![]() |
#4141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Oj Summer oczywiscie!!!! Tutaj masz całkowita racje. Jedzenie (a wiem ze to jedno z największych motywatorów moich psow) bedzie kluczowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
Patrycja a nie da się jakoś konstruktywnie porozmawiać z mężem? Strasznie Ci współczuję.Facetom to trzeba pewne rzeczy dosadnie.powiedzieć!
Camelitos ja wsuwam.truskawki.na potęgę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4144 | |
Zakorzenienie
|
Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Wiecie co ale jestem zła. Dokładnie 6 tygodni temu zamówiliśmy meble do pokoju dla maluszka, szafa, komoda z przewijakiem i łóżeczko. Znaleźliśmy je na stronie z ktorej uprzednio cos zamawialiśmy ale juz ich nie mieli wiec Tz znalazł inna firm oferująca dokładnie te same meble za ta sama cenę... zamówiliśmy z tej firmy. Dostawa miała byc w ciagu 3-5 tygodni. Skontaktowałam sie z nimi dwa tygodnie temu aby upewnić sie ze wszytsko jest ok. Dostałam potwierdzenie ze dostawa bedzie miedzy 22-25 maja... (6 tygodni pozniej)w srode znowu do nich sie odezwałam zeby sie dowiedzieć kiedy w koncu to dostanę. Powiedzieli ze musza sprawdzić i ze odezwa sie najpóźniej w czwartek. Oczywiscie nikt sie wczoraj nie odezwał. Dzis od rana pisze im an czacie i dzwonie i znowu dostaje wiadomość ze mam czekac na wiadomośc ze czekają z produkcji na informacje... No i weszłam przypadkowo na stronę z opiniami o tej firmie I chce mi sie płakać ![]() Ale jestem zła ze nie poczytałam o tej firmie wczesniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4145 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Regularkate zazdroszczę dostawy ubranek! ![]() Właśnie co wróciłam z długiego spaceru i zakupów ![]() ![]() padam ze zmęczenia ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4146 |
Wtajemniczenie
|
Dziateczki, nie nadrabiam narazie, niedawno weszłam do domu, zjadłam teraz miseczkę truskawek, u Anielki wszystko dobrze, znaczy serduszko pika, a na badaniu była ułożona główką do dołu!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4147 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja dzisiaj umyłąm jedno okno ![]() A teraz siedzę i odpoczywam, Zastanawiam się co tu zrobić. Najlepiej zabrałabym się za sprzątanie, ale nie chcę przeciągnąć struny, mój brzuch daje mi już znać, że co za dużo to niezdrowo... Wyciągnę jakąś książkę i pójdę na taras...
![]() |
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
Ehh szkoda gadać. Powiedział ze da mi odpowiedz za dwie godziny oczywiscie po dwoch godzinach juz było nieczynne. Napisał maila ze da odpowiedz w poniedziałek. Tylko ze pońiedzialek to mamy tutaj wszyscy wolny. Kiszka jak nic. Wstyd... taka kasa a serwis do bani.
Dziewczyny to niedługo nas czeka... zobaczcie jak te majtki siateczkowe z wkładkami sexi wygladaja 🤣 https://m.youtube.com/watch?v=WhWyGa-C6xM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
Karolina współczuję. Powiem Ci tylko, że ja na swoją szafę na wymiar czekam już prawie 3 lata i chyba już się nie doczekam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
MałaGosia ja to zamówiłam online czyli pobrali juz cała kwotę z konta. Nawet takiej ktorej nie chcieliśmy przeznaczać na meble ale ten jedyny zestaw nam sie tak bardzo spodobał ze zdecydowaliśmy ze zapłacimy dlatego tez szukaliśmy gdzie indziej jak sie okazało ze nie maja juz ich w magazynie z tej znanej strony i naprawde teraz zaczynam żałować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4151 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Karolina, mega wspolczuje ![]() Edytowane przez ovejita Czas edycji: 2018-05-25 o 19:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4152 |
Zadomowienie
|
Po całym dniu w końcu mam chwilę tu zaglądnąć i Was nadrobić.
