo on np. umie sie przewracac na plecki z brzucha ale praktycznie tego nie robi, usiadl raz i wiecej tego nie probuje powtarzac tak samo z przekrecaniem sie na brzuszek z pleckow, zrobil dwa razy i widac juz nie ma ochoty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
smakowal jej strasznie ten sok az sie oblizywala ![]() we wroclawiu byl taki upla dzis, ze ja mala w domu trzymalam tylko w pampersuie, a raz do karnmienia i bez i mnie obsikala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dziewczyny, fajna stronke znalazlam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Rozeznanie
|
No i maly zasnal mam nadzieje ze nie tylko na chwilke
![]() ![]() ![]() Malemu ida chyba zeby juz na maxa albo ja niewiem co sie z nim dzieje ![]() ![]() ![]() Jak tak czytam o waszych planach urlopowych to az zazdroszcze ![]() ![]() ![]() Ok mykam zrobic kolacje dla moich panow ![]() ![]()
#2476 | |
Zadomowienie
|
A ja muszę się pochwalić, że Krzysio ma juz ząbka dwójeczkę dolną po lewej stronie.
![]() Właściwie to nie wiem z czego tu sie cieszę, mały marudny, wpycha palce do buzi, nie chce gryzaczków, na masowanie dziąsełek reaguje płaczem. Chyba mu kupie coś na złagodzenie bólu, a w ogóle to jestem w szoku, ze mając 3, 5 mies. juz ząb. Mam taką rade dla mam , które nie czują się pewnie kąpiąc dziecko. Lepiej używać płynów do kąpieli, które wlewa się do wanienki niż mydełek albo żeli bo nie namydala się dziecko i wtedy się nie wyśliźnie z rąk Cytat:
A mój mały przez noc wypił 100 ml herbatki rumiankowej, więc jemu też dają w kość te upały. A ja jestem ofiara losu i gdy przelewałam w nocy butelkę i smoczki wrzątkiem to wyśliznął mi się smoczek z ręki ip olałam sobie na drugą ręke wrzątkiem. Teraz mam ją poparzoną, w nocy nie dało się wytrzymac, dobrze, że miałam kompres żelowy w zamrażarce ale jak odtajał to ciągle piekło, dzis juz lepiej ale trochę boli. Może to znak aby nie przejmować sie juz tak bakteriami i nie sterylizowac za każdym razem?! smoczka juz nie wyparzam, zabawki mylam tylko za pierwszym razem, ubranek juz nie prasuję . A jak jest u Was?
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeśli chodzi o wyparzanie to ja tez juz sie tak nie "bawie" z tym. Kiedys wyparzalam smoczek za kazdym razem, jak malej wypadł z bużki, teraz tylko co jakis czas. zazwyczaj po nocy i ma caly dzien go. A butelki to BEZWZGLEDNIE nalezy wyparzac!!! albo vhoviaz myc szczotką do butelek. W zarysowaniach ( w plastikowyxc butlach) zostają resztki mleka, potem żerują tam sobie bakterie... ja sobie nie wyobrazam nie wyparzyc butli po kazdym uzyciu... ![]() ![]() ![]() ja tez jestem obolała po tym paintballu, boli mnie doslownie wsyztsko!!! i mam takie since ze szkoda gadac!!!!jak bylam dzis w tesco tochowalam nogi, zeby nikt nie widzial bo wyglada to jakby mnie ktos pobil ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnei tyez sie zastanawialam... hehe poki co to sterylizuje, chocuiaz po mleku bo sttrasznie cuchnie ten nutramigen...(aha, mala znow zrobila dzis kupke rano ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zadomowienie
