|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXVIII
Lekcja na przyszłość... Nie wszystko da się uratować. Stracił do ciebie zaufanie a to bardzo ciężko odzyskać. Postaw się na jego miejscu, nie byłoby ci przykro gsyby kobtaktowal się że swoją ex a ciebie oklamywal w tej sprawie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4862 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem jak sobie z tym poradzić I powiedzcie mi nie godzić się na przyjacielskie kontakty? Edytowane przez aaleksandra1990 Czas edycji: 2018-05-25 o 10:03 |
|
|
|
|
#4863 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko nie wiem jak sobie z tym poradzić, ni wiem co mam zrobić, jak pogodzić się z tym że kolejny czowiek którego pokochaam ode mnie odchodzi a najgorsze jest że mimo że on powiedził żebym nie czekała to ja naprawde czekam, siedze przy telefonie i mam nadzieje że zadzwoni i powie że zmienił zdanie, że nie chce mnie zostawić a najlepsze jest to, że za 2 tyg mieliśmy iść na wesele, że wczoraj w południe przyszła mi sukienka którą zamówiłam i że ciągle myśle z kim on tam pójdzie, serce mi pęka Edytowane przez aaleksandra1990 Czas edycji: 2018-05-25 o 10:48 |
|
|
|
|
#4865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestes zakochana, bedzie ci bardzo ciezko. Pisz tutaj, staraj sie nie siedziec w domu sama, wychodz z kolezankami, przyjaciolka albo z kims z rodziny, placz. Moze jakies wino? Zapisz sie na silownie, joge, jakies tance jesli lubisz. Zadbaj o siebie, pojedz gdzies. A przede wszystkim usun go ze znajomych wszedzie, zablokuj jesli bedzie chcial kontaktu zebys nie widziala jego postow z imprez i wyjazdow jak swietnie sie bawi. Musisz dac sobie czas, przebolec tak jak poprzednim razem i zrozumiec, ze zwiazki sie nie udaja, to normalne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"klin klinem" to nie jest dobra opcja... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4867 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A najgorsze że ja już nie wierze w miłość, że zawsze jak się zaangażuje to nic mi nie wychodzi, że naprawde mimo że nie chciałam to pokochałam go, a on obiecywał że mnie nie skrzywdzi i strasznie boli że on mówi że na to zasłużyłam. Nie mam go nigdzie w znajomych bo nie mam na żadnym portalu konta, a n miał na fb nasze zdjecie i w piatek usunął, nie chce go blokować bo czekam bo obiecał że zadzwni i ja czekam i mam sama ochote zadzwonić Dla mnie to jest nierealne jak w jeden dzień może przestać się kochać ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Myślicie że jest jakaś szansa, że on znowu się we mnie zakocha, że mogę zrobić cokolwiek aby do mnie wrócił? Edytowane przez aaleksandra1990 Czas edycji: 2018-05-25 o 12:23 |
|
|
|
|
#4868 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Milosc istnieje, ale nie zawsze zwiazki przetrwaja, to sie po prostu zdarza zanim znajdziemy te osobe, z ktora bedziemy do konca zycia. Nie ma w tym twojej winy ani w tym, ze sie angazujesz. Wiem, ze ludzie mowia rozne frazesy na poczatku zwiazku, ze nigdy nie opuszcza, nie przestana kochac ani nie skrzywdza, ale nie wiadomo co bedzie pozniej. Liczy sie to co druga osoba robi wzgledem nas i dla nas, a slowa to tylko slowa. Nic nie kosztuja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4869 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4870 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4871 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I zapomniałąm dodać że