Pół dnia lepienia pierogów ![]() Co do wanienki ja kupuję małą, ale to dlatego, że mamy dosyć małą wannę, więc jak mały podrośnie będę go kąpać już w wannie. Nad stojakiem się waham dalej, myślę, że spokojnie na stole możemy go wykąpać, a nie chcę zagracać mieszkania kolejnymi gadżetami. Patrycja Bardzo przykra sytuacja. Nie wyobrażam sobie ,aby oddać pieska, ale ja się bardzo przywiązuje. Po ślubie jak się przeprowadziłam na mieszkania to tęskniłam za psiakami i kotami strasznie i mi się płakać zdarzyło za nimi, mimo, że mieszkają w moim domu rodzinnym jakieś 8 km z stąd i odwiedzam je co 2 dzień - ale to przez to, że ja strasznie wrażliwa jestem i też są u mnie w domu traktowane zwierzaki jak członkowie rodziny. U Ciebie sytuacja trudna bo też na pewno zależy Ci na dobru pieska i nie chcesz go męczyć nie mogąc go wyprowadzić, spróbuj może jeszcze wpłynąć jakoś na tż. Karolina Współczuję sytuacji całej. Ja czekam już dwa tygodnie na narożnik i mnie trafia (ale kupując wiedzieliśmy o dostawie do 30 dni), a co dopiero 6 tygodni na meble. Te majteczki rzeczywiście nieźle wyglądają ![]() Emma O u mnie truskawki podobnie, ale czereśnie 18zł/kg już też dziś pojadłam ![]() Norka93 Super, że z Anielką wszystko w porządku! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4153 |
Zakorzenienie
|
Aaska sama te pierogi lepiłaś???
KarolinaK bardzo przykra sytuacja z tymi meblami. Ja bym do nich bez przerwy dzwoniła,ale pewnie takich klientów mają mnóstwo ![]() Patrycja,jakoś przeoczyłam Twój post wczoraj.. sytuacja z oddaniem psa przykra, ale to -mam wrażenie-jest tylko jakby wierzchołkiem góry lodowej i pokazuje,że macie naprawdę problem by się dogadać na wielu płaszczyznach. Rozumiem, że jest Ci ciężko, ale pamiętaj zawsze, że Twoje szczęście jest bardzo ważne również dla dzieci. A nawet jeśli nie od razu szczęście to względny spokój ducha,którego pewnie teraz nie masz.. U nas dzisiaj znowu świąteczny dzień ![]() Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 05:46 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ---------- Aaa norka, super, że wszytko dobrze na wizycie, ale napisz coś więcej ![]() Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego mamusie!!!
![]() Karolina a odstąpienie od umowy???Spróbuj ich przycisnąć. Norciu napisz coś więcej ![]() Asiaczku miłego świętowania! ![]() U nas dzisiaj sporo miłych planów! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4155 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Zapowiada się piękny dzień. Jakie plany na dziś? ![]() U nas mało ciekawie, bo malowanie mebli i być może przyjedzie kupiec po nasz samochód wiec musimy przyspieszyć poszukiwania. Widzę że wizja braku samochodu nawet przez kilka dni przeraza tz. A w ogole mąż w imieniu synka złożył mi życzenia z okazji Dnia Matki płynące prosto z brzucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za owocne poszukiwania auta! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4157 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny! Ja i Kropson życzymy Wam w Dniu Matki wszystkiego co najlepsze, spokijnych ostatnich tygodni i sprawnego rozwiązania! Niech ten dzień bedzie dla Was wspanialym dniem!
Dzisiaj prawdopodobnie zaczną robić u nas taras ![]() Ja mam do umycia podlogi i musze w końcu poscierac kurze, bo to co sie u nas dzieje wola o pomste do nieba.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
Pola wzajemnie
![]() Dziewczyny nieskończonych pokładów anielskiej cierpliwości, serca pełnego miłości i radości z bycia Mamą ♡! Moje dzieci zorganizowały mi za moimi plecami z pomocą babci niespodziankę, jestem w szoku, myślałam, że nic się nie ukryje przede mną w tym domu ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4159 | |
Wtajemniczenie
|
![]() jak cały tydzień wstaję po 8 lub później, tak dzisiaj obudziłam się 6:30 ![]() ![]() wszystkiego najlepszego dla wszystkich mam ![]() ![]() również dostałam życzenia od Tż ![]() ![]() dzisiaj będzie miła sobota ![]() ![]() Aaska92, Oveijta wklejam co zamówiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4160 |
Rozeznanie
|
Ja również życzę wszystkim mamusiom wszystkiego najlepszego!
![]() No i o ile się nie mylę to dzisiaj swój najważniejszy dzień w życiu obchodzi Kathy 91. ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Kropka zapowiada się intensywny dzień!
Emma piękne! MalaGosia super dzieciaki i super babcia! KAthy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-05-26 o 06:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4162 |
Zadomowienie
|
Asiaczek Tak sama lepiłam
![]() Emma Rzeczy cudne ! ![]() Pięknego dnia mamy Wam życzę ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4163 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja. Dziś planuje luźniejszy dzień- tzn o tyle luźniejszy ze w domu i jakieś porządki. I będę z wami na bieżąco. Wczoraj wieczor z koleżankami i o 23 do domu wróciłam. Może tez pozamawiam jakieś brakujące rzeczy wyprawkowe. Emma piękne rzeczy jak zwykle, tez muszę spojrzeć na jakieś otulacze bambusowe i może jakieś pieluszki bambus/ muślin . Norka wysłałam do Ciebie linka z prośba o dołączenie do fb- doszedł??