|
Bandola to gratulujemy nabytku w postaci dwójeczki
![]() Co do sterylizacji to wyparzam smoczka co dziennie ale jak mi spadnie np. na spacerze to oblewam wodą mineralna i też jest ok choć staram sie mu już wtedy tego smoka nie dawac, tylko w ostateczności. W domu też raczej tylko w ciagu dnia go płuczę wodą mineralna niż wyparzam. Wyparzam wieczorem zbiorczo gzrechotki porozrzucane po całym mieszkaniu i smoczki i łyżeczke i jego szczoteczke do masowania dziąsełek. Ja mam jednak kota wychodzącego na dwó który może pzrynieść różne rzeczy i jeśli coś miało kontakt z podłogą to wyparzam. Jak była potrzeba dawania mleka w butelce to wyparzylam tylko raz potem tylko myłam, ale te butelki miały osłonki na smoczki. Młody do buzi bierze wszystko, ostatnio ogladal ksizeczke i tez zaczal ja konsumowac. Zanim się zorientowałam ze ksiązeczk pzrecież jest z marketu i nie wiadomo co za swiństwo na niej siedzi. No ale nie da się uchronić go pzred wszystkimi bakteriami a pleśniawek nie ma wiec nie robię dramatu jak coś nie wyparzonego zje. Czasem rano jak śpie to daje mu do zabawy swoje dłonie i on je też bierze do buzi a pzrecież nie wyparzane ![]() Ray do kapieli uzwyam mydelka i wlewam mu też oilatum. Wole mydełko bo moge je jedna reka namydlić a do nalania żelu potrzebowałąbym dwóch rąk. Tobie to wychodzi odwrotnie więc rob jak ci wygodnie i już. Myjek nei uzywam bo aby kłopot z nimi mam. A do włosków też używam mydełka bo jak widać na fotkach mocno mu się pzrerzedziły. No u nas po rannej herbatce też byłą kupa, nawet dwie wiec rozumiem Gosiaczek twoje szczęście |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() c do mycia HAnki, to ja nie uzywalam nigdy mydla, bo mi wysusza skore wiec mysle ze jej tez bedzie, mimo ze to mydlo dla dzieci... nie wiem, jakos nie lubie takiego mydla w kostce. U mnie w domu takiego nie ma, poza szarym (mąż ma problem ze skora a ono sie sprawdza lepioej niz wszytskie te kosmetyki razem wziete!!! powaznie, kiedys w liceum powiedziala nam o tym baba od chemii, wtedy myslalam ze jakies bzdury gada ale zaradzilam mezowi, zeby uzyl i dziala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide zjesc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Wtajemniczenie
|
Bandola! Gratuluję synkowi pierwszego ząbka!
![]() Nie udało mi się z rana pójść na spacer. Byłam za to na zakupach ![]() ![]() Heh, ja wygotowuję Basi smoczek jedynie jak jest nowy ![]() Myjemy Basię tylko w Oilatum lub Oilanie. Czasami jak nawalę na jej ciało dużo filtra i nie da się go zmyć samą wodą, to przemywamy jej poszczególne części ciała żelem Musteli (mam kilka próbek). Wczoraj założyłam Basi po raz pierwszy ubranka na rozmiar 68. Na ile starcza Wam jeden rozmiar ubrań? Mnie tak średnio na 1,5 miesiąca. Poza tym zauważyłam, że Basia robi się coraz smuklejsza. Urodziła się duża i tłuściutka. Teraz też ma sporo tłuszczyku, ale wysmuklała.