ostatnio pokłóciliśmy się o pieniadze, ponieważ on w połowie kwietnia pożyczył ode mnie 200 zł, a potem 1100 zł (sama musiałam pożyczyć żeby jemu dać bo nie miałam tyle), miał mi oddać 10 maja i tego nie zrobił i nic nie mówił i ja też i ostatnio mówił że kupił sobie garnitur za 500 zł i się wkurzyłam i zapytałam kiedy ma mi zamiar oddać te pieniądze bo ja sama nie mam, a on się pół dnia do mnie nie odzywał i w sumie od tego momentu wszystko się popsuło. Zresztą wcześniej też była dziwna sytuacja, miałam zapalenie zatok i bardzo głowa mnie bolała. leki nie pomagały a on chciał mi zrobić niespodzianke i razem z kumplem i jego żoną wynajął domek na weekend, a ja nie chciałam jechać bo się źle czułam i wiedziałam że tylko bede przeszkadzać, ale on naciskał że mogę iść się położyć ale żebym tam była z nim. I pojechałam, oni pili a ja poszłam wcześniej spac, on sam zresztą mówił żebym tak zrobiła. A potem jak się pokłóciliśmy o coś to on mi wypomniał że wstydził się wtedy za moje zachowanie. Potem jak już się uspokoił to powiedział że nie wie czemu tak powiedział. I przy każdjek kłotni wypominał mi że go okłamałam, niezależnie od tego o co się pokłociliśmy to zawsze nie miałam nic do powiedzenia b przecież wtedy go oszukałąm i nie mam prawa się odzywać |
|
|
|
|
#4872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapomnialam dodac, ze pieniedzy mozesz juz nie odzyskac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Katia525 Czas edycji: 2018-05-25 o 13:10 |
|
|
|
|
#4873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poiedział że teraz po wypłacie 10-tego odda, ale też nie mam pewności, chociaż szczerze to już mi na tych pieniądzach nie zależy Edytowane przez aaleksandra1990 Czas edycji: 2018-05-25 o 13:15 |
|
|
|
|
#4874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4875 |
|
Gazela inteligencji
|
A przestań, co to za krętacz? Na początku myslalam, ze to rzeczywiście przez to kłamstwo, ale teraz mi wyglada na to, ze nigdy cię nie kochał i zerwał po to, żeby nie oddawać ci pieniędzy. Przecież to kupa kasy!
|
#4876 |
|
Raczkowanie
|
Katia525 rano do niego dzwoniłam i powiedział że nie ma czasu i później zadzwoni a teraz się nie odzywa, myśle że powiedział to żebym się od nieo odczepiła. Już wczoraj się błaźniłam strasznie, błagałam go zeby mnie nie zostawiał, a on powiedział że podjął już decyzje i czego ja nie rozumiem. Szczerze to już naprawde nie zależy mi na tych pieniądzach, jeśli nie odda to mam to gdzieś. Jest mi tylko tak cholernie przykro że pozbierać się nie mogę. Nie sądziłąm że mnie zostawi, zawsze jak się kłóciliśmy to po czasie próbował załagodzić sytuacje.
kalor powiedzał że odda, nie wiem naprawde co o tym wszystkim myśleć Rozmawiałam z nim, zadzwoniłam sama, powiedziałam mu że widze że już mu nie zależy a n powiedział ze tak chyba właśnie jest. Powiedziałam że nie chce mieć z nim żadnego kontaktu, a on że on by chciał, ale że jeśli tego chce to uszanuje moje zdanie. I gdyby co do 20 jest pod telefon, bo potem idzie na wieczór kawalerski. Wszystko jest jasne ma mnie w dupie, a ja w tej chwili blokuje jego nr Edytowane przez aaleksandra1990 Czas edycji: 2018-05-25 o 14:26 |
|
|
|
#4877 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nieoddawanie kasy i akcja z wyjazdem nie wyglądają na zachowania zakochanego, troszczącego się o swoją kobietę człowieka. Przykro mi, że tak się czujesz. Na szczęście nie każdy facet jest taki, nie zniechęcaj się - nie ignoruj jednak sygnałów ostrzegawczych.