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4164 |
Wtajemniczenie
|
Emma jakie cudowności!
![]() ![]() Ja już powiedziałam sobie stop, a szkoda bo tyle pięknych rzeczy a jeszcze jak jakaś promocja... Ech ![]() Kathy wszystkiego co najlepsze ! Gosiu, ale to musiała być miła niespodzianka! ![]() Wszystkiego najlepszego mamuśki! ![]() My dziś planujemy zakupy, potem lecimy do teściowej z życzeniami i na pierogi, a potem jedziemy z nia na cmentarz do jej mamy. Także pewnie większość dnia poza domem ![]() Miłego dnia! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4165 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4166 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=emma90;83804791]bardzo fajne i tanie są te otulacze bambusowe z texpola
![]() ![]() ![]() O, dziekuje za polecenie, już przejrzałam i zamówię i większy otulacz i pieluszki z tej firmy bo i ładne wzory i przystępna cena, a jak mówisz że fajna jakość to tym bardziej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
Kochane wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy
![]() Cały czas kusicie zakupami. Karolina, kpina z tymi meblami. Ja teraz zamówiłam Ewce łóżko z allegro i mam nadzieję, że nie będzie takich akcji, niby od razu napisali jaki jest przybliżony czas realizacji (przed samym tp ![]() U mnie zostały 4 tygodnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez madziara889 Czas edycji: 2018-05-26 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
Ehh wiecie chciałabym byc pewna ze dostanę je przed porodem. W poniedziałek nie dam Sie tak łatwo zwieść i bede ich molestować. Nie wiem czy moge odstąpić od umowy bo to było zamawiane internetowo. Cała kwota została zapłacona. Termin dostawy tez był podane 3-5 tygodni. Ale to juz minęło. Zreszta po 4 tygodniach oczekiwania zadzwoniłam zeby Sue upewnić ze dostawa bedzie i kiedy. Potwierdzili mi ze na pewno miedzy 22-25 maja. Tyle ze w srode znowu z nimi sie kontaktowałam zeby wiedzieć kiedy dokładnie, dziewczyna powiedziała ze musi to sprawdzić z produkcja i ze da mi odpowiedz w czwartek najpóźniej. W czwartek oczywiscie nikt Sue nie skontaktował wiec wczoraj znowu wydzwaniałam i pisałam. Chłopak mi obiecał ze da znać o 17:30. Oczywiscie o 17:30 juz było nieczynne. Napisam mi tylko maila ze w poniedziałek da znać. Tylko ze poniedziałek to jest święto państwowe i nikt tutaj nie pracuje. Kpina jak nic.
Zalezy mi na nich zeby zacząc juz robic pranie bo inaczej nie mam nic zadnej szafy dla maluszka. Dziewczyny udanej soboty Wam zycze! Ciekawie Wam sue zapowiada. Zazdroszcze ciast i kaw u bliskich. Ja tutaj troche czasami tęsknie za bliskimi. No staramy sie widywać o ile to tylko mozliwe. Zreszta tesciowa dzwoni do mnie raz w tygidniu No ale to nie to co pójść i porozmawiać przy kawie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4170 |
Zadomowienie
|
Karolina, w przypadku zakupu internetowego czy podpisania umowy poza lokalem masz prawo do odstąpienia od umowy. Tak jest w Polsce, nie sądzę, żeby w UK było to na niekorzyść klienta, ale poczytaj o tym. Ja jestem bardzo cięta na takie sytuacje - dla mnie zachowanie tej firmy od początku do końca świadczy o tym, że są oszustami. Krętactwo na całego, nie odpuściłabym, ale ja to w ogóle wojownicza jestem. Przede wszystkim sprawdź jakie masz opcje działania - macie coś takiego jak Rzecznik Praw Konsumenta czy cuś? Postrasz ich konkretnie i rzecznikiem, i pozwem, i czym tam się da.
Na twoim miejscu nie łudziłabym się, że dostanę te meble, a nawet jeśli to chyba nie chciałabym ich - żeby nie dać zarobić krętaczom :/ Przykra sytuacja, ale musisz wziąć się w garść i nie dać się zwieść tym z infolinii, one pewnie odpowiednio przeszkolone, żeby bajerować klientów i mamić obietnicami. Witam! Zrobiłam dziś kilka kroków po targu i myślałam, że umrę. Tak więc nadal szlaban na wychodzenie i kiszenie się w domu. Jeszcze chwila i mnie coś trafi ![]() Oczywiście dołączam się do życzeń, choć ja się wcale matką jeszcze nie czuję, więc nie przyjmuję na razie takowych życzeń ![]() Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.