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i chcialam sprostowac odnosnie kupki--> jest ![]() ![]() ![]() my bylysmy na spacerze teraz, tzn od 7.45 do 9,30... mala sie obudzila, to wrocilam... teraz ide zrobic jedzonko ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wyparzania-wypażam podobnie jak gosiaczek za kazdym razem. Wode przegotowana podaje w butelce,a czemu podajecie na łyżeczce? Ksia _słoneczko dzieki za opis-sprobuje wkleic fotke ![]() Wczoraj zrobiłam wielki bład z Tz,bo w ten upał zabralismy Mła,ale mieliśmy mnóstwo spraw do załatwienia na mieście i nie mielismy jej z kim zostawiac.Nawet przez 15 minut byla sama w samochodzie,bo spałą.Tylko,ze potem ona miałą cała czerwona bużke i byłą strasznie spocona!!!i wiecie co zrobiłamam??? poszłam do sklepu i kupiłąm jej sukieneczkę taka przewiwną i jej założyłam na samą pieluszke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
3,5miesięczna Malutka,fotka sprzed 2tygodni
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zadomowienie
|
o 7.45 to ja sie przewracalam na drugi bok a aleksa dalam na brzuszek zeby mi nie marudzil, wyrodna matka bo on wstal juz o 7 a ja go tak na sile w lozku trzymalam... no coz on nie szedl spac o drugiej w nocy i nie karmil 2 godziny pozniej
![]() gosiaczek ty sie nie przejmuj ta iloscia soczku szczerze to mi sie te zalecenia tez dopiero wczoraj wieczorem przypomnialy ![]() Ja używam mydełka oilatum które nie wysusza skóry dziecka a oprócz tego dodaję do kąpieli troszkę płynu oilatum. Nie leję go tyle ile zalecają bo on strasznie tłusty jest i potem alek ma na włoskach warstwe tlszczu jakby go kto masłem wysmarował. Teraz kupiłam mydełko nivea i zobacze, jak bedzie wysuszać to wróce do oilatum. Co do szarego mydła to zgadza sie jest super na problemy skórne. Jak swego czasu miałam uczulenie na środki do higieny intymnej to myłam się szarym mydłem właśnie, aż nie odkryłam laktacyd co mnie nie podrażnia Rany Migotka! samą w aucie przy tych temperaturach, to nawet w cieniu jest w samochodzie 50 stopni i samochód nagrzewa się w ciągu 5 minut od jego zamknięcia do tej temperatury! robili kiedyś testy w telewizji. Przecież tyle się o tym mówi! Sorry ale jestem oburzona |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Raczkowanie
|
Fredziunia bardzo ładne te ramki, a skąd je masz jeśli można spytać.
Rafałek wczoraj po raz pierwszy przewrócił się z brzuszka na plecki. Teraz już chętniej leży na brzuszku, już nie krzyczy. A dzisiaj dwa razy z rzędu przewracał się, tak mu się spodobało. Wczoraj przeszedł sam siebie, spał tylko jeden raz w ciągu dnia, a wieczorem zasnął dopiero po 20. Ja w ciąży przytyłam 23 kg, zostało mi z tego jeszcze 5, ale przed ciążą przytyłam 7, więc łącznie to jeszcze 12 kg. Pytanko do dziewczyn, które karmią piersią, czy dostałyście już @? |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
migotka zwariowalas\????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ??????????????? nioe zostawia sie samego dziecka NIGDZIE NIGDY!!!!!!!!!!! przez te 15 minut ona mogkla sie zachlysnac jedzenim, udiusic cokowliek!!! nigdy nie zostawioaj malej samej, nigdzie ani w domu ani w aucie!!!!!!!!! przepraszam,z e sie wtracam ale chozi o dobro dziecka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Wtajemniczenie
|
Nie, ale od dwóch dni mnie macica pobolewa. W niedzielę miałam nawet regularne, lekkie skurcze krzyżowe
![]() ![]() I popieram oburzone dziewczyny. Migotko, NIGDY nie zostawia się dziecka samego w samochodzie. Nigdy! Chociażby dlatego: http://www.epoznan.pl/?section=news&...n=news&id=4507 http://www.tvn24.pl/12691,1558457,0,...wiadomosc.html http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...mochodzie.html Wiem, że zostawiłaś małą na chwilkę, ale lepiej chuchać na zimnie. Nigdy nie wiadomo co się może dziecku stać jak zostawiamy je bez opieki.
Edytowane przez amika79 Czas edycji: 2008-07-29 o 10:12 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
ona była bardzo śpiąca,zasnęła a my tylko poszliśmy do warzywniaka,który był koło samochodu,nie chcieliśmy jej wyciągac... moze nawet to nie było 15 minut..zreszta mielismy ją na oku. Rany, ale naskoczyłyście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.