|
|
|
#4878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boli strasznie to wszystko. Myślicie że powinnam zablokować jego nr? |
|
|
|
|
#4879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jeszcze mi powiedział że oczywiście jak bardzo chce to może do mnie wrócić, ale zapewne bedzie mnie traktował tak jak ostatnio, bo jemu już chyba faktycznie nie zależy. A wczoraj mi mówił że kocha, tylko boli go to że go okłamałam a dzisiaj już że jemu nie zależy. Masakra, płakać mi się chce że uwierzyłam temu oszustowi. A najlepsze jest to że on cały czas twierdzi że to moja wina, że przeze mnie to wszystko się rozpadło, że stracił do mnie zaufanie i ja faktycznie płacze i wyrzucam sobie że się za mało starałam Edytowane przez aaleksandra1990 Czas edycji: 2018-05-25 o 15:09 |
|
|
|
|
#4881 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Wiesz, że nie napiszę niczego innego jak "odetnij się od niego" Masz przyjaciół koło siebie?
|
|
|
#4882 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Aleksandro, po napisaniu przeze mnie pierwszego postu wyciągnęłaś z szafy kilka trupów. Przeczytałam uważnie wszystkie opisane przez Ciebie sytuacje z jego udziałem i myślę, że ten facet nie jest zbyt stabilny emocjonalnie i koniec tego zwiazku to najlepsze, co mogło Ci się przytrafić.
Nie zgadzaj się na żadne towarzyskie układy. Uczucia wyższe moga ewoluować (czyli przyjaźń może się zmienić w miłość ale nigdy na odwrót, bo przyjaciel to ktoś, komu się ufa a trudno mówić o zaufaniu w przypadku rozstania ). Jak najszybciej zerwij z nim kontakt, nie wchodź na jego profile na portalach społecznościowych i nie śledź jego życia.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#4883 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie nie mam nikogo oprócz rodzeństwa, jak byłam w poprzednim związku to odciełam się od wszystkich, a jak z nim się związałam to nawet nie miałam na nic czasu, praca, rodzina, psy, dom i on bo widywaliśmy się nie rzadziej niż co drugi dzień. Siostra mówi żebym się nie przejmowała, ale jak mam się nie przejmować jak już po raz 4 jestem zostawiona. Ile razy można przeżywać to samo. Gdyby nie rodzina i psy, które uwielbiam to skończyłabym ze sobą, bo naprawde zyć mi się już nie chce. Uwierzyłam mu i zaufałam i co otrzymałam w zamian. Dałam mu całe swoje serce, wszystko bym dla niego zrobiła. I znowu mnie to spotkało. ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
Właśnie o tej stabilności myślałam od początku, on normalnie na codzień był bardzo czułym i troskliwym człowiekiem, spokojnym i pomocnym, a jak się kłóciliśmy to wpadał w jakiś szał, krzyczał, wypominał mi wszystko i robił się chamski, albo po prostu wychodził, raz mi powiedział, że nie ma już o czym ze mną rozmawiać, a po wszystkim zachowywał się jakby nic się nie stało. Już zablokowałam jego nr, nie mam nigdzie żadnych kont więc nawet nie mam jak wchodzić, nr konta na który miałby wysłać pięniadze wysłałam mu już kilka dni temu, więc jeśli bedzie chciał oddać to ma jak, a ja nie musze się z nim kontaktować, a jeśli nie odda to trudno, jakoś to przeboleje, ale nie bede go już o nic prosić. Po prostu jest mi strasznie przykro i naprawde nie wiem jak sie po tym pozbierac. Zaczyna sie weekend a ja bede siedziała sama w domu, a normalnie spotkałabym się z nim |
||
|
|
|
#4884 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Skoro ranią Cię inni, to zainwestuj w siebie, będziesz silniejsza i łatwiej będzie Ci odsiewać plewy. Odpocznij od kontuzji serca.Jesteś bardzo wartościową dziewczyną, szkoda Twojej młodości na gości, którzy tego nie widzą. Czy możesz ponownie nawiązać kontakt z poprzednimi przyjaciółmi?
|
|
|
#4885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Naprawde on mówił i obiecywał mi takie rzeczy, wiele razy mowił że chce być już ze mną na zawsze, że kocha mnie nad żcyie, że jestm dla niego wszystkim i ja uwierzyłam w to wszystko tylko i wyłącznie po to żeby dzisiaj usłyszeć że jemu już nie zależy i że nie chce być ze mną. Snuł plany, dwa tygodnie temu zabrał mnie w takie fajne miejsce i mówił że teraz częściej będzie tak robił. I po co te kłamstwa Nie wiem co mam zrobić, najchętniej zamknęłabym się w domu i nigdy z niego nie wyszła Nie wiem z nikim dawno nie miałam kontaktu, nie mam fb ani nic takieg wiec ciężko teraz po latach tak po prostu się odezwać Nie wiem co mam teraz ze sobą zrobić, nie mogę jeść, spać i miejsca sobie znaleźć. Tak strasznie za nim tęsknię i nie moge pogodzić się z myślą że on już nie jest i nigdy nie bedzie mój Edytowane przez aaleksandra1990 Czas edycji: 2018-05-25 o 15:57 |
|
|
|
|
#4886 |
|
Nie depcze krokusów
|
To znajdź nowych znajomych. Jakie masz zainteresowania, które chciałabyś teraz rozwinąć?
Ja wiele fantastycznych dziewczyn poznałam na wizażu w lokalnym wątku spotkaniowym albo wręcz w tym wątku
|
|
#4887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest mi tak strasznie wstyd że musze teraz powiedzieć rodzinie że on mnie zostawił, że po raz kolejny ktoś mnie zostawił. Zastanawiam się czy naprawde coś jest ze mną nie tak i czym ja sobie na to zasłużyłam. Nigdy bym się tego nie spodziwała, naprawde sądziłam że on taki nie jest. Jeszcze pamiętam jak rozmwaiał z moimi rodzicami i mówił ze on mnie nie skrzywdzi, że podchodzi do tego wszystkiego bardzo poważnie I powiedziałam mu że potraktował mnie jak zabawke a on twierdzi że to właśnie ja tak zrobiłam. I jeszcze zapytałam czy jest świadomy tego że już nigdy się nie zobaczym ani nie porozmawiamy, a on że oczywiście że tak przecież pijany nie jest Edytowane przez aaleksandra1990 Czas edycji: 2018-05-25 o 16:40 |
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4889 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj byłam u znajomej złapał mnie dół okropny rozryczałam się jak dziecko
Macie tak? Wszystko jest ok dobrze i nagle taki dół Byłam u psychiatry stwierdził że jestem doroslym dzieckiem alkoholika czy jakoś tak i faktycznie jak zaczęłam czytać to wiele rzeczy się zgadza Z resztą mój ex tak samo z tego co czytałam Jestem zapisana na terapię |
|
|
|
#4890 |
|
Raczkowanie
|
Fortuna1 wiem że głupio zrobiłam z tymi pieniędzmi, ale miałam go za najbardziej uczciwego człowieka na ziemi. Był niby taki wrażliwy i pomocny i do rany przyłóż. I nie potrafiłam odmówić, poza tym zarzekał się że po najbliższej wypłacie odda. Mam nadzieje że chociaż na tyle uczciwy bedzie i to zrobi. A jak nie to nawet nie wiem co zrobic. Jedyne co moge to dzwonic i prosic zeby oddał, nie mam zadnych dowodów że ją ode mnie pozyczał.
I jeszcze zapomniałam dodać że powiedział mi że nie chce się obracać w środowisku takich ludzi jak ja, a ja zapytałam tzn jakich a on że kłamców i kombinatorów. I dzwonił do mnie dzisiaj w nocy 6 razy. Pokazało mi się w rejestrze zablokowanych połączeń. Nie wiem co on sobie myśli, że zadzwoni i zapyta się co słychać, albo że bedzie się żalił że w robocie coś nie tak. Płakać mi się po prostu chce że okazał sie taką świnią. I powiedzcie mi dziewczyny, co jest ze mną nie tak. Byłam w życiu w trzech związkach i za każdym razem to ja byłam zostawiana. Za każdym razem to ja wychodziłam z tych związków z płaczem. Czy ja naprawde nie nadaje się do tego żeby z kimś być. Jak zaufać komuś, skoro każdy z kim byłam mnie oszukał i zostawił Edytowane przez aaleksandra1990 Czas edycji: 2018-05-26 o 08:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

"klin klinem" to nie jest dobra opcja...